http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 19 de novembre del 2008

Agraïment del President.

ACÍ VOS DEIXE UNES PARAULES D'AGRAïMENT I DESPEDIDA A LES FALLERES MAJORS EIXINTS, QUE ENS HA FET ARRIBAR AL CORREU ELECTRÒNIC EL PRESIDENT DE LA COMISSIÓ PACO HERMIDA:
per Paco Hermida





A Maria Juan:

Marieta, en la vida tot s’acaba, perquè passaràs la banda i posaràs fi al teu reinat, però tu no necesites tindre la banda per ser reina, perquè ho eres tots els dies, amb la simpatía i la sonrisa que sempre tens a la boca quan parle amb tu.
Sacra, gracies per tot el que ens has aguantat a tots els fallers, per a tu no hi havia mai res mal fet, tot estava be, i això diu molt de tu; moltes gracies.

Ricardo, ara tindré un problema, a qui aniré a demanar-li cosetes? Eres un tio de categoría.

Seguiu conforme sou, no canvieu mai i no dixeu de voler la falla com la voleu.MOLTES GRACIES!

A Sheila Merino:

Sheila dimonieta, ja se t´ha acavat el reinat, però aquest any també t´ho passaràs molt be, perquè es la teua cosina Ainhoa la que es Fallera Major Infantil. Ara el que tens que fer es estudiar i buscar la manera per a que els teus pares et fagen fallera major!

Pili i Gerardo, seguiu conforme sou, perquè sou una parella de puta mare, moltes gracies per tot el que heu fet per la falla. MOLTES GRACIES!


Article enviat per Paco Hermida a fpcervantes07@hotmail.com

17 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

No m´ho puc creure el nostre Presi ha parlat, i de quina manera, Paco m´has fet caure les llàgrimes i en la pena que tenen les dos de tindre que pasar la banda, no vull ni pensar l´acalorà que agafaran quan ho veguen.
La veritat que Ricardo i Sacra han segut uns amfitrions xapó, ens han cuidat i mimat a tots i sempre que ens han obert les portes de sa casa ens hem sentit com si estaguerem en la nostra casa i això és d´agraïr.
Maria disli a ton para que en una cafeterá no tindrà prou, al menys dos i un gintoniquet per a calfar un poquet no ens vindrà mal.
A Sheila, a Pili i a Gerardo no puc dirlos res que ells no sapien ja, he disfrutat com si fos una de les meues nanes, que ho és, en elles hem pasa com a mi hem pasaba amb els seus pares. El bixo este ens ha fet riure tots i disfrutar, xapó per a ells també.
Paquito i per a tú sobren les paraules.
Sou grans, molt grans!!!!!!

Anònim ha dit...

Paco no m´esperava este article, pero m´ha encantat!! Moltisimes gracies a tu tambe perque saps que ha sigut al teu costat quan mes he disfrutat en este any, perque sempre ens feies riure, sempre tenies algo pa fer, i no m´has deixat sola ni un moment, has sigut mes que un President, i tu ho saps!

Tambe vull que sapies que encara que jo ja acabe el meu regnat, les portes de ma casa estan obertes igualment, i sobretot, pots confiar en esta familia quan vullgues i demanar totes les coses que et pasen pel cap... que no son poquetes eh!!

Moltes gracies Paco, encara que tu ja saps el que jo pense de que hajes sigut tu el meu president!
Un grapaet de besets!

sambori ha dit...

Gràcies per tractar-mos als Fallers amb els honors que els càrrecs mereixen, en tots els actes que heu assistit en representació de la falla Cervantes, i en la resta de poblacions que he assistit com en el Mareny i el Perelló, no heu tingut en compte els problemes aquest any a tingut la Comissió, en el nomenament un President, en la exaltació altre President,i en la setmana fallera altre President,tres presidents en un exercici quasi res, ho col·laborat a que este exercici faller eixira be per la meua part, tot un honor i orgull. Que foreu les nostres falleres Majors

Gràcies pel vostre apollo en els moments baixos.de esta comissió Heu sigut "la teràpia de la Falla".
Moltets felicitats

mamixula ha dit...

ei colli com sabeu emocionar a la gent,sou tots de categoria.
La veritat es que cada any ens seu pasem millor,i,ens costa més despedirmos de les falleres majors,bé siga perque les conegem a muntó,o,perque son de p...mare.

Anònim ha dit...

PACO,ESQUE ERES UN PRESIDENT DE BANDERA!PER AIXO SEGUR QUE MARIA ISHEILA TIRARAN DE MENOS ESTAR AL TEU COSTAT EN ACTES I PASACARRES.ENHORABONA PER QUE ASEGUT DE LUJO.

Xuso ha dit...

Xee!! si es que tenim un Presi que es un fenómeno... a banda de deleitar-nos a tots en la seua plàtica sentimentalista. És un crack de les noves tecnologies!!! (bueno no ho direm tot, ja que algo de ajuda de Ruth hi ha per ahí!!)

