http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 1 de febrer del 2008

Cervantes a la fi del mon

Ja està, jo ho he aconseguit, ja no cal que viatgeu mes amb l'escut si la vostra finalitat era la de guanyar el premi (que per cert encara no tenim clar que anem a regalar, algú ens vol patrocinar? Li ficaríem publicitat al bloc), ja no cal que ho feu per que jo he portat a Cervantes a la Fi del Mon. I per tant he guanyat el concurs, seria ben estrany que aquest concurs que el fem Xuso i jo no el guanyarem un dels dos.

Ni el Carib, ni Nova York, ni la Xina, res. No calia anar tant lluny per a guanyar, amb Finisterra sobrava. Que tenia truc aquest concurs, que no sabíeu donat compte. I per si algú s'ho pregunta, en el viatge que feren el Cabut i l'Americana a Galcia no portaren l'escut a Finisterra.

Si recordeu fa molt de temps però molt molt, Xuso buscava parella, parella per al frontó. El motiu era per que la seua parella no hi podia anar per motius personals, la parella era jo.

I els meus motius no eren altres que em va eixir l'oportunitat de fer un viatge a Galícia de hui per a demà. Jo sabia que si anava al viatge corria el perill que la falla fou sancionada, motiu pel qual li hi ho vaig explicar tot a Xuso i al president d'aquell moment, Andrés Pan. Els ho contí tot i els diguí que si la Junta ens sancionava, jo em feia càrrec de pagar la multa, ja que era culpa meua i no per força major sinó per devoció. Finalment pogué anar el Batí per mi, el resultat de les partides ja els sabeu.


Després del viatge, i abans de ficar aquest article (pensava ficar-lo més prompte però hem anat ficant altres coses i este es quedava estancat), vaig ficar tres fotografies (Foto1, foto2, foto3) amb la intenció de ficar un poc d'emoció i ja de pas divertir-nos un poc. En cadascuna d'elles preguntava alguna cosa i ningú ho va encertar. El que no estava en la primera i la segon era La Torre d'Hércules, que realment si que estava però la boira ens impedia vore-la, una llàstima. I en la tercera estava veient la fi del mon des del cap de Finisterre. Xuso ho va encertar per que li ho vaig dir dies abans, i després de ficar-ho un figura ficà que era el penya-segat de Cullera, deixem-ho estar.

El viatge foren 3 dies, però 3 dies molt intensos en els quals no paràrem ni un minut. L'hotel el teníem a Santiago de Compostel·la, molt prop de la Catedral, i això va ser el que vam vore el primer dia (arribarem a l'aeroport a les 8 del matí), Santiago. La Catedral ens va deixar prou despagats, té massa nom per al que és. Aprofitàrem que estava allí (i en A Corunya), l'exposició itinerant de "El Señor de los Anillos", la pel·lícula, i aprofitarem per a vore-les, fou impressionant. 2 edificis de Caixa Galícia per a albergar tot tipus de material sobre el film. Tratjes, armadures, espases, maquetes, etc... Cosa digna de vore. Desgraciadament era l'últim cap de setmana que estava l'exposició, després es desfaria i cada objecte seria tornat al seu propietari.

Com a curiositat ens ferem una foto on s'aprecia els efectes utilitzats en la pel·licula per a recrear els tamanys dels personatges. Pareix que estiguem mirant-nos als ulls?.

Diumenge marxarem cap A Corunya on estiguérem en l'exposició i anàrem a vore La Torre d'Hércules, que quasi no veiem, pujarem dalt d'ella i no apreciarem les bones vistes que té degut a la boira, pasetjarem tot el passeig marítim i part del casc antic, no recorde si hi hagué alguna cosa, fa tant de temps.

I finalment el dilluns ens desplaçarem fins a Finisterra, i arribar a la fi del mon. A l'anar ho ferem per la costa i tornarem per l'interior dels boscos gallecs. Bonic.
Fou un curt viatge però molt aprofitat, i a mes he guanyat, je je je .

Tinguent en conter que Finisterra és la fi del mon, ficar la mesura des de la placeta fins allí seria infinit, però vaig a ser benevolent i ficaré la mesura pressa un metre abans de la fi del mon, per que no digueu.

