http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 25 de novembre del 2008

La Presentació...

IMPRESSIONANT. De principi a fi. Aixa podríem definir l’acte de la Presentació que va tindre lloc el passat cap de setmana. Introduïrem moltes novetats al format que estàvem acostumats. Però comencem pel principi…

Eren les 16’30 hores i sortiem del cau. Enfilarem cap a casa Sheila i casa Maria, allí, com sempre i per última vegada, no ens faltà de res i ens tractarem com a casa nostra. Una vegada més, gràcies Familia!!! Els membres de la xaranga C25 féren entrega d’un pergamí a cada Fallera Major Eixint i els dedicaren un pasodoble a cadascuna, el moment fou immensament emotiu.

Amb les FM eixint ja unides a la cercavila, enfilarem fins casa Ainhoa i després fins casa Sandra. Una vegada arrasarem en tot el que ens tenien preparat, ens n’anarem cap al CM Bernat i Baldoví. Eren les 19’30 h, ja duiem 3 hores de passacarrer, que es diuen prompte. I quin passacarrer, vull felicitar des d’ací a la nostra Xaranga, la C25, que, al meu entendre ens mostraren un recital de música, amb un gran repertori i un so enorme. Sou una cracks amics!!!

Una vegada al CM Bernat i Baldoví, començaren a pujar les falleres de la cort d’honor i a continuació les de la cort infantil. Vull destacar la gran quantitat de falleres que es vestiren per a l’acte (i vos ho dic jo que no m’aclaria sentant-les a les escalinates, no hi havia lloc, mare meua!!!). També vull fer una menció especial a les presentadores de l’acte que ho feren de maravilla (després d'haver tengut alguns "achaques" de salud durant la setmana), demostrant molta serenitat i moltes tables, Maria, Mª Jesús, Deme i Carmina. Enhorabona Artistes!!!

Una vegada les falleres a les esclinates era hora de cridar a les nostres Regines. El moment de pujar cadascuna va ser impressionant. Com lluïen, mentre recorrien el corredor de butaques, les dos estaven radiants. Enhorabona guapíssimes!!!!

A continuació, un seguit de sorpreses ens van deixar bocabadats, especialment a les nostres Falleres Majors. El faller i amic Andrés Espasa fou el mantenedor de la vetlada i també fou l’encarregat d’emocionar-nos a tots amb les seues paraules. FELICITATS ANDRÉS!!!!

Les falles del poble ens van visitar, també ho va fer la regidora de festes Marga Piqueres i, per finalitzar, fou la Junta Local Fallera la que ens va visitar. Tinguéren unes paraules dedicades a la nostra comissió per la celebració del 50 aniversari, i van resaltar la feina de dos fallers molt importants en la falla i en aquesta celebració, Paco Hermida i Fermín Baldoví. I poc després otorgaren la insignia al mèrit faller a Rafa, alies el “moña”, per la seua llavor desinteressada pel be de la comissió. ENHORABONA A TOTS TRES!!!

Les 22 hores i ja haviem acabat l’acte. Al casal a sopar i allí ens esperaven els amics de Rebombori. La vetlada fou magnífica, jo entrí al acasal a les 00’00 h i hi havien taules fins a la porta. Estava ple de gom a gom. I, almenys jo, ho vaig passar molt be, com sempre, amb un ambient insuperable. Sou tots grans Falleres i Fallers!!!!!

EM SENC ORGULLÓS, UNA VEGADA MÉS, DE PERTÁNYER A ESTA GRAN COMISSIÓ – ENHORABONA A TOTS!!!!!

Perdoneu la retòrica simplona utilitzada, tan ràpida i gelada, però si no, m’haguera extés molt més. Sols volia fer una crònica i donar el meu punt de vista. S’accepten critiques a l’acte, punts de vista i tot el que vullgueu publicar. Envieu-nos-ho al correu i molt gustosament ho publicarem. ENVIEU FOTOS!!!


Que penseu de les novetats introduïdes, com ara, l’horari??? Comenteu i doneu la vostra opinió!!!

I PER A FINALITZAR, VULL DONAR ACÍ LES GRÀCIES ALS AMICS DE LA COMISSIÓ DE LA FALLA AVINGUDA D’ESPANYA, QUE ELS DEMANAREM AJUDA PER A DESMONTAR LES ESCALINATES DE L'ESCENARI I ALLÍ QUE ES PRESENTAREN UNA BONA CUADRILLA I DESPRÉS ALGUNS D’ELLS ENS FÉREN UNA VISITA AL CASAL. QUE GRANDES SOU AMICS, GRÀCIES PER L'AJUDA!!!!!!

