http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 24 de novembre del 2008

Feliç Aniversari!!!!

Una jubilació als 60 anys i com estan les coses hui, no està gens malament, doncs sí, jo ho voldríem molts. Però al que li ha arribat i de lo més merescudament és al faller i amic José Juan, conegut per tot el món i part de l'estranger com Pep el Cabut.

I el seu malnom, a banda de vindre de les dimensions de la part del seu cos que es menciona, també es pot atribuir a que el seu cap no para. És un d'eixos homes que no pot parar de "maquinar" coses. Liant a esta i a l'altre a fi de realitzar coses noves. Aporta moltes idees a la falla, qüasi totes bones!! i molta crítica (sempre constructiva) perquè és molt perfeccionista, li agrada que les coses ixquen molt be, i a qui no? Ara si voleu vore-lo doblar el llom... això està més malament, eh Pep!!!!

Doncs des d'ací el blog i en nom de tota la comissió, Pep volem donar-te l'enhorabona per eixa jubilació (el tema és que a la pobra Americana li tindrem que donar el pésame, perquè la pobra per a aguantar-te a tu tot el dia, aviaeta va...) i sobretot FELICITAR-TE A TU I AL TEU GERMÀ RICARDO PEL VOSTRE ANIVERSARI, HUI 24 DE NOVEMBRE!!!

I ara tot seguit et pase una felicitació molt especial de la teua filla:

per Rosa Juan

L'ANIVERSARI D'UN VETERÀ

Crec que no fa falta que vos el presente, tots el conegueu molt be, es Pep “el Cabut”.


Un faller que ha viscut la falla desde els seus origens, que sempre estat apunt per a tot, sortia a les obretes, presentava a les presentacions, sempre pensant en la falla, només se li ocorreix una idea, allà que va marejant a tots per a dur-la a terme, perque ell si, relacions publiques i menja boles per a conseguir el que vol, que es preparen: que este li faça unes litografies, l’altre que li preste un quadre, esta que si una escultura, ara duguem a este, despres a l’altre, fes-me un dibuixet per a l’escenari…Bueno, bueno, menut es ell!!!

Per demanar coses per a la falla sempre esta!! Fins i tot quan començà el blog de la falla, va montar lo de les endevinalles, si es que sempre te que estar en tot!!!

Encara recorde de menudeta, quan montaven l’escenari de la presentació a la cotxera de casa, venien per les nit els fallers, a montar-ho, no tinc jo jugat en les meues amigues amb els escenaris eixos, perque es tiraven mogollo de temps alli, o es lo que a mi em pareixia a eixa epoca… Es ben cert que mai li sabut res mal i sempre ho ha fet ben agust per la seua falla.

Pero la veritat, es que gracies a ell, a casa sempre s’han volgut les falles, perque sempre l’hem vist que ho disfrutava amb tanta intensitat que qualsevol deia algo, que despres de fer-me Regina del Foc Infantil, a l’any següent que no hi havia Fallera Major, va enredrar a la meua cosina de Denia, la pobra que no s’havia vestit mai de fallera, després a mi de nou Fallera Infantil, vam batejar el dia de S.Josep a Abraham, vestit de fallero clar, amb tota la gent de falleros perque era abans de la misa de la falla, i banda de musica i tot al bateig del xiquet, al final va conseguir q ma mare es fera fallera i fins i tot que es vestira de fallera, a lo que era totalmente reacia al principi (qualsevol ho diria ara…)

Així que amb tota aquesta trayectoria fallera, es podreu fer una idea, que encara que no para de dir que ara ja s’ho deixa, que no vol saber res despres d’aquest any, molt m’extranyaria que es desvinculara totalment de la falla, perque es que ho du en la sang, i ens ho ha passat, i anat escampant-se per tota la familia Juan eixe gen fester i fallero.

D’aquesta manera el vull felicitar, també al tio Ricardo, clar, sent bessons no cumpleix un sense que cumplisca l’altre, i a la huela per haver-los parit tan pudents pero amb tan gran cor que es desviuen per fer-nos feliços als fills i als que els rodegen.

També un bessot al iaio, que l’any passat just este dia, el del seus aniversaris, ens va deixar, pero segur que se’n va anar ben content per haver conseguit tindre la familia que té.


Moltes felicitats papa, i que en cumplisques mooooooooooooooooooolts mes!!!

Ara a gaudir de la pre-jubilació i a ser feliç, t’estime molt!!!

46 comentaris (Afegix el teu):

jorge ha dit...

Moltes felicitats Pep i que disfrutes de la pre-jubilació.

Xuso ha dit...

Moltes Felicitats Pep i Ricardo!!! i a disfrutar d'eixa pre-jubilació Pep, ara que tens molt de temps lliure podries agafar-li el relleu a Paco Hermida, no??? jajajajaja

Xuso ha dit...

