http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 22 de novembre del 2007

22 DE NOVEMRE

El 22 me porta a la ment molts records.

Hui 22 de novembre es celebra la festivitat de Santa Cecilia com molt bé sabràn tots els músics i aficionats a la música , ja que és la seua patrona.

22 també és el nombre que va fer famós al dúo Sacapuntas,sí aquells que eixien al “Un,Dos,Tres”.

22 és l´edat de Maria,la nostra Fallera Major,que els ha cumplit el passat dijous 15 de novembre.


22 octubre tots recordem el dia de “la Pantanà”.

22 és la data en que pot ser sigam millonaris el mes que ve i molt conegut és per tots el dia 22 de desembre com la Grossa de Nadal, cert que hi ha qui ja té el cava a punt per a celebrar-ho!

22 de gener es celebra la festivitat de Sant Vicent.

22 de Febrer ja estem inmersos en la festa fallera i prop d´aquesta data disfrutarem de les paelles i rally humorístic.

I.....22 de març segur que estarem encara recuperant-nos d´unes falles que espere siguen inolvidables.

Així que ha disfrutar que el temps passa molt ràpid!!!!!

15 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Sambori, cada dia demostres que saps moltes coses, i pot ser que això no siga bo.
Vas donant massa pistes per a localitzar-te.

Jo espere estar recuperat ja el 22, ecara que ada cop em costa més, i tinguent en conter que serà Pasqua, mal ho tinc.

Anònim ha dit...

Mira que este Sambori és bo !.No li s'ecapa cap detall!.
Llàstima no haver sabut abans que Maria complia anys el 15 de Novembre ,per haver-la felicitat des del blog.
Però no passa res,encara estem a temps.
Maria:MOLTES FELICITATS! PELS 22 ANYETS!!Quina edat més bonica!.
A DISFRUTAR!!!!!!!

sambori ha dit...

Carlos el que no pretenia era donar pistes sobre la meua identitat.
A més en un correu que m´enviares m´ho deixares molt clar:no te interessava saber qui sóc sinò que continue recolzant el blog i aixó és el que estic fent.
Però aixó no lleva que sospites qui puga ser,....
Jo mentrestant ací estaré.

SPIELBERG ha dit...

Si no ho deia per mi, jo mantinc el que et vaig dir. Ho deia per la gent que està entrigada i que no poc conciliar be el son pensant en tu.

Anònim ha dit...

yo soc el anomin perque el que diu
les veritats per les amistats, la
meu reflexio es ¿ perque a dimitit el president? es la pregunta que en
faig
¿ li ve gran el traje ?
¿ es un cobarderrr ?
¿ li a pogut la presio?
¿ per terceres persones ?

yo desde el meu punt de vista es un poquet per tot , pero soles dic
que si no eres bo no et llogues

molt mal fet dimitir a falta de menos de un mes per a la presentacio , ell a pensat en la falla , en les fallera major y infantil,en les families de les falleres , en la comisio fallera que li dona la confiansa , per part meu pense que molt mal malt fet , un poc de coneiximent si voste te en algu algun problema ,
arregleu en ell y sa a acabat senyor president , no vull que san fade, es simplement una reflexio de un faller, que la falla es mes que una persona, un colectiu de persones que normalment van a pasaru be y voste tenia que aver reflexionat ve antes de deixar tirat a tota la comisio

no mes dir falla endavant

Anònim ha dit...

El que si que es una falta de respete es fer comentaris d'quest tipus así. Si algú te algo que dir sobre la dimisió o si vol demanar explicacions per aixó estan les reunions de la falla. Així que el proper divendres qui vulga comentar alguna cosa que ho diga i no escriure notes en anonims sobre aquest tema, que la majoria de les vegades pareix que vos agrade fer mal i més mala sang de la que hi ha. Si som falla, i falla som tots i estem tots tan units, les coses es diuen quan estem tots junts en UNITS en les reunions, que per aixó estan.I no fer suposicions de perque dimiteix una persona o no. Cadasqu pot tenir una opinió pero no cal qüestionar els motius fins s'expliquen.

