http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 16 de gener del 2008

El dia D ja va ser ahir...

Hui la sensació ja ha canviat, hui senc alivi, el “decans del guerrer”. Hui tinc la sensación de relax que et deixa la feina feta, ben feta. Ahí ha quedat el treball realitzat en 3 mesos, molt comprimit i amb molta intensitat. Espere que el resultat vos haja agradat.

Jo no sóc el més objectiu de tots per a poder jutjar les actuacions d’ahir, però sí que vaig sentir com esclafien les palmes dels espectadors i això és un bon senyal. Per a mi els espectacles estaguéren, pues això, espectaculars. A un nivell molt, molt alt. La posada en escena, els decorats, els maquillatjes, els monyos, els trajes, les coreografies, el so i els llums…

No puc només que rendir-me als peus de nou d’esta falla, que ha demostrat que la motivación de la gent és el més important i hi ha que animar a cadascún dels fallers quan ho necessite.

El resultat ahí està, jo crec que més, no és pot demanar (fins l’any que ve). Tots i totes traguéren pit i donaren el millor de cadascú/una, començant pel tècnic de so i llums (ahir te n’ixires amic), les maquilladores i peluqueres (sense paraules, impressionant), vostraltres no sabeu l’estall que portaven al casal i a casa Vane des de migdia amb 2 milions de xiquetes que maquillar i pentinar… els enginyers del decorat, que començarem amb una idea senzilleta i ja poquéreu observar el resultat final. (El pobre Vicent, estava més nerviós que nosaltres abans d’eixir).

Vull donar les gràcies de tot cor, a tota aquella persona que ens ha tirat una maneta, i ens ha ajudat per a que els play-backs de la Falla Plaça de Cervantes enlluernaren una vegada més el CM Bernat i Baldoví.

I com no, donar les gràcies en especial al grup d’artistes, ballarines, coreógrafes, cantants, ja no se com nomenar-les perquè són de lo més gran de la falla, elles són: Dorita, Mariam, Merche, Desi, Gloria, Isabel, Jessi, Maria, Mar, Ruth, Raquel, Noelia, Nerea, Mª José, Natalia, Cris i Deme, sou les millors xiques, enhorabona!!!

I per finalitzar també voldria agaïr la llavor de les presentadores Maitane i Mª Sales, que també s’han pegat un bon curro i ho feren de luxe.

Faig una reverència davnat el públic que va plenar de gom a gom el “lido”, i va aplaudir a rabiar en totes les actuacions, gràcies.

Ahí queda això!!!!!!!!!!!!!!!

P.D.: Mentre ballava, vaig vore 2 o 3 milions de càmeres digitals, on estan eixes fotos??? Ja esteu tardant en enviar-les al mail de la Falla.

55 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR XIQUES I XIC, S´EN EIXIREU, MILLOR IMPOSSIBLE CREC QUE AQUEST ANY SEU SUPERAT, NO HI HAN PARAULES PER DIR COM VOS VA EIXIR, DESDE BAIX ES VA VORE ESPECTACULAR EL DECORAT ERA MAGNIFIC FEREU UNA POSTA EN ESCENA TRIONFAL, ¡ENHORABONA A TOTES I A TU XUSO TAMBE!

AH¡ RES QUE DIR DEL PLAYBACK INFANTIL A MES D´UN LI VA CAURE LA LLAGRIMETA LES XIQUETES O FEREN MOLT BE.

ENHORABONA A TOTS DES DELS BALLARINS FINS MAQUILLADORES, PERRUQUERES, DECORAT, SO, ETC...

SPIELBERG ha dit...

Gràcies Xuso per la part que em toca peró si els que estan dalt de l'escenari no s'ho curren de valent la meua feina no serivira per a res, i ahir s'en vareu eixir.

Ho fereu tots mooooolt be, des del primer fins l'últim. Quedeu com quedeu deurie d'estar molt orgullosos de tot el que heu arribat a fer dalt d'un escenari, amb dedicació i bona voluntat.

Sou els millors.

Ara vorem per a l'any que ve que collons vos inventeu per a intentar superar açò (i ja no parle sols dels majors, també ho dic pels infantils).

