http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 28 de gener del 2008

3er proposta de Colors per al Cau Faller.

Degut al les últimes desicions presses sobre el Cau Faller i sobre els colors amb els quals pintarem les parets, Ricardo Devesa ens ha enviat una altra opció de color i forma. Segur que al final arribarem a un concens.


Açò és el que ens ha enviat:

- Disminuir el gruix de les lletres: en lloc de posar-les en negreta les he posat en regular. La tipografia perd força i queda mes difosa entre les zones de color. A mes a mes, en la imatge ho veus en alçat frontal, però en la realitat es veurà en perspectiva, per lo qual encara es veuran mes primes de com ho veus al dibuix. No està mal, però no es el mateix concepte inicialment pensat. Ara es mes un joc de colors i per això he fet un canvi en la selecció que explique a continuació.

- He tret els colors vius, que tenien sentit en la tipografia grossa, i he provat uns colors mes “de tardor” per dir-ho d’alguna forma, entre quadrats de color mes disgregats, ja que eixa seria ara l’idea: fer un moviment de plans de color que trenquen la proporció espacial tan allargada del casal, creant ritmes i seqüències.

4 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Xé Pep,tú continuant manant-li feina a este pobre gendre teu!
i pel que vaig escoltar a la reunió el que es vol es gastar-se els menys diners possible!fins i tot preguntaren si el Droga tindria algún pot de pintura caducat i que ens servira!
El que està clar que gran canvi pegarà el casal,ja va notant-se la feina!

Anònim ha dit...

La veritat, queda més xulo en les lletres amples, ahi ha perdut mogollo de força i l'efecte que es volia conseguir, de vore el casal mes ample no es tindra, decidiu-se que es quedarà xulissim!!!!!

Anònim ha dit...

m'agradava mes el de abans eixe queda mes soset respecte les lletres

Anònim ha dit...

Bo, crec que poc a poc arribarem a bon port, com tots els projectes engrescadors, que es discuteixen i es modifiquen a cada moment, crec que continua aguantant la frescor inicial, la modernitat, la dinamització i l’impacte volguts, aptituds que una falla con la Cervantes representa i per tant, mereix un casal que ho reflecteix-hi.