http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 8 de juny del 2007

Amics meus...

Si vos diguera que es la primera vegada que escric un article vos estaria mentint, ho he fet moltes vegades, als fulls i al meu cap.

Ja que s’ha oferit aquesta posibilitat arreplegue el guant i vos done les gracies per anticipat.

Voldria que aquest escrit aprofite per a fer apología de la germanor que es viu al voltant de la red, que dona igual que sigam del Portal, Cervantes, L’Avinguda, Ronda, Xuquer, Verge de Sales, Bernat Alinyo (per nombrar les Falles més actives dins d’aquest món del ciber-espai) reialment dona igual.

Pots entrar fins a la cuina de qualsevol falla, opinar, bromejar e inclos criticar certes actituds que seras ben rebut en totes elles (sense pasar-se’n eh!)

Coneixer gent d’aquesta, l’altra i la de més cap alla i saber que el dia que t’arrimes pel seu casal tindras una casalleta esperante per agrair-te la visita.

Aquestos mesos convivint via web amb tots vosaltres, m’en he adonat del verdader significat de les falles d’eixe companyerisme que hi ha entre comissions que aci es fica de manifest.

Tambe t’en adones que cada falla te la seua propia,podriem dir:idiosincràcia? Que en cada falla primen unes coses per damunt d’altres,cadascu te unes mires, unes ambicions en definitiva una forma de vore la festa, però en el fons tots tenim el mateix amor per la nostra festa “LES FALLES” i mitjançant les webs intentem viure’l tot l’any.

M’he ficat ha escriure açò sense saber que ficar, bo si algo si: “SENTIMENTS”(com diu el meu amic San-Vala) i m’he donat conter que poc a poc va eixint.

Demanar una vegada més a tota la gent que escriga i done la seua opinió ,que no tinga vergonya,que poc a poc va enganxan-te,animeu-se a formar part d’esta gran familia “WEBERA”.

Saludar des de esta pagina central a tota la gent de Cervantes,jo tambe vos vull i dir-vos que no costa tant fer un “escritet” per a la vostra web.

JO JA HO HE FET, I TU QUAN?

Article escrit i enviat per RODABARS a fpcervantes07@hotmail.com, en col·laboració amb la falla.

23 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Simplement voldria agrair-li públicament al nostre amic Rodabars el gran article que ens ha enviat.

S'anima algú més?

Xuso ha dit...

Amic Rodabars, mira sense voler, sense voler, xarrant, xarrant, t'ha eixit un article!! eh?
i la gent es preguntarà, com? doncs així, com el amic Rodabars, ficant el sentiment al que escriu!!

Eres gran amic, gràcies per col·laborar i espere que no siga l'última vegada... Les portes de Cervantes les tens obertes.

Gràcies amic, ja heu vist fallers, que sols hi ha que ficar voluntat i el sentir faller, el demés ix a soles.

Anònim ha dit...

Enhorabona Rodabars,ara ja articles i tot!
Eres exemple per a molts i aixó que no eres membre de la nostra comissió però com bé diu Xuso tens les portes obertes.
Espere que al vore la teua iniciativa s´animen més a escriure.
Gràcies i fins a l´altra!

Anònim ha dit...

Hola figures!! ja estic asi de nou, com be dia xuso, mirem el blog pero no escrivim, jajajajaj
pero ens heu passem be mirant el que escriuen els atres.

Pero a vore si mos animem mes a escriure de veres.

A on es ta el picama allioli i el faller????

San-vala ha dit...

El debut de Rodabars escriguent. Enhorabona Gran Amic, m'ha agradat la forma d'escriure tant SENTIMENTAL, jejejejejejeje.

Vegueu no es tan difícil, sols hi ha que intentar-ho i surt asoles.

M'alegre Rodabars, setmana de debuts el dimcres en la faceta de Fotomontatge al blog de l'Avinguda i hui com articulista a la Cervantes.

Com diu Rodabars VIVA LA CIBER-GERMANOR!!!!!!!!!!

San Karrega ha dit...

Rodabars tu tindries que estar en la Moncloa i que no et pegara tant el sol montant toldos... jejeje

Gran article, molt gran article... m'ha agradta moltissim...