San-vala ha dit...

Enhorabona pel pes damunt que seu llevat, a que hui esteu satisfets per la feina feta????, esteu tranuils i relaxats...

Amb les fotos en tinc prou per oservar l'espectacularitat de la Mostra...

Vos desitje sort i ja vos vore en la tele...

Per cert amic Xuso gran article i esteves molt guapo de Templari, jejejejejeje

SPIELBERG ha dit...

Aquesta nit ho fan a Tele Sueca (i el dissabte, i el....), ho podeu vore allí, amb un poc de sort demà ho penjaré al bloc.

Així tots aquells que no pogueren voreu (o que vulguen tornar a voreu) tindran l'oportunitat.

Anònim ha dit...

Bon dia!!!!!!!!!!la veritat es que crec q mos va ixir de puta mare!i jo no sòc la més indicà x dir-ho,xo es que sols en vore la car de la gent ja en teniem prou, q emoció es sent quan estàs dalt de l´escenari i veus com la gent es deixa les mans aplaudint,et sents com una artista!
esta es la recompensa x l´esforç de tot este temps i el fred al casal.Enhorabona a totes i a Xuso, i ara el dissabte a celebrar-ho!

Anònim ha dit...

IMPRESIONANT!!!!!!!!
Cada any aconseguiu superar-se tant menuts com majors.
L´esforç ha valgut la pena i ens quedarem tots bocabadts amb la meravella d´espectacle.
Enhorabona a tots,balladors,balladores,maquilladores,perruqueres,decoradors,....i com no a Carlos perque com diu Xuso t´ho curres molt.
Pareixia com si estiguèrem al mateix Broadway!!!!!!!!!
A vorem que penseu per a l´any que ve,perque difícil ho tindreu per a superar-ho!

Anònim ha dit...

Xuso diu que s´ha quedat tranquil, pues jo, ja vos estic tirant de menys a tots i encara no ha arribat la nit. Que farem ara de 10 a 12:30????
Vosaltres ens doneu la enhorabona, i jo vos vull donar les gràcies a tots els presents ahir al cine lido, perquè no se podeu imaginar la satisfacció que és, quan has acabat, que estas en la posició final, abans de saludar, setir els vostres aplausos. No tinc paraules per a explicar el que va significar eixe moment per a mi, la satisfacció que sentia mentres vosaltres apludieu.
I com no, al igual que Xuso donar les gràcies a tota la gent que ha estat al nostre costat i que ha participat, junt a nosaltres en el muntatge de l´espectàcul d´ahir.
GRACIES A TOTS.
Spielberg, tens tota la raó, a vorem com ens ho apanyem?? Peró segur que alguna cosa idearem per a no baixar el nivell.

Amic fep ha dit...

Amic Xuso, no vaig poder gaudir de la vostra mostra, encara que i tot al final de la vesprada estaves disposat a fer-me arrivar alguna entrada, moltes gracies...

A les 8.00 del mati ja havia sentit molts i bons comentaris a la vostra actuacio, i m'ho ha confirmat Rosendo (faller de l'avinguda 18 de juliol) aquest mati al messenger.

A les fotos, pareix una posada en escena espectacular, pero la meua opinio, si no vos sap mal, vos la donare a partir de dema, ja que a la nit no pense perdrem la vostra mostra. Ara be, el que si que m'ha inpactat moltissim han sigut els enanets, els gnomos, on apareixen els bebes en maquita i tot... jajajajajajajaja, tots igual!!!!

Be, espere que es quedeu en els grans moments que vivireu ahir, que vivireu als asatjos i a les reunions de playbacks, tingau premi o no, aixo no vos ho llevara ningu. Molta sort!!!!! i Enhorabona!!!!!

Anònim ha dit...

Amic Fep, lo dels nanos de la falla, ho fem tots els anys, sempre tenim play-back de bebés, quan vegues lo graciós que ho fan entendràs perquè s´ha convertit per a nosaltres un del play-backs imprescindibles a la nostra mostra.

Anònim ha dit...

