http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 25 de juny del 2007

Parlem sobre l'enquesta...

L'altre dia, aprofitant que la Junta Local Fallera havia modificat un poc les bases del concurs de play-backs, se'm va ocórrer la idea de ficar una enquesta sobre el tema i així vore l'opinió de la gent respecte el tema.

Tot el que la Junta Local fa, ho fa pel be de les falles, mai al contrari ja que seria com tirar-nos pedres a nosaltres mateixos. Però pareix ser, a tenor de com han evolucionat els resultats de l'enquesta, que les modificacions de les bases no han agradat a molta gent.

Per aquest motiu òbric aquest article on m'agradaria que tots aquells que ha votat (i els que no ho ha fet també) expressen la seua opinió (sense faltar al respecte) sobre les bases, i que proposarien per futures edicions.

Com pot ser un tema un poc complicat i molt personal, advoque que la gent expresse les seues idees de manera anònima si vol. També comprovarem més concretament el grau de desgrat (o al contrari) que hajen pogut produir les noves bases, ja que en aquest tipus d'enquesta és molt fàcil votar 10 vegades el mateix punt.

Ací vos deixe els resultats obtinguts en l'enquesta en el moment d'escriure aquest article.

43 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Jo pense (la meua humil opinió) és que molta gent haurà votat a l'enquesta, sense llegir les bases, no ho puc provar. També pense que cadascú pot votar les voltes que vullga, jo crec que he votat unas 7 o 8 vegades. Així que els resultats no són massa fidels, però bé...
Jo no tinc a la mà les bases de l'any passat, en què difereixen les actuals a les de l'any anterior?? per poder opinar, dic...

SPIELBERG ha dit...

No és diferèncien en gaire be res, estan més concretes, més exactes i s'ha inclos el que totes les falles fasses una cançò igual, puntuable per a l amostra.

Amic fep ha dit...

Home, diferencies hi han, ara s'obliga a totes les comissions que la segona canço es faça davant de les cortines, hi han dos punts a les bases que trobe que son nous aquest any, el punt 8 i 9 que fan referencia a una canço marcada per J.L.F. que sera puntuable per al premi de mostra. Aci crec que estan equivocats. El premi de mostra tindria que estar valorat per altres questions... coordinacio presentadors-cançons, decoracio de la mostra, intervencio de participants, presentacio de la mostra, temps de demora entre canço i canço, no se, pense que seria el que es tindria que puntuar, per al premi de mostra, clar esta.

La resta de punts, vec que son els mateixos.

Trobe mal tambe el tema del jurat, continue pensant que el jurat tendria que ser profesional o semiprofesional i de fora del mon faller. No se, es una opinio.

Altres coses a tindre en compter, ninguna falla te sols a dos membres en cabina, sempre hi han mes, si es un punt de les bases, es tindria que controlar i penalitzar en cas de no cumplir-se.

El control de la porta d'acces, poquetes falles el realitzen, i continuem vejent el Bernat i Baldovi fet una merda quan acaba la Mostra de Playbacks, i lamentablement, som els fallers els primers que ens menjem el bocata lli dins i ens fem la coca-cola, ens menjem els gusanitos, les pipes, etc... Aleshores, en lloc de donar llum, estem donant fum...

Xuso ha dit...

Molt bé amic fep, res més?? jaja

és broma, coincidixc amb tu en algunes coses. Sobretot en lo del jurat, sempre he dit que no em pareix be que siguen fallers haurien de ser persones de fora de les comissions de sueca i relacionades amb aquest món.

En canvi lo que dius per al premi a la mostra hi ha coses que dius que em pareixen bé, però lo del decorat... si hi ha un per als infantils, i un altre per als majors, crear un altre per a la resta de mostra, ja em pareix més complicat.

Xuso ha dit...

als presentadors ja no hi ha premi? abans si que hi havia, que ami em féren un tongo impressionant!! jajajaja

Amic fep ha dit...

Sr. Xuso, ja no hi ha premi pels presentadors, jo si que el vaig guanyar un any, crec que va ser l'ultim any que hi havia, perque el llevarien? jajajajajaja.

Bueno, fora conyes. Lo del decorat es una idea, tot es parlar per no callar, el que pense es que no es acertat valorar una Mostra per una canço. Aixo tambe me dona una idea...

Perque no per a Concurs fer tots la mateixa canço, tant per a Infantil com per a Majors?

