http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 9 de maig del 2009

Hui es l'anivesari del Papi

per Noelia.
Hola a tots, el meu germà i jo esperàvem impacients que fora dissabte, i es que el nostre papa compleix anys i per a no ser menys que ell, també volíem regalar-li un article a la web.

Tots conegueu al papi, està un poc "xafaet" però es bona gent, amb nosaltres es porta molt be... però si s'enfada... "peligro", pot arribar inclús a castigar-nos o pagar-nos un aspolsonet al cul, a que sí cotí? La veritat és que tenint-lo a ell no ens falta mai de res, fa el que siga per a traure'ns endavant per nosaltres faria el que fora i tot això en ho explica la mamà... com si d'un compte es tractara.

Al nostre pare tots li diuen "Bou" i a ell li cau la baba, és molt amic dels seus amics, i està ensenyant-nos a ser com ell. Sempre ens diu (i sobre tot a mi) que els amics son per a sempre i mai, mai els tenim que defraudar "Els amics son sagrats"... em diu enfadat quan la mamà li conta alguna que altra batalleta amb els meus amiguets.

Aquest any no li podrem fer ningun regalet material per que.... la mamà ens ha explicat que no pot ser i hem decidit donar-li una sorpresa per la web de la falla, on te grans amics i amigues.

Ell és un gran faller de cap a peus, no podria imaginar la seua vida sense la falla, la nostra falla. Al meu germà i a mi ens ha ensenyat a voler la falla i a ser fallers de "categoria". Ara vos deixe per que la mamà també vol escriure alguna cosa i no volem ser pesats.

Be cari, tot el que diu Josep és poc, tu ens tractes com si fórem peses de museu a les que han de tractar amb delicadesa i amor.
Des de que ens coneguem, tot ha sigut una carrera plena d'obstacles però que els hem superat... i això és el que importa.

Hem tingut dos xiquets que son el millor que ens ha pogut passar i per ells fas el que siga, també per mi el desvius cada dia... per tot això i per moltes més raons volem desitjar-te un feliç dia i tot el millor del món, per que t'ho mereixes.

Jo no puc imaginar la vida sense tu, amb el teu mal geni, els teus defectes... i les teues virtuts (que son moltes).
Volia que saberes que estic molt pagà del meu home i que em senc molt satisfeta per que crec que no hi ha ningú que no t'aprecie..

Be, acabe diguent que no hi ham dos com el BOU i enviar-li tres bessots molts forts de part dels xics i de la meua part.
FELICITATS CARI.
T'ESTIMA, NOE (LA TORA)

Carta original manuscrita per Noelia Marti.

15 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Caram Vicent vaja felicitació tan especial dels teus fills i la teua dona!!!!
Segur que en llegir-la t´emociones igual que jo perque són paraules escrites des del cor.
Jo també te vull felicitar des de la web de la nostra falla encara que quan ens vegam no dubtaré en pegar-te eixos trenta i....tants estironets d´orella.
Compartisc tot el que diu l´article: eres amic dels teus amics,la falla la portes a les venes i ens alegres moltes nits al casal amb les teues disfresses tan originals.
Així eres tú Bou genuí 100%, que tens la sort de ser estimat per tots aquells que t´envolten i en especial saps que pots contar sempre amb el recolzament de la teua dona Noe.
Moltes felicitats en un dia tan especial i segur que ho passareu molt bé!!!!

pepa ha dit...

UF!! ENCARA ME CAUEN LES LLAGRIMETES.QUE GUAY I QUE SORT VICENT!
NO SE QUE DIR,NOMES.....MOLTES FELICITATS "PRIMO"!!!!!!
I VAL LA PENA LLUITAR PER IXA FAMILIA QUE FORMEU!
SORT I MOLTS BESETS DE PART DE TOTS NOSALTRES(PRIMO,PRIMA I ROGET...JE JE JE) ;)

SPIELBERG ha dit...

Primo moltes Felicitats.

No et pots imaginar ahir per la nit mentre ho ficava al blog el que sentia, crec que es el més bonic i profund que mai s'ha publicat ací.

Enhorabona per tindre eixe dona tan bona i que tant t'estima.

mamixula ha dit...

Bon dia a tots!!
Jo no bullc ser menos i felicitar al meu gran amic Vicent "el bou" es un tio genial,jo personalment desde que el conec no m´ha defraudat mai,i mira que ja son 15 anys,sempre esta per el que faça falta,el meu home l´aprecia com si fora un germa i sempre me conta batalletes de cuant eren jovens,jejeje.
Be Vicent que sapies que en esta casa et volem amunto, i que sempre estarem açi per al que et faça falta..
MOLTISSIMES FELICITATS DEL FLAK,NATALIA,ALEXANDRA I KHOTO.

Raquel ha dit...