No se per on començar.
Bé, si, per torcar-me les llàgrimes. Si estic llegint i estic plorant!!!!!!!!!!
Encara no s'han inventant paraules per a explicar el que ahir ferem al lido. Va ser impresionant.
Jo hem vaig passar, plorant les dos actuacions. Avui no tinc veu de tant de xillar. IMPRESIONANT!!
Encara no em trac del cap el AAHHHHH!!!!, de tot el públic quan obrirem les cortines i vegueren als infantils. I aixó que no havien començat a ballar. HO FEREN PERFECTE!!!!
I de les meves xiques i el meu Xuso. Que voleu que vos diga! Sols em falta pujar a l'escenari a cantar amb vosaltres. S'EN VAREU EIXIR. Va eixir com s'ho mereixieu! Jo ho se de primera ma. I el meu Vicent, pobret, que nervios estava. No va poder ni vore l'actuació dels infantils. Ni la dels majors, perquè estava darrere del castell, amb les llums.
I els gnomos!! Que xiquets tenim a la falla! I tota la mostra genial. Bé, no dic res més, que com sempre m'enrrotlle, i ja estic plorant una altra vegada.
Ah, Cris, avui i tots els dies podem anar al casal, a acompanyar als obrers. Nosaltres no podem alçar molta pared, però els podem ajudar al que pogam, o al menys donar-los anims.

SPIELBERG ha dit...

Llàstima que no pogueres vindre Fep, ja que voreu per la tele no serà el mateix, a més, crec que tingueren problemes en el so de la càmera, esta nit ho sabrem.

L'any que ve reserva en l'agenda la vesprada dels playbacks de la Cervantes lliure.

Anònim ha dit...

Jo també espere esta nit veure-ho a tele Sueca i així podar torar a saborejar-ho perque allí va passar molt ràpid i m´he quedat en ganes de més.
Xuso si al playback de concurs vares triomfar també me va agradar molt la actuació amb Marta Sánchez,ens has demostrat a tots una vegada més les teues qualitats com a ballarí!
La resta també ho va fer molt bé i cal destacar que enguany al play-back del concurs dels majors hem vist cares noves en açó del concurs però que ja són veteranes en acó dels balls,enhorabona a totes per toranr de nou a l´escenari i sobretot a les protagonistes:Desi i Gloria.
La resta de Petxis un any més ens heu demostrat de nou que balleu per un tubo!!!!

sambori ha dit...

Spilberg que passa?el comentari anterior l´he fet jo i apareix el teu alias i la teua foto??
Açó s´està tornant boig!!!!!

SPIELBERG ha dit...

No se, supose que seran problemes del Google, a tu et funciona be el teu correu de gmail? Pega-li una miradeta que a mi hui també m'ha fet coses rarres.

I no, jo no soc Sambori, ni jugue amb 2 identitats.

Xuso ha dit...

Gràcies amic fep. La veritat és que és una llàstima que no pogueres estar al lido. Ja que a mi també m'haguera agradat poder partir-me i estar ballant i al pati de butaques al mateix temps, ja que, a la tele, due de perdre molt... però estic ansiós per vore'l.

La veritat és que el ball passa volant, jo, com ja tenia l'experiència de l'any passat, en que no em doní compt de res, enguany em vaig proposar disfrutar desde la primera nota i fins l'última.

Gràcies a tots per les alavances, de veritat que no es mereixen, perquè estar ahí dalt i fer el monigot no té ningún valor, el valor és per a les xiques que estaven guapíssimes i tenien una coreografia bestial i per al decorat, eixe si que te mèrit. Enhorabona una vegada més.

Ivana, tu plores, jo en cada comentari que feu, m'he de torcar la llagrimeta, i no es plan...

Parlant de llagrimeta, algú va vore al senyor president de la comissió tot emocionat??? gràcies per tot Paco, eres gran!!!!

SPIELBERG ha dit...