Xuso ha dit...

jo sempre ho he dit. I l'altre dia li ho vaig comentar a l'Spielberg i dia que hui per hui no es podia fer això...
Per exemple com fan als concursos o festivals de Bandes de Musica: 1 obligada per a tots i una lliure. Així al menys t'assegures que tots fan una cançò del mateix estil musical i pots valorar segons criteris iguals i poder comparar.
Jo crec que açò seria llògic, no sé...

SPIELBERG ha dit...

M'agrada açò. Anem per parts. Amic Fep, gràcies per el comentari, vaig anar contestant-te (i al Xuso) a poc a poc.

El fer es segon ball davant de les cortines es una cosa que no és nova, ha estat sempre a tote les bases però la gent no ho feia (recoredem l'esquetx de fa dos anys de Pepito Rises i dos mes fent de Tricicle), ara s'ha ficat més serio.

La cançò 5ena és per a tots igual ja que si algun dia es volguera fer concurs d'una sola s'ha de començar per algun lloc, i aquest en pareixia be. L'hem deixat oberta en molts aspectes i sols és puntuable en una xicoteta part del premi de la mostra.

En aquest premi és puntuen moltes coses, no sols els ball, però no totes les que comenta l'Amic Fep, i m'ha paregut interessants, ho propossaré per afegir-ho aquest any o per a l'any vinent.

No se per què és lleva el premi de presentadors, i tampoc hi ha hagut un interés gran per tornar-lo a instaurar, si la gent ho vol es pot pensar per a les properes edicions.

Respecte al Jurat, es fassa com es fassa mai estarà a gust de tots, i això la junta ho sap. també sap qque el milor seria dur un jurat de fora però teniu que tindre en conter que és pràcticament impossible dur a cinc o set persones de fora durant catorce o quince dies. Ningú vol. Si fora per a un dia o dos no hi hauria cap de problema però ara per ara no podem-

Si conegueu a gent que volguera fer-ho no dubteu en dir-ho.
Estan estudiant-se formes de fer el concurs en un dia o dos (i deixar la mostra abanda), així si que és podria dur un jurat professional però d'altra forma no.

Si que hi ha falles que en la cabina tenen a les dos persones (més el conserge, algú de la JUnta (jo per exemple) i si algu entra a per algna cosa, ja en son cinc), ho se per experiencia pesonal. Si que és podria tancar en clau o alguna altra opció per de moment és complicat.

I a les porte si que sol haver algú en la majoria de les comissions (apart d'algu de la Junta), el tema de que la gent no respete les normatives vigents de prohibició de menjar i beure allì dins ja no te la culpa la junta, l'ajuntament deuria de tindre a més personal (apart del conserge) per a controlar un poc això.

Més coses?

Carlos Miragall ha dit...

Si. Si no estic equivocat, al teatre assiteix un jurat de fora. I es tracta dels mateixos dies pràcticament que els playbacks (en quant a dies). Aleshores no serà tan complicat...

Personalment, he assistit i actuat a concursos fora de Sueca i funciona molt millor que ací. Ho sent! Però una de les solucions és (i porte dient-ho molt de temps) sentar-se amb tots els delagts i delegades de playback de cada falla que són les persones que realment entenen d'açò. No espoden fer unes bases oblidant-se dels organitzadors perquè sempre resultaran injustes.

A més, considere inapropiat allò de fer tots una mateixa cançó. Es perd totalment l'esperit de la mostra.

Només és una opinió més, però a titul personal, la JLF hauria de parlar més amb les falles.

SPIELBERG ha dit...

Gràcies per l'opinió, te comente.

El jurat de la mostra no és gent de fora, son cinc persones de Sueca, vinculades d'alguna forma en el mon del teatre. I ja ens costa molt trobar-ne a cinc, si tu coneixes a cinc persones que tinguen suficients coneixement com per a formar un jurat de qualitat per als play-backs, que no siguen fallers, i que vulguen vindre sense cobrar per favor dis-nos-ho.

Cada any és fa una reunió de playbacks, i si tu vingueres a la de l'any passat recordaràs que cada falla tenia una opinió diferent respecte a cadascun dels temes del play-back i ficar-se tots d'acord és missió impossible.

