http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 22 de gener del 2008

LA REUNIÓ DEL DIVENDRES (18/02)

Com vos vaig prometre la setmana passada, estic açí de nou per a contarvos la reunió del passat divendres. Perdoneu esta setmana, per la tardança, però no ho he pogut fer avanç.

La veritat es que va ser prou diferent a la de la setmana passada, perquè m'ho passi un poc mal. Quan varem acabar, estava per a pendrem una caixa sensera de valerianes. I es que la veritat, no calleu ni vaig l'aigua. Jo també, he de reconeixer que soc molt "xarradoreta", però quan no toca, no toca. Vullc que penseu, que el fet que cada dos segons tingam que estar dient Paco i jo que calleu, fa que la reunió encara es faça més llarga. Aixi que per favor, per a les properes reunions vos demanaria, que intentarem tots parlar demanant la paraula, i no estar xarrant baixet, que no sabeu el que molesta. D'aquesta manera quan s'acabe la reunió tindrem més temps per a comentar el que vullguem, inclosa jo, que m'hen vaig a casa loca del cap, i sense haver fet la xarradeta que toca. Se que totes les reunions que tenim per davant, van a ser llarguetes, perquè em de parlar de moltes coses, així que vos demane que tots fem un esforç i ho intentem al menys. Si no, el meu presupost familiar farà aigua entre valerianes (per als nervits), aspirines (per al cap) i juanoles (per a la gola).

Bé, anem al que anem, que es contar-vos un poquet la reunió. Parlàrem de moltes coses, i les més importants (que podem contar açí) son:

Primer, el nostre president, dona una gran enhorabona a tots els que participaren en els playbaks, per el gran i bon treball fet.

Segon, tenim President d'Honor!

Respecte als fallers d'honor, recordàrem que ja podeu començar a apuntar-vos i pagar al depòsit. Ah, la novetat d'aquest any es que voldriem imprimir els saludes amb el nom del faller d'honor. Però això depend més de vosaltres. Per favor, si aviat, ens feu arribar el nom dels vostres, podrem fer-ho, i es quedarà molt millor. Xuso o jo, estarem tots els dies al casal, així que veniu si ja ho teniu clar.

Comentarem, i vegerem amb els nostres propis ulls, lo bé que van les obres al casal. Per favor, a vore si encara anem més depresa. Tot depend de la gent que acudeix cada dia al casal, així que animeu-se.

Mariam i Eva, ens informaren de més cosetes del viatge. Hem quedat al dimecres a les 20:30 h, al casal per a ultimar detallets i pagar el que falte liquidar.

I per últim, parlarem "largo i tendido" de la cavalcada del ninot. Cristina Cebolla, encarregada del assumpte, ens contà la idea que han tingut, ella i els delegats del acte. Han pensat que anem tota la falla del mateix tema, i estaguerem debatint, si sí o si no. En fi, "setmana de reflexió". Veniu tots el divendres, a aportar idees i opinions, que tenim que tancar el tema, que ja està ahi damunt.

Ah, també parlarem del tema de les entrades als playbacks. A l'any que bé, intentarem entre tots que eixca millor

No vos solte més rotllo, per a esta setmana ja ho teniu bé. Crec que no m'he deixat res, i si es així per favor digeu-ho en els comentaris.

Fins a la setmana que ve!!!

7 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Ivana vaja reunió,la veritat és que feies cara d´agobio i no era per a menys.Reconec que es per a estar dels nervis !!però a vore si esta setmana és més tranquileta.
Heu vist la idea de la decoració del casal?
Pareix ser que li eix competència a Vicent!
Este Pep li farà fer de tot al pobre gendre!
Pep porta´l a la festa però no li dones faena no siga el prenga aburrit!!
La idea de decorar el casal és bona però el colorit pot ser que siga un poc massa viu,però es podrien donar altres alternatives,no???

Anònim ha dit...

Ivana, una vegada més, ens has explicat la reunió pas per pas i molt bé. Pense que és una bona manera de que la gent que no ve a la reunió, s´entere del que pasa, encara que sería millor que assistiren a la reunió.
Esteu morts, no digueu res per ahí!!! Xicones, esteu agafant forces o és que vos dura la resaca del dissabte????

Anònim ha dit...

Yeeeee que passa¡¡¡¡ la veritat es que jo no vaig tindre massa resaca Cris, pero ens ho passarem super be, eh¡¡¡¡
Ivana eres una maquineitor per a contar en pel i senyals el mes important que es parla cada divendres al casal... enhorabona perque eres una excelent secretaria¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Molt be explicat, el tema de la gent que no calla es un poquet dificil de solucionar, jo proposaria el microfon i molt mes respecte per la gent que parla (que nia molt poquet respecte), del tema del casal en dos setmanes ha pegat un canvit radical.

La decoracio proposada, ..... colors molt forts jo proposaria colors mes clarets i no tant de color.

SPIELBERG ha dit...

El divendre no poguerem ficar la microfonia per que ja veguereu com estava tot, pates cap amunt. Tingam un dies de paciència i comprensió. Quan es puga montar ja el ficaré.

Anònim ha dit...

Pensant en la decoració estaria bé proposar la tècnica del Feng Shui a vore si així conseguim calmar al personal i gaudim d´un ambient d´armonia i tranquilitat a les reunions!
Què penseu?

Anònim ha dit...

I perque no un poquet de tila antes de sopar aixi que ixca efecte en la reunio.