http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 14 de novembre del 2008

Xarrar per no callar...

Baixen les temperatures i arriva el fred hivernal, les estacions d'esqui es froten les mans, pareix que enguany van a indre una bona companya. I es que l'hivern enguany pareix que vol adelantar-se. Ja fa algun temps que no sabem el que és la tardor i la primavera. Si d'aquelles 4 estacions que a l'escola ens ensenyaven quines eren les seues característiques, ara sols en queden dos, estius i hiverns radicals. A què serà degut açò, no se? al canvi climàtic? a l'escalfament global?... i jo que sé... jo sols sé que tinc fred, si voleu saber més mireu el documental del premi Nobel Al Gore o consulteu les enciclopedies que podreu trobar a eixes edificacions que hi ha als pobles que s'anomenen biblioteques. Encara que per a anar a un lloc on no pugues xarrar, ni fer-te una cervessa, més val que vingues al casal, no?

Doncs això és el que vull dir, si vols saber, ves a Roma i si vols divertir-te vine al casal, que hui és divendres i hi ha reunió. La penúltima reunió abans de la presentació de les Falleres Majors. En el casal, despres de la reformeta (o reformota) ja no fa tant de fred, home el terreny és una mica irregular però Paco ja s'encarrega de bulto que veu, bulto que atornilla, per lo demés... no s'està gens malament...

Parlant de tot un poc, ja teniu la vostra entrada per a la presentació? doncs en queden ben poques... ja s'heu apuntat per a la disfressa de la desfilada del ninot?? doncs va que hi ha fins el dia 30 de novembre... Tenim que xarrar també a vore si ens n'anem de viatge aquest febrer, recordeu Vinaròs?? QUUEEEEE GUAAAYYYYYY!!!!!

En fi, que això, ja hareu comprobat que no tenia massa coses que dir i que xarre per no callar... que ens vejem a la nit a la reunió i que no patiu que la temperatura cada vegada puja més tenint la presentació ja a la vista...

28 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

hola hola hola, bon dia a tots, hui ja es divendresss¡¡¡¡ que be¡¡¡ home esta setmana justetament a mi no ´se m´ha fet massa pesà, m´he tirat tres dies al llit sense vindre a currar, pero be tambe es fa un poc pesat això de no poder eixir ni de casa (uf que rollo).
ye Xuso a tu no se t´acaben les idees mai,i a mi sempre em deixes alucinà, perque de tot el que parles, de tot... sempre li trobes una relacio amb la falla.La veritat es que mous molta rao amb tot el que has escrit, el casal ara... bueno¡¡¡ ara ja no fa ni la mitat de fred que feia abans, i es que la reforma s´ha notat i l´hem pogut aclimatar un poc, perque... ei boto anar a les reunions o a asatjar era portate la manta al coll, perque si no se te gelaven fins els....

Xuso ha dit...

"perque si no se te gelaven fins els...."

Se te gelaven "els..." o "la..."

SAN CASALLA ha dit...

BON DIA¡¡¡¡ YA ES DIVENDRES¡¡¡¡ HUI TOCA? SIII, PARTIDA DE PARCHIS¡¡¡¡
XUSO DE MAJOR SERAS COM ANDRES ESPASA, QUAN OBRIGUES LA BOCA SERA DEIXAR EL QUE ESTEM FENT I ESCOLTAR-TE.

NATALIIIIII, HAY NO MAMIXULA, PACA LES 12 ANIRE A TACASA A PER LA BOLSA, QUE AHIR SE ME OBLIDA.

SANDRA SI QUE TE COMPRI LO QUE ME DEMANARES I TAMBE TAGAFI UNS QUANTS BODIS, PR EN VAIG DEIXAR LA BOLSA EN EL COTXE DE NATALIA.

PICANYA A LES 7 QUAN ACABES PASA A PER MI I PASAREM CARTONS, QUE A LES 8 TINC Q ESTAR EN EL CASAL.

AHHHH LO DEL VIATGE¡¡¡ CLAR QUE VOLEM FER UNA ESCAPAETA DE FIN DE SEMANA¡¡¡¡ QUE YO EL ANY PASAT EN VAIG QUEDAR EN GANES¡¡¡ ENCARREGAES DE VIATGES, VERITAT QUE YA HEU VIST ALGO? YUJU¡ YUJUUUUU¡

Sandra ha dit...

