http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 16 de novembre del 2007

Amb la boca plena...



Ja feia temps que tenia en ment la idea per a aquest article, però per h o per b, no he tingut temps de seure’m a esriure’l. Però ara que dispose d’un moment, no vaig a deixar passar l’oportunitat.



El tret d’eixida a les Falles del 2008, ja ha sigut disparat. Una vegada proclamades les nostres Regines per a aquest exercici, ja es treballa a tota màquina per a l’acte de la Presentació; que tenim al girar el cantó… i, a continuació, tota una seguida d’actes que culminaran en la setmana màgica per a qualsevol faller i, en últim moment, amb la cremà. Eixe acte que tots els fallers seguim amb resignació i tristor i amb els ulls plorosos perquè, ja s’acaba un any de sentiments, esforços i, sobretot, amistat… però també amb l’alegria perquè comença de nou un altre any faller ple d’il·lusions.



Es veu que ja feia temps que no escrivia, perquè me n’he anat del tema del que volia parlar-vos hui. I no és altre que…



…Expresar la meua satisfacció (una vegada més) de pertànyer a la Falla Plaça de Cervantes. I direu, i ara a què es deu??? Doncs a que en un moment de feblesa de la comissió, i pels motius de sempre (ocupacions), a punt estiguérem de no participar en la mostra de Play-backs que tots els anys organitza la Junta Local Fallera; però en eixe moment crític, i com si fos l’Au Fènix, resorgí la motivació i la implicació de les falleres d’aquesta comissió i, recordant aquella reunió, començaren a alçar-se els braços:



- Jo si que puc eixir!!!
- Jo també vull ballar!!!
- Doncs, si tu ixes, jo també m’apunte!!!



I així, d’aquell impetuós arrebat, s’ha format un grup de grans falleres, que duen molt endins la seua falla, que estan assajant quasi totes les nits al casal. Patint fred, perdent hores d’oci, però sobretot… fent falla.


Amb falleres de tan alta talla, dóna gust plenar-se la boca dient:




“JO SÓC DE LA FALLA CERVANTES”









Enhorabona companyes i, de segur que eixirà de luxe!!! SORT CAMPIONES!!!

15 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

LES NOSTRES FALLERES SON TOTES UNES ARTISTES¡¡¡
QUE POCA VERGOÑA QUE ENCARA NO HE ANAT A FER-LOS LA VISITA, PERO SAPIAU QUE EL MEU RECOLSAMENT EL TENIU¡¡
DEME A PER TOTES¡¡ ENGUANY YA SOM GUANYADORES¡¡

sambori ha dit...

Xuso molta raó tens a l´article,sé que es fa molt de sacrifici per a que el nom de la falla quede molt alt alt concurs de play-backs,i sobretot enguay amb més motiu ja que per poc ens quedem sense participar per falta de gent disposta a preparar-ho.
Jo des d´ací vull agraïr a eixes persones que en la famosa reunió que tú comentes com agafaren força i després de molts anys s´han tornat a posar les sabates balladores per tal de no quedar sancionats al no presentar-nos.
Cert que triomfareu com sempre!!!!!

Amic fep ha dit...

Esta clar que tot te cicles, a la Falla tambe, la gent es cansa, pero no pensava que la cosa podria arribar a tant i mes a una comissio fallera amb la solera que teniu vosaltres en el tema de balls. Recorde que foreu uns dels primer en tindre grup de ball propi, que a les Presentacions i inclos a un obra de teatre el vareu fer gastar.

Cervantes sempre ha presentat un alt nivell al Concurs de Playback, gracies a la consolidacio d'un bon grup, pero com be digueu, la gent es cansa i deixa pas a noves generacions per a que continuen l'esforç, pero, com tot...

Enhorabona a tota eixa gent que va alçar la ma, i a tota la gent que esta fent eixe, gran, sacrifici que es el de dedicar moltes hores de la teua vida per a participar a un event, i conforme estan les coses, poder optar a la subvencio i que la resta de fallers no tinguen que pagar mes de quota fallera per no tindre les subvencions.

Ostras, gent que se sacrifica pels altres? Vos sona?

Amic Xuso, gran article, tornes a furgar a la llaga...

Anònim ha dit...

Xuso, m´has emocionat. Sense paraules. Jo dic el mateix que vaig dir en aquella reunió que pareix ser es recorda molt be. LA FALLA NO ES POT RETIRAR I NO ES RETIRARÀ.

unrodabars ha dit...

Desde madrid amb el mobil i la wifi d l,hotel salutacions amics

Anònim ha dit...

