http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 29 d’octubre del 2007

BODA DE MIGUEL I ANGELES

per Demelsa

Hola a tots ciberfallers.Bò, com ja vaig dir l´altre dia, jo mateix m´encarregaria d´informar-vos de la boda dels postres amics Angeles i Miguel.

Com tots sabeu, el dissabtepassat, 21 d´Octubre es donaven el SI VULLC a l´esglesia de la Nostra Sra del Carmen, exactament a les 20:30 de la vesprada, i com no allí estavem totes les PETXIS i molta part de la juventut de la nostra falla acompanyant-los en un dia tan especial per a ells.

Despres d´una nit d´albaes, que els cantaren a Sueca i mes tard una serenata en Enguera ( segons ens hem enterat, gran tradició amb tots els novios que es casen )…. Aplegà el dia tan esperat per a ells, per a la familia i per a tots els amics.

En primer lloc l´oratge ens va acompanyar de debò, despres d´una setmana passà per aigua, vam tindre sort i el dissabte el sol lluia amb ganes.

Els novios estaven guapíssims els dos, pero be, no es pot negar que Angeles estava guapísima ( com no, sempre ens fixem mes amb la novia que amb el novio ).

La ceremonia va quedar molt bé, tinguerem misa rociera, amb un cor que et ficaba els pels de punta i per a rematar-ho, la nostra amiga i fallera Nerea els va dedicar unes paraules que ens va fer caure alguna que altra llagrimeta.

A l´eixida de l´esglesia, arròs, mes arròs, beset per aÇí, enhorabona per allà, i com no ungran castell de focs artificials que el nostre pirotecnic particular Lucas va disparar.

Ja per últim acudirme tots amb autobús a la sala Rex d´Alzira, on compartirme un bon sopar tots junts, i mes tard alguna sorpreseta que altra per a alguna de nosaltres.Hi va haver un poquet de tot… que si PRIMER ANIVERSARI DE BODA per a algú, que si CUMPLEANYS i lliguero per a altra, i fins i tot a alguna li toca emportar-se el ram cap a casa.

I despres de tantes sorpresas i llàgrimes d´alegries, vingué lo milloret de lo milloret, el nostre grup preferit, i a mes a mes no falten a cap boda o aconteciment que es celebra a la nostra falla, els nostres amics Bernardo i Cesar REBOMBORI, i la seua nova cantant, que es va estrenar a la boda, ella es Angela i desde Açí donar-li l´enhorabona perquè ens ho pasarme molt bé amb ella, i tot el que ens queda ¡¡¡¡¡

En fí, que moltes felicitats als novios, que siguen molt felicos, pero sobretot que…viva la vivas, pero aunque VIVA LEJOS, esperem que vinga molt a Sueca i que s´enrecorde que aÇí sempre tindrà a les PETXIS que la tiraran molt en falta. ENHORABONA PARELLA¡¡¡¡


Carpeta amb les fotos.


Article enviat per Demelsa a Fpcervantes07@hotmail.com

17 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Simplement agrair a Demelsa que ens haja enviat aquesta crònica de l'enllaç i donar l'enhorabona als nuvis.

sambori ha dit...

Jo també li vull agraïr a Deme la crònica de l´enllaç i donar-los la enhorabona als novios!
Després de l sobresalt que va patir Angeles ja sé que la resta es va quedar molt bé.
Aixó degueren ser els nervis acumulats o,...li passarà com a Carmineta???
Espere que ara en el creuer ho passen molt bé i de marejos res de res!!!!!
Enhorabona parella!!!!!

Anònim ha dit...

Ye Spiekberg, quines fotos s´han colat en la carpeta de les fotos de la boda de Angeles?

Anònim ha dit...

Deme , quin article més ben fet !.Estàs feta una periodista de veritat!.Açò va millorant.

ENHORABONA a Angeles i Miguel!
Què siguen molt feliços!
I que vinguen prou ha sovint a Sueca!.Que volem vore-los pel Casal.

La foto del 2 tapant-se amb el vel està molt xuli.
FELICITATS PARELLA!!!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Colat? Ningunes. És la carpeta d'Actes Socials, on també està la boda de Jose i Pepa i la inaguració de la tenda de la teua germana.

Si envieu mes fotos de l'enllaç de Miguel i Angeles li podem crear una carpeta per a elles.