Però és tot un honor i un orgull (ja gastem paraules de presentació, es nota?) que el senyor president es dirigixca a les seues FM Eixints desde el blog, per a que tota la resta de "plebe" podem compartir les seues paraules!!!!

Enhorabona presi!!!

deme ha dit...

enhorabona al nostre Presi, eres excelent, com a persona i com a faller.Tu eres un dels principal s culpables de que sentim la falla tant com la sent un bon faller, perque tota la teua vida has tingut la mateixa dedicació a la falla, com a la teua familia.T´has fet de voler, per això no se t´escapa ni un detall, i has sabut emocionar tant a les FM eixints, ja poden estar contentes i pagades de escoltar les paraules que el seu presi els ha dedicat.

Cris ha dit...

Este sambori és el mateix d´abans o han duplicat el nick.
Este te faltes d´ortografia!!!!

SPIELBERG ha dit...

No es el mateix Cris, aci hi ha gat amagat. Hi han dos conters que es diuen Sambori i que tenen la mateixa foto.

O se li va oblidar la contrasenya o passa alguna cosa. Ja ens ho contarà si vol.

Este es l'original:
http://www.blogger.com/profile/16435917636228881058

I este es el nou:
http://www.blogger.com/profile/10759231768448117220

Cris ha dit...

Spielberg del blogg pasarem a formar un grup d´investigadors. Pot tindre dos conters però el primer sambori no feia faltes i molt menys la que ha arreat al comentari, "apollo". No se, no se. Igual vol despistar perquè tantes vegades hem dit que escriu molt bé. Però massa maquinat no?

SPIELBERG ha dit...

Tot podria ser filla meua, tot podria ser.

sambori ha dit...

Cris, Spilberg no se m´ha oblidat la contrasenya ni m´he fet un nou compter, el que passa és que com vaig escriure a l´article de Germán i Ángeles hi ha qui està fent el Sambori i escriu en nom meu.
Si s´adoneu la data d´inscripció al blogger del Sambori original és octubre del 2007 i és distinta a la d´este nou individu que pareix que té ganes de jugar que és novembre de 2008.
A més es nota de seguida que la manera d´expresar-se i escriure no és la meua.

En quan a les paraules d´agraïment del Presi dir que expresen el seu sentiment cap a les F.M 2008 però al mateix temps que molts comartim.
Gràcies de la meua part a estes dos famílies per deixar-nos disfrutar de les seues filles com a regines!!!

SPIELBERG ha dit...

Tots ho hem notat Sambori, per això no et preocupes, tu sempre seràs únic.

Anònim ha dit...

Che paco m'has fet plorar i tot eres un artiste, però tots sabém que tens tota la raó,perque a SACRA
que no li sap mal rés,i al CABUT que encara que renegue de cuasi tot
com per ejemple:Je CABUT PORTA BEEFEATER QUE NO QUEBRARAS NOOO!!!
CHE ANEU A FER LA MÀ CHE,FILLS DE PUTES!!!Però el cabut a traure BEEFEATER i aixì tot.
I a PILI I GERARDO que tampoc es sap mal rés ens heu en pasat de PUTA MARE.
Encara que canviant un poquet de tema jo estic totalment d'acord amb el xuso,perque si a tù ja el vé justetet llegir i escriure com ""COLLONS"" t'apanyes amb l'ordinador??? ahì es nota que esta RUTH pel mig.Ara vaig a ferte una proposta a vore si eres valent de llegir al cau tot el que segons lateua signa adescrit,PERÒ MICROFON EN MA HEE I TEU VAIG A POSAR UNA MICA MÉS CONPLICAET,¡¡¡SENSE SOLTAR NI UNA SOLA LLAGRIMA!!! VA VALENT.BÒ PAPAITO QUE NO CAVÌES MAI I UN ABRAÇ VEN FORT,EL BOU.

sambori ha dit...

bé en contestació a tot el que esteu dient podeu estar tranquils que no escriure res en el vostre blogger particular perquè ho e vist vos molesta si no s'escriu el que vosaltres voleu sentir, Senyoreta o senyora Cris això d'escriure el valencià Apollo ho vaig posar de conya no per no saber escriure, tinc el grau Superior de Valencià i estic estudiant per a correcció de textos, i si faig faltes es por que vull ,no farà falta investigar no tornaré a escriure ja veig QUE VOS MOLESTA, per ultim jo en els meus comentaris no e faltat el repete a ningú,espere que vosaltres tampoc,
TOT EL BLOGGER PER A VOSALTRES, ADEU

Xuso ha dit...

no et fiques així sambori bis que ningu t'ha dit que no volem que escrigues, el que pasa és que ho has fet suplantant un personatge ja existent per ací i la gent com eixe personatge és un dels més seguits i llegits, efectivament ha descobert que no es tracta de la mateixa persona...

Si no vols tornar a escriure, tu mateix, però sapies que ací tot el mon es benvingut a l'hora de comentar, encara que jo particularment t'agrairia que ho feres amb un pseudònim diferent al de sambori, ja que així sabem amb qui parlem cada cop (encara que no li fiquem cara).

Anònim ha dit...

enorabona a seila i a maria