http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 13 de juny del 2007

L'evolució del monument....

El nostre secretari ha tingut l'amabilitat de facilitar-nos les fotos que ha fet recentment al que serà el nostre monument. L'altre dia varen signar ell (per delegació del nostre president) i l'artista faller (el sr. Vizcaino) el contracte per a la realització dels dos monuments, i Pep s'ha compromés a fer-li un seguiment temporal a l'evolució de la falla i enviar-nos les fotos. Així tots podrem vore com va prenent forma el nostre monument, com passa d'un simple dibuix a una realitat de cartró-fusta. Gràcies Pep.

Les fotos de l'evolució les podreu vore en la carpeta que hi ha creada per a tal fi.


Altre tema que ens va comentar era que vos recordarem que la secretaria de la falla ha creat una direcció de correu electrònic per que el veïnat puga expressar la seua opinió, les seues queixes, etc.. Tots el correus seran contestats.



Quan aquest article desaparega de la pàgina principal el ficarem en un lateral. Recorde que aquest correu no te res a vore amb el blog, es un conter creat per la falla per a temes amb el veïnat, el correu del blog és FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM. Si alguna persona del veïnat ens envia els seus suggeriments o queixes a nosaltres, heu reenviarem a eixe correu.

5 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Pep, estas fet tot un secretari.
Molt bonic el ninot gran, ara que s´estire un poquet ficant-li color.

Xuso ha dit...

Jo també vaig a comentar aquest article, ja que ha quedat una mica eclipsat per la gran 'el·locubració' de l'amic spielberg!!!

Gràcies Pep, per fer feina d'eixa que no es veu, (com diria un amic de l'avinguda) i per compartir-la amb tots nosaltres.

Molt bona idea fe un seguiment de la el·laboració del nostre monument, estarem atents!!!

Anònim ha dit...

Pep molt bé la dedicació que li has dedicat al monument.La veritat és que faltava la signatura oficial de la falla i l'artiste faller.
Ell va quedar que em cridaria quan tinguera algun ninot fet,per a fer-li unes quantes fotos més ,però veig que ja està prou adelantat i que tu has aprofitat el temps.Gràcies per la teua col·laboració del seguiment .

Spielberg:
He mirat les fotos del monument i n'hi han 2 carpetes,una és "monument 2008" i l'altra "evolució del monument".
Pense que deuria anar tot junt,perquè estem recopilant dades sobre el mateix.Moltes gràcies a tu també.

SPIELBERG ha dit...

Les fotos de "Monument 2008" no les vaig ficar jo i se m'havien despistat. Ara quan puga ho canvie.

Gràcies

Anònim ha dit...

la pròxima entrega de fotos la faré la setmana pròxima per a donar-li mes temps a l'artista a anar acabant coses