31 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Això pot ser que diga dimarts i encara no tinga ninguna foto?? tan graves esteu tots??

Va envieu-les que llegir és molt avorrit!!!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Ahi, i jo treballant.

A vore si a l'altra...

Anònim ha dit...

La Presentació es va quedar molt bé! I va eixir tot tal i com estava previst!!!!!!!!
Enhorabona a tots el responsables de la presentació per la seua bona feina! i com no a les noves falleres majors, sobretot a Sandra.

Respecte a l´horari de la presentació prefereisc com aquest any per la vesprada, m´agradá més! i també preferisc ball per la nit, ens ho passarem bé aaaa???

mamixula ha dit...

ens seu pasarem de luxe!!!!!per a repetir!!!
Com diu Xuso,gracies a tots,per fer que eixira tot de p...mare,especialment a tú Sandra,que no ens va faltar de res.
Basurilles 1500!!!

Cris ha dit...

De lujo un 10, respecte al article, he reviscut la presentació, Xuso com sempre meravellós.
I per altra banda, jo opine com Nere, eixir prompte de casa un lujo, perquè fa solet i no passarem gens de fred. I poder després tindre a Bernardo al cau, impressionant. Tota la comissió junta com si de un dia de falles es tractara, sincerament per a mi ha segut el millor que podíem haber fet.
Per a mi, tots els canvis d´aquest any han segut per a be.

Xuso ha dit...

Criiiis!!! tu tampoc tens fotoooss???????

deme ha dit...

jo estic d´acord amb tots. Respecte a l´horari, de lujo tant per als majors com per als menuts, ja que no fa practicament fret i les falleres lluixen el doble.

Crec que l´acte en si es queda molt be, no ens va faltar de res en casa de ninguna fallera, inclus al acabar el ball al cau, Sandra ens va obrir les portes de sa casa i altra vegada taula parada per a menjar ( qui podia ... clar)

Les falleres matjors estaven radiants de felicitat, i de els families ja ni parlar. Un 10 per al pare d´Ainhoa... avore si aquell traje de sarauell que li colocaren li fa entrar la vena fallera.... en quant al pare de Sandra, ens deixa a tots bocabadats i les xiquetes estaven per a menjarseles, perque son unes artistes¡¡¡¡

En resum, jo vote ja per a que l´any proxim, coincidim amb horari, i despres tots al cau ( la nostra casa fallera) on millor s´esta que a casa? per a disfrutar d´un bon sopar entre amics i amb la companyia de Rebombori¡¡¡¡¡

Xuso ha dit...

Per cert Deme, Carlos m'ha dit que no sap a quina hora acabarà hui, si acaba abans de les 22h vindrà al casal, però igual ve més tard.

Ho dic perquè hi hauria que tindre preparat un pla B, o el que és el mateix un radioCD. Qui el duia abans, eres tu o Cris???

Amic fep ha dit...

Bon dia a totes i tots!!!!

Posiblement, tindrem que fer les Presentacions cada vegada mes prompte, en tema d'horari.

Nosaltres ja fa temps que ho fem aixi,

Enhorabona a tots perque pareix que queda de luxe la Presentacio, una llastima no anar al ball, me la vengare...

Sandra ha dit...

Jo opine el mateix que heu dit tots un 10 sobre 10 per a tots els organitzadors de la presentació i a les 4 presentadores, millor impossible. Respecte a l´horari crec que el millor que hem fet, de fet no cabia ni una agulla a lescenari, estava mes ple que mai i com a colofó final Rebombori, jo pense que no es pot demanar mes. EXCELENT TOT!!!! Moltes gracies a tots.

Que! vos agrada el after? Ja ho vos ho vaig dir, encara que hi hague algun imprevisto i no va eixir com hagerem volgut, pero ho pasarem be.

San-vala ha dit...

Enhorabona als cervantins, jo no vaig poder anar perquè tenia sopar del bar, però m'han dit uns pardalets que va estar tot molt bè...

Com diu el amic fep, cada volta pel tema d'horari tindrem que fer-la més prompte, ja voreu com totes les falles acaven aixina, si volem disfrutar d'orquesta...

Anònim ha dit...

ENHORABONA A LES FALLERES MAJORS!!! EL DISSABTE LA PRESENTACIO ES VA QUEDAR MOLT BE, JO MEU VAIG PASAR DE LUJO, ES DIMARTS I NO ME RECUPERAT!! BESSETS

SAN CASALLA ha dit...