Una opció fàcil seria fer el concurs en Juny (pel temps), en un lloc a l'aire lliure, en dos nits i així s'acabarien la gran part de problemes. Però quantes falles volen? En tres mesos no tenen temps suficient per a preparar els balls segons digueren,que podem fer?

Xuso ha dit...

llevar el concurs de play-bacs i ficar el de monuments, ale!! menys polèmica!!!!!

Carlos Miragall ha dit...

Si tots els anys hi ha superàvit en la JLF, pequè no es paga als membres del jurat? Només és una possibilitat.

A més, jo no crec que siga tan complicat trobar només 5 persones vinculades al món de l'espectacle a Sueca (incloent maquilladors, gimnastes, monitors d'aerobic, cantants...). No sé. De la mateixa manera que no sé si la JLF ho ha buscat o s'ho ha proposat. De vegades és fàcil continuar amb el que estàs fent, però particularment, tots els anys passa alguna cosa a la mostra de playbacks. Què falla?

SPIELBERG ha dit...

No es degabellat del tot el tindre que pagar a cinc persones durant 15 dies, fem càlculs.

15 x 5 x 30 euros (permenys no vindren,i és una hora de faena) = 2250 euros, és molta pasta no? Però tal vegada és podria fer alguna modificació, pagar-los tot de colp o jo que se..

Tin en conter que després la gent que participa en el teatre també voldria tindre jurat professional i tenen tot el dret.

És deuria de mirar ja que els diners que puguen sobrar dels conters anuals de la junta és tornen a invertir a les fales ja siga en les subvencions o en altra cosa, si totes les falles prefereixen que es ficaren per a eixe fi.

Però segur que les falles que no entren a qualsevol de les dos coses podrien renegar.

Et dic que la junta cada anys (els dos últims segur) formes i possibilitats de intentar modificar d'alguna forma açò però ens costa molt.

Carlos Miragall ha dit...

I per què no obriu propostes i problemes a la resta de les falles, que al fi i al cap sou als que presenteu??

SPIELBERG ha dit...

Ho intentarem fer en la reunió de play-backs de l'any passat i no tinguerem massa èxit, a vore si aquest any quan passe l'estiu ens tornem a sentar tots i que parlen.

Recorde que la teua representant de Play-back és va oferir a fer ella unes bases de concurs però alfinal no ho va fer.

Carlos Miragall ha dit...

Per què si no recorde mal no la van deixar. Però açò són temes que no deuen tractar-se ací. Malauradament hi ha temes de trasnfons darrere de totes les falles que deuriens ser aparcats en moments com aquestos: l'elaboració d'unes bases.

Ací tinc que discordiar un poc amb la teua opinió i la del president de la JLF. Però ja te dic. No vull parlar més.

Aquest és l'últim comentari d'avui. Apague l'ordinador i estudie un poc més que demà tinc l'examen.

Salut!

SPIELBERG ha dit...

Sort! Ja parlem

Amic fep ha dit...

Spielberg, jo pense que la Junta Local esteu fent mes feina de la que podeu, aixo no ho fique en dubte, pero trobe que podem millorar el concurs de playbacks entre tots, que al fi i al cap es el que perseguim.

Altra proposta. Perque no un concurs de playback, al aire lliure, com molt be has dit, per eixemple al Parc de l'Estacio i per a festes del poble?

D'eixa manera maten dos pardals d'un tir. Les Falles col.laboren mes en les festes del poble i adaptem el concurs de playbacks a un sol dia i per a tots. De tal manera podriem plantejar el tema del jurat semiprofesional.

Tambe pense que de abril a setembre, hi han 5 mesos i es mes del temps que algunes comissions destinen pel preparar el playbacks...

SPIELBERG ha dit...

Temps hi hauria de sobra i no es mala la idea però la gent no vol assajar en el més d'Agost, estan tots desperdiats per ahí i als xiquets és complicat trobar-los.

Amic fep ha dit...

Tens tota la rao, pero... Es com tot, si se proposa i s'estudia i es veu que es una millora pel Concurs, tots poden ficar un poquet de la seua part.

A la gent de les comissions tampoc els agrada anar a la reunio en agost i fiquen un dia o dos per poder anar a pagar...

SPIELBERG ha dit...

Tot es parlar-ho amb les falles

Amic fep ha dit...

Home, es una idea. A mi tambe m'agrada l'idea de tots una mateixa canço, pero trobe que si el concurs es fa tot el mateix dia, sentir la meteixa canço 16 vegades... com a que no.

