http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 18 de maig del 2009

FELIÇ FELIÇ AL TEU DIA ........

per Nerea

Avui al calendari de Les Petxinoles marca festa, sí si el 18 de maig està en roig i no és per a menys, ja que hui una de les nostres Petxis fundadores compleix anyets.
Ella és també una de Les Petxinoles 1500 i fallera de "pura cepa", fallera desde ben menudeta i com no, fallera de sempre de la nostra falla, La Falla Plaça de Cervantes.
Ella de totes nosaltres és la que més gracia te, la més dolseta, la més simpática i tot açò, es veritat, i no ho dic per dir-ho i tots aquells que la coneixem sabem que amb aquests calificatius hem quede curta però que molt curta.
Aquesta gran fallera no és altra que GEMA ESCRIVÁ CARBONELL i és la millor per a totes nosaltres, incondicional de les incondicionals, ella és algo massa, ella és LA NOSTRA XATETA!!!!!!!!!!!!!!!
Gema es desviu per totes nosaltres, sempre está ahí quan necessites d´ella i quan no, ella també está ahí, ella no et fallara mai.
Alexandra, Aïna, Carmen, Eloy i Abel els seus nebodets fallers la volen moltissim i es que ella en només vore-los ja te un somriure dibuixat a la cara i no sap que fer-se amb ells.
Aquest és l´últim any que celebra l´aniversari sent novençana ja que al pròxim aniversari ho celebrará junt al seu fill Mario, i es que a Mario ja li queda poquet per náixer i estem totes les ties Les Petxis loques per poder vore-lo ja, i la Xateta i Carbó sense comentaris, si nosaltres estem així imagineu-se-los a d´ells, als papis, no els he vist mai tan feliços, estan molt ilusionats i rebosen d´alegria amb el ja inminent naixement de Mario, el seu primer fill.
Desde ací la web LES PETXINOLES volem felicitar-te pel teu aniversari, desitgem que sigues molt peró que molt feliç, perque tú t´ho mereixes tot i grácies de part de totes nosaltres per ser com eres t´estimem moltissim i et desitgem el millor del món.

MOLTES FELICITATS GEMA!!!!!!!!!!!!!!

18 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Bo carinyet, jo t´he felicitat este mati, pero ho torne a fer i o faria 1000 begades si fora precis, perque com be diu Nere eres la millor i millor persona impossible, et preocupes per totes nosaltres i per aixo ens tens sempre ahi.
Ja saps que per ami eres molt especial ja que ens conegem desde que anabem en paqueton i la meua filla ja ho saps massa, cuant veu a la tia Xata es tira un bac damunt ella.
Un besot molt fort i a vore si eixe Mario esfa l´anim d´eixir que tenim ganes de vore-li la careta.
Moltes felicitats XATETA!!!!

De Sandra i Aina. Mua

mamixula ha dit...

Bona vesprada a tots!!

Moltissimes felicitats Xateta,volia demanarte perdo perque este mati,no he pogut felicitarte com toca,el meu Khoto sabia perdut i acaba de apareixer ara,jo portaba una acalora com un xurro,pero denou et dic felicitats,tu vals el que no esta escriti totes les paraules que a dit Nerea de tu son poques...
Bueno amor te volem i moltissim,esperem que tingues un dia molt especial.."mal regal que li a fet carbo,es espectacular""
Besets de Alex,Amadeo,el cabro de Khoto i especialment meu .muakk!!

La Nere ha dit...

Felicitats carinyet!!!!!!!!!
T´han fet ja molts regalets????
Espere que passes un bon dia d´aniversari.
Molts besets guapetona

la noe ha dit...

moltes felicitatas xateta, espere q teu pases molt be ui i q el regalen moltes cosetes...i va q tinc ganes de vore a mario..... molts besets de noe i del bola

Anònim ha dit...

felicidades cariñet, crec que es la cuarta o quinta volta que el felicite hui jejeje, pero no me canse de dirteu saps, has fet vint i pico anys llargets pero be, els portes molt be, bueno un beset molt regran per a tu i per al meu xiquet MARIO. adeuuu mamiiiii

CARBO ha dit...

el anonim soc jo cariñet, carlos muaksss

PEPA ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!! XATA,DE SEGUR QUE ENGUANY HA SEGUT MOLT DIFERENT EL TEU ANIVERSARI,EL TEU MILLOR REGAL ESTA PER ARRIBAR!!!
I L'ANY QUE BE,ENCARA SERA MILLOR.BUENO MOLTS BESETS DE PART NOSTRA.