Deurie de fer actuacions tots els dies, apart pel be que ho feu, per que heu aconseuit que arribem a ser 12 connectats mirant el bloc, tot un record per a nosaltes. Gràcies a tots, els que balleu i els que vos connecteu.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, ahuí m´he despertat de lo mes tranquila, contenta i satisfeta; pero no podia ser d´altra manera, per la resposta de tota la gent que estava al Lido i sobretot dels fallers de la falla que nomes tancar cortines ja estaven allí per a donarnos l´enhorabona.Pero vos tinc que dir que ara al veure les fotos i llegir l´article de Xuso, m´he tornat a ficar dels nervits, pero crec que es per lo satisfeta que estic de totes les meues companyes, de Xuso i tots els meus amics fallers que han estat ahí per a tot el que ha fet falta. MOLTES GRACIES A TOTS¡¡¡¡
Crec que tots els anys fem el posible per a superarnos, pero aquest (esta lleig que ho diga jo) pero crec que en diferencia als altres anys, ens hem superat a lo gran¡¡¡ ahí queden 4 mesos de fret, son, algun que altre xillit, pero sobretot de molts bons moments amb la meua familia de la falla¡¡¡¡ i ja no tinc paraules per als xiquets, son uns artistes, a eixes mares que ja s´encarreguen elles de confeccionar eios trajes tan espectaculars, i Conxin Ana i Gloria, de ferlos fer... pues tot el que es va poder vore ahir¡¡¡¡ i ferlos sentir com a grans artistes per uns moments.I ja els bebes, els mes menuts de la falla (jo que tinc que dir) pues que em faltaven ulls per a vorelos a tots,el meu nano Josep, que el mirava i pensava...mare meua si es que s´ha fet matjor en dos dies, a Alexandra que fa un any encara estava a la panxa de sa mare, al igual que Pilar, i ahir ja estaven fotense una en l´altra per fer-se amb el xupó¡¡¡ Paula ploran, en lo graciós que ho feia al casal.... en definitiva... NO TINC PARAULES¡¡¡¡estic molt orgullosa de tot i siga el resultat que siga, lo que si que tinc clar es que aÇò mereix la pena disfrutaro i que la gent ens faÇa sentir artistes per un moment¡¡¡

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots per la espectacular mostra de playbaks que fereu¡¡ Va estar genial¡¡
Xuso ahir ten eixires¡¡
Ara vorem que apreparem per al any que be, perque enguany heu deixat el numeret ben alt¡
Enhorabona a tots i totes¡¡

Anònim ha dit...

Per favor xiquetes, ja ho teniu bé, açò no pot ser, és una emoció darrere d´una altra, llegint els comentaris i recordant tot el que va pasar ahir.
Ivana, nosaltres també hem quedat hui per a parlar de la cavalgata, així que una nit més, ens vorem al casal. Peró el que tiraré de menys són les rises que ens entraben, a Mariam quan hem mirava en el whats that?, a Natalia en el my friend, el bots que pegabem assatjant, les xicotetes discusions que al final sempre han segut per a bé, a Vicent maquinant-ho tot, són moments que es quedaran com a inolvidables per a mi. Això és al que me referia.

Anònim ha dit...

Jo també crec que ja esta bé. Ja no puc plorar més. Em senc tan orgullosa de la nostra Falla. Que no se com explicar-ho. Avui ens tornem a vore al casal. Per l'hora que haveu dit, m'imagine que també soparem al casal, no?
La veritat es que em sentiria rarisima sopant a casa, perque desde el mes de novembre crec que no he sopat ni un dia a ma casa?
Que digeu?

Anònim ha dit...

Espectacular, de categoria o de gran categoria que diuen.
Impresionant l'espectacle, al proxim any mes i millor.

Ara a preparar el rally humoristic y el casal per a les proximes falles que ja estan aci.

Un 10 per a tots, en especial a totes les vallarines (majors com infantils) i sobre tot a Xuso (ets un artiste nano) i sense oblidarme del ingeniero (un decorat espectacular nen) i dels ajudants.

Ens veiem

Xuso ha dit...

Desi, Raquel, Tomaseta, Maria???? on esteu???? tanta faena teniu avuí?????

Anònim ha dit...