Hola xics com va? Es veritat Deme este Xuso sempre te alguna idea al cap, si fa fred pel fred, si fa calor per la calor, la cuestio es no parar i aixo es que es jo tambe personalment estic fent no parar, jo no he anat esta setmana al casal, pero tinc la casa al rebol, que si pintant la coxera que si netejant cortines, si trages amunt, trages avall, sabates, el monyos en fi de tot un poc i tot per que la setmana que be es sencau a macasa con si estagereu en cada una de los vostres, ¡Ah que si la vegudeta que la porten hui aixo que no falle!. Cada vega que anomeneu presentació a la web a mi en passa com l´anunci de flex ells a dormir i a mi mentra en cangelis, pero be aixo es senyal de que ja ho tenim ahi i tenim que pasar-ho be.
No menrolle mes en vegem a la nit a la reu.

Xuso ha dit...

Yee San Casalla el teu home ve demà a la boda????

xata ha dit...

QUE BE DIVENDRES!A UNQUE LA MEUA DIFERENCIA ESQUE A MI EN DONA IGUAL QUE SIGA DILLUNS QUE DIVENDRES.PERO NO EN EL ASPECTE DE QUE HUI NIA REUNIO.I COM DEME I XUSO DIUEN QUE NO FA TANT DE FRED,I JO JA ESTIC MILLORETA ESTA NIT ES VEGUEM.QUE JA ESTI EN EL MONO DE FALLA.

xata ha dit...

MIREU JA SOC DE COLORET BLAU!QUE GUAPET.MAMIXULA I A LA 1º

San-vala ha dit...

Bon dia cervantins, això es per què viu la falla i la festa fallera, per això sempre trova relació per oferir-te la falla com a entreteniment del fin de setmana. Això es el que es busca que la falla siga el lloc on espuga riure i disfrutar i que millor que una reunió dels divendres. Per a mi millor que quedar-me en casa veguent ixe caixò inútil, que cada volta trau menys trellat...

El que no el perdone amic Xuso es que critiques una Biblioteca per alavar un cau, cada cosa té lo seu. Un lloc es per a fer coses més serioses i obligades i altra per divertirmeu. Home per favor a un bibliotecari en pistoletes d'aigua, jejejejeje

Un abraç amic

Xuso ha dit...

voste perdone sr bibliotecari, volia fer una ironia sobre lo poc que xafem les biblioteques, però no m'ha eixit, es veu que estic espeset, al ser divendres...

Yee, que tantes paraes hi ha al merc at hui??? san casalla!! no ho compres tot dona!!!!!

Amic fep ha dit...

De paraes anem be, pero la CERVESSOTA FRESCOTA, millor...

Amic Xuso, a vore quin divendres t'en bens en mi per pegar una volteta al mercat...

Xuso ha dit...

cervessota fresqueta o cafenet en llet calentet???

Xeee, amic fep... mira anem a quedar ja divendres que vinent epr a esmorçar i així ja em planifique jo la feina!!!!

SAN CASALLA ha dit...

xuso tant gastaora me fas?
El Cule no va a la boda, li ho vaig dir a Angeles. Que feliç que es¡¡¡ ell te tres partides en el pinbol.

SAN CASALLA ha dit...

Xateta¡¡¡ ya eres blaveta¡¡¡ Natalia no se pq, pero ta tirat una indirecta que ha segut a la primera¡ pq ho dira?jajajajaja
ya has practicat isquierda, derecha.... jajajaja

Amic fep ha dit...

Ok amic, m'ho apunte en l'agenda...

...voras, voras, te dire les millors parades del mercat... jejejejejejejejejejeje

deme ha dit...

Bueno Fep com es nota la bona vida que portes¡¡¡ fa un momentet el tenia açí a la porta de l´oficina xarrant en una, despres amb altra, que si amb l´excusa de anar cap açí o cap allà... este Fep no para¡¡¡ i jo es preguntareu que on estic per a tindreu tot tant controlat? pues on tinc que estar? a l´oficina¡¡¡ això es lo bo que te treballar al centre.
Jo hui no anire a la reu, hui em toca festejar amb el meu xiquet, que entre feina i apretar els colçes no tenim apenes temps ni per a voren´s.
I dema bodoriio¡¡¡ Xuso ja estas apunt o que? estaras poc reguapot, en lo ben plantat que eres, tu i la Saletes pareixereu dos actors de Hollywod ... lo menos¡¡¡¡

Amic fep ha dit...