BON DIA A TOTS I FELIÇ DIA DE LES CATALINES¡¡¡
EN PRIMER LLOC DONAR LES GRACIES A SANDRA PER EL COMENTARI QUE ENS FA A DEME I A MI. GRASIES A TU GUAPETONA PER CONFIAR AMB NOSALTRES, LA VERITAT Q DESPRES DEL QUE PASAREM ES QUEDA DE LUJO.
EN SEGON LLOC DONAR LA ENHORABONA A TOS ELS QUE HAN TREVALLAT PER A LA PRESENTACIÓ, EL RESULTAT MATRICULA D'HONOR. PEL Q HE SENTIT EN LA MEUA FAMILIA ESTAN TOTS CONTENTISIMS.
LA MEUA OPINIO PER EL ORARI, YO NO HO CAMVIARIA, SOLS HI HAVIA QUE VEURE LES FALLERES, QUE NO CAVIEN AL ESCENARI. YO CREC QUE ASEGUT UNA DE LES MILLORS IDEES. QUE ME QUEDI EN GANES DE FER OBRETA? PUES UN POC SI, PR QUAN ENTRI AL CASAL, SOPI I COMENSA REBOMBORI... YA NO SABIA QUE VALIA LA PENA MES.
GRASIES A TOTS PERQUE ES VA QUEDAR SUPERBE¡¡¡
EL QUE MES GRACIA EN VA FER: VA SER L'HORA DE PUTJAR ELS PERGAMINS. TOTS BUSCANT A XIMO I A SALVADOR, NINGU ELS TROVAVA I A LA QUE ALSE LA VISTA MELS VEC ASENTATS EN QUARTA FILA, QUE RISA, QUE FELISOS SON¡¡, I QUAN PUTJAVA SALVADOR LI DIGUERES QUE PORTAVA EL QUADRO AL REVES, I ENTRE EL NERVIOS I QUE ANAVA PUTJANT NO PODIA POSARSE-LO BE.
EN DEFINITIVA SOU ELS MILLORS
VISCA LA FALLA PLAÇA CERVANTES I VISCA LA MEUA CARMEN¡¡¡ QUE AGUSAES QUE ES VA FER DE APLAUDIR¡¡¡

deme ha dit...

Oido Xuso, no et preocupes tenim el plan B tambe preparat, Carmina dus el CD al casal i tu tambe Cris, per si de cas Carlos no aplegara.
A les 9 estarem al casal Xuso i jo amb Vicent ( per alo del decorat) soparem allí, ho dic per si alguna vol vindre, no estaria mal¡¡¡¡

SAN CASALLA ha dit...

OK DEME. VAL YO UNA VOLTA TINGA A LA CARMEN ADORMIDA, ANIRE AL CASAL¡ VINGA VA HUI SOPAR DE SOBAQUILLO¡¡¡¡¡

Xuso ha dit...

Lucaaas!!! porta'ns esta nit rollet de Catalinetes x a després de sopar!!!!

Sandra ha dit...

Deme conteu en mi per a ajudar-vos en el decorat del play-back en lo que vullgau, pero perodoneume hui perque estic xunga tinc el virus i estic fent-li companyia tota la nit al señor roca. El mal es que aci a l´ofis tinc que estar al peu del cañó, però en la cara de mort que faig mes val que manvien a gitarme.

IEEEEE basurilla m´ho he apuntat lo que tens que vindre en mi un dia de tostó. T´ho recordaré!

unrodabars ha dit...

Enhorabona a les falleres majors...

En especial a Ainhoa que la conec desde xicoteta i m'ha fet il.lusió vorer que es la vostra fallera major,ja els donaré personalment l'enhorabona als seus pares!!!

deme ha dit...

vale Sandra, tu recuperat que ja tindras temps per a ajudarnos, no et preocupes, que feina hi ha per a donar i vendre¡¡¡¡
Carmen de lujo a la nit ens veiem.
Per favor rollo de catalines per a la nit¡¡¡
Les catalinetes menjen culleretes i els catalinots menjen cullerots rots rots¡¡¡¡....

SAN CASALLA ha dit...

SANTA CATALINA OLI I SARDINA¡¡¡SANTA FILUMENA ....

Anònim ha dit...

ye.....carmineta agarram el movil, estic tocante tot el mati !!!!!!!

Y PARLANT DE TOT UN POC, EL DISAPTE ES QUEDÁ TOT DE 10, COM VAIG DIR DIES ANTES....PERFECTE, LES FALLERES MAJORS PRESSIOSES,ENOCIONADES I LA GENT VA RESPONDRE COM CALIA.
ENHORAONA.

LA TORA.

mamixula ha dit...