Espectacular lo de ahir va ser espectacular, enguany doblete. Cuant obriren les cortines la resposta de la gent va ser fabulosa, el bravo se sentia a tota hora. Jo cuant arribi a casa hem vaig ficar a vore el video perque Alba se volia vore i no hem cansaba de voreu.
Tant majors com xiquets SOU ELS MILLORS.

Anònim ha dit...

Hola!! Xuso, despres de llegir el teu article, que vos que et diga??
ERES MASSA...!!! Ahir te´n ixires! Al igual que tu, totes! Em doná l´enhorabona moltisima gent, inclús d´altres falles (cosa que sempre s´agraix), pero, sobretot, em dien: Quin artista teniu a la falla..! Sí Xuso, va per TÚ!

Crec que ahir va ixir mooooolt be, i que tenim moltisimes posibilitats, encara que aixo ja queda enrere. I jo que no volia ixir..!! Ara ja m´apunteu per a tots els anys! jeje.

Enhorabona a totes i tots els que hem participat enla mostra perque va ser un éxit.

Ah! jo tb anire al casal ara per les nits a vore si hi ha algo que fer, que sino m´aburrixc!

Un beset.

Xuso ha dit...

Paco?? estas llegint?? açò és falla no?? enhorabona iaio!

Encara no hem digerit els play-backs i ja tenim la faena manà per a esta vesprada al casal!!!!

Gràcies Marieta, t'enrecordes quan a punt de pujar tenies palpitacions i et suaven les mans?? jajajajajaj feies una cara de màrtir pobreta. Pues ahí està la teua actuació per a vore-la, un 10 artista!!!!!!!

Xuso ha dit...

Per cert, si pagueu be, puc fer alguna actuació privada... jajajajajaja

alguna suggerència???

SPIELBERG ha dit...

Pero quin tipus d'actuació?

Xuso ha dit...

suggerix...

Anònim ha dit...

QUIERO DAR LA ENHORABUENA A ESOS PEDAZOS DE ARTISTAS, TANTO MAYORES COMO PEQUEÑOS

Anònim ha dit...

Ye xiquetes i al disabte festetaaaaaaaaa¡¡¡¡¡ en el Soleeeetttttt¡¡¡¡¡ festa privada¡¡¡¡¡ mare meua que guai¡¡¡ Cris que pasa tiaaa, hui no anire al casa, vaig a vore la Xuquer i a sopar a casa els meus sogres que ja no s´enrecorden ni de la meua cara¡¡¡¡ quin buit mes gran esta nit¡¡¡¡

Amic fep ha dit...

Figura, que tu estas llogat per al Tour Streptease Faller 2008... o no ho recordes???!!!

Ara tindras que ser el coreografo de la penya!!!!... tu, Fama!!!!!

Anònim ha dit...

El podries estirar i preparar algo per al disabte. Podries sorprende a les teves xiques. Que el pareix?

Xuso ha dit...

home el tour streeptease faller, pensava que ja havia caigut en l'oblit!!! com va la recerca dels tangues?????

MOltes gràcies a l'anònim, per la part que em toca!!!

Anònim ha dit...

Xuso, el meu comentari anava per tú. No se si no t'has enterat o es que t'has fet el loco.

Xuso ha dit...

estic fent-me un poquet el loco, es nota molt??? jajajaja

Anònim ha dit...

Ivana Mar esta preguntnme el mateix, sopem allí no?
Jo vaig a vore el xuquer així que aniré directe.
Si Xuso prepar alguna sorpresa per al disabte, que guay...
Ja esteu preparats, mare meua private party, no vull pensar-ho. jejeje
Deme es que vols estar en tot, que animal eres, tranquila que el divendres t´ho contarem.

Anònim ha dit...

