http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 17 de novembre del 2008

Boda MªAngeles i German

El dissabte passat, com molts de vosaltres sabreu, ja que assistireu, celebrarem l'enllaç de Mª Angeles i German. La cerimònia es va celebrar en l'església de la Mare de Deu de Sales que lluïa molt decorada, i amb l'acompanyament del cor i l'orquestra va quedar preciosa.
D'allí eixiren ja els dos nous novençans de lo més pagats. Dir que la
 novia estava guapíssima i el novio anava molt elegant (ja que no se si li podem dir guapo, je, je). Els pares dels novios també lluïn de lo més... cal destacar la pamela que portava la mare de la novia, que li sentava de lo més rebé!!!
Després d'una gran mascletada digna de Ricardo cavaller, que el sr Ignasi Rocher va dirigir, moguérem cap a la sala d'Algemesí les oliveretes. On no ens van faltar de res, gràcies a les suculentes viandes i sabororos caldos amb que ens deleitaren els anfitrions.
Després, ja sabeu, bailoteos i un poquet de ginebreta per am
enitzar la nit fins a altes hores.
Ací tenim les primeres fotos, espere que tots els que en tingueu més ens les envieu al correu!!!

Des de la comissió Falla Plaça Cervantes, volem donar a Mª Angeles i a German i ales respectives families, la més sincera enhorabona per l'enllaç i desitjar-los tota la felicitat del món!!!

FELICITATS PARELLA!!!

18 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

que guay!!!!ens seu varem pasar de luxe,no falta ni el minim detall,i els novis estaven impresionants.
enhorabona parella.

Anònim ha dit...

Enhorabona a Angeles i German!!!!
La boda es queda super be, tot perfecte i ens ho passarem tots de lujo!!!!!
German anava molt guapo i la novia impresionant! estava guapissima!!! I la mare i la germana de la novia també molt reguapes, en definitiva tots molt guapos i radiants de felicitat.
Enhorabona a la les families per aquest enllanç i com no als novensants!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA ALS NOBENSANS¡¡¡I AVORE SI ENVIEU FOTOS, QUE TAMBE VVULLC VORE COM ANAVEN LES MES GLAMUROSES DE LA FALLA. LES PETXIS¡¡¡
ANGELES EN LES FOTOS Q HE VIST TE SE VEU GUAPISIMA¡¡¡ VINGA VA QUE YA TINC GANETES DE QUE MOS CONTES COM ANAT TOT¡¡¡ BESETS GUAPA¡¡

Cris ha dit...

Carmina necesite parlar amb tu i no tinc el telefono

Anònim ha dit...

ey!! novensans suponc que estareu de viatge,bueno per a no fer-ho molt llarc, es queda tot de mel i tot bonisimmmm, enhorabona amics!!!!!.. ah!!! mamixula en atra ocasio la xateta i jo aplegarem hasta el final del ball, adeuuuu

Anònim ha dit...

ENHORABONA A LA PARELLETA DE NOVENSANS,JA M'HAN DIT LO BE QUE SEU PASAREU MÀLEGRE UN MONTÓ, JO NO VAIG PODER ANAR PERQUE CUAN TENS DOS NANOS ES DIFICIL D'ACOPLAR-LOS,PERÒ NO PASA RÈS JA HEU DISFRUTARÉM EN ALTRA OCASIÓ,PERQUE EN LES DATES QUE ESTEM I TOTES LES ACTIVITATS QUE SÈNS ACOSTEN NO ENS ABURRIREM GENS NI MIQUETA.BE NO MÀNRROLLE MÉS QUE SIGAU MOLT FELIÇOS LA RESTA DE LES VOSTRES VIDES UN BESSSOT MOLT GRAN PER A MªANGELES I A GERMÀN UN BON APRETÓ DE MANS.

sambori ha dit...

Enhorabona als novios i als familiars mamixula ten's rao ens seu varem pasar molt be, a vore si el reporter "AMADEIN" que anava fent fotos a tots les envia al Xuso per a que les publique.

Tambe aprofite este comentari per a felicitar al pare de SANDRA que el dimarts pasat va complir anys, cinquanta i pico, el pico Sandra igual que jo ho sabem FELICITATS PACO

"No em recorde que paraula tènia que dir algú ja sap el que vull dir"

sambori ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sambori ha dit...

Felicitar també a Jose Antonio Juan Diego Alies " Pepe el Cabut" pel seu jubilació, ara no li dónes molt trabell a L'Americana, MOLTES FELICITATS

mamixula ha dit...

ie robinho eres tu carbó,no tenia ni idea,pues si la meua xateta i tu ens degeu una.besets.
Hai sambori que bé ens seu pasarem he!!el mal es que jo al sandema tenia que estar promte amb la nana"que sinos"jejeje.
pa repetir.

Anònim ha dit...

Sambori, la paraula era "Patatón", !ara ja se qui eres!!

SPIELBERG ha dit...

Malo, ja massa gent diu que sap qui es Sambori, massa.

Anònim ha dit...

Cris tocam al de mamare que 670 40 49 83. apartir de les 11 estre en ella.
Sambori, Sambori que ya estan ahi¡¡¡

deme ha dit...

bon dia a tots, amb retard pero bons... Feliçitar a Angeles i German per la boda, va estar molt molt be de 10¡¡¡ i com que nosaltres no ens heu montem be ni res, pues mira... altra festeta per a contar.
Estaven tots molt reguapos, els novios sobretot, pero per a mi un 10 per a Sales, la germana de la novia, estic desitjant que pujeu mes fotos per a vore si la puc tornar a vore ( estava molt guapa)
besets per als novensans que de segur que estan disfrutant ja de la lluna de mel¡¡¡¡

Sandra ha dit...

Felicitar als novios ja que m´han dit que es queda d´allo mes re be i que s´ho pasareu de luxe, esque en aquesta familia mai podem pasar-ho mal ja que son de categoria.

Hei sambori m´has deixat de pedra, tu com saps que mon pare fa 5..., ara si que m´he perdut, ¿tambe coneixes a mon pare? ja no se que pensar, bueno gracies per la felicitació.

sambori ha dit...

Moltes felicitats a Germán i Angeles que no vaig tindre ocasió de felicitar personalment i ja sé que tot va eixir molt bé i la boda va ser tot un èxit.
Eh!per fi m´he posat foto!!Aprofitant que hi ha qui vol fer el sambori i ha tengut la poca cortesia d´agafar-me la identitat!!!però ara ho té un poc més complicat,je,je!!!!

Anònim ha dit...

hem pot dir algu qui Collons es sambori? es que tot es mirar i no es descubreix nens, be men vaig a fer faena adeuuuuu

Anònim ha dit...

Els novensans desde NEW YORK, molt agraits per tots els comentaris rebuts de carinyo i felicitacions. Per aci tot marxa de luxe no parem en torreta i em passejat la camisa de cervantes per tota la ciutat, la gent q ens veu ens pregunta que es aixo i nosaltres diguem q som valencians i fallers de cervantes!!!!!!!!!!!!! molts besets a tots ens vegem prompte!!!!!!!