http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 15 de novembre del 2008

La fi d'un regnat dóna pas a l'altre...

Marieta ha dit...
Ufff...!!! Enhorabona Ruth per l´article que has escrit. La veritat, crec que no es podría expressar millor el que sents quan eres Fallera Major. Ja hem queden pocs dies per a viure, igual que ho feres tu, el dia de la Presentació.(Potser un dels dies mes importants).Sé que estarás al meu costat i m´alegre molt de que sigues tú la que em pase la banda. Espere disfrutar almenys tot com ho disfrutarem l´any passat.Ja et contaré el dia 15 com hem senc, encara que ja m´has adelantat alguns moments.GRACIES RUTH. Un beset.
30 / novembre / 2007 11:27

Recordeu aquest comentari?? Doncs el va ficar la nostra Fallera Major eixint a un article preciós que va escriure Ruth titulat La fi d'un regnat, despedint-se de la comissió, en eixe moment li tocava a Maria… doncs d’això encara no ha passat un any i ja toca despedir a Maria i donar la benvinguda a la nova Fallera Major Sandra.

La fi d’un regnat és un moment dur, i al mateix temps, de molta alegria.
Dur perquè veus que el que has viscut en un any que quedarà gravat per sempre a la retina, ja no va a ser igual d’ara endavant. El teu protagonisme passa a un segon pla i son les noves regines les que amb la mateixa o més il·lusió comencen a sentir l’orgull del que és ser la representant de la comissió.
I al mateix temps alegria. Alegria per tot el que has viscut en un any, alegria per vore les noves regines i ja saber el que van a sentir. Alegria per vore a la teua comissió per última vegada a ta casa, en definitiva, alegria per endur-te per sempre un record d’imatges, paraules, sentiments…que no olblidaràs mai.

I és que ser una Fallera Major no és qualsevol cosa i si damunt tens la sort de ser de la Falla Plaça Cervantes, ja, ni et conte…

Rebeu ací l’últim agraiment abans de la presentació, Maria i Sheila i penseu en viure més intensament si cap, el pertànyer a la cort d’honor.

I donem la benvinguda i l’enhorabona a Sandra i Ainhoa, que d’ací a 7 dies je estaran ocupant el seient de regines de la nostra comissió.

*************************************************************

P.D.: Per cert, hui 15 de novembre tenim aniversari...MOLTES FELICITATS MARIETA!!!
Que complix 2..... anyets i després de donar-nos la “murga” des de fa dues setmanes, ho teniem que ficar al blog per botons!!!!

Ve d’una familia fallera, però fallera 100% tant germans com pares, tios, etc han segut i son fallers des de fa molts anys. A la seua familia ja hem tingut Fallera Major, Fallera Major Infantil (càrrec que va ostentar Marieta), President i president infantil… bé per a que seguir contant-vos, tots els conegueu massa…

I es que a banda de gran fallera, és millor persona. És fa de voler molt fàcilment, contagia alegria al qui te al seu voltant i es que te un somriure que “s’apega”. Tot ho viu amb intensitat i, al mateix temps, tot ho fa fàcil. I ha representat a la comissió en aquest passat any amb molta classe i elegància.

En fi., MOLTES FELICITATS!!!!!! i que tot açò t’ho dic per a que t’alegres un poquet, ja que complir la retafila d’anys que has complit, no se, no se… (je, je, je)

Ah i el dimarts no oblides el xampanyet a l’assaig!!!!!

16 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

enhorabomna ala familiai per supost a la nostra fallera major marieta que dasi 7 dies ho cupara els sellents sandra i ainhoa les dos regines
felicitatas a les3?

SPIELBERG ha dit...

Moltes felicitats MArieta.

Anònim ha dit...

Hola!! Gracies per felicitar-me.

Xuso, moltes gracies per este article, de veritat! no me l´esperava i menys pensant en tota la faena que tindries el disabte de mati en lo de la boda!!
GRACIES, GRACIES, GRACIES.. eres el millor...
Per cert, les burbujetes de lo mes "rebé" jejeje.

El dimarts ho celebrem emb el xampanyet ok?

DEW... Un beset o 23! jeje..

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS MARIETA¡¡¡ YA MAN CONTAT PER DAMUNT DAMUNT COM ES QUEDA EL CUMPLE¡
SAPIGUES QUE ERES MOLT GRASIOSA I GUAPA, I A LA FALLA NO ELS HA FALTAT DE RES. LI HO HAS POSAT DIFICIL A SANDRA PER A SUPERARTE.
YO PERSONALMENT HE PASAT UN ANY DE FALLES INOLVIDABLE. ERES LA MILLOR¡¡¡

Anònim ha dit...

Feliçitats Marieta,jo ja te feliçiti en el moment,i heu celebrarem ven celebrat,feliçitats guapaun bes ven fort de lucas i eva

Anònim ha dit...

Els dissaptes tambe publiqueu??? Si ho arribe a saber em conecte ahir i escric! jajaja.
Bueno en primer lloc felicitar a Marieta per eixos 23 anyets aunque ja la vaig felicitar personalment al seu día.
I després voldria dir-li que com el refrany diu tot lo bo s´acaba, i que lo de ser Fallera Major també, sols dura un any o ecepcionalment dos i que algun día tindria que vindre el moment de la fi, es llei de vida o més bé llei fallera, peró Maria la veritat que has sigut una fallera molt dolseta, amb saber estar i elegant, i de segur que la Falla no oblidará mai la Fallera Major del 2008.
Molts besets Marieta!!!!!!!!
I també voldria dir-li a Sandra que aixó ja ho te ahí! i que ho disfrute moltissim perqué es un moment mágic e inolvidable.
ENHORABONA A MARIETA I SANDRA!!!!!!

