http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 1 de novembre del 2007

In memoriam...

Hui és tot sants, un dia festiu al territori nacional. Un dia en aprofitem tots (o quasi tots) per fer una visiteta al cementiri o pregar pels familiars i amics que ja no estan al nostre costat.


Moltes són les històries, algunes molt dramàtiques o simplement, llei de vida, que hi ha darrere de la desaparició dels nostres éssers volguts.


Vos convide a que hui, especialment, però no obligatòriament, recordeu als vostres familiars o amics que ja no estan entre nosaltres. Cadascú com crega convenient, amb oracions o símplement fent memòria.


La manera de mantíndre viu l'esperit d'estes persones que ja no estan és recordant-los en la nostra memòria. S'ho mereixen, no???



Aquest article va dedicat a 2 grans amics que ja no tinc al meu costat

i, en especial al meu avi, lo més gran!!!


Sempre estareu a la meua memòria!!!

1 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Xuso,m'has guanyat!.
Pensava jo que era matinera ,però tu m'has guanyat!.
No has anat de festa de Halloween????.
Hui com tu be dius hem de recordar a les persones que ja no estan entre nosaltres,ja siguen familiars o amics.
Ja que és un blog faller ,cert és que tots tenim al pensament a eixos fallers que ens han deixat,Daniel Català ,secretari de la falla durant molts anys .
A Sari Franco que al dia 6 farà un any que ja no està entre nosaltres.A ells i als demés com tu dius,persones volgudes i estimades , una oració i sempre els tindrem"in memoriam".