Anònim ha dit...

Aixó Deme,estaria bé que enviareu fotos de les petxis el dia de la boda ja que per ací el blog sou cares de veure(excepte tú i algunes més).
O cert que de la despedida en teniu molt divertides,je,je!!!

Anònim ha dit...

Seria possible corregir les faltes ortogràfiques abans de publicar els articles?????
Gràcies

SPIELBERG ha dit...

No, no és possible. Els articles que ens envien els publiquem directament al bloc. Les faltes que puguen hi haure son dels propis autors.

No tenim temps per a corregir les possibles faltes que es puguen fer .

Ara be, si tu vols fer els favor de corregir els textos, simplement creat un correu electrònic anònim, en el qual el reenviarem els articles, i una vegada els tingues corretgits ens els tornes enviar i nosaltres els publicarem. T'animes? Tindràs temps?

Anònim ha dit...

Ahí ahí Carlitos, es veu que si que tindrà temps, ja que s´ha parat a mirar totes les faltes que hi han, lo mes probable es que si te temps per a voreles, en tinga també per a corregirles, eh Anònim tu que dius?

Anònim ha dit...

Carlos si que et vaig enviar mes fotos, el que passa es que el meu ordinador no em deixava enviar el correu tan ple, dona igual ja les voreu en persona quan les portem a alguna reunió

sambori ha dit...

Amic anònim és d´agraïr el teu interés per escriure articles on no hi hagen faltes
d´ortografia,però sé que tant Xuso com Carlos no tenen prou mans com per a parar-se fent correccions dels textos.
Estaria bé que algú s´oferira per a dur a terme esta tasca,podries ser tú si te va bé.
El que sí que he de dir en defensa de la gent que col.labora tant amb articles com en comentaris es que poc a poc pel fet d´anar llegint i escrivint va millorant el seu nivell.
Tot es possar-se!!

Esther ha dit...

Hola a tots els fallers de la Cervantes!!!! Soc una xuquereta i amiga de Geles.
La veritat és que sí que es va quedar de lujo tota la boda, ens ho passàrem molt bé.
Els novios guapíssims, però els pares tampoc tenien res que envejar.
Molt ben resumit Demelsa.
Enhorabona a Geles i Miguel!!!!!
Ah!!! jo vaig ser uina de les agraciades amb un ram, i he de dir que va ser molt emotiu. Gràcies Vicenta i Vicent.

SPIELBERG ha dit...

Enhorabona amiga Esther per eixe ram que tanta il·lusió et degué fer.

Ara que ja has escrit una vegada ací pots tornar-ho a fer quan vulgues, no cal que és torne a casar una amiga teua per a que ens digues alguna cosa.

Anònim ha dit...

Jo només faig crítiques constructives. Si es poden corregir bé, si no fem un esforç tots, que molta defensa de la nostra llengua i després anem pegant patades al diccionari.

Jo no tinc temps d'anar buscant faltes hi ha algunes que, simplement, fan mal als ulls.

Deme, senc que el comentari haja caigut en en este article, no és res personal.
Per cert, felicitats als nuvis.

SPIELBERG ha dit...

I sempre son d'agrair les crítiques constructives. Llàstima que no hi haja una web que traduïsca directament del castellà al Valencià o que repare els erros que pugam fer.

Si que hi han de català, o cal tirar ma de programes com el Salt per que t'indique quines faltes em comés i anar rectificant-les una a una. Procés tediós que ningú fa i deixa l'escrit tal qual el té.

Si coneixes alguna fórmula per a millorar açò, ho pots dir. Si no pensem que l'important es el contingut i no la façana.

Mentre que la gent no comence a escriure en format de SMS no és tant greu, tot és pot solucionar.

Esther ha dit...

Per supost que no serà l´últim comentari que faré al vostre blog.

Anònim ha dit...

Deme, enhorabona per l´article, ho has resumit de categoria, la veritat es que tens raó quan has dit que ens ho passarem d´alló més bé i que els nuvis anaven guapisims, que tinc que dir jo de la meua amiga Angeles, doncs la veritat, estava espectacular, ens dóna un sustet peró en aixó s´ha quedat en un sustet i en una anécdota per a contar.
Enhorabona Angeles.
Enhorabona Miguel.