http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 14 de novembre del 2007

Agermanats a l'asil.

El divedres passat....





...el divendres passat, al voltant de les 20.30 hores, es va posar fi a la realitzatcio d'un somni, a la ejecucio d'una idea que a surgit de fallers per a fallers, es posi fi a la I Festa de Germanor Fallera - Agermanats 2007...



Aquest dia el comite organitzador va cumplir amb el que va sugerir a tota la gent que participa en este event, "... anem a fer Falla, anem a fer Festa, pero, tambe intentarem ser solidaris.."


Doncs be, es van presentar a les portes del Asil d'Ancians i van fer entrega a les monjes que cuiden d'aquest edifici i dels nostres majors d'un talo per import de 2.552'98 euros. La festa, es la seua vessant economica, a sigut positiva i ahi esta el que es va dir. Benefici destinat al Asil d'Ancians.


En numeros, Agermanats 2007 ha deixat un benefici de 2.552'98 euros, una participacio de 1.398 persones en total, 60 musics, un pasacarrer, un sopar i un ball amb dos orquestes de primer nivell i un bonic castell - mascleta. Per als mes menuts 5 castells hinchables i una gran globota de mes de 3.500 globus.


Han colaborat a la Festa mes de 90 xicotets negocis i han conseguit el patrocini de 12 empreses de la localitat... que mes es podria demanar?


La repercusio social a la sigut molt gran, varies setmanes a estat parlant-se de la Festa, ha estat parlant-se de la gent que hi havia al carrer, ha estat parlant-se del que s'ha apuntat i del que no, en definitiva, s'ha menejat al mon faller i aquest a respost.


Pero tot son numeros? Tot es festa? Tot es ballar i beure?... No amics, no es aixi.


Agermanats 2007 perseguia altres coses que tambe s'han conseguit. S'ha conseguit que s'enjuntaren 30 persones de distintes comissions fallers, on estaven representades les 16 comissions de Sueca, el Perello i el Mareny per donar forma a aquest event. Al final aquestes persones, que moltes d'elles ni es coneixien pero tenien amics en comu, han format un gran grup de treball on ha destacat la cordialitat, l'amistat i l'unio en la lluita per la festa fallera. Per a mi, tots ells son algo mes que amics...


Agermanats 2007 ha unit encara mes a les comissions falleres. Algunes comissions falleres han llavat la seua "mala imatge" davant de molta gent, i ha canviat totalment la visio que se tenia d'elles, al igual que amb algunes persones de varies comissions. Tots han demostrat que son Falla i que busquen el mateix que tots, en definitiva, que avui en dia totes les comissions estem al mateix vaixell i estem remat a la mateixa direccio.


Agermanats 2007 no era una "nova Junta Local Fallera", Agermanats 2007 era Falles de Sueca. Han estat en contacte en tot moment Junta Local i organitzacio, i es d'agrair tot el recolçament tant de la Junta Local com dels membres de la mateixa, demostrant que aquesta gent sempre estara al costat de la Junta ficant-se en tot moment a la seua dispossicio com a fallers que son.


En conclusio, s'ha conseguit el que se buscaba... AMISTAT, COMPANYERISME, UNIO... en definitiva GERMANOR, i per al que no crega, una imatge val més que mil paraules.


Dedicat a la gent que pensa que els somnis no es poden fer realitat.


Dedicat a la gent que diu que AGERMANATS 2007 ha sigut un fracas.

Article Publicat per l'Amic Fep al blog de la Falla El Portal (fallaelportal.blogspot.com), el 14 de novembre de 2007.


8 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Després d'aquest article ja no es pot dir res més.

A mi tan sols m'agradaria donar reconéixer als que han fet suport econòmic a aquesta iniciativa i a tots els participants, ja que, gràcies vosaltres, s'ha pogut destinar eixa quantitat a l'asil.

I a l'any que bé més... fiquem el punt i seguit a Agermanats!!!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER LA GESTA I ENDAVANT AMICS FALLERS FENT COSES D`ESTES ES COM SE DEIXA EN RIDICUL ALS INCREDULS GRACIES COMPANYS

SPIELBERG ha dit...

L'amic Fep ho ha dit ben clar (gràcies per un article d'aquest nivell amic), poc o res podem afegir.

Simplement gràcies a tots els que fereu açò possible.

Ens vejem en Agermanats 2008

Anònim ha dit...

Mes clar aigua amic Fep, enhorabona i que açò servixca d´entrenament per a futures festas d´agermanats a sueca.

Anònim ha dit...

MOL BE AMIC FALLER I EL QUE TENGA PENA QUE MUERA.NO CAMVIEU MAI ENDAVANT I ENHORABONA.

Anònim ha dit...

Molt bé l'article de l'amic Fep,en raó li diuen el filòsof de la falla.
I molt bé als organitzadors de la festa dels agermanats.Heu complit la vostra paraula i sou molt legals.Vos agraden els comptes clars!!.Felicitats de nou i a seguir així!!

Amic fep ha dit...

Amics de Cervantes, un plaer apareixer un article meu al vostre blog. Entre prou a suvint a comentar, pero mai havia aparegut cap article... tindrem que ficar remei per la bona acollida que ha tingut. Moltes gracies.

En el que repecta a la festa d'Agermanats, tant vosaltres com els meus companys a l'organitzacio ja ho han dit tot, ahi queda el article.

Gracies tambe als esceptics, perque sense ells no tindrien de que comentar.

rojuel ha dit...

Gran article fep, que mes puc afegir? Gràcies a tots per haver-ho fet possible. Ara a preparar agermanats 2008