Podria ser altra cosa per plantejar a les comissions. Deixar el concurs i la mostra tot junt, pero intentar que totes les comissions fasen la mateixa canço, aixi, seria mes facil al hora de poder valorar i contrastar.

Ara Spielberg, ens tindras que ficar un cubateta el dia de les Paelles... jejejejejejejejeje.

SPIELBERG ha dit...

Un i tres també,això no es problema

Anònim ha dit...

Bò, pense que tots els comentaris que he llegit tenen la seua part de rao, pero per que no comenÇem des del principi?per comenÇar crec que es molt trist que en una ciutat com es Sueca i la participació amb les falles que tenim(incluint totes les activitats i concursos organitzats per la JLF)no hi haja un local en condicions per a poder desenvoluparsem,com es la mostra de playbacks i sainets, que tots sabem a la cantitat de gent que arrastra.Se que ja esta casi apunt el casal multiusos, pero pense que tenien l´oportunitat de construir algo millor del que tenim (em referixc al centre BERNAT I BALDOVÍ) Tots sabem el aforo tan limitat de butaques que hi ha, que es queda menut tant per als espectadors com per a les distintes comisions que hi participem, i la meua pregunta es...com construixen un local amb mes o menys la mateixa cantitat de butaques, i no el preparen com toca per a que no tornem a tindre el mateix problema? com a opinió personal crec que la JLF cada any es mes estricta en quant a les bases del concurs de playbacks, que si no tireu aÇò, que si no feu allò, pero òn realment es tenen que possar serios no ho fan.Crec que totes les comisions de Sueca, Perelló i Mareny hem demostrat el gran interes en fermos partíceps en totes les activitats que estos realitzen i que ens mereixem fer les coses be i amb unes condicions realment adecuades en tots els aspectes. En resum, pense que es patetic lo limitats que estem a l´hora de participar a la mostra de playbacks, al final sempre fan el que la JLF vol i pense que hi hauria que escoltar un poc totes les inquietuts que tenim les comisions i ficar solucions(i ja no parle del jurat dels playbacks, perque si no necesitaria un bon rato per a comentar)

Xuso ha dit...

ahi ahi Deme... ja que l'Spielberg ha obert esta finestreta, ataqueu-lo, explaieu-se, feu crítica, aporteu idees... de segur que a la fi, traguem coses en clar!!!!

SPIELBERG ha dit...

Bueno Deme, primer agrair-te el comentari i segon voldria que me l'explicares.

A que et refereixes en que "es patetic lo limitats que estem a l´hora de participar a la mostra de playbacks, al final sempre fan el que la JLF vol"?

Et recorde que el tema d'infraestructures municipals és un tema de l'ajuntament no de la Junta, ahi no podem fer res.

I dona la teua opinió sobre el jurat que ací estem per a parlar.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Avore Carlos, jo no estic tirant en cara a la JLF res que no siga veritat, ni problema d´ells.Pense que en quant a les bases del concurs,si que la responsabilitat es de la JLF,ja que son els encarregats de redactarles, cada any son mes esplícits i estrictes en quant a normes, de les cuals moltes d´elles crec que son innecessaries, crec que hi ha que donar mes importancia a altres questions que conformen la mostra, esta clar que hi ha que comportarse com a gent civilitzada i cuidar el BERNAT I BALDOVÍ(mes ens val, perque no tenim altra cosa)pero... pense que hi ha punts realment... si no estagueren no pasaria res.Hi ha que buscar solucions en quant al jurat, no trobem jurat perque desde un principi les coses no s´han fet com toca,el concurs en un cap de setmana, vorieu com si trobaríem membres del jurat? gent entessa del que comporta un playback en tot el seu conjunt, gent capacità per a puntuar deixant les empaties i les simpaties a un costat, així vories com ja canviarien les coses¡¡¡ QUE PASA? que no hi ha un bon local o teatre a Sueca per a poder clavar a tota la gent que tan agust acudiria a este gran event.Se que aÇo ja es problema de l´ajuntament, ahí vegem el apollo que recivim les falles al nostre poble¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Segueix igual deme, dis-me quins punts llevaries o que canviaries ja que sinò ens ho dius ens quedem amb el mateix.

Quan faries tu el concurs? En Juny o en Setembre? Ja que s'hauria de fer a l'aire lliure i en altres dates ja no seria adecuat pel temps. O tens altra idea?

