http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 27 de juny del 2007

i...de l'Àfrica, a la Mediterrània... Cervantes Mariner

No para, aquest Cervantes no para. Si l'altre dia estava per Àfrica Central ara ha decidit pegar una volteta pel Mediterrani, com si res. És veu que li ha entrat monode solcar els mars, de navegar (per l'aigua), de sentir la brisa marina com li pega a la cara quan està a la proa del vaixell. Resumint: que ha vist massa vegades Titanic i que està enganxat a l'America's Cup.



I qui han sigut els encarregats de fer-lo Mariner? Toni i Mariam. Els nostres amics han realitzat un fantàstic creuer pel mediterrani i allà on paraven treien la bandera o l'insígnia i li ensenyaven els llocs tant bonics que visitàvem. Segons ens contaren isqueren de Barcelona en direcció a Niza, des d'on anaren al Principat de Monaco i ficaren la bandera davant del Casino (eixa bandera la deuríeu de penjar en el casal).
Seguiren navegant fins Florència, on s'allargaren fins Pisa i la seua torre inclinada. I d'allí a Roma. Què dir de Roma? Jo vaig anar fa un any i tot em paregué meravellós a l'igual que als nostres viatgers. Ells passejaren a Cervantes pel Coliseu, per la Fontana de Trevi i per molts altres llocs d'eixa gran ciutat.

La quarta parada fou Nàpols (d'on hem agafat la mesura) des d'on es varen traslladar l´antiga Popeia,una ciutat que quedà completament soterrada per l´erupció del volcà Vesubi.
I finalment arribaren a Tunissia, última parada del creuer on els conduïren fins al conegut Zoco i la Mezquita.

En aquest viatge els han acompanyat dos fallers de la falla El Portal (Pio i Sonia), els quals també s'han fotografiat amb l'escut. Ja son els segons que òpten al Premi Germanor amb Cervantes, recorde que uns fallers de la Sucro anaren a Barcelona amb Amparo.

La distància màxima a la que han arribat han sigut 1253.35 Km (Mesurats a Nàpols), s'han ficat segons, enhorabona!

Per cert, la Drag Queen (o com se li vullga dir) que apareix a l'última foto amb Toni i Pio és Bruce, el director del creuer. S'imagineu la resta?

12 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xuso ha dit...

Caram, estos no paren en torreta!! Mariam el teu home és dels que més ha aparegut al blog en fotos i encara no s'ha dignat a escriure ningún comentari... anima-lo ancara que siga una breu decripció de la nit que pasaren ell i Pio en Bruce!!! jajajajajaja

Anònim ha dit...

Cervantes ara fins i tot de creuer!!De l´Àfrica fins Italia,no para!!Qui puguera convertir-se en escut o bandera i no parar de rodar!
No vull imaginar jo també com acabaria l´asunt entre Pío,Toni i Bruce,ja hem puc fer una idea veguent les fotos.Segur que ho han passat molt bé.
Per cert,les fotos de Pisa molt originals!
Té raó Xuso:a vore si Toni es fa l´ànim d´escriure!!!

Anònim ha dit...

Ja m´encarregue jo d´animar a Toni a escriure,encara que siga fer un breu comentari de la foto que està junt a Pío.
No hem queda més que conformar-me amb el 2on. lloc després d´haver vist els Km. que ha recorregut Rosa.I aixó que jo pense com Deme que per a mi ja es guanyadora perque ens ha arribat al cor.
Bé,del que es tracta a més de concursar és de fer molt passejat a Cervantes i crec que ho hem aconseguit.
Ànim a tots i que no pare de viatjar!!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona a Toni i Mariam per haver pogut disfrutar del creuer i d'unes mereixcudes xicotetes vacances!!!

Després de veure les fotos de Sierra Leona on apareix Rosa en ajuda humanitària,pareix que sobre tot l'altre.

Però com ja sabeu tots, la meua opinió ,l'important és passejar l'escut amb Cervantes, i segur que seguiran apareguent fotos sorprenents i el nostre Cervantes arrivarà a llocs inimaginables.Jo pense dur-lo al seu poble natal.

Per cert Rosa està junt als negrets d'Africa.
Però... heu vist a Toni ,Mariam ,Pio i Sonia que llustrosets i negrets estan també,com es nota que han disfrutat molt en el viatge,i que han menjat molt.
Enhorabona per haver pogut gaudir del creuer !.
I ara a preparar un altre viatget.

Anònim ha dit...

Xuso està bé que animes a la gent a escriure,però jo estic pensant que per ací el blog tampoc hem vist a dos persones falleres i molt vinculades a la nostra falla.
Sí,hem referisc als teus sogres:Jesús i Mª Ángeles.
A vore sí tú que els tens més a prop pots conseguir que s´animen a escriure!!!
O fins i tot ens poden sorprendre amb algun article!

Amparo,que estàs preparant altre viatget,com dius a l´última frase?
Que calladet t´ho tenies?
Que vols superar al teu gendre en aparèixer a les fotos del concurs de Cervantes al mòn?
Tú també ja estàs fitxada en dos viatges diferents!!!

Xuso ha dit...

De Jesús no ho sé, però de Mª Angeles si que em consta que fa alguna que altra entradeta furtiva per visitar el blog... a vore si llig estos comentaris i s'anima a fer-nos un comentari, jejej

Anònim ha dit...

Benjamín,Amadeo i molts més que sé que teniu viatges semblants ja esteu fent boca després de vore estes fotos?
Segur que vos passa igual que a mí i cançats de la rutina ja teniu ganes de que arriben les vacances.
Però qué anem a fer,ja ens queda menys.

Anònim ha dit...

VAIG A BORE LES FOTOS I DESPUES DIC ALGO, QUE SE MASCOÑAO EL ORDINADOR I ESTIC TRES DIES SENSE ENTRAR EN LA PAGINA ESTA.

Anònim ha dit...

bueno bueno el creuer de categoria i les fotos meravelloses, estic nervios de voreles ,aixo del DRAK QUEEN no mavieu dit res, eise Antoniet que callat seu tenia aguarda PIOT.Enhorabona per el viatge i espere que ami me eixca tot igual de be que a vosaltres.

Xuso ha dit...

Quant te'n vas amadeo????

Xuso ha dit...

Tinc que propossar-te un repte!!!! a vore si eres capaç!!