PD: Marieta al dimarts champanyet i dolset no t´oblides, jajajaja

Cris ha dit...

Marieta amb retràs però moltes felicitats per el teu aniversari.
El xampanyet demà que no falte eh???? Encara que haja segut dissabte no te´l perdonem, jajaja.
Per altra banda, jo també vull felicitarte per aquest any que ens has regalat junt a la teua família, ha segut molt bonic i emotiu, ja et queda poc, però que sapies que aquest any quedarà al cor de molts de nosaltres per molt de temps.
UN BESOT.

deme ha dit...

bon dia a tots... amb un poc de retras, pero be, este cap de setmana ha sigut masa mogudet.
Moltes feliçitats María¡¡¡ i enhorabona per ser com eres, com be ha dit Xuso no se `pero tens un somriure que enganxa, eres simpatica i molt molt divertida.Com be han dit per ahí no t´oblides del xampanyet all dimarts 8 ai´`o ja sa convretit amb un ritual de nosaltres eh) i que al dissabte estarem tots per a acompanyarte en undia que bò... per a unes es molt trist i per a altres es un dels mes emocionants com a FM, pero això no et te que preocupar has sigut una FM de cap a peus, has contagiat elegancia i saber estar, que mes et podem demanar? hem passat un any molt especial i molt molt divertit, i ara toca, passar pagina i quedarse tot com a un bon record, que al fi ial cap es l´unic que ens queda. Molts besets guapetona¡¡¡¡

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS I BESSETS DE PART DEL BOU, JOSEP,VICENT I NOE! AUNQUE SIGA EN UN POC DE RETRÁS, PERO UNA FELICITACIO SEMPRE DEU SER BEN REBUDA,ESPERE QUE EN FASSES MOLS..... MES I TOTS QUE HO VEGAM.
PER ALTRA BANDA VOLDRIA DIRLI A SANDRA QUE DISFRUTE MOLT ESTA SEMANA QUE DE VERES ES MOL MOL ESPECIAL PER A UNA REGINA MAJOR.
BÉ, MOLTES FELICITATS A LES DOS MARIETA I SANDRA.

LA TORA.

Sandra ha dit...

Moltes felicitats Maria no he pogut escriure abans ja que no tinc ordinador a casa, pero com es diu "mas vale tarde que nunca".

Respecte a la presetaciò que el puc dir que tu no sapies ja, imaginat el nervioset que tinc ja a l´estomac, ja no puc dormir i el menjar casi no puc ni provar-lo, pero mimagine que aço serà falla i el que sentirás per ella.
En la proclamaciò ja el vaig dir que m´has deixat el llistò mol alt perque com tu hi han i hi han hagut molt poques, espere poder portar-ho com tu ho as dut, pasar-ho igual de be que tu i se que si tinc algun dubte estarás al meu costat per aconsellarme el que faça falta.
Un bes molt fort i sapiges que no es una despedida que vas a estar ahi i no t´olblidarem.

deme ha dit...

Carmina per on pares? necesite parlar en tu... t´enrecordes que quedarem en Andres hui a les 20.30 h? no anem a poder anar, tu pots avisarlo? jo no tinc el seu telefono.Disme algo avore que fem.
Sandra ja ho tens tot apunt? segur que si, ara a disfrutar que açò pasa volant.Esta vesprada ens vegem.

mamixula ha dit...

MOLTISSIMES FELIÇITATS MARIETA!!!!
jo tampoc sabia que els disabtes també hi havien publicacións,pero com e dit abans feliçitats.
ie petxis!!!!!!esteu preparades per a aquesta vesprada.......

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS MARIETA!!!PER EL TEU ANIVERSARI,I DIRTE LO QUE TOTS T'HAN DIT JA!ERES UNA PERSONA QUE SA FET DE VOLER EN LA FALLA.I PER AXIO DIRTE QUE LO BO S'ACBA,PERO SEMPRE SERAS LA NOSTRA FALLERA MAJOR 2008.1B7 SANDRA I AINHOA ENHORABONA!!!JA ES EL CONTER ENRRERE!

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tots i totes per la felicitacio i per tot el que m´heu dit!! Esta semana ho celebrarem.

Sandra ja ho tens ahi, esta semana es un poc estresant pero crec que es la millor de totes les de l´any perque sempre tens casa plena i a mi personalment m´encanta!! jeje..sino pregunteu-li-ho a Ivana i compañia, ja que jo no volia que sen anaren mai!!
Estate tranquila perque segur que ix tot super bé, com sempre! En esta falla ningu deixa que ixquen mal les coses.
Estare al teu costat per a lo que faja falta, consells, dubtes, ajuda.. el que vullgues!
Ens veguem esta semana i menja un poquet que sino et caura el traje i aixo si que no pot solucionar-ho ningu,jejeje.

Jo tampoc olvidare este any 2008!
Gracies.

Anònim ha dit...

DEME YO NO TINC EL TEL. LO UNIC Q TINC ES UN GRIPASO DE 4 PARRELS DE COLLONS¡¡¡ I ARA DASUN RRATET LA PARTIDETA DE PARCHIS, Q ASABER CONTRA QUI XUEM, DESPRES VORELI LA ROBA A SANDRA TOTES LES PETXIS,I PA NO VARIAR LA LLEGIDETA DE LA PRESENTACIÓ. SOCORROOOOO¡¡¡¡
DEME SI DECAS DESPRES DE VORELI LA ROBA A SANDRA ANEM AL CASAL I LI PEGUEM UNA LLEGIDETA. YO AVISI A ANDRES PERQUE ERA EL CAMPIONAT DE PARCHIS Q ANIRIEM DE 8-30 A 9

jorge ha dit...

Felicitats Maria pel teu aniversari

Felicitats Sandra pel teu proxim regnat