Podeu criticar però sinò aporteu una altra opinió no farem res.

Anònim ha dit...

Spielberg, jo compartixc la opinió de Deme en quant al tema del aforo, açò és una cosa que ens llimita molt. Tu saps que la nostra falla, s´agafa molt enserio els play-backs de concurs i prepara la mostra amb moltíssima il.lusió i ganes, i com nosaltres altres comissions, i al final representem després per a nosaltres mateixos. Si tinguerem un lloc on poguera acudir tot aquell que vulguera, crec que seria mes gratificant per a la gent que s´esforça i puja a l´escenari, rebre els aplaudiments de gent de fora de la falla, que els nostres estan asegurats.
Per altra banda, lo de les bases del concurs, també crec que cada any són més estrictes, per exemple lo del segon play-back, hem pareix lamentable que tinguen que actuar davant de les cortines, ahi el que haguereu tingut que fer, és sancionar a tota aquella comissió que se´n haguera passat de temps, i l´any siguient s´hagueren espavilat. En eixe tema ens han incluit a totes les comissions i nosaltres sempre complim en el temps del canvi de decorat. A vorem a qui lloguem per a fer el tonto ahi davant, perque com Conchin diu, els nostres xiquets davant de les cortines NO. On ficariem la bateria de Xosep? I a totes les pelailletes que ens gaudixen any darrere d´any del segon play-back?
Crec que hi han moltes mes coses que tocar, però estariem tot el dia devatint aquest tema que sempre ens complica.

SPIELBERG ha dit...

El tema del local està ací ja molt parlat i no depen de nosaltres, tenim el que tenim i encara sort.

Repecte a la segon cançò jo crec recordar que algun any la nostra falla si que ho ha fet davant, tal vegada m'equivoque però cec que si. Al Bernat i Baldoví hi ha espai suficient per a fer davant de les cortines una actuació.

Però si Conchin diu que no ens arriesguem a que ens sancionen amb cinc punts en elplay-back de majors, que ja no depen de Conxin, i ahí vindria el cacau, en ningun lloc obliga a que el segon Play-back siga el dels bebes, el podeu fer el 4art i al segon que ixca Vicent el Bou cantant Liberate, que segur que arrasa.

El que no podeu fer, i ja ho vaig dir ahir, és criticar sense aportar ninguna solució, que aixina no farem res.

Ah, i actuar davant de les cortines no es fer el Tonto, molta gent ho ha fet, i ho ha fet molt be.

Xuso ha dit...

Ixiu tu, el bou i Rises, no?? vestits de tutú! i jo també va, qué collons!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Es que pepito Rises es d'una altra falla, el canviem per Alfredo i ja estem tots.

I per que no canta Alfredo la Maeuta en la segona actuació?

Xuso ha dit...

és una possiblitat, però desde setembre quedem per a assatjar, jo a fer el primo no ixc, jajajajaja

Anònim ha dit...

Spielberg, no confundixques les coses, que nosaltres nomes donem la nostra opinió.
I si he ofes a algú, en lo de fer el tonto, no era la meua intensió, mil disculpes. Hi han moltes maneres de fer el tonto, i jo de vegades soc la primera que el faig.
Respecte a lo de les solucions, ja te he dit quina ficaria jo a lo de tindre que tancar les cortines.
Lo que estas diguent de Conchin, jo no ho he dit, així que per favor no fiques paraules que jo no dic, jo he dit que el dels xiquets no seràn, i és molt diferent, això del que tu dius de la sanció del play-back dels majors. A més que nosaltres canviem el decorat a temps.
I crec que jo me retiraré del tema, perquè no esteu aceptant les opinions, es fiqueu a la defensiva.

SPIELBERG ha dit...

De defensiva res, Cris. Ací estem per parlar i intentar solucionar els problemes que tenim per a futures edicions.

Les bases son iguals per a tots i hauran punts que una comissió podrà fer más fàcil que una altra i al revés.

En el teu comentari anterior fiques "...perque com Conchin diu, els nostres xiquets davant de les cortines NO." Per tant tu dius que Conchin no vol que els xiquets actuen davant les cortines, cosa que és molt respetable. per tant que actuen els 4arts i no passa res.