Per cert, vosaltres vejeu les fotos de l'article, es que jo no, digueu-m'ho i les torne a publicar si no es veuen. gràcies!!!

Cris ha dit...

Caramba Pepe, estaràs content, ara tens més temps per a rodar per ahí i enredrar a més gent, vorem que ens maquines per ahí en tant de temps lliure.
Moltes felicitats a Pepe i a Ricardo per el seu aniversari.

Cris ha dit...

Jo tampoc les vec Xuso

xata ha dit...

MOLTES FELICITATS PEP I RICARDO!i enhorabona Pep per la pre-jubilació,ara tindra tems per maquinar bona cosa per aquestes falles.

Anònim ha dit...

Feliç aniversari!!!
Ja li dit a mon pare que es busque cosetes que fer, sino ma mare...
Jo tampoc veig les fotos Xuso!!!

Xuso ha dit...

Perdó, li he demanat sos a Spielberg a vore si pot re-publicar les fotos, jo les publique i no es veuen...

xata ha dit...

xuso jo tampoc vec les fotos.Je i les meues PEXIS estan de resaqueta????je resusiteu perrreees!!!

SAN CASALLA ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI PER A PEP I RICARDO¡¡¡ PRE-JUBILAT???? SI ESTAN FETS UNS XAVALS¡¡¡
NEREA I MARIA, COM A NEVODES , VOS TOCA DUR AL DIMARTS EL XAMPANYET PER A CELEBRARO.
ENHORABONA A LA FAMILIA JUAN.

PRESI, COM MOLA COM EL VAREN VATETJAR, NORMAL Q VISCAU LES FALLES COM LES VIVIU....

Cris ha dit...

Si que estan de resaqueta si, encara ni han entrat, són males gandules

Xuso ha dit...

crec que ja es veuen les fotos, actualitzeu,actualitzeu!!!!

SAN CASALLA ha dit...

XATETA RESACOTETES NO PERO EL COSTIPAT DIXOS.....TINC LA GOLA DESFETA¡¡¡
DEMA SON CATALINETES¡¡¡¡ PODRIEM ORGANITZAR UN VERENAR SOPAR AL CASAL, AIXINA ESTEM APUNT PER A ENSAYAR.

Anònim ha dit...

ARA SI QUE HE VIST LES FOTOS¡¡¡¡¡

xata ha dit...

Carmi pues deisat ja es trucos caseros(que son perilloso)i fes el favor d'anar al metje.

Anònim ha dit...

JAJAJAJA YA TINC HORA XATETA PER A MI I PER A LA CARMEN, PERQUE A LA CARMEN LI HE ACABAT EL TRATAMENT PERO ENCARA TE TOS. ALGUNA VA DEMA AL AMBULATORI? CATALINETES AL AMBULATORI¡¡¡ QUE GUAY¡¡¡

NATALIA QUE NO PODRE ANAR EN TU A LES CATALINETES, ESQUE LES AMIGUES DE MAMARE SAN COMBOIAT I SEN VAN EN ELS NETETS DE VERENARET.

deme ha dit...

Moltes felicitats tant a Pep com a Ricardo pel seu 60 aniversari¡¡¡¡
Bueno Pep a partir de ara, com que vas a tindre un poc mes de temps lliure ens podras visitar a la web un poc mes,que per açí ja tirem en falta les teues endevinalles o alguna que altra animalada, d´aquestes que sols Pep " el cabut " amb eixa gracia que el caracteritza sap dir¡¡¡ així que Pep avore si ara que ja eres un home jubilat,jo no et demane tant com Xuso, pero tampoc estaria mal que ens tirares una maneta amb el decorat del playback, tu que dius Xuso? no es mala idea veritat?

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS AL "DUO SACAPUNTAS" LA VERITAT ES QUE EL QUE DIU ROSA AL ARTICLE ES MOL, MOL CERT.... QUE SERIA LA NOSTRA FALLA SENSE ESTOS DOS FIGURES??????
SON GENIALS,DIVERTITS,PONSONYES I A LA VEGADA SON PERSONES AMB UN GRAN COR I.... PER DAMUNT DE TOT FALLERS 100%. QUE MÉS ELS PODEM DEMANAR, ENHORABONA PARELLA I EN ESPECIAL A PEPET PER LA PREJUBILACIÓ,SEGUR QUE SE HO MEREIX. VOS ENVIEM MOLS BESSETS EL BOU,NOE I ELS XICS.DISFRUTEU D'AQUEST DIA TAN ESPECIAL.

BESSETS I FELICITACIONS.


LA TORA I EL BOU.

deme ha dit...