deme ha dit...

ay perfavor que no aplegue a temps¡¡¡ Xateta m´has de diculpar que sonles hoes que son i ecara no t´havia felicitat, pero ella mai em te res en conter, sempre em fa bona cara i esque te un cor que no li cap enel pit.
Ella sap que per a mi les amigues son sagraes, i ella per a mi es ... masa pa la carabasa¡¡¡ aunque les coses han canviat molt i ja no tenim el mateix temps que abans ( ojala poguerem tornar uns anyets en enrere eh Xateta¡¡¡ ) per a mi sempre sera com una germana.
Se que aquest any es molt especial per a ella, i no digam per a les amigues Les Petxis que tenim unes ganes de voreli la careta a Mario.
Xateta que te vullc, no em tingues en conter lo tard que t´he felicitat que duc un dia de locos i ara enseguida vaig a cridarte per telefono.
Mua Mua i Mua i fins i tot apunt de parr tens la gracia per arroves.

SPIELBERG ha dit...

Moltes felicitats Gema.

eva ha dit...

Moltes feliçitats xateta este mati ja te feliçitat pero ara tambe toca,seguix igual que sempre y no camvies mai moltes feliçitats i mols besets de lucas,lucia i meus mols besets

XATA ha dit...

Es que esteu rebenfetes,que seria jo sense les meues Pexis que sempre esteu ai.En vosaltres es molt facil ser una bona amiga.Un beset molt gran i moltes gracies per ixes cosese tan boniques que meu escrit.
I per al meu xiquet un rebesot,que en esta prenyamenta el fare morir.
1000000 BESET PER A TOTS!!!!

sambori ha dit...

Encara que en retràs moltes felicitats Gema!!! Segur que va ser un dia molt especial i m´alegra que Carlos haja entrat per ací per a felicitar-te.
Cert que ja esteu els dos impacients per tindre en braços al vostre fill Mario i ja no queda res per que arribe eixe moment.
Moltes felicitats i a cumplir-ne molts més guapa!!!!!

LA TORA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPA! ESPERE QUE EL DIA DE AIR FORA ALGO ESPECIAL AQUEST ANY, QUE T'AGEN REGALAT MOLTES COSSES I QUE ESTAGUERES ENVOLTÀ DE TOTES LES PERSONES QUE TANT ET VOLEN "BANDOLERA" (QUE NO SON POQUES).

DESDE CASA ET VOLEN ENVIAR UN GRANDISSIM BESSOT DE TOTS, ELS XICS,EL BOU I JO PER SUPOST.
FELICITATS GEMA!

SAN CASALLA ha dit...

XATETAAAAA QUE FALTE JOOOO¡¡¡
MOLTES FELICITATS ¡¡¡¡
ESTA NEREA NO CREGUEU QUE HA EXAGERAT, NO. JO FINS I TOT CREC QUE S'HA QUEDAT CURTA, PERQUE ESTA XATETA VAL MILLONS. A JUERGISTA NO HI HA QUI LA GUANYE, A FALLERA NI TE DIGO I COM AMIGUA..... YA ES DEMACIÉ.
BUENO LO DIT XATETA, QUE TAN REGALAT?????? JAJAJAJA COTILLES¡¡¡

sales ha dit...

hola bonica i rebenfeta jo també faltava i no volia deixar passar l´oportunitat de felicitarte per eixos vint-i- tantos...jajaja!!! dels quals molts dels que et volem i t´apreciem hem disfrutat al teu costat uns quants. T´hem vist créixer a la falla, fer-te una dona,i ara prompte et vorem convertida en una "supermama",però sempre i per sempre seràs la XATETA, no canvies mai perque eres genial!!!
Un besot molt gran i mooooltes felicitats!!!!

mamixula ha dit...

Hai la meua saletes,que ganes tinc de voret guapisima!!!
Be xicones avore cuant fem un soparot que ja hi han ganetes no?

VANE ha dit...

MOLTES FELICITATS XATETA !!!!!UN POQUET TART PERO AHIR NO VAIG PODER ENTRAR.
EIXA NERE QUE MOS ESCRIU CADA ARTRICLE I SEMPRE ACERTA EN TOT LO QUE DIU.
BUENO LO DIT FELICITATS XATETA.

VA NATALIA ORGANICEM SOPARET, SOPARET.

Cris ha dit...

Xata Felicitats!!! Estic dos xita en casa i no habia pogut ni entrar en la web.
Quant de Tauro que tenim a la falla, mare meua.