I les sancions per actuar davant de les cortines son cinc punts per als del pay-back posterior, i si se'n pasen de tempsmontant son cinc punts més. El que em refereix es que si voleu fer el play-back del nanos el segon i obrint les cortines el podeu fer peròaneu a llevar-li cinc punts al play-back de majors, i crec no és precís. Podeu fer-lo el quart i ja no hi han problemes.

Xuso ha dit...

Jo no entenc una sanció Spielberg:
- Per què es llevaràn 5 punts al que faça el 2on ball amb les cortines obertes? I si entre el 2n i 3r ball no excedixen el temps de demora?
quan de temps hi ha entre el 2on i el 3er? Si es duu un escenari preparat es pot fer en poc de temps!!

SPIELBERG ha dit...

El temps màxim entre el 2on i el tercer Play-back enguany es de 15 minuts, abasn era de 10, està ficat en les bases.

Les bases han de ser per a tots iguals, hi han falles que no tenen prou de temps amb el segon ball i els 15 minuts però encanvi hi ha falles que els sobrarà.

Aquest any sols hem dit que anem a sancionar el que no és complisca un a norma que ha estat sempre (no es nova de engunay) però que per a o per be estava un poc deixada.

De moment sols s'ha quiexat la meua falla de manera explicita referent a eixe punt, i jo els he plantejat una solució. Si durant el concurs son més falles les que protesten, és tindrà en compter per a futuren edicions i és vorà si es deu modificar.

Vosaltres penseu pel be de la vostra falla, és el que toca, però jo he de pensar pel de totes.

Anònim ha dit...

Problemes ningún Spielberg, lo que he dit dels nanos, és perquè com tu be saps portem prou anys fent que la gent gaudeixca dels nostres nanos en segon lloc en la nostra mostra de play-backs i sempre és tot un èxit. Aquest any, degut a eixa decició que ha tingut la JLF, anem a tindre que canviar-ho, perquè en el esforç fan, eixes criatures i els seus pares, no es mereixen tindre que eixir devant de les cortines, això és el que jo estic diguent.

Anònim ha dit...

Carlos com veig que vols opinions sobre les bases de Play-back,encara que estos dos últims anys jo no els he preparat ,vaig a dir-te el que pense ,però vull que ho ha agarres com a crítica constructiva,la meua intenció no és ofendre a ningú.

Davant meua tinc les bases del primer concurs i les del seté concurs,es a dir les últimes.
En el primer sols hi havien 10 punts i en l'últim n'hi han 32.Les del prier cabien en un foli i ara fan falta 4 folis.

Sóc conscient que la Junta local any rere any va afegint i millorant les bases segons com van sorgint els problemes per tractar de solucionar-los.Encara que les bases de Play-back d'enguany pareix més un reglament de disciplina que un concurs ,ja que està ple de sancions (llògicament algunes guanyades a pols),i sempre ho paguen justos per pecadors.

També sé que es reuneix amb els delegats de Play-back de cada falla per a arrivar a un acord mitjançant el diàleg.

Per que la gent de Sueca vol Play-Back i totes les falles posen de la seua part el que faça falta .

Encara que es fiquen trabes a manta.Si ja sé que diràs que eCentre Bernat i Baldovi sols te un aforo de 399 persones,que l'assegurança no es farà càrrec,etc,etc.
Fa anys en l'entrega dels premis ,el presentador va reivindicar en nom de tot el col·lectiu faller un auditori,si ja sé que això també depen dels polítics ,però caldrà menejar-se a qui corresponga.
Jo no accepte el que per a donar els premis sols pugen a l'escenari 4 persones representants i sé que quan l'ajuntament té interés les coses eixen molt bé,però s'ha de parlar i estudiar altres alternatives.

Per exemple sense anar més lluny quan van fer l'entrega dels premis Sambori (concurs de narrativa infantil).Es va fer al pati de l'escola Cervantes de Sueca,va ser tot un èxit,montaren una pasarela amb estores roges .Podien pujar tots els premiats,fins i tot classes senceres.Al final tots junts es van fer la foto de grup.
Per què els nostres premiats s'han de quedar en les butaques,mirant com altres arrepleguen el que ells s'han currat amb molt de sacrifici????
Per què les seues famílies no poden estar presents en l'acte ,si també han col·laborat?????.
Perque podran veure a Sueca televisió.Per favor ja està bé !!!!

Perdoneu si ho he fet massa extens!!
Disculpeu si algú s'ha ofés!.