Xuso pues encara no havia escrit res perque mira si hi han elogis grans i bonics que no sé el que posar perque desde el primer comentari fins a l'ultim he llegit i a vore quin de tots emociona més. A mí també tots els que ens van vore m'han dit que va estar espectacular, i no és pa menos.
Jo la veritat que vaig estar prou tranquileta pero encara m'enrecorde de Marieta que a punt d'eixir m'agarrà tota nerviosa i em feia recordar el ball per si no s'enrecordava d'algun pas, pobreta estaba asustaeta. ¿A que ara tornaries a fer-ne un altre Marieta? I també de la cara de Noelia que la tenia al meu costat a punt d'eixir que me deia "quin nerviós que tinc" i jo li vaig dir que estaguera tranquila que anava a eixir de luxe. I no em vaig enganyar en la paraula perquè va eixir de LUXE!!!
Gràcies a tota la gent que ens a ajudat i apoiat en estos mesos.
No sé que dir que ja hajen dit les meues companyes, pues que he disfrutat molt, molt, en este temps en companyia de amigues falleres i amic faller (xuso) perque ja tirava de menos anar al casal tant de seguit i eixir a ballar en un dia tan especial com el de ahir i que valgué la pena passar fred per les nits per lo be que ahir ens va eixir.
Gràcies a tots.

Anònim ha dit...

Cris jo també tiraré de menys vore la teua careta en what´s that?sempre ens quedàvem les dos riguent-se!
A mi m´ha deixat molt bon sabor de boca l´actuació,ha merescut la pena tot el sacrifici i patiment,perque el resultat millor no haguera pogut ser.
Després d´un anys desconectada dels play-backs,tornar a posar-se les sabates balladores i pujar a l´escenari ha segut tot un repte!però al mateix temps ha suposat una gran satisfacció personal vore el recolzament que ens va donar el públic amb tants aplaudiments.
Ara a celebrar-ho el dissabte!!

Anònim ha dit...

A LA FESTA EIXA POT ANAR QUALSEVOL FALLER.PREGUNTE?.

Anònim ha dit...

Jo encara no he pogut vore ningún video, però la meua germana diu que feiem totes una cara de satisfacció!!! Que a ninguna sen´s van notar els nervis allí dalt.
Que algú envie algún video i ens vorem, perquè jo hui tampoc ho voré a la tele.

Anònim ha dit...

A la festa venen les persones que nosaltres hem convidat o convidem de açí el divendres. Encara que trobe un poc difícil que et convidem sense saber qui eres.

Anònim ha dit...

La meua enhora bona a CONXA i GLORIA per el treball que han fet en tots el xiquets de la falla cada any el play back dels infantiles es superem continueu aixi, repetix ENHORA BONA A CONXA I GLORIA sou unes FIGURES

Anònim ha dit...

Cris,per al sopar estàs contant tú les places??
jo intentaré grabar-ho de tele Sueca però ja te passaré el meu vídeo casero,on a l´útima cançó eixis a primera fila i se te veu molt bé.
Xuso ja t´has pensat el que t´ha dit Ivana?
No estaria gens malament alguna sorpreseta per al dissabte!

Anònim ha dit...

Xuso ja estic aÇi..el primer que he fet quan he arribat a casa ha sigut entrar el la web,perque coneguente sabia que algun article hauries escrit i com sempre el mereixes un 10...i aunque estiga mal que ho diga jo un 10 tambe per a tots pèrque ahir va ser impressionat!!! feia anys que no sentia eixe nervioset abans d´eixir i eixa satisfaccio al acavar..quan veies al public aplaudint amb tanta força..per a mi ha sigut un repte el tornar a reapareixer i la veritat ha sigut gratificant..ha valgut la pena passar son,fret i cansament per no nomenar les discusionetes..aunque intentarem borrarles perque al cap i al fi aço es falla i ho fem per la falla pero a mi hem sap mal perque es gent a la que vols i que ens hem criat juntes..i com que no vullc que quede res negatiu en el que jo expese(pero es el que senc)OLE OLE i OLE per tot el que ferem tots ahir....ah I gracies Vane per L´ESFORÇ que feres ahir perque malalta i tot demostrares que sempre estas ahi...IMPRESSIONANT!!!

Anònim ha dit...

