http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 26 d’octubre del 2007

Cervantes a Galícia.

Per Pep

Com no podía ser d'altra manera, la parella del Cabut i la Americana tambe feren el seu viatje a l'estiu.

Ells feren la ruta gastronòmica Gallega, i al mateix moment invitaren a moset i copeta a uns dels més fartons de Galicia: Camilo Jose Cela i com no, al seu mestre; D. Ramón María del Valle Inclán.

També visitarem el Fí del Món al faro de Finisterre, sols per provar els perdebes i algun que altre centollo, banyat sempre d'un Albariño de las Rias Baixas "Santiago Ruiz" (Che Luis: No serà este familiar teu?), sols pera que ens facilite caldo bén fresquet.

Perdoneu per les fotos, ja que jo no tinc molta pràctica, però promet la pròxima vegada ferles millor. Salut!!







Article enviat per José Juan a fpcervantes07@hotmail.com


Ja tinc l'ordinador i ja puc acabar aquest article. El Cabut i l'Americana han portat a Cervantes a les terres Galegues, a l'igual que altre amic de la falla del qual tenim pendent encara ficar les fotos. Com el concurs és basa en fotografiar l'escut, he ficat la distància màxima del viatge en el poble natal de Valle Inclan, lloc on s'aprecia l'escut. La distància màxima de la placeta fins a Vilanova de Arousa son 807.57 Km. Enhorabona parella!!

9 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Pep ens han costat de vore este imatges,però al final les podem veure!!!!
Cert que es cuidareu molt bé ,...molt de marisc i bon vinet.
Vos note la felicitat a la cara!
Però jo al igual que el Rabosot tire a faltar in bon "mantecao" i m´han dit per ahí que ja has vist una geladora.
Jo també espere prompte poder tastar-lo!!

Anònim ha dit...

Pep , mira que ens alegrem de vore-vos a tu i a MªCarmen per la web ,passejant al nostre Cervantes,no podia ser menys amb una filla fent viatgets tan bons.
I també l'heu dut ben culturalitzat de literatura i de gastronomia.Què bons estarien els percebes i els centollos ....i banyats amb l'Albariño.
Per cert les fotos estan molt bé.
Tú dies que estaven borroses?.Jo les veig bé i la samarreta també es veu bé.Una miqueta estreteta i prou. Com ens passa a tots.
Felicitats pel viatge!.

Xuso, no està mal la teua publcació.
Si al final tots probant,probant,tindrem un domini de la web.

Anònim ha dit...

Caray papi!!! No teniu una camiseta amb un Cervantes mes gran?
Pero molt be, aixina i tot et guanye, i mes lluny que anire a l'any que ve...
Un besset, espere pronte anar jo també cap allà a vore a la family...

Anònim ha dit...

THE SEQUIAL TIMES
BUENO COM EL NOSTRE PERIODISTE NO VINGUE ALA REUNIO DE AIR VAIG A CONTARLI QUE LA PAELLA DE MANDONGILLES DE LUIS Y EL COLLIDOR DE RAIM DE PARRA ESTABA BONA Y SE LA PERGUE COM NO ESTABA ELL PER AGUANTAR EL ANSA DE LA PAELLA TINGUEREM SUPLENT DE LUJO EL NOSTRE SECRETARI ALA VICENT ALATRA
NO FOM FALTES QUE EL TIREM DE MENOS

Anònim ha dit...

SI EN ESTA FALLA LO QUE MES NIÁ ES BONA GENT I BONS VIATGERS. PARTICULARMENT MEN ANIRIA DE VIATGE EN TOTS , QUI NO S´ANRRECORDA DELS VIATGES QUE A FET PACO HERMIDA O ELS QUE A ORGANISAT AMPARO HA ANDORRA I ARA FALTAVA EN LA FALLA PRESEN, NO SI QUI DE TOTS ELS A ORGANISAT MILLOR I SENSE OBLIDARME ELS QUE SE FAN PER EL SEU COMTE LA GENT, MIRA PEP NO ES QUEDEN DARRERE NOOOO,I DELS QUE NO MOS ENTEREM. BE PEP NO EL PREOCUPES PEL TAMANY DE L´ESCUT QUE LO QUE COMTA ES QUE CERVANTES ESTÁ HAI PER XICOTET QUE SIGA I NO MOS OBLIDEM D´ELL.

Anònim ha dit...

Eh ca la somília, que jo també he anat a canal 9 i a Terra mítica en gent de la falla t'en recordes?.
Si a Canal 9 ,al programa "Queda't amb Eduard"que ens vam retratar amb l'Eduard Forés,just la setmaneta abans de tota la pirula que li montaren .Es a dir que no sols anàven els xiquets a Babalà , la gent gran també vam anar.
Ara Canal 9 ja no funciona com abans.

Anònim ha dit...

Esteu rallantse un poquet en això dels pseudònims no? últimament s´en llitg cada nom que bueno,se la calfen mes en pensar el anònim...

Anònim ha dit...

Deme Deme , tens que ser un poc mes constructiva a l´ora de parlar sobre els seudonims, es una manera de expresarse ,grasiosament, sense saber qui es el que escriu, aleshores cuant personalment tinc que donar les grasies algun faller/a d´aquesta prestigiosa falla les done en el meu nom.

Anònim ha dit...

Tios, molt xules les fotos, es nota que s´ho passareu bé per terres galleges ehhhhh?
Molts besets per als dos.