http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 27 de novembre del 2008

Cervantes a.... Puerto Rico, Rico, Rico!!!!!

Per Rakel

SI....!!! AQUEST ANY............ PUERTO RICO!!!!!!!!!! SI!!!!

Cervantes aquest any ha estat a PUERTO RICO concretament a SAN JUAN la seua capital i acompanyat com podeu vore per Noelia i Raquel...

Despres de hores i hores de vol i d'aeroport en aeroport era el moment per traure al nostre CERVANTES i que veguera on haviem aterritzat. Primera feina i parada obligatoria, despres d'abandonar l'aeroport de Luis Muñoz, foto amb Cervantes.....On? En l'hotel ''SAN JUAN'' de Puerto Rico i com podreu comprobar acompanyades per el nostre guia (molt xarrador i algo "xafaet").

Una vegada instalades al nostre hotel 'EL CONVENTO' situat en el casc antic o centre de "SAN JUAN " decidirem dur de visita cultural al nostre CERVANTES, visitant tots els monuments i llocs historics del ''VIEJO SAN JUAN''. La casa del governador, (o la casa blava com deien els portorriquenyos) el castell de SAN FELIPE DEL MORRO, el castell de SAN CRITOBAL, EL CAPITOLIO...... els carrers mes antics del centre , que per cert on estava el hotel el carrer tenia 500 anys i segons deien poc havia canviat... o almenys intentaven conservar-lo... i aixi fins que esgotarem al pobre CERVANTES.
Despres de tot un dia caminant, de tornada cap a l'HOTEL ens donarem conter que podia ser un viatge molt divertit i variaet. Aixi que despres de tot un dia de 'cultura' decidirem per al dia seguent fer-nos aventureres. Qui anava a dir-ho!!!. Per començar el dia, ferem una ruta per el bosc, mes conegut com a 'PARQUE NACIONAL EL YUNQUE'. On poguerem disfrutar de la sensacio d'estar tocant els nuvols.

I despres de tan esgotadora aventura ens dugueren per a descansar al BALNEARIO DE LUQUILLO, una platga molt xula, tranquila, neta i molt ben cuidada per socorristes que es guardaven del sol a la caseta tipica de les platges de PUERTO RICO. I on tambe coneguerem als nostres amics els americans concretament de Florida i que com vegeu, quan ens vegeren en CERVANTES volgueren tambe participar.
I ja per rematar el dia anarem a una bahia per putjar en kayak, remar per un canal fins arribar a una LAGUNA BIOLUMINISCENTE ( s.o.s...que odisea, pero que xulo) al nostre CERVANTES sols el poguerem traure en la platja (missio impossible). Ah i aquest any si que hem pogut anar a una illa verge per fer "snorkel", una pasa poder disfrutar del fons mari i de alguna que altra aiguaviva (açi mes conegudes com meduses) i dels paissatges de l'illa, i si no mireu.

Ens podriem passar hores i hores contant tot el que hem viscut pero tampoc volem aburrir-vos aixi que ens despedirem contant-vos que tambe portarem a CERVANTES a la destileria BACARDI, ja que estavem segures de que no li resultaria gens estrany l'olor a RON i que tampoc es marejaria si es feia algun MOJITO, perque com tots sabeu CERVANTES es molt fester, o no?.(alli havera disfrutat mes d'un i d'una...)


UUFFFF IMPRESSIONANT!! UN VIATGE GENIAL!!!!!!!
FINS EL PROXIM....Noelia i Raquel

Puerto Rico està a 6668'84 Km de la placeta de Cervantes, una distancia considerable. Candidates ja al premi, al igual que el passat any. Enhorabona parella!!!
Article enviat per Raquel Rufí a fpcervantes07@hotmail.com

15 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

icolloooooooo¡¡¡ que boooo¡ sou unes gandules que no pareu mai¡¡¡
molt xulo tots els paisatges¡¡¡ pq les organisaores de escurcions no organitsen una aixina? jajaja
qui poguera ferla maleta..... a mi me toca trencar el porquet este estiu. El tinc ya tres anys, tots els mesos 50€ i este estiu TOCAAAA¡¡¡¡¡

deme ha dit...

bon dia a tots i totes¡¡¡ collins menudo viatge s´han pegat les Maris, si es que no paren, ja vorem a l´any que ve, on van a para, perque entre que ja han rodat mitj mon i que no s´en van propet, no¡¡¡ si mamare ja ho diu... que el sant quant mes llunt mes milagros¡¡¡

Pues nosaltres tambe volem endurnos algo al Cervantes al mon?

Xuso i Carlos no ens pot donar punts, el haver perdut el barco de tornada a casa? tu que dius Flaki?

Enhorabona pel viatge¡¡¡

Sandra ha dit...

Que gandules que sou, en cuant teniu un "huequet", ale pegeu a fugir i a viatjar, pues si ara que podeu paseu-ho be xiquetes que la vida son dos dies. Enhorabona per el viatge, encara que jo recorde el fereu este estiu no?, que me contareu que estrobareu en l´accident d´avio que va hihaure i vos tingeren dalt l´avio no se cuant de temps.