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER L´ARTICLE, EN REALITAT NO SE EXACTAMENT QUI ERES, PER ELS ARTÍCLES TEUS QUE HE LLEGIT A LA WEB I EN ESPECIAL PER AQUEST QUE ACABE DE LLEGIR, NO PUC FICAR EN DUBTE QUE ERES UN GRAN FALLER I DISFRUTES D´ESTA FESTA DURANT TOT L´ANY. AVORE SI ENS ANIMEM TOTS I SEGUIM LÉXEMPLE DEL NOSTRE AMIC RODABARS I OMPLIM LA WEB AMB ALGÚN ARTICLE QUE ALTRE

Anònim ha dit...

Gracies a tots un plaer col.laborar amb vosaltres, ja ho sabeu i com deia al mail:Que collons que em feia il.lusió...jeje

Amic fep ha dit...

Bueno, no esta mal... jajajajajajajajajajajajajajajajaja.

Que no amic, ja t'ho vaig dir, veus com es un gran article? La gent diu la veritat i es el que et motivara a partir d'ara, per ara, tots els comentaris son molt bons, el que vol dir que tal volta la Falla Cervantes podria crear:

... El Raco de Rodabars!!!!!!!

Vinga amic, a por ellos. Enhorabona en el teu debut, gran article, de tot cor i tu ho saps.

Anònim ha dit...

El racó de rodabars no el crearem però hui estic ficant en marxa una festeta per a cel.lebrar l´èxit de la web, i que es puguen fer les presentacions oportunes, una festa per a eixa "família webera", com diu rodabars.
Sense falta estic diguent-li-ho a Amparo per a que m´ajude que segur li fa molta il.lusió, i així podriem obrir-los les portes a estos grans amics, que de veritat s´ho mereixen.
ENHORABONA rodabars, jo també vaig a donarte-la, encara que et mereixes més unes gràcies per estar ahí. Jo m´alegre de que ho fages, tu i tota la resta de la gent que col.labora amb nosaltres.
L´article m´agradat molt, però tindre que deixar-los de llegir a la faena perque pareix que emprenga un gran viatge quan realment són xicotetes escapadetes a la web, al menys això diu la meua companya.
Eres molt bo rodabars, segueix així.

Anònim ha dit...

Molt bo Rodabars, no se qui eres pero em te igual el dona l'enhorabona.
Cris estaria be aixo de fer la festeta webera.

SPIELBERG ha dit...

Cris, Per que no podem crear el Raco de Rodabars? O l'apartat de Rodabars contesta?

Anònim ha dit...

Rodabars,rodabars,eres genial !!!!Ens has deixat a tots bocabadats!!!
M'ha agradat molt el teu escrit .
L'has fet com un professional de veritat.
Sempre has destacat per la teua manera d'escriure i d'opinar , sempre donant bons consells i bons arguments, encara que penses de forma diferent,es nota que escrius des de'l mig del cor.
Pareix una tonteria ,però ben segur és que eres una gran persona.
No està mal pensat el que diu l'amic fep de crear a la web:

El Racó de Rodabars!!!!!

Tú en aquesta falla estàs molt ben caigut,però veig que en les altres també, ja que t'agrada donar el teu recolzament.
Per tant amics fallers i falleres no està mal pensat el que diu l'amic fep (que també tinc entés ,que és un gran filòsof ,com Plató , més o menys ) :
Si voleu teràpia fallera acudiu al.....

Racó de Rodabars!!!!!!!!!

Ell vos aconsellarà!!!

Anònim ha dit...

EY CRIS, DE LUJO, AIXO DE LA FESTETA NO ESTARIA GENS MALAMENT. JO M´APUNTE DE SEGUR¡¡¡¡¡¡¡ TAMBE EM PAREIX UNA BONA IDEA EL DE CREAR UN RACÓ DE RODABARS, DE SEGUR QUE SERIA TOT UN EXIT

Anònim ha dit...

Spielberg, clar que se pot fer el racó de qui vullgues, no me referia a això, però trobaba mes prop lo de la festeta, pareix que erls ha agradat.

Anònim ha dit...