Sandra jo te dit que vaig un dia i vaig,teu promnet,ara buscam una entrada per a no pagar,jejeje.
Visca la fallera major de la cervantes!!!!

mamixula ha dit...

popurri de la obejita perfavorrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deme ha dit...

Ye Flaki que si vas d´acopmpanyant de les falleres matjors no tens que pagar¡¡¡¡ la Flaki no s´antera, la Flaki no s´antera... BASURILLA TATA TATA TA¡¡¡¡¡

EL BOU. ha dit...

Només diré un paraula
ESPECTACULAR

Anònim ha dit...

¡Hola! Jo també aní a la presentació i també pense que es quedà molt bé. La veritat anava un poquet pensant que es faria molt llarga perquè parlaria molta gent sobre els 50 anys d'història que teniu, bueno, que tenim perquè encara que ara siga de la Xúquer de xicoteta vaig ser de Cervantes, però, no, no resultà gens pesada i tot va eixir molt bé. I, les falles convidades també estaven contentes de vore la puntualitat que hi va haver.

Anònim ha dit...

Com no se com enviar-vos estes fotos, vos envie el url d'on trovar-les. Ja sabeu, sols teniu que copiar i pegar la direcció per a veure-les.

http://img171.imageshack.us/my.php?image=1000405js8.jpg

http://img143.imageshack.us/my.php?image=1000402jy1.jpg

http://img139.imageshack.us/my.php?image=1000403cg7.jpg

http://img81.imageshack.us/my.php?image=1000407uq8.jpg

http://img126.imageshack.us/my.php?image=1000408se1.jpg

http://img355.imageshack.us/my.php?image=1000415bf9.jpg

http://img383.imageshack.us/my.php?image=1000419el8.jpg

http://img126.imageshack.us/my.php?image=1000420mr9.jpg

http://img114.imageshack.us/my.php?image=1000422rw5.jpg

http://img383.imageshack.us/my.php?image=1000423sc1.jpg

Bé, sols tinc eixes, pero més val això que res.

Cris ha dit...

Xuso no tinc fotos, sols tinc 4 o 5 fotos de casa Sheila i Ainhoa, i la que tu ens feres dalt de l´escenari. Te pasará eixes.
El radio cd el duia jo, el duc hui???

deme ha dit...

SI CRIS PORTAL PER SI DE CAS NO FUNCIONARA EL DEL CASAL

Angeles ll. ha dit...

En primer lloc felicitar a les falleres majors, i en segon lloc comentar la novetat q heu introduït de l'horari, jo pense q es el millor q heu fet i q seguiu molts anys aixi, i ojala totes les falles us seguiren, pues per a tots es millor, acabes antes, tens mes temps per a cmbiarte, pots sopar al cau, fa menys fred, els xiquets no s'adormen.... pero vuic donar-vos les gracies especialment, xq jo treballe a bodegas miguel i fent la presentació més prompte x a mi a segut de luxe xq aixi he acabat abns , q l'any passat recorde q donareu més faena.....bueno lo dit i ENHORABONA.

Anònim ha dit...

BUENO,BUENO......DULÍN LA FORNERA, LA VERITAT ES QUE TROBAR DE VEGADES ALGUN QUE ALTRE COMENTARI DE GENT DE LA BARRIÁ ESTÁ MOL BÉ, ADEMÉS DULÍN ES VEINA DE TOTA LA VIDA I TOTS SABEM DE BONA TINTA QUE VOL MOLT A LA NOSTRA FALLA. NOSALTRES TAMBÉ SABEM APRECIAR EIXE BON VEINAT QUE TENIM.
VIVA LA NOSTRA BARRIÁ, ES LA MILLOR DE SUECA!!!!!!
GRASIES DULÍN PER DONAR LA TEUA OPINIÓ SOBRE L'ACTE,SEGUR QUE EL CAIGUÉ LA BAVA MIRANT ALS TEUS NEBOTS EH.....? I ARA D'ASÍ NO RES JA TENIU UN ALTRE "CHURUMBEL" RODANT PER EL FORN, ALE...XIQUETS AL MON!.

UN BESSOT A TOTS, PERO EL BES MÉS FORT AL MEU AMIC RAFA, ESTÁ MOL PAGAT AMB EL GUARDÓ QUE VA REBRE EL DISAPTE.JA EL TENIA MEREIXCUT,HA TREBALLAT MOLT PER LA FALLA.
BUENO RAFETA, UNA MOS EN DEUS...T'ANVIE UN BESSOT MOL FORT I ESPERE QUE DE TANT EN TANT ENTRES EN LA WEB PER A QUE HO PUGUES LLEGIR.


BESITOS, NOELIA (LA TORA)