Cris tens tota la raó del món. Com una falla com la nostra es te que retirar??? Per això estem ahí, si no poden o no volen eixir unes pues ahí estem mosatros.
Jo ja feia anys que no eixia i quan em vas dir si volia eixir m'ho vaig pensar molt poc perque m'encanta ballar i damunt ens ho pasem super be en el casal.
Sé que ens costa per la nit anar al casal i més ara que ja va fent fred pero una vegada allí jo em quedaria les hores ballant i xarrant en totes que quan vaig a casa em costa dormir de lo despejà que estic.
En unes o altres açò no te que parar mai de fer-se perquè tenim mogolloooooó de nivell com pa deixar de participar en algo tan senzill, com és el ballar.

Xuso ha dit...

Amic rodabars, un abraç desde el poble!! que fas per los madriles, de congrés?? jeejejeje

Cuidaet en la carretera al tornar, que has d'estar tot en una peça per al dia 30 de novembre!!!!

Anònim ha dit...

Xuso, que teniu el 30 de novembre, altre sopar???
Li faltaveu vosaltres a rodabars, jeje.

Amic fep ha dit...

I jo tambe estic pel mitg!!!!!

Anònim ha dit...

Xuso eres un figura mundial, no se t´en escapa cap¡¡¡no se com t´ho arregles pero sempre que llixc un article escrit per tú em fica els pels de gallina, per que serà? igual es que portes la falla en la gang.Personalment aquest article m´ha tocat en el fons del tot, perque el tema del playback es algo que sempre m´agradat involucrarme al màxim, simplement perque es el que mes m´agrada.Per eixe motiu va ser tan gran la desil.lució que ens emportaren tant la gent que haviem estat tot l´estiu montant i buscant la música.Per això es molt d´agrair l´esforç que se que estan fent totes estes falleres que han preferit que aÇò vaja avant a que no poguerem concursar per falta de gent, em pareix molt fort, pero gràcies a totes estes persones que realment senten la falla molt endins, aÇò va en marxa com sempre i ixirà, veges si ixirà, per algo estem passant fred quasi totes les nits¡¡¡ pero... i lo be que ens ho passem¡¡¡
A totes estes falleres que ens han apollat i ens han recolÇat MOLTES GRÀCIES¡¡¡¡

San-vala ha dit...

Hay amic, tú si que eres gran, però GRAN GRAN!!!!!, m'has tocat la fibreta que dius tú...

Gran article amb sentiments a flor de pell...

Ixa gent que has dit es la que val, ixa gent es la que fa falla, la que fa sense esperar res a canvi, la que fa per defendre l'escut que porta... en definitiva en la que es pot confiar perquè mai el fallara...

M'alegre que segiu amb la tradicció d'eixir als Play Backs, perquè sense la Cervantes en els Play Backs ens faltaria algò...

Anònim ha dit...

San Vala eres un figura mundial¡¡¡ com es nota que tu també portes la falla molt endins¡¡¡
Percert enhorabona per l´article que has escrit per a la nostra web

San-vala ha dit...

Tú tambè Deme eres una CRACK!!!!!, jejejejeje i sents la falla i la festa fallera al teu cor...

Pega-li un besot al meu amic Javi de la meua part i dis-li a Eva que li diga a Toni, que esta major per a jugar a bàsquet!!!!, jejejejejejeje

Anònim ha dit...

Xuso:
Jo també vull felicitar-te pel gran article que has fet i això que vas a l'assaig del teatre, del plat-back i damunt estàs fent els cursets prematrimonials,etc,etc.Ves amb compte que et quedaràs amb la pell i l'os.
Jo també vaig estar present en eixa reunió i a eixes falleres i fallers que s'han oferit per a traure a la falla del compromís es mereixen tot el reconeixement .
Sóc testig del sacrifici que estan fent.Moltes estàn casades,treballen 8 ó 9 hores diàries fora de casa.Tenen que fer el dinar , el sopar , comprar etc. etc.
Però per la falla tot avant ,llevant-se hores de dormir.
Ah!.Els pobres novensans , també col·laboren en eixa tasca.Són els sofridors que també arrimen el muscle.
SOU FENOMENALS!

Anònim ha dit...

QUE FORT XUSO MAS FET PLORAR .BULLC FELICITARTE PER EL ARTICLE ES UNA PASADA DE XULO I EMOÇIONANT.
DIENMOS TOT EL MOS DIUS SOM INCAPASOS DE EMOÇIONARMOS I TINDRE MES ILUÇIO EN QUE ARRIBE EL DILLUNS PER SEGIR ASATJANT.A LES MEUES COMPAÑES DIRLOS QUE NO PODEM BAIXAR LA GUARDIA I QUE EM DE SEGUIR PASANT UN OU DE FRET PER DEIXAR A LA FALLA EN UN EXCELENT LLOC.BUENO XIC I XICONES AÇO ES GENIAL EM DE SEGUIR SEGENT AIXI DE FALLERS.UN BES MOLT FORT A TOTS ELS QUE ENS ANIMEN.DESI