http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 10 de novembre del 2007

JA TENIM UN NOU FALLERET¡¡¡

per Demelsa

Bueno, bueno… ja se que no es la primera vegada que escric algun article per a la web, pero estic ben segura que aquesta vegada es per a mí la que mes em puga omplir de feliÇitat, tant a mí com a la meua familia, i no es per a menys, perque ja soc tía per segona vegada¡¡¡.

El dilluns 5 de Novembre a les 8:04 del matí, va naixer Vicent amb un pes de 3,500 kg, res que vore amb el seu germà Josep que va pesar 2,950 kg. i era morenet; pues Vicent es tot el contrari, es rubiet, jo crec que es sembla molt a Joseph quant va naixer pero en rubiet.Bò al fí i al cap el que no hi ha dubte es que es molt bonico, mes o menys rubio, o com diu Josep- Mami, este es groc com el tete Adrià¡¡ …pero lo important es que tant ell com Noe estan molt bé.

Aprofite l´article per a donar les gràcies a Xuso i Spielberg, perque fins a mí m´han guanyat en publicar a la web. I també a tota la gent que ha feliÇitat tant a Noe com a Vicent i s´han alegrat de la feliÇ notícia.De segur que quant ho puguen llegir en persona es ficaran molt contents.

AÇí teniu unes quantes fotos de Vicent poques hores después de naixer a l´hospital.

I per supost ja tenim el traje de fallero apunt per a la presentació¡¡¡¡


Article enviat per Demelsa Martí a Fpcervantes07@hotmail.com

3 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona Deme, tens un nebodet molt guapet. Que bonic és ahhhhh Deme, és una experiència molt bonica en la vida d´una persona vore crèixer tan prop a eixes personetes que tant xicotetes acaben sent tan importants per a nosaltres.
Enhorabona a tota la família!!!!

Anònim ha dit...

Primer que tot felicitar als papis, ENHORABONA NOELIA i VICENT!!!!!!! i com no també a tota la família NICOLAS-MARTI, en especial a Deme, pel naixement de Vicent, es super graciós.
Esperem que Vicent siga igual de super fallero que el seu gremá Josep i la resta de la família, i crec que no m´enganyaré perqué de segur que es així.
Enhorabona a tots!!!! i
Benvingut a la Falla, Vicent.

Anònim ha dit...

ENHORABONA ALS PAPIS¡¡¡ I A TOTES LES TIES EN ESPECIAL A DEMELSA QUE LA SENS PARLAR DEL SUE NEBODET I SE LI OMPLI LA BOCA¡¡ ES NORMAL, A MÍ ME PASA EN AINA.
ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA¡¡