EL SECRETARI EN FUNCIONS: PEP NADAL

Anònim ha dit...

Es nota qe el amic anonim no santera masa del qe pasa en esta comisio,la oposisio esta un poc rabiosa y ala vista esta qe li an fet la vida inposible Andres,y ara mos la faran a tota la comisio,no pintarem res y faran ells lo qe boldran com sempre qe es loqe bolen ells ahh y figurar qe be el 50 anibersari ,pero bueno lo millor sera qe el anonim si te tantes dudes qe liu pregunte,O eres un cobarde?

Anònim ha dit...

un anomin
senor secretari no diga aixo perque air una persona li va voler dir algo al sr president i no el deixa parlar seguem coerens y no diga coses que no son veritat y si no es aixa contestem

Anònim ha dit...

Mira em pareix una falta de respete anonim que parles de Andres diguent-li cobarde etc quan no el tens davant. Tal volta ell ni vega açó i no puga contestar. I es que damunt ho fas amb un anonim, que no eres prou per donar la cara. Aixo en este poble i en tots es tirar la pedra i amagar la ma.Si tan alegues tu que la falla som tots, les coses es diuen sempre per davant. I dic el mateix que mon pare, vos encanta fer mala sang i a voltes pareix que si no hi ha confrontacions no esteu agust.
Així que tingues l'opinió que tingues pots dir-la davant de tots, perque tot el mon te dret a contestar, si vol.

Anònim ha dit...

Pues no es aixi,NETEJAT LES ORELLES,li va dir qe per favor el dixara qe no volia saber res,cuant el mal esta fet despues qe no buigen qe dar be,y enfiqe com anonim paqe beges la sensasio qe dona al parlar en algu qe no saps qi es

Xuso ha dit...

Lo que sí que vos agraïria a tots és que els plats bruts es llaven a casa. Anem a ser consuqüents tots un poc i deixem la web per al que es va fer. PER A INFORMAR I ENTRETINDRE.

Si es continuen fent estos comentaris, el blog com es va fer es desfarà!!

El que tinga alguna cosa que dir que ho diga on toca, i en això té tota la raó el secretari. Cada cosa està per a lo que està. La web no està per a difamar ni clavar-se en ningú, per a això estan les reunions de falla, que si hem arribat a aesta situació, és perquè no s'han utilitzat massa fins al moment!!!

sambori ha dit...

Jo estic d´acord amb Xuso i el Secretari:no és lloc el blog per a solucionar ningún problema.
El seu fi baix el meu punt de vista és informar i sobretot passar-ho bé.Ja tenim tots prou embolics i mals de cap durant tota la setmana com per dur fins ací problemes.
Anònim si tens algo més que dir crec que t´ho pots guardar per a la reunió de la setmana que ve que segur estarà mogudeta.De moment t´has equivocat de lloc on recolzem les teues opinions,almenys jo.

Anònim ha dit...

Estic completament d´acord amb vosaltres, encara que no estaba a la reunió me ho han contat este matí, sols deixeu que diga una cosa dirigida a esta persona.
Mira anònim, sols vull dir-te una cosa, quan es debatixen coses com estes no tindries que escriure en anònim, dona la cara, és el mínim que podries fer, ja que estas faltant al respete a una persona diguent-li cobarde, quan tu eres més cobarde per no donar la cara.
Per cert Xuso, també sería cas que ens quedarem sense el blog per estes persones, suprimix lo que tingues que suprimir, però per quatre no anem a pagar-ho tots, pense que no s´ho mereixen.

Xuso ha dit...

Deme stic intentant enviar-te un mail, per parlar amb tu, però me diu que tens el correu ple (asesor1.benoa), tens algun altre on te'l puga enviar????

Anònim ha dit...

si envialo a eserrano@primergrupo.com