http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

diumenge, 3 de maig del 2009

MOLTES FELICITATS MAMI

per Hector

Es estrany, però el destí a vegades sol ficar-mos al lloc que ens cal.


Ja fa 31 anys va naixer una fallereta molt alegre i d’un color fora del normal. Era morena, casi tirant a negra. Al pas del temps aquesta xiqueta es torna cada vegada mes desinqueta i bicho, sa mare diria que roïn, però de bon cor, però ja començava a traure la pasio que hui encara li dura. Els xiquets.


Hui, quan es trova un poc fluixa de moral, el millor medicament que li cal, es anar a vore als nebots, (Paula, Angel, Marina, etc..), a Sara (la filla de l´amiga), a Josep i Vicent, etc. etc. etc. perque no acabaria mai. I sobre tot quan arriba l´època dels playbacks, que li encanten, e inclús agafa l´autobús i fa ronda per anar a per ells per portar-los a l´assaig. Bueno que vos he de contar!


Per circumstancies de la vida, que de vegades sol ser cruel, ella no pot disfrutar del plaer mes gran de qualsevol dona. Ser mare. Peró no passa res, ens hem fet l´il.lusió de adoptar un xiquet, o dos, (no se sap) i axí omplir la nostra casa de rises, plors, paquetons i potitos, i vos asegure que tart, pero ho tindrem.


Tot açó vinc a diro per que crec que no hi ha millor aniversari, que la fecha en que ho celebres reconega les virtuts d´una persona. Es casualitat o el destí. No ho sé. Pero ahí està.


El DIA DE LA MADRE, es el cumpleanys d´una persona que es mereix disfrutar d´eixe plaer. El de se mare,


No desesperes. Tot arriba. I el que se sol dir, tot el que tarda, es peque val la pena.




El teu home et desitja FELIÇ ANIVERSARI. Un bes

14 comentaris (Afegix el teu):

Amparo ha dit...

MOLTES FELICITATS JESSSI!,pel teu aniversari i per la felicitació que t'ha dedicat Hector i com no la de Cris.És veritat que estàs feta una MAROTA, sols n'hi ha que mirar la teua cara de felicitat quan veus als xiquets i xiquetes.Recorde en la cabalcada infantil com cuides de bé als bebés,per a que no ploren,si tenen la boqueta bruta se l'ha torques,si s'han d'entretindre tu els fas riure, els agafes la maneta, tot el que fa falta perquè eres feliç amb els més menuts.Pense que ja tens ben mereixcuts eixos xiquets que tu i Héctor esteu esperant i nosaltres tenim ganes de conéixer.En EL DIA DE LA MARE;FELICITATS DE TOT COR.

polp ha dit...

collo negre m´has fet plorar, enhorabona, per l´aniversari i per la decisio q heu pres, un abraç.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS JESSI, I COOOOOLLI M´HE EMOCIONAT AL LLEGIR LES PARAULES D´HECTOR........IMPRESIONAAAAAAAANT

mariam ha dit...

Encara que en un poc de retràs moltes felicitats Jessi.
Molt emocionant les dos felicitacions però sobretot les paraules d´Héctor arriben al cor.
Sé que s´esta fent llarga l´espera, però segur que el dia menys esperat arriba eixa asignació tan esperada. Els dos es mereixeu disfrutar prompte de ser pares perque vaja que vos agraden el nanos!!!!
Moltes felicitats i segur que disfrutaries al màxim el dia.
Besets de Toni, Mariam i Carla.

Sandra ha dit...

Moltes felicitat Jessi!!! Quin article mes emotiu i mes cuant una esta baixa de moral encar li aplega mes al cor, la veritat que avore en quin dels dos articles t´han descrit millor, que menys una bona amiga i el millor la felicitacio del teu home.
Jo no el puc dir res que no t´agen dit ja, perque tot el que el digen sempre es poc per a tu, ja saps massa que en m´acasa el volem molt i el carinyo que tenim per tu es molt especial, et desigem el millor "que t´ho mereixes" i el tio Richard ja esta desijant anar a pintar el cuarta eixe tan xuli per als teus xiquets, que ja voras que cuat menys el dones conter ja els tens ahi.
Un besot molt fort de Richard, Aina i com no meu.

LA TORA ha dit...

MOLTES FELICITATS HECTOR,ERES MASSA!!!!
I TU JESSI, ESTÀS MILLORETA?


LA TORA.

SAN CASALLA ha dit...