Resacosa no estic masa, pero estic... com si m´hagueren pegat un pasoó de por¡¡¡¡ tinc unes agujetes que no em puc ni menejar.
Xateta ma mare no s´enrecorda de tornarte la manteta que em deixares, en estos moments la duc jo posà, quant ens vejam te la torne o si la necesites, ahui te la porte on vullgues.
Per cert jo tampoc veig les fotos¡¡¡¡

Cris ha dit...

Deme, jo estic igual, no puc menejarme, la cintura hem fa un mal que flipes, será la edad, açò és per a morirse. Com quedareu, ho fereu llarguet???

Anònim ha dit...

Felicitats als dos!!!!!
Pep, Ricardo, ja son 60? Ostras!!!
Es veritat tot el que diu als articles, i per la meua part voldria donar-vos les gracies als 2 ja que indirectament sóc fallera gracies a vosatros, fou els primers de la familia en ser fallers, i dels primers en formar part de la comissio de la Falla Plaça Cervantes, ja que sou fallers d´aquesta desde que es va fundar, feu 60 any de vida i 50 sou fallers, la vostra vida sempre ha estat molt vinculada al món de les falles, i sentiu la vostra falla, l´estimeu, Gracies per transmitir eixe sentiment a tots els que vos rodejem!!!!
I es que Rosa te molta rao quan diu que som una familia festera i fallera, peró es que el GEN JUAN es total!!!!

FELICITATS tios!!!!!!!

PD: A la vesprada ja vos felicitare i vos pegare els dos besets personalment

Sandra ha dit...

Bon día xiquetes ja estin una altra begada per ací.
Cunantes coses han passat per aci desde el divendres, primer lloc felicitar a Pep i Ricardo per el aniversari, que en compleixque mols mes i en especial a Pep per la seua pre-jubilacio, que esta molt jove per jubilarse pero que aixi tindra mes temps per poder donarnose´n pel sac per aci la web i escriuremos mes endevinalles.

I en segon lloc donar la enhorabona a tots el organitzadors de la presentaciò que es quedà de maravella un 10 per a tots ells, pero en especial a les dos presentadores CARMINA i DEMELSA, donar-los les gracies perque pense que millor impossible, m´alegre molt de haver-les elegit a elles i la mes sinsera ENHORABONA. Un beseet molt fort per a les dos.

Xuso ha dit...

Home!!! la nostra FM. Bon dia Sandra i enhorabona de nou!!!!

La presentació ha quedat de luxe, tinc una crònica preparada per a demà... però si algú més vol enviar coses, fotos, articles o el que vullga que m'ho passe al mail i ho penjarem!!!

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTS EN PRIMER LLOC VULLC FELICITAR A LA PARELLA DE BENISANTS I DIR-LOS QUE'EN COMPLISQUEN UN CABÀS MÉS.DESPRES DIR-LI A PEP QUE ARA ENTENC LA PONSONYA QUE TENIA EL DISSABTE (ALMENYS EN MÌ)SERAN ELS 60 M'IMAGINE NOMÉS VULLC QUE SAPIGUES QUE NO TEU TINC EN COM PTE PERQUE EL CONEG MASA BÉ PERÒ NO DEDIXE DE RECONEIXER QUE EM DEIXARES LOCO PERQUE NO M'HO AGUERA IMAGINAT MAI I DIR-TE QUE SI T'HO VAIG DIR ES PERQUE NO AGUERA IMAGINAT MAI QUE T'HO AGARRARIES AIXINA AIXÌ QUE NO PATISQUES TAL I COM EL VAIG DIR EL DISSABTE QUE JO NO T'HO TORNARÉ A DIR SI EM PERMETS HO POSARÉ AL BLOG PER A EVITAR PREGUNTES I MAL ENTESOS A LA GENT QUE ENS VA VORE PARLAN-TO(NO LI DIGUEU MAI A PEP CULÉ)UN ABRAÇ BEN FORT A PEP I RICARDO. EL BOU.

deme ha dit...

Moltes gracies Sandra, la veritat es que Carmina i ji quedarem prou contentes de com ens va eixir, despres de tot el que haviem passat, primer jo tres dies en el llit, i despres que Carmina va perdre la veu i li va tornar dos dies abans... mare meua, per a posarse les mans al cap.

A banda de tot açò, en general crec que es queda molt molt be, sempre hi han xicotets despistes, pero res que no tinga solució, ara a esperar el proxim acontesiment, que ja el tenim ahí¡¡¡¡

Sandra, la Flaki em pregunta si al disabte tens tostó.... ja ja ja

Flaki... per on pares?

Cris no ho ferem molt llarg, bueno hi hague que un poc mes que altres, estaguerem un ratet a ca Jessi i a casa...

Sandra ha dit...

Jeeeeee Flaki si que tinc tostó, a partir de ara tinc mols tostons, tapuntes a algun?

Anònim ha dit...

