http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 14 de gener del 2008

Dv 11 gener, reunió productiva....

per Ivana

Ahir, Spilberg em va proposar, que ja que havia d’escriure l’acta de la reunió, li passés el més important, i ho penjaríem a la web totes les setmanes.
Jo he pensat, que com les actes son un pur “tostó”, intentaré fer-vos un resum setmanal del més important, un poquet més “ameno” que un acta. El mal, es que soc prou “rotllera”, i quan em posse a escriure, no se quan parar, però ho intentaré. Ahí va:

Ahir tinguérem reunió, llarga i mogudeta.
Dic llarga, perquè va ser un poc pesadeta, però havíem de parlar de molts temes i a més importants. I dic mogudeta, perquè també ens riguérem molt, sobretot amb Miliot i Lucas, que ahir estaven especialment “graciosets”.
Vos explique un poquet el més important, per al que no va vindre, o per al que vullga comentar alguna coseta al respecte.

Primer parlarem del Faller d’Honor, dia 16 de Febrer, a la Santy de Cullera (per si algú no ho sap). El menú, i el seu preu, estan ja tancats, els regalets encomanats, Així que sols falta que aneu apuntant-se, a partir de la setmana que ve a la reunió. Enguany l’encarregat es Xuso, si teniu algun dubte parleu amb ell, que com sempre estarà a la disposició de tots.

El comptador, Enrique, ens va explicar un poc com estem de diners. No es que la situació siga molt mala, però tampoc bona. Aixi que aneu ficant-se al dia que queda no res per a falles, i ara venen junts tots els pagaments grossos.

Paco, quedà dissabte a les 8 del matí al casal, per a començar la reforma del casal. I tots els dies a partir de les 7 de la vesprada. Aneu a ajudar-lo, per favor , que com ell diu ja es un “güelet jubilat”. Animeu-se que val la pena, cal treballar, però també ho passem bé. A més la recompensa de tenir un casal en condicions per a estes falles no te preu.

Amparo Vendrell ens contà, que el llibret “ESCLAFIT”, ja està casi apunt. Quedarem per al proper dijous, dia 17, a les 8 de la vesprada al casal, per a preparar “La Setmana Cultural”, que serà des del dia 11 de febrer, fins al 16. Començarem amb la presentació del llibret, a la Casa de la Cultura, (amb vinet d’honor i tot - o casalleta -, ja vorem). A més volem preparar altres activitats per a eixa setmana. Aixi que veniu al dijous al casal i intentarem organitzar-ho.

Mariam Ruiz, ens conta com va l’organització del viatge a Vinaròs. Com sabeu, hi ha places, així que animeu-se. A la setmana que ve ens durà tota la programació per al cap de setmana i concretarem les habitacions (de 2, 3, o 25 persones).

Concha Prima, es va estrenar, com la nova “flamant” Secretària del 50 aniversari, llegint-nos l’acta de la reunió del passat dijous. Ja hi ha data proposta per a la celebració de la gala, i un fum de coses més. La propera reunió serà el dia 22 de gener, a les 20:30 h, al casal. Animeu-se tots a vindre, que com va recordar ahir Paco, podeu estar tots i participar d’esta festa, que sols la cel.lebrarem una vegada a la vida.

Per últim, vos recorde que el dimarts son els Playbacks. Hem quedat a les 17:30 h, al casal per a carregar i anar a muntar.
Esta vesprada estarem al casal rematant el decorat, i ultimant detalls. “Qui tinga voluntat” que s’arrime un ratet.

Vinga, ja ho teniu be, a la setmana que ve, vos conte més!!!!

Article enviat per Ivana Lledó a fpcervantes07@hotmail.com

28 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Ivana has contat molt bé la reunió però has segut pícara(crer que per evitar lios) i no has possat el resultat de la votació, que va desencadenar diferents opinions,i així aquells que no estiguéren presents es puguen enterar.
Respecte a la setmana cultural que és una novetat enguany dir que ja era horaque ferem activitats distintes a les de sempre i que a més li donen categoria a la falla.
Ah! i ja he conseguit enterar-me que és aixó del Sambódromo,ha d´estar molt guai!
Demà és el gran dia ja està ahí!!!
Divendres ja es notava ebullició màxima al casal i també el cap de setmana!!!