Vinga pues entonces podriem fer-ho tot, la festeta, el racó de rodabars tot, tot....
Deme,. tenim una festeta més prop la del dia 29, se´n podrieu vindre, estara guay i damunt cambiem de ambient. Va esta nit ho parlem.
Te pareixes a algú que jo conec te apuntes a tot, jejeje.

Xuso ha dit...

Pregunte a Rodabars, rodabars responde:

- Hola amigo Rodabers, soy Xuso, de la falla Cervantes i quisiera que me aconsejaras en una cosilla. Cuando estas en una visita de cortesia, cuando ya llevas unas cuantas casallitas i alguna mezclita mas i vas por la calle castello, entre la dieciocho y la sucro y de repente te aprieta la vejiga, que podemos hacer???

Gracias por tu consultorio amigo Rodabars, me ayuda mucho tu racón!!!


jajajajajajajajajajaa
jajajajajajajajaja
jajajajajajajaja
jajaja

SPIELBERG ha dit...

Definitivament tu no estàs be.

Xuso ha dit...

A pues tu que, que et fiques a la web a les 3 del mati? problemes per a dormir?? jajajaja

Amic fep ha dit...

Xuso, no se que te contestaria el gran Rodabars, pero jo, el que faig, es el primer cotxe que veig i no me veu molta gent, ahi la deixe... No saltres ho tenim facil, les dones no, aleshores, per a les dones sempre esta la "senyora de torn", que li deixaria entrar a la seua planta baixa per poder aliviar alli les seues casalletes, jejejejejeje... I si no, entre dos cotxes tambe, no serien ni les primeres ni les ultimes, ja te dic, con estos ojitos lo he visto...

A vorem que opina el Gran Rodabars...

Anònim ha dit...

HOLA AMICS FALLERS Y FALLERES
TINC EL GUST DE ESCRIURE PER PRIMERA VOLTA EN UN APARATO DE ESTOS TAN MODERN YO SOC MES DE PAPER Y BOLIGRAFO
BUENO EL MOTIU NO ES MES QUE YO VOLDRIA SABER Y DEMANAR AL MATEIX MOMENT QUE LALTRE DIA ME VAIG ENTERAR QUE ELS NOSTRES FALLERS Y AMICS ARTURO TOMAS Y JUANITO VERNIA SAVIAN DONAT DE BAIXA DE LA FALLA ESPERE QUE SIGA CUESTIO DE UNA ECXEDENCIA PERQUE ES DOS FAN FALTA PA COMPLETAR EIXE EQUIP DE FALLERS DE LA GRAN FALLA CERVANTES NO NIAURIA ALGUNA POSIBILITAT DE PARLAR EN ELLS Y CONVENCERLOS PER A QUE TORNEN ES UNA OPINIO COM UN ALTRA FEM UN ESFORS TOT AVORE SI EU COMSEGIM GRACIES Y EN RELACIO A LA MEUA FALLA DIRE QUE ESTIC MOLT ORGULLOS DE VORE QUE EL EQUIP ESTA BEN ENGRANAT Y FUNCIONA MOLT BE SOLS MOS FALTA FERMOS EL ANIM Y ENTRE TOTS BUSCAR UN LOCAL PA PODER TINDRE EIXE CASAL QUE TANTA FALTA LI FA A ESTA FALLA PER ACABAR DE ARREDONIR TOTA LA GRANDEA QUE POSEIS BE PUES ESPERE QUE SAPIAU PERDONAR LES FALTES QUE HE FET Y ANIMARVOS A QUE CONTINUEU FENT QUE ESTA FALLA SIGA CADA DIA MES GRAN GRACIES DE TOT COR

SPIELBERG ha dit...

Amic Pep, si ens digueres quin de tots eres t'ho agrairiem ja que en la falla no hi han massa Peps.

Els temes d'Arturo i de Vernia son temes diferents un de l'altre, cada un ha deixat la nostra comissió per motius diferents, i ara per ara és complicat que tornen.

Al igual que ells també hi han hagut altres fallers que també ens han deixat aquest anys.

Voldria agrair tota la dedicació que eixes persones han ficat en la nostra falla i dir-los que si algun dia volen tornar tindran les portes obertes.

rocio ha dit...

Rodabars ara ja has espentat el rulo, ara ja no pot parar...

Enhorabona per el teu primer article¡¡¡¡