Moltes felicitats PAPA i TIO!!

jo tambe volia escriure un article per a la felicitacio pero per problemes tecnics a casa no he pogut, no hem funciona l'ordinador!! i no s'ho creureu pero estic a la biblioteca municipal entrant a internet perque sabia que algun recaet hi hauria en la web per al meu papi i el meu tio!!
Moltes gracies a tots per felicitar-los! jo despres li ho dire a mon pare, encara que no crec que puga entrar per contestar-vos.

Vos done jo les gracies de la seua part!

Un beset per a tots!!

P.D: Enhorabona Sandra pel teu regnat, de veritat!!
JOOOOOOOOOOO... ja no soc fallera major!! jajaja...

SPIELBERG ha dit...

Moltes felicitats als dos.

Sandra ha dit...

Xuso jo fotos de la presentació no en tinc, pero si et servixen les de despres al casal t´en puc passar algunes.

Xuso ha dit...

Clar, clar, Sandra tu envia tot el que tingues (que després de passar la censura de rigor) les penjarem!!!!

SPIELBERG ha dit...

Ja estem altra vegada amb la censura de rigor, ara a la vellea tens por?

Xuso ha dit...

Sandra, encara estem esperant les de la despedida de German, les del congelador!!!

No, Spielberg, no tinc por. A més a més el dissabte em vaig portar molt be, no tinc ninguna laguna mental i ho recorde tot molt be.. jajajajajajaj

Xuso ha dit...

Per cert, per què no vingueres???

SPIELBERG ha dit...

Per que vaig eixir de la Fira molt tard, estava prou cansat i a l'endema de mati havia de tornar que tot el dia amb feina.

I aquesta setmana la tinc prou carregada d'actes. Tot no pot ser.

Espere poder anar al sopar del 50 aniversari ja que al pas que vaig aquest any no aniré a res...

Sandra ha dit...

Xuso esque les de la despe les tinc al telefono i no se traureles, molta tecnologia i molt de movil pero en este no m´aclarixc.

Carlos puc corraborar que Xuso el dissabte es comporta com un home, almenys jo no tinc ninguna foto confictiva dell i crec que nomes ix en una foto.

Sandra ha dit...

Cuant dic un home o dic perque no s´amolla el pirri que no pose en dubte que siga un home de cap a peus. Ho dic per els mals pensats

Xuso ha dit...

m'ha agradat la puntualització Sandra, que per ahí hi ha molt de malpensat!!!

Jo t'havia entés perfectament!!!quan ens vejem ja me pasaràs les fotos al meu movil i jo les penjaré!!!

Amic fep ha dit...

Bueno, tant com home... jo diria que homenico... o homenicaco...?

Bon dia a totes i tots els de la Falla Plaça de Cervantes i seguidors.

Enhorabona a les, ja, vostres Falleres Majors 2009.

Xuso ha dit...

"homenicaco"... ara també inventes paraules amic fep!!!

Vos vaig ficar falta a tu i al rodabars els dissabte al cau!!!

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots per les felicitacions!!

Amic fep ha dit...

Amic va ser un honor que me convidares a visitar-te, pero com tens que comprendre, tinc una personeta de menys d'un metre que es la que mana de tot... jejejejejeje.

Fica falta, la justificare en falles!!!!!

mamixula ha dit...

Moltissimes feliçitats a pep i ricardo per el vostre aniversari!!
Ie Sandra algun dia tacompanyare a anar de toston,teu promet!
Que feu petxis,jo estic fiambreeeee!!!!jejeje

sambori ha dit...

Felicitats Pep i Ricardo per eixos 60!!!!
A més doble felicitació per a tú Pep per eixa jubilació merescuda.
I per a celebrar-ho si que me faria jo ara un "mantecao" d´eixos que tan bo t´eixen,eh???
Com bé diu Rous a l´article son Pare té solera a la nostra falla i ha viscut molt bons moments a la nostra comissió dels que segur guardarà molts records.
Esperem poder-te felicitar mooolts més anys i continuar gaudir de la teua presència a la nostra falla!!!!

Agustí ha dit...

no te conec massa xro siguent fallero de cervantes segur que algun cubata mos aurem fet junts jajaj feliç jubilació ara venen els millors anys enkra que els anteriors hagen pogut ser irrepetibles sempre s'espera que els anys propers siguen bons, a disfrutar

Anònim ha dit...

Fa poc (i fa molt) que ens coneixem i nomes puc dir d'este home que te el cor ben ben gran, i confirmar la predisposició a pensar i fer coses per la seua falla, la seua familia al fi i al cap, de la qual ja em senc part.
Moltes felicitats (també al teu germà, e meul tocaio).
Una forta abraçada des de la gran poma per al meu sogre.

Anònim ha dit...

felicitats ricardo