sambori ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ivana que be que ho has contat tot, crec que el carrec de secretaria te va que ni pintat¡¡¡ enhorabona per lo ben informats que ens tens a tots, inclus a la gent que no acudeix a les reunions.
Esta clar que es necesita molta ajuda per part dels fallers per a poder tindre el casal en bones condicions per a falles, pero per a això hi ha que arrimarse i treballar un poquet, perque entre 4 la feina es pot fer molt pessà¡¡¡ així que animeuse que falles estan ahí¡¡¡
Ja veig que ja van suprimint comentaris, que llengua mes envenenà que te la gent eh¡¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Deme el comentari l'ha suprimit el propi autor, no els administradors, per tant no es pot generalitzar diguent que te la llengua envenenada.
Tal vegada siga d'algu que haja pensat millor el que volia dir (ho dubte per que no hi ha altre), teu no es, el més propable es que siga de Sambori que li s'haja duplicat, de vegades passa.

sambori ha dit...

Carlos pareix que m´espies!!!
He sihgut jo qui ha eliminat el comentari perque com bé dius se m´havia duplicat!
Deme que no vaja la sang al riu! que de moment no se li ha anat la llengua a ningú,no cal alarmar-se!!
Deme ja estàs a punt per a demà???segur que sí perque no falles al play-back ningún any,es nota com t´agrada i com ho vius intensament.
I ja m´han dit com de bé ho feu tú i Xuso.
Ay! que a Javi i a Sales els se caurà la baba mirant-vos!!

SPIELBERG ha dit...

Ahi Sambori, tots tenim enigmes i secrets, i sobretot, espies. Jejejeje

Anònim ha dit...

ESPE Q VOS VATGA BE EN ELS PLAY,

Anònim ha dit...

Spielberg no ho he dit en ninguna mala intenció (igual el que ha pensat mal eres tu) simplement ho he pensat perque com quan algu s´en passa comentant se li suprimixen (no sabia que u mateix es pot suprimir el comentari) perdone vosté.
Pues si Sambori la veritat es que ens ho hem currat moltissim, esperem que ens ixca tot molt molt be, que per a això ens estem sacrificant desde el mes de setembre¡¡¡ així que tu demà allí a prmera fila a aplaudirnos i fer forÇa¡¡¡ que ja et tinc calat¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Deme, jo sempre pense mal, es un costum. No tinc res que perdonar-te.

Normalment quan suprimim totlament un cometari no deixem li la frase en que ho fica.

I demà tot eixirà be, aneu a guanyar.

Anònim ha dit...

Ivana, molt bon resum de la reunió passà. Aixina gent com jo que no pot anar a la reunió per lo menos s'entera del que passa en la seua falla.
Hui ultim dia d'assaig del play-back, demà ja el gran dia.
Ânim a totes les meus companyes del ball que segur que demà ix de lujo.

Anònim ha dit...

Ivana ,Excel·lent la teua informació!!.

Està molt bé això de llegir l'acta cada setmana ,i així si algú no està present en una reunió es pot enterar a la setmana següent i no aparéixen sorpreses.

La veritat és que ara està la faena mogudeta.
Damunt el 9 de Març Eleccions Generals ,i falles i Pascua tot junt.

Deme , cert que demà vos ix brodat el Play-Back.
Tot el sacrifici que heu fet es veurà recompensat.
Molta Sort !!!!.

Anònim ha dit...

Gràcies a tots pels elogis, sols intente fer la meva feina, el millor que puc.
Sambori, es evident que no ho he contat tot, però, primer, com he dit vullc informar de forma amena, i segon, tot estarà reflectat en l'acta de la reunió, perquè crec que la web es un mig massa públic, per a explicar temes interns de la falla.
Carlos, com t'has banyat. No se si es massa correcte per part del responsable dels playbacks de la junta, je, je! En serio, em pareix genial que dones la teva opinió com a faller, que a la fi, es el primer.
Jo pense el mateix que tú. Se que tots s'ho han currat molt, perquè encara que no eix a ballar, els he ajudat en tot el que he pogut, i també ho estic visquent a tope.
Anim, que este any guanyem els dos primers!!!!

SPIELBERG ha dit...

Jo no forme part de ningun dels jurats, així que no hi ha que preocupar-se, i si jo ací ja no fique que anem a guanyar em dirien de tot en la meua falla.

Però de totes formes, el nivell esta altet i com demà no pedaletjen molt, no se com quedarem. Això si, quedem com quedem, la nostra falla per a nosaltres sempre serà la millor. o no?

Anònim ha dit...

Clar que si!
La veritat, es que es normal que volgam guanyar, però jo crec que ho diguem, perquè sabem que el que anem a fer, està al nivell que correspon per a guanyar. El que passa es que falta vore el que van a fer el reste de comissions, no?

