http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 28 de novembre del 2007

Al voltant de VICENT NICOLÀS

per Amparo
El BIBERÓ DE VICENT

L'altre dia vam anar a fer-li la visita al més xicotet de la família fallera ,a Vicent Nicolás i quina va ser la nostra sorpresa que justament en eixos moments, estava donant-li el biberó la seua tia Jesi i així anar fent pràctiques.

La imatge era tan dolça que aprofitàrem l'ocasió per a retratar i mostrar que a gust estava Jesi donant-li el biberó a Vicent .

El seu germà Josep , també va voler col·laborar i també va ajudar en la feina del biberó ,però com no se'l va acabar la seua mamà Noèlia va ser qui ho va arreglar tot fins que Vicent no va deixar ni gota.

Finalment ,crec que no n'hi ha xiquet ni per a començar.

Ara falta retratar a Vicent Nicolàs pare amb el seu xiquet.


LA BONA IDEA DE NOELIA

A partir d'ara la samarreta de Vicent amb l'escut de Cervantes anirà passant a cada falleret o fallereta acabats de nàixer com a símbol de voler transmetre als nounats l'amor a la falla.

Per això Noèlia la té a punt per a passar-la a Carmen.

A qui li tocarà després???????


Carpeta amb les fotos


Articles enviats per Amparo Vendrell a Fpcervantes07@hotmail.com

11 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Yesi quina imatge més tendra!!!i és que sempre has tingut gràcia per als xiquets i ara que ja queda menys per a tindre el/s teus segur que seràs tota una "marota".
Noelia bona idea passar la camiseta,però com bé diu Amparo:a qui li tocarà després????perque sé que candidates no en falten!!
Ja vorem....

Xuso ha dit...

No en falten, no, es de veres!!!

I que seguixca aixina, que ací anem tots fent-nos vells!!!!

Anònim ha dit...

Caram Xuso, aixó de fer-nos vells no anirà per nosltres veritat? jeje
Que descansat t´has quedat....
A Jesi no m´extranya gens vore-la amb el biberó a la mà, donantli-lo a Vicent, a ella li encanten els xiquets, jo si tinc xiquets estic tranquila, estarà la tia Jesi, jeje...

Xuso ha dit...

jejejeje, és un dir Cris.... estic fomentant la natalitat d'este país!!!! jajajajajaja

Xuso ha dit...

Més vells o més joves encara estem tots (o quasi tots) en edad de merecer... , no????

Anònim ha dit...

Clar que sí Xuso, pues si no arribem a estar ara, no se quan, jejeje.

Anònim ha dit...

HAY QUE COMBOI¡¡ LA CARMEN ES LA PRÒXIMA EN DUR LA SAMARRETA. AIXÒ VOL DIR QUE YA ESTÀ AHÍ¡ VINGA VA QUE YA TINC GANES DE SABER A QUI LI LA PASE¡¡ HASTA FALLES A FER BONA COSA .... COM LES CONILLETES¡¡
XUSO VELL QUI SE SENCA VELL PERQUE LA VELLEA NO VA EN NOSALTRES¡ CADA VEGADA ELS VELLS SON MES MODERNS QUE ELS JOVES I TENEN MÉS GANES DE FESTA QUE ALGUNS JOVENS. ES FARAN EN NOSALTRES¡¡¡JA JA JA

Anònim ha dit...

Ya tenia jo ganes de poder fer algun comentari, perque desde el divendres que la web ha estat prou para, per uns motius o altres.A Amparo donar-li les gracies per tindremos tan ben informats de tot¡¡¡ la veritat es que em cau algo mes que la baba quan veig al meu nebot Josep donant-li el bibe a l´altre nebot meu i a mes a mes FILLOL (com es nota eh lo paga que estic) això es lo milloret¡¡¡ i com no vore a Jessi les ganes que te i lo be que se li donen els nanos, si no que li ho pregunten a Josep que s´ho passa bomba en ella¡¡¡ vinga Jessi que d´aÇí quatre dies ja no tindra temps de res quan tinga els seus xurumbels¡¡¡

Anònim ha dit...

Ah Carmineta que ja et queda molt poquet per a ser mama¡¡¡ que ganes que tenim tots de voreli la careta, i lo guapa que estara Carmen amb la camisa de la falla borda amb l´escut¡¡¡ anims Carmi que ja no queda res¡¡¡

Anònim ha dit...

Molt bona idea la de passar la samarreta, per demostrar que son fallerets desde que van naixer i ja tenim ganes de voreli-la fica a Carmen, si que ens fa de esperar eixa xiqueta.

Anònim ha dit...

Xuso , té raó Carmina!!!, de vells res de res!!!.Jo tinc més anys que vosaltres i sempre dic que major noooo!!!!. Sols tinc "joventut acumulada",ja,ja,ja!!!.

Deme, con que eres la padrina de Vicent????.Puix tens motiu per a estar ben satisfeta,és un bombonet i mos mira a tots com si fora més fadrí del que és.

Carmina ves preparant-te que Carmen ja la tens ahí per a retratar-la amb la samarreta.

I a veure qui és el següent????
Hem començat bé xiquet-xiqueta......i proximament vorem!.