http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 18 de maig del 2009

CONCRETANT EL CALENDARI FALLER

per Ivanna

Falta quasi un any per a tornem a gaudir de les nostres festes, però el treball que esta fent-se ara, tal vegada es el més costos i important, ja que tenim que anar concretant dates i programant tot el que anem a fer durant els mesos vinents.

En la reunió del divendres, entre altres coses, varem tractar aquest punt, i ja tenim algunes dates tancades, així que vos explique tot el que tenim per davant.

En primer lloc, com tots sabeu ja el proper cap de setmana, anem a celebrar el II FESTIVAL DE TIR I ARROSSEGAMENT. Això suposa que esta setmana ja tenim que treballar de valent, per ajudar als responsables en tot el necessari. El dimarts a les 20:30h. al casal hi haurà una reunió per a concretar els últims detalls, així que des de açí convide a tots els que fallers a acudir i participar en l’organització, que segur que ho passeu d’allò més be.

El mes vinent de moment no hi ha res preparat, però el següent, es al dir, el mes de juliol comencem amb lo bo:

DIA 4 DE JULIOL NOMENAMENT DE LES NOSTRES FALLERES MAJORS

Ja anirem donant més detalls d’aquesta festa.

Una altra data tancada ja es la de la proclamació:

DIA 24 D’OCTUBRE PROCLAMACIÓ DE LES NOSTRES FALLERES MAJORS

En quant a la Presentació, ja informarem, perquè com es va dir a la reunió, voldríem canviar la data que ens ha tocat, així que com estem tractant el tema, quan siga definitiu ho anunciarem.

També varem parlar de AGERMANATS 3ª EDICIÓ (dies 11 i 12 de Setembre), però açò ho podrà explicar millor Carlos. De tota manera dir que el ja està tancat a mi personalment m’agrada molt. Crec que els canvis que van a fer respecte a les altres edicions son molt encertats.

En fi, com vegeu no parem, així que ja podeu anar apuntant-vos a les agendes estes dates que no podeu faltar.

P.D.: La setmana que vinent no es farà reunió perquè hi ha que preparar el casal per al cap de setmana. Que no fem reunió no suposa que el casal estarà tancat, tot el contrari, el divendres durant tota la vesprada i nit estarà organitzant-se tot, així que podeu acudir al casal de tota manera, i tirar una maneta.

0 comentaris (Afegix el teu):