http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 13 de juny del 2007

Jo se que açò enganxa

No tinc paraules per a expressar el que senc en aquestos moments per tots vosaltes, si per vosaltres. No se com vos puc agrair tot el que feu per aquest humil blog i pels dos simples webmasters que l'intentent tirar endavant. Gràcies, infinites gràcies.

I tot açò a que ve? Segur que vos ho esteu preguntant, i ara no vos done les gràcies per que si, si qualsevol altra vegada que ho he fet tenia un motiu, aquest el supera.

Ahir quan vaig tornar de la reunió de presidents que va organitzar la Junta Local no tenia son i em vaig ficar a escriure l'article de l'evolució del monument. Quan entrí en la web sols estava jo, normal ja que qui va a estar cara el blog de la Cervantes un dimarts a les 12 i pico de la nit. Em fiquí a redactar i quan el publiquí em vaig quedar gelat, ja no estava sol, hi havien quatre persones més. Quatre amics que aparcaven la seua son una estona per vore si teniem alguna cosa nova al Blog, vaig modificar uns espais de l'article i quan torní ja no eren 4, eren cinc (i jo sis). 5 amics anònims que estaven llegint l'article a la una i deu de la matinada. Gràcies amics.

Per coses com aquestes val la pena treballar, val la pena el esforç que puga ser dur un blog i el intentar cada dia ficar alguna cosa diferent a la del dia anterior, per açò val la pena. Per vore com fins a la una de la matinada hi ha gent que entra per intentar descobrir si hi ha alguna cosa nova o algun comentari interesant que encara no haja llegit.

Si la nostra dedicació fa que vosaltres en seguiu fins i tot a hores tant intempestives vos promet que anem a estar ací molt de temps, tot el temps que vosaltres volgau, per que açò, encara que no ho parega ho mantingue vosaltres.

GRÀCIES.

14 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Spielberg, si continuem així, segur que tenim per a molt de temps, jo estic completament enganxada i encara no tinc un moment, estic mirant per si hi ha algun article nou, els comentaris, les fotos... bueno tot, cada dia que pasa mes, i com jo tot aquell en el que parle, gent de la falla i de fora, per aixó i per la meravellosa tasca que esteu realitzant, segur que tenim per a temps. Pareix fins que estigam més units que mai, eh, com xarrem tots els dies, a mi m´encanta. ENDAVANT

Xuso ha dit...

Caram Spielberg, tens els ditets soltets o que? estàs molt xarraoret!!! jajaja

Molt bo l'article.
JO he de confesar que jo no era un d'ells, ja que a la una i deu de la matinada estava en el sèptic cel, com es col dir. Ara en somnis segur que estava, ja que quan dorm tinc les impatges del blog al cap. Soc un blog-adicte, ho confese!!!

SPIELBERG ha dit...

Millor m'ho fiques, creia que tu eres un d'ells.

Anònim ha dit...

Enhorabona, quan una feina esta ben feta no pot tindre altre resultat com el que estem tinguent al nostre bloc.Per part meua no puc passar sense entrar en el moment que tinc un ratet lliure, aÇo enganxa mogolló.Per cert Spilberg el dilluns vaig enviar un escrit per a que el penjareu a la web,que a passat? pot ser que no haja aplegat? de tota manera seguiré entrant avore quan el fiqueu.

Anònim ha dit...

Jo tambe en considere una blog-adicta, com diu xuso, entre en la web un monto de vegades fins i tot entraeta la nit, i m'alegra molt sempre vore un article nou. Spielberg no se a quina hora heu vories pero t'asegure que ahir antes de gitarme vaig entrar a la web i eres les 00:30 i en eixe moment sols estaba el article del monument. Molt bo l'article.

Anònim ha dit...

ayyyy! que viciosets ens heu eixit!!

SPIELBERG ha dit...

Demelsa, et vaig contestar amb un altre correum, possiblement no el reberes ja que el vaig reenviar a la mateixa direcció i fiquí en l'assumpte a la teu atenció.

Enviam una direcció de correu diferent i t'ho torne a enviar.

Anònim ha dit...

Rodabars, encara que no ho digues tu fas igual eh..., jejeje.

San-vala ha dit...

Jo tambè sóc un adicete als blogs fallers i ¿que pasa? amb molt d'orgull...

La veritat es que enganxen molt...

Anònim ha dit...

Carlos ja te contestat, si que vaig rebre el correu pero no havia tingut temps per a llegirlo

Anònim ha dit...

Spielberg:
Tens motius per a estar satisfet per la web! al igual que Xuso!.
Cada dia n'hi han coses de nou,és sorprenent el que està passant!!.
Tots amb ganes d'opinar, d'escriure per a compartir opinions ,de riure ,perquè de vegades n'ni han coses divertidíssimes, i tots entrem per a respirar un poc d'ambient faller.
La veritat és que ens trobem més units que mai,més amics i més fallers.

rocio ha dit...

La veritat esque heu porteu molt be, teniu concursos, articles, comentaris, i cada vegada mes gent que entra a col.laborar...

Enhorabona i que el rulo no pare¡¡

Anònim ha dit...

XUSO SOC PEP YO CREC DEURIES PENSAR EN FICAR ALGUNA ANDIVINALLA PA QUE LA XENT ES CALFE UN POQUET Y VORAS COM SANGANCHEN
DE PREMIT ALGUNA QUE ALTRA CERVESETA SENSE ABUSAR CUANT ESTIGA TOT MEN ARMAT YA PENSAREM EN FICAR PREMITS MES SUCULENTOS
EL CABUT

Xuso ha dit...

Home Pep, ja era hora que escrivires per ací. M'alegre molt!!

Lo de l'endivinalla em pareix un idea molt bona, i ja que has tingut la idea podries proposar la primera tu. Va envia una endivinalla i la publicarem a vore si la gent es calfa un poquet el cap!!!!