http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 2 de novembre del 2007

Hui s'acaba el termini.

Hui és l'últim dia per entregar la imatge de l'escut per al concurs del Logo del 50 aniversari. Recorde que s'ha de fer per correu, a l'apartat 53 de Sueca, així que no s'encanteu que sols vos queden poques hores.

Penseu que si guanyeu, el vostre nom estarà sempre lligat a la falla. I sempre que és ficarà el logotip estarà la vostra persona, jo crec que val la pena intentar-ho, no? Apart del premi. Mireu un exemple.

13 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Ai Spielberg!!! no està mal l'exemple!!! també eres artista???

SPIELBERG ha dit...

De la canción española? Per que de diseny gràfic no massa. Segur que hi hauran logotips espectaculars i alguns com este.

Anònim ha dit...

M'alegre molt de vore a l'escut a Jesi.Ella és una superfalla.Espere que prompte torne a tindre el seu somriure.Tots tenim de quan en quan un núvol passatger.
Desitge que Héctor es fique bé el més aviat possible.
Besets

Anònim ha dit...

Gràcies per ficar-la a l´escut. Encara que ara no crec que tinga molt de temps per vore-ho, un besot molt fort per a Jesi i Hector.

Anònim ha dit...

Volia dir que Jesi és superfallera.(m'havia menjat lletres,cosa de la informàtica).Disculpes

Anònim ha dit...

LLASTIMA QUE EN LES BASES DEL CONCURS DIGA QUE HIA QUE ESTAR PRESENT EL ESCUT DE LA FALLA AL COMPLET I NO UN TROS D´ELL, ES MOLT DIFIÇIL TRAURE UN LOGO DEL 50 ANIVERSARI ESTANT TOT EL ESCUT, EN MES D´UN LOGO PAREIXERA LA PORTADA DEL LLIBRET DE FALLES.NO VULLC CRITICAR PERO SI DONAR UNA RECOMANASIÓ, HIÁ VOREM ELS RESULTATS.

SPIELBERG ha dit...

Amic anònim, no crec que siga tant difícil per a una persona versà en les arts gráfiques (o siga, que sapiga dibuixar) crear un logo per a un event així.

Dentrada ja et donen la imatge, no l'has de crear, sols has de modificar-la un poc i ficar-li 50 aniversari. Una vegada això, el tamany i els motius per als quals s'utilitzarà ja no ens aafecta en res, si es necesari ja el faran menut o el que creguen.

Però abanda d'això si que s'hagueren pogut fer unes bases un poc més adecuades. COm tu dius, ja vorem els resultats. Tu n'has fet un?

sambori ha dit...

M´alegra vore a Jessi i l´escut i des d´ací molts ànims per a Héctor!
Esperem una ràpida recuperació i de segur que prompte els tenim a les reunions i actes fallers.
Pensant bé el que diu l´anònim jo tampoc trobe sentit a que tinga que aparèixer l´escut al logo.Està clar que el que no es pot obviar és 50 aniversari i el nom de la falla,però la resta huria de ser creació lliure.
Però també hem de pensar que si la comissió del 50 aniversari ho va acordar a les bases els seus motius tindran.

sambori ha dit...

Carlos la veritat és que t´ha quedat bé la rpoposta de logo i veguent com controles el retoc de fotos segur que hauràs participat al concurs,no?
Però hem de pensar que no tot el món no controla photoshop!!!
Res, esperem vore prompte com ha anat aixó del concurs!

SPIELBERG ha dit...

Em sap mal decebret Sambori, no ho he fet. Haguera sigut un honor que el logo dels 50 anys fora meu però degut a que sols hi ha un premi i que hi ha gent que anava a participar que te un nivell molt millor que el meu ho vaig deixar correr.

Anònim ha dit...

EEh!! Ja sabia jo que hui tenia algo que escriure per aci....

DESITJAR-LI DES D'ACI A HECTOR UNA RAPIDA RECUPERACIÓ!!!!

ANIM!!!!,com diuen per ahi de segur es un nubol pasajero

Anònim ha dit...

no he partisipat en el concurs per les raons dites abans ,pero si que desitge qu´isca lo millor posible.

SPIELBERG ha dit...

això ho esperem tots ja que serà el nostre símbol durant molt de temps.