Si Xuso perfavor volem una sorpreseta per al disabte¡¡¡¡
Cris ens vegem a la Xuquer¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

BO ,ENHORABONA PER A TOTS ELS ARTISTES BALLADORS I ELS AGUDANS QUE HAN FET POSIBLE QUE TOT ES QUEDARA PERFECTE . TOTS EL QUE EIXEN A BALLAR O FEM SAINET SABEM EL QUE ES FER ORES AL CASAL PERO LA SATISFACSIO DE VORE QUE TOT ES QUEDA COM AIR ( VAL LA PENA) ENHORABONA ATRABOLTA ARTISTES

Anònim ha dit...

Be , jo crec que ja en tocava a mi:
Tambe bolia donar la enorabona als meus companys de repart,si si als més artistes i millors ballarins de tots,aixo es el que me diuen pel carrer.
Tambe tinc que dir que la gent de la falla de la ronda no para de donarme la enhorabona i que el nostre xuso a estat espectacularment perfecte.
Bueno xiquetes i xiquet mai oblidare la sensacio que vaig sentir quant obriren les cortines "impresionant" GRACIES.
Per cert dema es el cumple de la meua nana, moltissimes felisitats rateta meua.
uUn baset deme.

Anònim ha dit...

Mariam, el divendres en la reunió farem la llista per al sopar i traurem els diners per a la reserva del solet, i donar-li-los a Xuso, i així si alguna puja de to abans d´hora, ja tenim la feina feta, jejeje.
Pasamos el video que tinc moltes ganes vore´n algun bo, perquè Telesueca, com sempre s´ha lluït.
Raquel ,carinyo, per a mi això al que tu anomenes discusionetes, pense que són coses del moment. Per la part que me toca, tú conèixes la meua manera de parlar, soc un poc animal, si alguna vegada has pensat que intentaba discutir amb tu, no era la meua intensió.
Per la resta jo torne a repetir que per a mi a segut una experència total, i jo hem quede amb les rises que he tingut en vosaltres i lo be que ens ho hem pasat.

Xuso ha dit...

Com pot ser que una televisió prefesional realitze tal gravació. Molt mal telesueca, i vosaltres preteneu vendre dvd's dels playbacks, però a qui voldran estafar??? El de cervantes és una ruina!!

Si algú te el playback gravat, ben gravat, el pot duur el dissabte i en un portatil i un proyector el podríem vore al solet... però es que el de telesueca no val la pena...

Que digueu, algu en te????

SPIELBERG ha dit...

Pareix mentida que no s'ho esperaveu, han fet el de sempre. He arreglat un poc el so però a la imatge no puc fer-li res, ho senc.

Sempre recordaré l'enganxada que vaig tindre un dia al cau faller quan un dels càmeres del Play-back va vindre al nostre casal a fer una grabació i li vaig demanar que si podia obrir un poc més el pla per a vore a tots els que ballaven. Quasi en va pegar. Fou l'ultim any de Paco Molina de president. Les coses no canvien.

Si algú en té, i es veu be, i el vol penjar a la web, o be que el fique al You Tube (o similars, si pot) o que parle amb mi o amb el Xuso el divendres.

SPIELBERG ha dit...

A se m'oblidava, crec que va ser Deme la que va dir que ho podriem vore per la tele que es veia de categoria, no?

I la grabacio que ens volien vendre, si nó recorde mal, es la del sainet.

Anònim ha dit...

Jo video, si que tinc Xuso, el que va grabar la meua germana, no sabia que ja l´havia formatejat, si voleu li´l demane. El que no tinc és portàtil. Jo encara no l´ha vist, però la meua germana diu que estem ESPECTACULARS.
Per lo del video, al final si que va vindre Mortes a grabarmos i qui vullga encara es pot apuntar.
Per cert les que esteu apuntades, el divendres aneu portant els dinerets.

Anònim ha dit...

quants diners val el video? per a portarlos

Esther ha dit...

Enhorabona se vos quedà de lujo!!!!!!Ara com diuen "la suerte està echada", però podeu estar ben contents de la vostra actuació. MOLT BÉ.(una xuquereta)

Anònim ha dit...

El video val 17€, tu ja estas apunta Deme, no? Bueno segurament, valdrà això, Mabel no m´ho va segurar, però el xic li va dir que el mateix preu de l´any pasat.