http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 4 de gener del 2008

Hui que toca???!???

Hui és divendres, i a banda del mercat, que ja deu d'haver acabat, hui toca reunió de falla. Com qüasi tots els divendres toca reunir-se per vore i assabentar-se dels propers actes, traure i buscar solucions a problemes quotidians, pagar la quota, liquidar cartrons, etc, etc.
Tot un munt d'activitats del dia a dia que s'han de tractar a les reunions de la comissió. Com sabeu el concurs de playback ja el tenim ahí, el 15 de gener, i no estaria de més que acudira algú al casal a ajudar al pobre xurret amb l'escenari, que el pobre no dona coll.
També tenim ja ahí els fallers d'honor, que com sabeu estan programats per al dia 16 de febrer, hi ha que vindre a la reunió, per anar apuntant els comensals i els Fallers d'Honor, que no ens pille el bou!!!!!! (i no parle de Vicent Nicolàs)
Així és amics, ja hem deixat arrere les festes nadalenques i ara ja és un compte arrere fins el mes de març, tot ple d'actes, activitats, obligacions, treball i divertiment. Tot junt, tot junt de cabuda en aquest mon de les falles.
Ens vejem esta nit a la reunió, fa fred, sí, però.... te la vas a perdre??????

6 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Segur que no ens perdem la reunió encara que faça fred,ploga o neve.Com bé dius Xuso ara que ja estan finalitzant les festes nadalenques toca possar-se les piles però que siguen duracell a ser possible ja que faena no en falta!!!!
Si sé tantes coses es perquè el Pare Noël m´ha portat una bola de cristall que vos tinc a tots fitxats.
I demà la nit de Reis!!!duran molt de carbó??
Jo crec que mal no m´he portat però mai se sap.
I continuant en aniversaris demà fa anys Noelia(la dòna del Bou),així que ja vos propose altra candidata per a l´escut,je,je!!!

Anònim ha dit...

Sambori, tu saps molt, però pel tema dels aniversaris te diré que demà a banda del que has dit, també es el d'un altre faller.
A vore si ho endivines?

sambori ha dit...

Ivana, tens tota la raó. Hui és l`aniversari d`un faller que li han manat fer moltes ratlles per a millorar el casal. Qui serà???.
Crec que està molt a prop de tú i està treballant molt per la falla.Per tant es mereixedor de estar en l`escut, ja que ell encara no ha estat.
MOLTES FELICITATS VICENT!!!

Ivana prova superada...???

SPIELBERG ha dit...

No puc ficar asl dos, ja el ficaré la setmana que ve, val?

sambori ha dit...

Ha quedat molt bé Noelia a l´escut,Spielberg!
Val la setmana que ve canvi a l´escut.I ja vos avançaré a qui posar després de Vicent que també fa anys en gener.
Com han anat els Reis???vos han deixat molts regalets????
Sé que alguns fallerss´han posat les seues millors gales per tal de representar molt bé a les majestats!
A vore si envieu alguna foto!

SPIELBERG ha dit...

Les podrien enviar i les penjariem sense dir qui son a vore si la gent ho endivina.