Anònim ha dit...

Ay Cris¡¡¡ja tenia jo ganes de sentirte.Crec que tens tota la raó en quant a lo dels xiquets, pense que sempre hem actuat amb les cortines obertes i mai ens ha faltat temps ni l´hem sobrepassat, inclus hi han falles que no obrint cortines ens ha caigut l´ou esperant a que obriren cortines i comenÇar el playback d´adults, així que per mí es algo innecesari, controleu els 15m i que cada falla actua on li done la real gana.
No veig perque això de mosquetjarse de les opinions que fem, aÇi s´ha donat peu a opinar i ara hi ha que accarretjar amb les consecuencies, la gent mai ha estat contenta amb les condicions en les que empren la mostra i no es algo que vinga de nou.

SPIELBERG ha dit...

Anem per parts.

Deme.
Ací ningú esta mosquejant-se, esten comentant i debatint, perfectament haguera pogut no ficar aquest article però jo el que volia era açò que la gent s'exprese, la llàstima es que no han entrat massa falles al debat, però el que s'ha dit fins ara es interesnat.

El que vaig a proposar, no per a a enguany ja que les bases ja estan fetes, sinóper a quan s'acaben els play-backs i veja la reacció de la gent durant la mostra, serà demanar que cada delegat/s de Play-back de falla proposse unes bases a la Junta, aquesta les vorà totes i de totes en farà unes.

Això sempre i quan hi hajen moltes falles discordants en moltes de les bases, si sols som nosaltres i alguna altra no ho podrem fer.

Ja que les bases es fan per a tots, i com be diu Amparo pagarem justos per pecadors.

No podem deixar que la falla nostra actue darrere les cortines i obliagar a la resta que ho fassa davant. No seria just.

Aprofitem-ho,mirem-ho per la part positva, tenim uns 20 minuts per a montar uun gran decorat, sense presió. I després dels major que acuten els xiquets com vulguen.

No es tan complicat.

Amparo.
Reconeg que les bases de l'any passat ha enguany ahn augmentat en punts, en exicència i en serietat però era necessari vist el que ha anat passant els últims anys.

El local és de l'ajuntament, i l'espai és molt limitat, això ho tenim clar.

La construcció d'un auditori no depen de nosaltres, ahi hi han molts interesos ficats i nosaltres son els ultims a dir res, éspere que algun dia és fassa, i és fassa be.

Tu voldries fer el concurs en Juny o Setembre a l'aire lliure? Cabrien tots.

Un any és va fer l'entrega de premis a l'ajuntamnet però no és digueren els nominats i moltes falles se'n van anar de calent (nosaltres entre elles). Si que podria tornar a intentar fer-ho allí o en una escola però diguernt abans qui te premi.
Eix opció la comentarem l'any passat però no recordeelmotiu pel qual decidirem no aplicar-la.

Anònim ha dit...

Carlos, el que jo et vull fer veure ,és que l'ajuntament ja ha demostrat que quan alguna cosa l'interesa sap organitzar-ho molt bé.Sols tens que recordar el passat més d'abril en la trobada d'escoles en valencià,s'esperaven unes 20000 persones i damunt amb perill de molt mal oratge segons les previsions meteorològiques.Puix bé es prepararen Pla 1 i Pla 2 i crec que també un Pla 3 que no va ser necessari utilitzar i va eixir molt bé,ara les persones encarregades ,van treballar de calent.

Si ja sé que no és el mateix una trobada d'escoles en valencià que les falles.
Però caldrà presionar més als nostres regidors per a que faciliten més les coses al colectiu faller i fins i tot demostrar la nostra disconformitat si fa falta.

El que està clar és que al Centre Bernat i Balbovi no cabem i això sols comporta problemes i disgustos en totes les comissions.Per això teniu la necessitat de posar sancions.
Pense que és com pegar-se trons a la paret.
Si damunt sents els comentaris de mestres de l'institut i de les altres escoles que en eixe temps ,abaixa el rendiment escolar.Ara això si n'hi ha qui no li se nota i segueix traguent bones notes.

En fi en bona voluntat tot s'arreglarà,perque els play-back fan molta unió entre els xiquets i xiquetes i les seues famílies ,que pels més menuts entren al casal per a poder gaudir mirant-los dalt de l'escenari.
D'ahi eixen bones amistats.