http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 30 de juny del 2007

Al blog NO estem de vacances...

Ja vegeu amics, per nosaltres no ha quedat, 30 dies té el més de juny, i hem publicat 31 articles i amb aquest 32. Molts d'ells han sigut col·laboraciones vostres, i és per el que vos donem les gràcies. I el fet de eixir a més d'un article per dia, no és per altra cosa que perquè sabem que quan es publica ahí esteu vosaltres en ganes de llegir i comentar coses noves.


No puc dir altra cosa al vore com a la reunió cel·lebrada ahir, érem pocs sí (també era d'esperar), però la tertulieta va girar sobre el blog. I es que es de veres, jo trobe com a tots els fallers més units... Si es que ara xarrem tots els dies!!! encara que de vegades no saps amb qui, però be... (eh!! Sambori, paquetemete, all-i-oli, el faller, picamà, pixarroglets, etc)


Temes de la reunió del divendres: el senyor President ens va comentar com anà la reunió que mantingueren tots els presidents de les falles amb la JLF, i bé, no vaig a entrar en detalls... També parlarem que la FM 2008, està pensant la data ideal per a realitzar el seu nomenament, ja vos informarem per a que rode la veu...


I res més sols animar encara més (sé que soc un pesat però es que vull que participe tota la comissió al blog) a comentar a tots els fallers que entren i no comenten. I animeu-se a publicar articles, envieu-los al mail i vos els penjarem i rebreu els comentaris de tothom.


Próxima reunió, si la memòria no em falla, divendres 20 de juliol
en la residencia de verano del señor presidente Andrés Pan.


Bones vacances als que les comenceu hui... qué enveja....!!!!!

0 comentaris (Afegix el teu):