http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 15 de novembre del 2007

Els arrels...

per San Vala


Hola a tots seguidors i seguidores del blog de la vostra falla, a tots els seguidors i seguidores que encara que no són fallers de la vostra comisió están enganxats a la enfermetat bloguera fallera que esta sufrint la nostra població ultimament. Bueno aquest es el meu primer article al vostre blog i per a mi es tot un orgull poder escriure a un blog d’una falla a la qual estava molt lligada de xicotet. Primer que res agraïr als dos webmasters de la Cervantes als meus amics Spielberg i Xuso el poder donar-me permís per escriure un article que sentia que vos devia per història meua a la vostra comisió.



Com no m’agradaria dedicar este article a les dos regines josefines que ja teniu proclamades com a falleres majors de la vostra falla querida: Maria i Sheila, perdoneu per la meua ignorància però no les conec personalment, però tampòc em fa falta per saver l’amor que li tenen a la seua comisió perquè sinó no serien les vostres regines.



Bueno com sempre m’enrolle com una persiana com en diu el meu amigatxo el Mestre. El meu nom es Pauet, no vinc de familía fallera, tot el contrari als meus pares no els agraden les falles. El meu primer contacte faller va ser gràcies a un tio meu a Riola, ja que la meua adorable mare es de Riola, este tio meu es molt faller i de xicotet tant a mi com a la meua germana querida ens apunta a la falla de Riola, però no recorde res ja que tindria un o dos anys.



I més tard vindria la relació amb la vostra comisió, ja era més fadrinet tindria no se vora set o vuit anys. Jo sóc amic de quadrilla de Jordi Baldoví, fill de Fermin, es dir una familía amb molta tradició fallera i molt lligada a la vostra comisió, tambè sóc amic de pandilla de Tristan Colomar fill de Abdón Colomar altra familía amb molta tradició a la vostra falla. Com anaven tots en la mateixa quadrilla tant Javi, Pablito i jo ens decidirem apuntar-nos, no se si vaig ser un o dos anys no ho recorde, se que les reunions es feien en el Niu d’Or imagineu-se si fa temps…



Però gràcies a la vostra comisió un servidor va poder conèixer el que era la festa fallera al nostre benvolgut poble, cosa a la qual vos estaré sempre agraït. La meua situació es rara perquè a la meua familía no hi ha molta tradició fallera i jo sense falles a la meua vida en aquestos moments crec que en faltaria part de la meua vida i part d’ixa culpa la teniu vosaltres, ja que fereu que meu pasara bè a la vostra comisió i en donara conter de lo bòniques que són les festes josefines…



Per despedir-me només en queda recordar a ixos amigatxos que tinc que són Tristan Colomar, Javier Marqués, Pablito Fos, Jordi Baldoví, Hugo Colomar, Ciro Colomar que compartiren ixos anys de faller amb mi i que disfrutarem d’una infància meravellosa..


QUE GRANDES SÓU AMICS I NO CANVIEU COM LA CERVANTES…




Article enviat per San Vala a fpcervantes07@hotmail.com

11 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Gràcies per l´article Pau!!No sabia jo eixa faceta teua com a faller de nostra falla!Pot ser no ho recorde!
El que sí que està molt clar és que vius intensament la festa fallera i pot ser algún dia te vegem al you tube com el superfaller llevant-li el lloc a la superfallera de Sueca perque tú si que eres un heroi:acampes al cotxe durant la setmana fallera per tal de no perdre´t cap acte.
I quan a la teua falla pensen que has volcat ahí que apareixes amb el teu somruire i alegria.
Jo sí que te dic a tú que no cambies i aixó sí guarda sempre en el record la que un dia va ser la teua falla.

SPIELBERG ha dit...

És al revés amic Pauet, hem de ser nosaltres els que t'hem d'agrair que escrigues en el nostre blog, i si son coses com aquestes millor.

Esta també es ta casa (el teu bloc).pot fer us d'ell quan vulgues.

Anònim ha dit...

Enhorabona pau o san-vala per l´article publicat al nostre blog, com Spielberg diu, este blog es ta casa i la de tots els que vulguen formar part d´ell.

unrodabars ha dit...

Eixe Pauet és un crack vos ho asegure.....

Només fa falta llegir el que escriu,Sambori l'ha descrit molt be....mmmmhh!!

Podria ser una pista per desenmascarar-lo???

El circul s'estreta,no tindre el gust de fer-me una casalleta amb tu si vos visite en falles???

sambori ha dit...

Rodabars aixó està fet!!encara que pot ser siga et visite jo abans,tinc molts amics a la teua falla!

Amic fep ha dit...

Olala Sambori, pense que no seras molt major, altra pista per al Rodabars. Si pases pel Cau del Portal i no esta el Rodabars, pregunta per mi, tindre molt de gust de pagar-te tanta cassalletes com vullges.

Anònim ha dit...

SABORI YO ANIRÉ EN TÚ PER A QUE NO TE PERGUES A FER LES VISITES ALS CASALS, QUE AIXÓ DE LA CASALLA A MI MAGRADA¡
SAN VALA ARA YA SE QUI ERES¡ MOLT BO EL ARTICLE¡ ENHORABONA I GRASIES PER ESCRIURE A LA FALLA QUE UN DIA VA SER LA TEUA.

Anònim ha dit...

SAN CASA ES SAN CASALLA

Anònim ha dit...

Hola,Holaaaa!!.
Eixa història de San vala jo no la sabia!
Sols et conec de l'estiu a l'hora de sopar tot enfeinat i arribar de jugar un partit de futbet de la falla !!!!.
Con que has sigut faller de Cervantes???.
Vaja si fan faena les falles!
M'alegre molt de que gent com tu tinga les arrels a la nostra falla de Cervantes.
Moltes gràcies per manifestar-nos els teus sentiments!.
Eres un crack de la web!

San-vala ha dit...

Gràcies a tots era algò que tenia dins i volia expresar-ho i la meua mare sempre m'ha dit que el que sobre hi ha que expulsar-ho...

Per cert hi ha una cosa que la nostra comisió sempre vos estara agraït i es que ens deixeu l'escenari tots els anys per a fer la Presentació, AIXÒ ES GERMANOR!!!!

En quant a Sambori, ¿tú coneixes molt de mi?, sera que el tinc més prop del que pense...

rojuel ha dit...

Gran article, Pau. Això no ho sabia jo, que havies sigut faller de Cervantes... Gran falla, amb grans fallers (i ex-fallers), la Cervantes