Moltes FELICITATS Vicent!!!! i despres de l'article de la teua dona i els teus fills,,sobren les paraules, aixi que sols puc dessitgar-te un feliç dia i molts bessets....

PEPA ha dit...

PICKI ENVIAM EL TEU CORREU O TLF EN UN MSM!!!!

deme ha dit...

hola a tots. Bueno primer que res feliçitar al meu cunyat el bou, bueno tinc dos cunyats anomenats " el bou ", i podreu pensar... colli esta xica es fara la pixa un lio per a diferenciarlos, pero... vos puc asegurar que els tinc als dos ben ben diferenciats.
No se els anys que conec al meu cunyat, pero vos puc dir que de segur que encara anava caiguentme el moc, així que es podeu imaginar que mes que un cunyat, es per a mi com un germa, ell sap que en mi pot parlar de tot ( a que si Bou, de vegades una xarradeta d´ixes clandestines ens fan molt de be als dos ) tenim molta confiança i el mes bonic, que inclus amb els nostres defectes ens apreciem moltissim.
Gracies Bou per ser com eres, sentir a la meua germana dir tot el que ha dit de tu... se que faries el que fora per ella i sobretot pels dos nanos i amb això ja ho he dit tot¡¡¡
T´estima la teua cunya.Um beset.

javi ha dit...

Cunyaaaaaaaoooo, moltes feliçitats en el teu aniversari¡¡¡ ja ho celebrarem,no?
Ah i lo mes important... apreparat "que esta noche os vamos a chorrear" (javi boluda)
Eres molt gran i vals molt.
Un abraç del teu cunyat Javi

eva ha dit...

Moltes feliçitats vicent que ne cumplixques mols mes en compañia de la teua familia que tant te vol i ta presia molt no cambies mai feliçitats de lucas i eva besets.

Cris ha dit...

Xe, he arribat tard, però com bé diuen, més val tard que mai.
MOLTES FELICITATS BOU!!!!!!!!!!!! Després de llegir l´article sols puc dir-te que espere que ahir disfrutares del dia amb Noe i els nanos, que sou una familia estupenda.
Noe molt bonic el article, enhorabona.

LA TORA ha dit...

BON DIA A TOTS....CARAM, EM FAREU TRAURE COLORS,GRASIES CARLOS PER DIR EIXES COSSES DEL MEU PRIMER ARTICLE, LA VERITAT HA SEGUT UNA BONA EXPERIENCIA PER A MI I MOLT GRATIFICANT. TINC QUE DIR QUE AL BOU LI HA AGRADAT MOLTIIIIIIISIM.

BE,JA VOS DIRÀ ELL ALGO EN CUANT TINGA UN RATET, TINC ENTÉS QUE ESTÀ MOL PAGAT DE VORE LO QUE EL VOLEU.

ADEU.....I GRASIES A TOTS QUE SOU GENIALS!!!!!!
BESITOS DE LA TORA.

SPIELBERG ha dit...

El que és vetitat és veritat.

La Nere ha dit...

Felicitats Vicent!!!!!!!
Colli ultimament sempre felicite els aniversaris amb retras peró es que al cap de setmana de normal no entre a la web ni al facebook ni coses deixes peró se que aixó Vicent no m´ho tindra en conter i em perdonara, més val felicitar amb retras que no felicitar, pues aixo MOLTISSIMES FELICITATS BOU!!!
Per cert Noelia enhorabona per l´article es molt emotiu i tens 2 petanets d´ajudants que son una canya aixi que com no tenia que ser de categoria l´article, un 10 per als 4.

san casalla ha dit...

bou moltes felicitats¡¡¡
encara que un poc tart pero no he pogut entrar estos dies.
Caram noe, quin article¡¡segur que per al bou ha segut el millor regal.
bueno molts besets a tota la familia, sobretot als nanos que son els millors¡¡¡

PEpaaaaaa¡¡ que lo del basket es el dia 23, com per la mati estarem en el tiro de la falla, de alli farem maxa. apreparat¡¡¡¡

EL BOU. ha dit...

Bona nit a tots en primer lloc vullc donar les gràcies a la meua dona i als meus fills per l'article que m'han dedicat i sobre tot per l'ho meravellosos que són.Com be diuen els meus amics del equipo "B"(SEGONERS EN TOT)ja,ja,ja...sense els meus fills i la meua dona no seria res.A ells els tinc qu'agrair el que no pèrgua mai les ganes de lluitar per a eixir endavant i d'intentar no perdre les ganes de ser com soc.
Per altra part donar-vos les gràcies a tots els que d'una manera o altra m'hagueu felicitat i drr-vos que mentre puga estaré açí per el que faça falta,en tots els sentits,tant com per a treballar com per a divertir-mos per esta falla, perque per a mí es la millor del món i així ho senc gracies a tots els amics i amigues que componen aquesta gran familia.Moltes gracies imolt bessos per a tots i sobre tot per a totes. EL BOU..