MOLTES FELICITATS YESSSSSSSSSSSSIII¡¡¡¡
ENCARA TINC LA PELL DE GALLINA¡¡ EL DE CRIS ESTA MOLT XULO, PERO EL DEL TEU HOME ESTA QUE S'EN IX¡¡¡
I CONEGUENT A LA TEUA GERMANA.... ALGUNA ALTRA SORPRESA TAURA CAIGUT.BUENO CARINYET MOLTS BESETS DE CARME EL CULE I JO.

mamixula ha dit...

Hei colli Hector ems as deixat bocabadats a tots,as fet un article de bandera i la veritat es que tot el que dius de la teua dona,es una realitat.
Moltissimes felicitats Jessi!!encara que ja et vaig felicitar,i com diu el teu home,tot el que se fa desperar es perque val la pena,el dia que menys teu asperes ho tindras ahi..
També volia felicitar a totes les "mamis" com jo perque es una il.lusio molt gran.FELICITATS.

pepa ha dit...

GUAU!!! M HE QUEDAT....NO SE NI COM EXPRESAR-ME.QUE PARAULES MES BONIQUES.JA SAPS QUE MOSATROS TE VOLEM MOLT I EL QUE PENSEM DE VOSALTRES,SENSE MES ROLLO MOOOOLTES FELICITATS I ESPEREQUE PROMTE PER PARTIDA DOBLE.
MOLTS BESETS DELS TEUS AMICS I DEL ROGET.

jorge ha dit...

Moltes Felicitats

Espere que pronte puga vore a algun nano correr per casa, i vore caure la baba als papis, tios, iaios i un llarg etc.

Crec que per a la falla eres una gran mami, ja que tots els nanos i no tant nanos et volem com si fores una mare.

Moltes felicitats.

La Nere ha dit...

Felicidades Jessi!!!!!! Perdon pel retras, espere que ahir t´ho degueres de passar de lujo junt a la teua familia i amics i les Petxis al divendres esperem que ens convides a una casalleta per a celebrar-ho.
cris, Hector molts bons articles.

Carmina has llegit ja lo del campeonat de parxis de l´avinguda? Ens apuntem no?

jeeeeeeeeeeeeeeeesi ha dit...

gracies a tots per felicitarme.
la veritat es que m´he pasat el finde plorant.

primer la felicitacio de cris que ma agradat molt, i no puc oblidarme del comentari de la meua tora que per a mi ha sigut com un altre article.

ho vaig llegir el disabte abans de sopar i menys mal que encara no m´havia maquillat.

i que puc dir del meu hector? no meu esperava. aquest any estava un poc depre pensant que el dia del meu cumple era el dia de la mare.
que xungo per a recordarmeu mes encara. quan estas aixina veus que el mon s´alia contra tu, es a dir, que ho veus tot mal i et costa trovar el costat positiu a les coses. i menys mal que es una de les meues virtuts, si no, no se que aguera fet ja.

aixi que vullc donarli les gracies al meu home, per trobar el costat positiu de tot aço, que es la unica manera de aguantar-ho.
GRACIES PER VOLERME TANT, PER ESTAR AL MEU COSTAT I SOBRETOT PER ENTENDREM.

ET VULLC UN MONTO, I ENCARA QUE JA TINC GANES DE VORE CORRER AL NOSTRE DONETE PER CASA, ESTIC MOLT ORGULLOSA, PERQUE CREC QUE TU I JO SOLS, FORMEM UNA GRAN FAMILIA.

eva ha dit...

Moltes feliçitats jesi,en un poc de retras,tranquila jesi que tot aplega y tu ja eres una bona mare i seras una bona mare,moltes feliçitats i mols besets de lucas i eva a i lucia

deme ha dit...

hola a tots. Jessi per favor em tindras que disculpar per no haverte felicitat abans, pero no tinc temps ni per asomarme a la web.
Bueno jo m´he quedat sense paraules, pero es que no es per a menys. Primer la felicitacio de Cris, que com amiga no ho haguera pogut fer millor. I despres faltava la de Hector, bueno bueno ja pots estar ben orgullosa del marit que tens, al igual que estem tots nosaltres de tindret al nostre costat. Per a mi sobren les paraules, i ja t´he dit moltes vegades que l´espera sempre mereix la pena, i que per a que el temps no pase tant espai... pues sempre tindras als teus nebots (que en son molts)¡¡¡ que fariem a ma casa sense la tia Jessi? nomes noslatres sabem el que ajuda a la meua germana amb els nanos, ara ells estan amb la tia Jessi... que vamos, i es que s´ho guanya a pols. Tu saps que a ma casa et volem com a una mes de la familia, si no que els ho pregunten a Josep i Vicent¡¡¡ eres l´alegria en persona, sempre tens temps per a tots i això et vindra recompensat molt molt prompte.
Un beset molt fort de part meu i de Javi