Des de la Placeta Cervantes fins un metre abans de la fi del mon en Finisterre hi ha 855.74 Kilometres. Evidentment aquest cop tampoc em done l'enhorabona.

11 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

enhorabona spilberg per haber gua�at el concurs de cervantes al mon pero tinc que dirte que tots no tenen la sort de tindre moltes samaretes en el escut gran jo tinc les que fem tots el anys per el concurs de paelles i eixa es la que vaig exibir en el viatje al faro de finisterre repetixs enhorabona campio teu mareixes ja me convidaras a un champa�et

SPIELBERG ha dit...

Pep, primer que res dir-te que no hi ha que enfadar-se per res, si te molestat en alguna cosa m'ho dius, no era la meua intenció.

Jo sols tinc una samarreta amb l'escut Gran (Chamaida no en té ja que ella no és fallera) i sols me la vaig ficar el dia que aní a Finisterre per a fer-me les fotos. I si no recorde mal eixa samareta la féren per a les paelles de l'any passart o de l'altre (que algú em diga quin any era).

I en les fotos que tu enviares del faro de Finisterre no dus cap samarreta de la falla, o la portaves amagada o no em rebut eixes fotos. Les que varem penjar som les que reberem.

De totes formes si t'has agafat l'article en serio és que no em coneixes prou, evidentment hi ha gent que ha arribat més lluny que jo.

De totes formes et convidaré a Champagne un dia de falles, però pagarà el Xuso.

Xuso ha dit...

Pagarà Rita!!!! jo vos convide al que faça falta... però Spielberg, hauràs anat a la fi del món, però quasi ensenyes les fotos e la fi de Cervantes al Mon, figura!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Ara si et pareix et queixes, publiquem primer articles dels fallers i amics que tenen el gust i la dedicació d'enviar-ne algun per a que estiguen tots contents i d'eixe este pegant bacs durant més de 4 mesos, i en cara em renegues? Deuries d'alegrar-te.

A més, queden 28 dies de concurs, supose que les fotos de Vinarós entraran a temps, no? A vore si ara ningçú s'emporta l'escut.

sambori ha dit...

Que callaet t´ho tenies Spilberg!
Arribar fins a Finisterre i a més amb la samarreta de Cevantes,je,je!
Per un poc més ho publiques quan ja ha finalitzat el concurs.
Com va el concurs????Podríeu donar un avanç de com va la llista!
Pep tranquil que pense que no guanyeu cap dels dos,pot ser la primera vaja la teua filla,...però ja sabrem com queda la cosa.
Ah! i no oblideu dur a Cervantes al Carnestoltes de Vinaròs que segur que li agrada!

SPIELBERG ha dit...

Si ningú m'ho preguntava jo no vaig comentat per ahí el que faig.

En el concurs en primer lloc segueixen les Xiques de Punta Cana i Rosa està la segon a NY. Sempre i quan no contem a Teresa i el seu viatge a la Xina.

Queden 28 dies per a acabar, encara esteu a temps d'anar a algun lloc amb l'escut. Encara que siga a l'assut.

Anònim ha dit...

Spielberg, eixa samarreta és la de l´any pasat, que poca memòria...
Enhorabona per ser el guanyador del concurs.

SPIELBERG ha dit...

Gra`cies per l'aclaració Cris. Apart de no enrecorda-me com no me la fiquí eixe dia encara ho retinc menys en la memòria.

Ja et convidarà el Xuso.

Xuso ha dit...

Rita, Rita paga Rita!!!

Lidia ha dit...

Com tenies a tots enganyats!!! La gent anant-se'n lluny per guanyar, i tu, sense ixir d'Espanya va i guanyes el concurs, je je je.

sambori ha dit...

Som 8 mirant el blog,ha de ser que estem impacients per vore fotos i llegir algun article sobre Vinaròs.
Xuso estarà segur preparant-lo i ja sé que ho heu passat moooolt bé.
Va doneu-se pressa!!!!
o pot ser Ivana estiga també preparant l´article de la reunió del divendres!
on esteu????,entreu però ningú fa cap comentari.
Ay que després d´un cap de setmana mogudet el dilluns és dur!!