Bueno Raquel ves tragent fotos d´eixa camera que ja no t´en cabran mes i pasaliles a Xuso, que jo recorde ten dos dies que ens ho hem passat super be.

Bo lo dit enhorabona a les dos per eixe viatje.

Anònim ha dit...

XIQUES....JA ESTÁ BÉ DE FER-MOS LES DENS LLARGUES QUE AçI EL QUI MES I EL MENOS ES QUEDA TOT EL ESTIU A CASA.....PERRERES!
ARA EN SERIO, OJALÁ TOTS ELS ANYS POGUEREU FER UN VIATJOT AIXÍ.


CARMINETA, SI VOLS QUEDEM ESTA VESPRÀ A LES 5 BAIX DE CASA, AL CARRER SOLLANA, QUE ET PAREIX? CONTESTAM CUANT ANTES I LI TOQUE A MARIAM, VAL?

UN BESSOT, DE LA TORA.

Anònim ha dit...

OK. A LES 5 VAIG DE TACASA.
LA QUESTIÓ NO PARAR¡¡¡¡ YUJUUUU¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Eeeeeeeiiiiiiii Caramb quin viatge!!!!!!

Este estiu a mi també em toca!!!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia xicones, la veritat es que el viatge de lujo...el recomane ara si en la butxaca ben plena...i si Sandra el viatge el ferem aquest estiu pero per un codes i altres l'article per enviar...
Respecte a les fotos "estoy en ello" nones tinga un ratet les envie que hi han de varies festetes..
Raquel

mamixula ha dit...

Pues si Deme,jo crec que podrien tindre un poquet de compació amb nosaltres cuatre i donarmos algun premi,ja que cuant perguerem el barco també o pasarem un poquet mal,aixo si sols deu minutets,despues de festeta,hay que teniem que fer!!!una vegada alli pues festa.jajaja

mamixula ha dit...

Ie basurilla!!per aón pares que no sabem res de tu?????

EL BOU. ha dit...

Va xicones a vore si enguany hem feu una bona comanda de cremetes i maquillatjes d'AVON.Que jo vos ho arreglaré ve arreglaet,perqué sémpre que veniu de vietje veniu una mica demàcraetes de cara per cùlpa del sol,l'aire etc.etc.etc.I es perqué no porteu els productes adecuàts,però no patìu qu'ara ja tenìu el vostre asesor de bellessa per el que faça falta, enguany vindreu com unes REINES si confieu en mì.Bò que vos envie un grapat de bessots per a les dos,NOELIA I RAQUEL.DISFRUTEU MENTRE PUGUEU.(mira si m`ha eixit un pallat i tot).EL BOU.

deme ha dit...

tens tota la rao cunyat. Ara ja no podem tindre excusa per a tindre una pell de revista. Jo ja li vaig fer una encomana ahir a Noe, si es que no potser, estos dos son uns enredraors, per a una vegada que vaig a sa casa i encara em feren carregar¡¡¡ pero tot siga per una bona causa i vos compren moltes cosetes per a que es pogau pegar un viatge com el de Raquel i Noe...
Flaki el nostre aticle el vaig enviar ahir a Xuso, una vegada li pase Javi les fotos m´ha dit que el publicarà¡¡¡

Anònim ha dit...

hola xicones , la veritat que el viatge va estar molt be, i clar que si la cuestio es no para i ja estem mirant el viatge per al any que be un poquet mes llunt que este any.tenim proposat recorrer el caribe, pero ara falta saber un poquet ingles per les illes que falten.aixi que si alguna esta intereça que vaiga apuntanse i si el any que be se pot "ILLA MARGARITA" ( VENEZUELA) A VORE AL HUGO CHAVEZ . besets

sambori ha dit...

Enhorabona Raquel i Noelia per eixe fantàstic viatge i a més es situeu en 1ª posició en Cervantes al mòn.
Segur que el nostre Cervantes no es va trobar estrany a la destileria Bacardi i segur que es faria més d´un ron amb coca-cola que a més de ser el que beuen molts fallers al nostre casal és la beguda preferida del nostre duó Rebombori!!!!

Anònim ha dit...

Estes xiquetes no paren!.Caram en el viatge a Puerto rico , la foto en els americans de Florida ,l'altre dia ben agarradetes de David Agramunt ,sí el ballarí de "Mira quién baila" i per a l'any que bé ja estan pensat en Hugo Chavez.
Jo crec que a esta marxa ja veig a Obama pel casal.
No es cregueu que s'han agarrat de David Agramunt????.Vos enviaré una foto.

Anònim ha dit...

Que guaaaaaaaaaaaai!!!
No hi ha manera de guanyar-vos!!!
Pero Cervantes que es prepare que se'n ve amb mi de vacances també, no te que parar!!!
Enhorabona i a vore quan fem un viatge juntes, que a mi també m'agrada rodar pel mon...