http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 13 de novembre del 2007

Proclamació 2008...(from 2 points of view)

Per Amparo Vendrell

El divendres 9 de Novembre , es celebrà al Casal de la falla plaça de Cervantes, la Proclamació de les seues Falleres Majors .

En primer lloc el faller Andrés Espasa va fer una introducció molt fallera que va rebre un fort aplaudiment.Tot seguit pujàren a l’escenari les presentadores Laura i Noelia . Demanaren la presència del nostre president Andrés Pan i Cardoso i del xiquet Moisés Vera i Jiménez president infantil per a l’exercici faller de 2008.

A continuació cridaren a l’escenari a la fallera major infantil de 2007, la xiqueta Mª Jesús Beltrán i Renart acompanyada per Israel Vera i Jiménez.

Tanmateix a la fallera major de 2007 Ruth Hermida i Marrades acompanyada per Blay Serra i Martí.



El secretari de la falla José Nadal Aliques , va llegir l’acta de proclamació de les falleres Majors per a les falles de 2008 , declarant solemnement com a Fallera Major Infantil a la xiqueta Sheila Merino i Baldoví que va pujar acompanyada pel president infantil Moisés Vera i Jiménez i com a Fallera Major a la senyoreta Maria Juan i Ortells que la va acompanyar el nostre president Andrés Pan i Cardoso.

Una vegada feta la proclamació Ruth i Mª Jesús es van despedir amb unes paraules molt afectuoses .


Finalment Sheila , Maria , Moisés i Andrés també ens van adreçar unes paraules molt emotives per a tots els assistents especialment a la comissió i als familiars .
Després gaudirem de dolços , cava i ball amenitzat pel grup musical “Nou dúo”.

ENHORABONA A MARIA, SHEILA, ANDRÉS I MOISÉS !







per Cristina Cebolla


Hola a tots els fallers que visiteu el nostre blog.

Vaig a contar-vos, l´èxit del divendres pasat. Com tots sabeu,el divendres de nit, tingué lloc al nostre cau, la proclamació de les nostres Falleres Majors.

Després d´una vesprada de nerviosisme total de Maria i Sheila, que si no hi haurà prou lloc, que si eixirà com toca, el típic nerviosisme del moment, supose. Arribaren les dos al cau, guapíssimes, i com no també els nostres Presidents.

La nit va estar repleta de sorpreses desde el començament, fins al final.

Com sempre tinguerem ple, acudirem gran part dels fallers de la nostra comissió, a més dels convidats de les respectives famílies.
El començament molt emotiu, pujà a l´escenari, el nostre amic Andrés Espasa, per a recordar-nos a tots, les arrels falleres de les dos famílies.

Seguidament Andrés va donar pas a les dos presentadores Noelia i Laura, que ho feren molt bé, entre rises i emoció van saber com dur endavant el acte.

Com no les Falleres Majors eixints es van despedir de tota la comissió i alguna que altra llagrimeta se li degué escapar a més de un assistent. Paraules molt emotibes, les de les nostres Falleres Majors. Començà Mª Jesús la despedida en eixa dolçoreta i vergonya que no deixa de tindre, va dir adeu a tota la comissió.

Seguidament Ruth, va tindre una gràcia increíble al despedirse de tots nosaltres, en lloc d´una despedida va ser un hasta sempre molt simpàtic i gracios, ens va fer fins riere a tots.

Después de despedir a les nostres Falleres Majors, donarem pas a donar la benvinguda a les noves falleres Majors de la nostra falla.

Començà el terremoto faller, que és la nostra infantil, Sheila. Ens va dirigir unes paraules a tots els fallers, família i amics que assitirem a l´acte, i en eixa simpatía que la carateritza ens va explicar que de nou tenia un somni complit, ser Fallera Major Infantil de la falla Plaça de Cervantes, i com no tota la comissió la va recolzar amb una calurosa benvinguda per a ella, Pili i Gerardo, als tres grácies per estar açí de nou.

Seguidament el President Infantil també va donar les gràcies a tota la comissió, familia i amics.

Després, el torn de la nostra Fallera Major Maria, com tots sabem, ella és vergonyoseta i segons ella, te molta vergonya de parlar en públic, però Maria dir-te que ho feres super bé i natural com tu eres. Moltes felicitats.

Per a acabar el torn el nostre Presi Andrés que ens va fer emocionar a tots, no cambies mai Andrés, eres una canya.

Després de tot el acte protocolari, desmontarem taules i tot el món a ballar amb el Nou Duo.


En resum, la nit de la proclamació de les nostres falleres Majors, va ser un èxit total.

ENHORABONA MARIA I A SHEILA !!!!!!!!!

I com elles diuen: VIXCA LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES!

Articles enviats al mail, per Amparo i Cris, i la aportació de les fotos de Rous, gràcies a totes!!!

CARPETA AMB LES FOTOS

8 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Després de pelear prou amb el blog, he pogut penjar l'article. Les fotos, no tenen molta qualitat, epr la poqueta llum i el fum que hi havia al casal, i algunes son de lluny.
Al final de l'article teniu la carpeta per vore la resta de fotos.

Per cert, de la proclamació de l'any passat teniem 70 fotos, de la d'enguany, sols 19 (i jo vaig vore moltes càmeres) que espereu per enviar-les??? vergonya??

Per cert, la enhorabona les FM eixint, les entrants, a totes les seues famílies. A la representació masculina (presidents) i com no a les dos guapíssimes presentadores, que ho féren de luxe. I no em vaig a deixar de nomenar a Andrés Espasa (sense paraules).

Enhorabona a tots els que heu contribuït en la preparació i realització de l'acyte de la Proclamació, que, un any més es quedà fenomenal!!!!!!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA A LES FALLERES MAJORS¡¡ YA HE SENTIT COMENTARIS QUE ES QUEDÀ D'ALLÓ MÉS BÉ¡¡ I AÇÒ ACABA DE COMENSAR¡¡ A PER LES FALLES DEL 2008¡¡

rocio ha dit...

Nosaltres anarem a visitar-vos i ens trovarem amb mes Xuquerets que estaven a la vostra celebracio, però la sorpresa a segut hui quant he vist a Jorge i Clara portant la banda de Maria. Ens ho passarem super be¡¡¡ Grcies per l'acollida.
Felicitar a Maria, Sheila i als seus presidents¡

Anònim ha dit...

Felicitats a les noves F.M. i a les seues respectives families com ja vaig dir ahir.
Cris me quede en la imatge de vore´t a primera fila emocionada contemplant l´acte, tal volta pugues viure´l en primera persona algun dia,tots sabem com de dins portes la festa fallera.
A Amparo també la veguerem ballar bona cosa .
Gràcies a les dos per l´article.
Segur que les protagonistes Sheila i Maria ho tornen a reviure llegint l´article.

Anònim ha dit...

Enhorabona a Sheila i Maria ara ja proclamades oficialment com a Falleres Majors 2008.
Ho passarem molt bé el divendres i açó sols ha fet que començar.
Ara ja ve tot seguidet i,....a disfrutar-ho al màxim que passa molt ràpid!

Anònim ha dit...

Ojala Sambori, per ganes no serà.

Anònim ha dit...

Enhorabona a les Falleres major, en especial a Marieta, que se q estava molt nerviosa per a que tot eixira be.
I sols dir que es quedá de categoria, jo personalment vaig disfrutar molt, i que ja tinc moltes ganes de que apleguen les FALLES DEL 2008!!!!!!!

Anònim ha dit...

I tant que ho passarem be...
Ara la Presentacio, i aço va tot rodat!!!
Enhorabona a tots, va sortir tot de cine!!