Jeee Xuso, quan tens el bodorrio, de mati o de vesprada... podries tocar que el Rodabars i jo estem en els de l'avinguda en la boda del Garrofilla...

Esta es pel mati, aixi que, encara pot ser que coincidem per ahi i tot!!!!!

alcohol, alcohol, alcohol, alcohol, alcohol, hemos venido a emborracharnos, que estos es casen ens dona igual!!!!!

Xuso ha dit...

ALEH!1 ALEH!!! super preparat pa'l big bodorrio... que no se hasta quina hora eestareeem!!!!

Que et pareix fep, la deme el te poc controlat, quan passes per la finestra agaxa't!!!!

la nostra boda també e s migdia fep, és a les 13 hores i després anem a algemesí al vconvit, lo que allí ens quedem fins a la nit... no se si ens podrem vore, pero si aguanteu fins la nit, segur que si!!!

Xuso ha dit...

san casalla lo del cule es perquè necessite un pirotècnic per a la boda, com el Lucas tampoc ve... però con Ignasi segur que ve, parlarem amb ell a vore si ens tira ell el castellet!!!

Amic fep ha dit...

La Deme es passa mes hores en el cigarret en la ma que en la cadira de l'oficina... i el que diu ella, al centro... imaginat, el sueño de una mujer!!!! Maruja!!!!!

jajajajajajajajaja.. Deme, tu saps que ho dic en carinyo...

Je Xuso, intenta arrivar a la nit, i pega un toc a vore on estem, que pareix que els de l'avinguda tenen ganes de festa.

Xuso ha dit...

Deme maruja?? no..... jajajaja

o.k. fep, estos de l'avinguda son capaços d'eixir del solet i anar al casal i continuar-la allí!!!! (ahh però si no han demanat permis...)

mo'n anem tots al portal que teniu permis per la proclamació, no????

Amic fep ha dit...

Supose que si... jejejejeje

sambori ha dit...

Amic Fep m´apunte aixó de la volteta pel mercat!!!encara que un poc mal ho tindré.
Demà teniu la proclamació, segur que ho pasareu molt bé, al igual que el cap de setmana passat va ser la de la Ronda i també sé que es va quedar molt bé,veritat mamixula????Des d´ací felicite a la teua cunyà Isabel que en la il.lusió que té es mereix que tot ixca de categoria.
Xuso i demà bodorrio, a vore si el fred deixa un poc de tregua i si no com es a migdia que calfe el solet i tingau un dia esplèndid per a poder disfrutar si cal més d´un dia tant especial per als teus cunyats Angeles i German.

Amic fep ha dit...

Aixo esta fet, al divendres al mercat el Xuso, Sambori i un servidor... Pero primer, tenim CERVESSOTA FRESCOTA!!!!!!!

deme ha dit...

ye que jo soc maruja? Fep això del cigarret no se perque sabia que ho anaves a dir¡¡¡ sols em fume dos cigarrets pel mati, xe i els dos mel´s te que pillar, este Fep... no se qui te controlat a qui?
Xuso ja t´estirare dema les orelles, a con que jo maruja? dema t´ho explicare ben explicat¡¡¡
Sambori dema ens vegem a la boda, no ?

Xuso ha dit...

je, je, je lo de maruja t'ho ha dit el fep... i jo lo que diu el fep va a misa... encara no acabes?? ja està be que hui és divendres i tens que festejar...

mamixula ha dit...

ei que pasa!!!!!!!!tard pero encara entre!!!jejeje.
Pues si spielbeer,es va quedar de luxe,a la tercera canço al duo ja el portava jo per haon volia,jajaja.
ja li dire jo a Isabel les paraules tan boniques que dius i graciessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahi la meua xateta que ja es blaveta!!!

mamixula ha dit...

ie Xuso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja estas preparat per a dema?pues la Deme,la Xata,la Nere i jo siiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!yuju,yuju.

mamixula ha dit...

perdon que no era spielbeer,que era sambori,mil graciesssss!!!!!!!!!