http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 28 de gener del 2008

UNA BONA REUNIÓ

Primer que res, donar-vos les gràcies, perqué el divendres ferem una bona reunió. Tant jo com Paco esperem seguir així.
Bé, al que anem. Després d'una setmana de treball intens al casal, el divendres es va notar. Casualitats de la vida, vaig arribar de les primeres, així que vaig ser testic de "l'al.lucine" de més d'un, que en tota la setmana no s'havia acostat pel casal. "Que passada"!, comentava tot el món. "Quin canvi!". La veritat es que encara queda molt, però ja es veu la feina feta!
La reunió del divendres va ser productiva i divertida. Lo primer, perque es va parlar de moltes coses, i lo segon, perque ens varem riure molt amb el president, i les seves teories (que ja ha ficat en pràctica), de com aconseguir material per la reforma del casal. Però anem per parts:
Primer Xuso, ens conta com anava el faller d'honor, a més comentarem lo del bus. Ja està en marxa, no patiu.
El tema següent, la cavalcada, va ser menys esclaridor. Si, perque acordarem que aniríem del que parlarem la setmana d'avanç, però es quedaren moltes coses per definir. Avui em quedat al casal, a vore si ho concretem un poc més, i parlem de la cavalda infantil també.
Del tema dels diners, no cal parlar. Ja sabeu que qui no estiga al dia, s'ha de ficar esta setmana, sinó.....
Després ja passarem al casal. Ahí parlarem "largo i tendido", però per a resumir, tres cosetes: Primer el presi va tenir paraules d'agraïment per al "Sardi", que s'ho està currant molt. Que la pintura (materia prima i diseny), ja està en marxa. Que Salvador Colecha no dorm pensant en arreglar el "techo", i el més important:
QUE ENS FAN FALTA OBRERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Açò, es un crida en tota regla. Per favor, tenim material i tenim molts peons, però necessitem OFICIALS. Per favor, fallers i simpatitzants, qui siga, i qui tinga un ratet, que vaja al casal. Animeu-se, que queden dos dies contats per a falles, i que com diu Xuso, "si veniu ningú vos dirà res". Xé, que està anant hasta Pep "el cabut"!!!!!!!!(Per cert, no teniu fotos, serien curioses de vore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Per últim parlarem de la com gestionar la barra per a falles. Paquito està pegant-li voltetes. Per favor aneu pensant-ho, a vore com ho solucionem.
Ah, m'oblidava. Els premis del Play-backs s'entregaran el dia 1 de març (dia de la cavalcada) al Sueca-Park (lo que viene siendo el parking de l'Eroski). També es farà el concurs de Xarangues, (aprofite per a dir-vos que aquest any la nostra "C25" participarà), i hi hauran atraccions infantils. Alguna gent va protestar, o no li "acoplà" massa. Ja sabeu, les reclamacions a la Junta Local..........
Bé, com sempre fins la setmana que ve. Sols recordar-vos: per favor, passeu pel casal esta setmana (Xuso i jo estarem tots els dies), per apuntar-vos al faller d'honor. O si no vos ve bé "amollar la pasta" (estem a final de mes, i es nota), veniu a donar-nos els noms dels fallers d'honor (hem de fer els saludes) i apuntar-vos al bus. Gracietes.

Ivana

10 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Gran explicació Ivana, ja m'enterat de les coses.

Degut a la feina no vaig poder anar a la reunioi explicar, defendre o rebre els cabretjos de la gent.

Sempre que la Junta Local Fallera fa alguna cosa, sempre la gent ha de renegar, mai estaran tots d'acord, mai.

Jo no era partidari de fer l'entrega eixe dia, ho veia un poc llunyà de la finalització del concurs (demà) i segur que molta gent es ficaria histèrica de tant d'esperar el resultat.

Però les coses venen con venen i després de l'1 el 2, i degut a que els delegats de play-backs varen triar l'opció de no voler saber els finalistes i anar tots junts el dia del l'entrega per a fer mes festa, fa falta un lloc ampli, i Sueca park va perfecte.

De totes formes el divendres a la reunió estaré per a aclarir dubtes i explicar-ho més en detall.

Anònim ha dit...

Spielberg, el "cabreig", que no sé perquè l´anomeneu així, jo diria que moltes de les queixes són per el fet de que eixe dia, ja hi han més actes importants per a les comissions, i pense que s´hagueren tingut que donar els premis un dia que no hi haguera res més, com tu dius per a fer un dia més de festa i no tindre que anar correns d´un lloc a un altre.

SPIELBERG ha dit...

Eh? M'ho expliques per favor? Es que no ho entenc.

Anònim ha dit...

Spielberg crec que no és tan difícil, per a mi i segur per a molta gent, és un dia on ja tenim molta feina. Preparar coses d´última hora per a la cavalgata, perparar-nos nosaltres. Ja és un dia mogudet i segur que no podrà vindre tota la comissió a recolzar a les nostres artistes. Això és el que habia intentat dir-te, A més et deia que jo no li diria cabreig, si no queixes.

SPIELBERG ha dit...

Anem a vore, si eixe dia i en eixe mateix lloc es fa un acte de la junta , al qual la nostra falla ha d'asistir animar als de la xaranga, que més dona si al mateix temps, i mentre el jurat delivera s'entreguen els premis del Play-back.

Jo no ho vec mal. També és casualitat que tu també t'encarregues de getionar tot el de la desfilada del ninot.

De totes formes a hora de dinar tots en els casals.

Anònim ha dit...

Spielberg, no creus que et fiques un poc masa a la defensiva, no entenc perquè et poses així, sols era una opinió, esta vist que en temes de junta no podem opinar.

SPIELBERG ha dit...

No me ficat de ninguna forma, sols t'explique el que hi ha eixe dia i per aixó s'aprofia i es fa tot junt.

L'any passat es feu igual i ningú es va queixar ni van opinar res en contra (em refereix a fer xarangues i desfilada el mateix dia), i si aquest any que la mateix temps també fiquem jocs infantil per als mes menuts i les comissions estaran allí de festa, s'aprofitta i es fa tot.

Jo no se quines pegues li veus, i si tu no pots anar, supose que no passarà res, i tambe et podràs deixar la preparació durant mitja hora que durarà l'entrega da premis, no?

Anònim ha dit...

Ay Spielberg, de veres era una opinió, jo ni he dit que puga, ni que no puga anar, estas diguent-ho tu tot. Jo pare trobe que tot açò ja és tonto.

SPIELBERG ha dit...

Tonto tonto però al mensy passem la vesprada amb alguna cosa. Espere voret eixie dia allí davant amb els nanos.

Recorde que aquest any no es diuen els finalistes.

Anònim ha dit...

No ho dudes, allí estaré. Jo i totes les meues nanes i tota la meua family.
Des de luego Spielberg que me estaba enfadant i tot, eres un punxa, però ja se m´ha pasat.