SPIELBERG ha dit...

I una vegada les vejam totes ja podrem opinar amb causa. I ficaré una enquesta i la gent podrà votar el que mes li haja agradat.

Anònim ha dit...

IVANA I ESPIELBERG MOLT BONA IDEA EN COMENTAR EN LA WEB ELS TEMES QUE SE PARLEN EN LA REU, AUNQUE QUI NO VA ES PERQUE NO VOL¡
ARA NINGÚ TINDRA QUEISA DE QUE NO S'ANTERAT.... QUI NO S'ANTERA ES PERQUE NO VOL¡
I LO DE NO ENTRAR EN DETALLS DELS TEMES QUE SE PARLEN HEM PAREIX MOLT BÉ, PERQUE A LA WEB ENTRA QUI VOL I DAMUNT SI POSAREM DESICIONS DONARIEM PAS A LES BLASFEMIES....
PER A LES DEL PLAY-BAK MOLTA SORT I HEU TENIU QUE FER SUPER BE,, PERQUE SOU UNES ARTISTES¡¡

Anònim ha dit...

ivana despues de tot lo que tan dit, jo no puc dirte res que tu no sapies, jo crec que lo que fa falta, es un poquet de responsabilitat, per part de tots, i jo el primer en anar al casal, i tirar una ma per aque sa cabe cuant antes la reforma, i pugam pasaro dallo mes be i tranquils i ja sabeu a que en referisc, per lo tant, animo i molta sort al artistes dema en els play backs,
perdoneu si algu no li agradat la manera de dir la meua opinio
gracies

Xuso ha dit...

Xe Pep, si parteixes Zapatero en tanta diplomàcia i talante per a dir les coses.... jajaja

A vore si és de veres i te vejem el poc de pèl que et queda pel casal a tirar una maneta.

I demà estaré vejen-te des de d'alt l'escenaria,a vore lo fort que aplaudixes!!!!!!!!!!!!!!

sambori ha dit...

Ivana crec que jo sóc el 1er. que promou el blog per tal de passar-ho bé i al comentari anterior sols he fet una puntualització res personal en tú.
Recolze que no estracten temes interns com bé dius.
Deme segur que no falte a la cita per tal de fer mooooolta força!!!i donar molts ànims i majors i menuts!!a vore si Spilberg encerta el pronòstic que s´ha atrevit a donar.
Jo pense el mateix que ell,la nostra falla per a nosaltres sempre serà la millor.
Pep a vore si ens dones més endivinalles i així pensem amb el cap com digueres divendres,je,je!

Anònim ha dit...

a mi tambe m'agrada aso de comentar la reunio asi en la web, aixi s'anterem de lo que pasa, molt be Ivana.
que nervits portem ja damunt en aso del play-backs, pero dema eixira tot perfecte.
PD: tinc a alba malalta en casa de angines, no vullc ni que ixca al carrer pa dema estar super be.

Anònim ha dit...

AMIGA LO TEU ES ESCRIURE....AL FINAL ME HE DECITIT...I HE ENTRAT

Anònim ha dit...

Que sorpesa!!!! Raquel tu per açí. Encara no t'havia vist escriure en la web de la falla. Dona pero escriu un poc més que no tens que pagar per lletra escrita. Es broma. Ens vegem a la nit.

Carmina que la Carmen encara no vol eixir a vore el món!!!!!

sambori ha dit...

Eh! Raquel m´alegra vore´t per ací.
Espere que així et deixen de relacionar amb mi!Ja me diran perque pensàven que eres Sambori,je,je!
Tomaseta vaja raó,no sé com quedarem,Carmen no vol eixir i la pobra Carmineta ja no pot més!
Esperem vinga prompte al mòn i que sa mare no patixca massa en el part que sé que està un poc asustadeta.

Anònim ha dit...

ja queda poquet pa vore el resultat, molta sort

Anònim ha dit...

Sambori la veritat jo tampoc ho se..perque no tinc idea de qui eres...pero per algo sera tu sabras

Anònim ha dit...

Amiga, como me alegro!!
Per fi ho has fet, i damunt va i t'astrenes el dia que publiquen un article meu!
Animat i no deixes d'escriure.
Ens veguem al casal, que avui ja es la definitiva!!!

Anònim ha dit...

res millor que mirar el blog de la falla mentres es treballa per la vesprada

Anònim ha dit...

hola tomaseta¡¡ no la Carmen no vol eixir i jo que no puc mes¡¡