http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 26 de juny del 2007

Cervantes Solidari

Quan començarem amb aquest concurs mai haguérem pogut pensar nosaltres fins on arribaria "Cervantes", i ja no sols el lloc on arribaria sinó la funció que exerciria. Aixi és, el nostre escut ja no és dedica tan sols a mostrar-nos eixos fantàstics llocs on van els nostres fallers a passar unes vacances o a fer un viatge de relax, no. Ara ja fa tasques humanitàries, segur que el març passat quan ferem les camisetes ningú imaginaria on acabaria una d'elles, segur que no.

Però la vida té sorpreses i moments de solidaritat. La nostra amiga Rosa Juan ens ha enviat les fotos del viatge que ha fet al país més pobre del mon (i no, no és Espanya encara que molts anem curts de diners), és SIERRA LEONA. Ha estat uns dies en la ciutat de LUNSAR (segur que ningú de nosaltres sabia que eixa ciutat existia abans de llegir açò), ens conta que li haguera agradat poder portat milers de samarretes per a tots eixos xiquets que no tenen res, ni per a menjar però que el rebien amb un somriure, i que li demanaven que se l'emportaren amb ella (ens confesa que se'ls haguera endut a tots).

Segur que tots junts podem fer alguna cosa per ells.

Des d'ací volem agrair-te, apart de les fotos, la impagable tasca humanitària que has fet portant a eixos xiquets un poc de felicitat , moltes gràcies.

Per cert, i se que en aquest cas és el de menys, Lunsar està de la Placeta Cervantes a 3608.71 km. Per cert, el Google Maps m'ha dit que no em pot mostrar la ruta per a anar en cotxe.
Rosa s'ha ficat primera en el concurs però encara que estiguera l'última a tots ens donaria igual, el que ha fet no és pot pagar amb un trofeu.

14 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Ni imaginar-me on acabaria una de les samarretes que férem enguany. La veritat és que plena de felicitat vore a eixe xiquet amb la samarreta de Cervantes. Gràcies Rosa per compartir amb nosaltres un poquet de la teua gran labor.

L'article, perfecte Speilberg.

De moment Cervantes, ja ha estat a dos continents diferents, qué fort! seguim així xiquets!!!

Anònim ha dit...

Rosa, enhorabona per la tasca que has realitzat a l´altra part del món, sense paraules.
Ojalà, haguerem pogut repartir samarretes per a tots els xiquets, segur que el xiquet de la foto, la portara amb molta il.lusió.

Amic fep ha dit...

Joder, impressionant!!!!

Felicitats a Rosa, i felicitats a vosaltres perque sense aquesta iniciativa no haverem gaudit d'aquest fet...

Xuso ha dit...

La veritat, que done per sentat que el viatge de Rosa s'hagués fet donava igual que estigués el concurs que què no, però ja que ha vingut així el tema, inclús ens podriem plantejar en un futur, organitzar alguna cosa d'aquestes que de segur ens plena a tots al igual que molts actes fallers.
No sé, ho deixe en l'aire...

Anònim ha dit...

Enhorabona Rosa!Per passejar a Cervantes i per la teua llabor humanitària.
A mí també m´ompli d´alegria vore a eixe xiquet amb la samarreta de la nostra falla i ojalá haguérem pogut dur-los moltes més perque ja sabem tots com de necessitats estan.
Reconec que ens has pillat a tots per sorpresa ja que com bé diu Carlos esperàvem que este concurs serviria per a dur a Cervantes als viatges i vacances dels nostres fallers,però no que acabaria en un lloc així.
Gràcies de nou Rosa i a la família Juan perque vaja que esteu llacçats!
Es nota que teniu enguany molt a prop de casa la festa fallera!
Marieta a vore si agafes exemple i tú també passejes a Cervantes com la teua cosina!

Anònim ha dit...

Enhorabona Rosa, una gran llabor humanitaria, la veritat que aco de cervantes al mon esta seguen tot un exit.

Anònim ha dit...

Felicitats rosa, per la teua manera d'ocupar el teu temps en aquest tipus de llavors. Estic satisfet en pensar que encara queden persones amb eixa solidaritat que ens has demostrat. ¡¡Felicitats i gràcies!!

Anònim ha dit...

Rosa felicitats!!Has aconseguit fer arribar a Cervantes molt lluny tant en la distància com en els sentiments.Sé que una samarreta és insignificant per a tots nosaltres,però per a estos xiquets haurà segut el millor premi que mai hauran tengut.
I el més gratificant és que per 1ªvegada hauran sentit parlar de les falles.La meua enhorabona encara que m´has superat en el concurs.Jo ja he enviat fotos però encara no les han penjat,però reconec que serà difícil superar-te.

Anònim ha dit...

Rosa m'has fet emocionar!!!.
Sobren les paraules mirant eixa foto tan tendra.Eixe xiquet amb la samarreta de Cervantes ,sí! com la que tenim tots per a la festa.Però en este cas ben diferent ,has dut felicitat a eixos pobres xiquets.És d'admirar a tots els que deixeu a les vostres famílies per compartir el millor de vosaltres amb els més necessitats.
Ben segur és que als teus pares ,més d'una llagrimeta els haurà costat,però també estaran satisfets,perquè veuen el que vals.Ànim ! i endavant!.
Molts besets

Anònim ha dit...

ROSA es fantastic i mol emçionant .Moltes feliçitats per fermos arribar estes imatges tan tendres i al mateix temps aborronadores .

San-vala ha dit...

Una camisa per una bona causa. Com deia Carles mirant açò el concurs queda en un segon plànol.

Sense paraules, no el conec personalment però amb ixa foto demostres que eres una gran persona i en consonància una bona xica....

Realment aborronador, gràcies per recordar-nos que hi gent que necesita de la nostra ajuda per poder pasar el dia a dia...

Anònim ha dit...

Rosa sense dubte has demostrat que tens ungran cor i eres una gran persona, crec que per a mi ja hi ha guanyador al concurs de cervantes al mon, i ixa eres tu, no se si hi haura algu que aplegue mes lluny que tu pero de segur que no arriben al cor de tots nosaltres, tal i com tu ho has fet, enhorabona¡¡¡

Anònim ha dit...

Felicitats Rosa.
Ja ens ho contaras amb detall, pero deu haver segut un viatje molt gratificant.

Anònim ha dit...

SI AVERA SABUT AON ARRIVARIEN LES CAMISETES QUE VAIG FER PER A LA FALLA ET DONE LA MEUA PARAULA QUE T´AVERES EMPORTAT LA MEUA I COM NO LA DE MOLTS FALLERS DE ESTA GRAN COMISIÓ PER DONARLES A LA XENT NESSESITÁ (enorabona Rosa).