http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 20 de febrer del 2008

Enquestes Play-backs - Ronda 2

Ja s'ha acabat la segon ronda de votacions, sols ens queda la final. En aquesta hi ha votat prou més gent que en l'anterior, hem passat dels 74 a 146 vots en Infantils i de 82 a 175 en Majors. Com a resultats mes significatius cal destacar l'augment considerable de la Ronda, que si hagueren seguit la línia de la primera ronda no s'hagueren ficat a la final, i ara estan en les dues categories.

L'anar reduint els candidats possibilita que la gent vaja remodelant el seu vot, d'aquesta forma, per exemple, la Xuquer ha passat de tindre 6 vots a tindren 20 en la categoria d'Infantils, cas idèntic al del Mercat.

Recordeu que sols és pot votar una vegada per ordinador, ho fique així per a que ningú vote a una altra falla (o a la seua) trenta nou vegades. I recordeu, açò no és vinculant, el jurat ja ha votat i com ja vos he dit intenteu votar amb el cap i no amb el cor.

















86 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Bon dia a tots¡Ya estic de nou así¡
Al disabte que bé eixiren de dubtes i arreplegarem el primer premi tant de infantils com de majors, i si no es així per a nosaltres sou els millors¡
Ah¡ hui carmen ya fa un meset¡¡
Soc san casalla.

Xuso ha dit...

Felicitats a San Casalleta, és a dir a Carmen, pel seu 1er meset de vida. En un mes de vida, ja s'ha acostat més vegades al casal que molts fallers ben grandets, no??? jajajaj

Anem a vore si l'oratge ens respecta per a fer les paelles el dissabte, de moment hi ha un 25% de probabilitats de pluja... què fem??? foc?? o fugirem???? (mai millor dit), vos recorde que el solet te sostre i si no es pot menjar paella, podem fer una comanda de pollastres rostits!!!!

sambori ha dit...

Moltes felicitats per a Carmen!!
Ja s´encarregaran els seus pares de portar-la molt a la falla i segur que serà igual o més fallera que ells.
Xuso pareix que portem la plutja darrere!!però esperem que pase com el dia dels agermanats,ens respete i pogam fer la festa!!
Heu canviat preu per a la festa del Solet???No posava 15 euros???
i si que haurem de pensar en altres alternatives per al dinar si al final tenim el dia passat per aigua!

Xuso ha dit...

Hem canviat el preu, sí Sambori. Ja que ahir de vesprada en el casal estaguérem traguent compters i a 15 euros no ens paguem ni el gel!!! o s'apunta molta gent o mal assunt!!!!

sambori ha dit...

La gent s´apuntarà però sempre a últim hora com sempre!no patiu que farem bona festa i esque com es sol dir:al mal temps bona cara!!!!

Anònim ha dit...

Noticies de ultima hora. Si plou, cada falla fara les paelles en el seu casal, despres pasara el jurat a vorela i el fi de festa es fara en el local multiusos.

Anònim ha dit...

PERÒ QUE DIUS, MAREXAT????? ALE VA, VES I RENTAT LA CARA

SPIELBERG ha dit...

Anònim primer, jo d'això no ser res, pots dir-nos dos coses.

La primera d'on t'has tret això, que t'han estrany, estúpid i inverosimil resulta.

I la segon, ficat un nick, per favor així sabrem a qui dirigir-nos.

Anònim ha dit...

Els resultats de les enquestes,no serveix per a res ja que en la 1 es va votar en el cap,pero la 2 ha sigut totalment en el cor es veu als resultats que no son els millors playbacks els que hi han entre els 3 primers,ha han que no tenen vots i son molt bons!!
Si no es fan les paelles el disapte,quan seran Spilberg?

SPIELBERG ha dit...

Fiqueu-vos alies per favor, així sabrem a qui ens dirigim.

Pareix ser que deia el primer anònim sobre les paelles no es tant fals com pensàvem, m'acaben de dir que possiblement siga així, una persona fiable. Si eixe anònim s'haguera fiat un alies o haguera dit qui es i qui li ho ha dit tal vegada l'haguérem cregut.

Jo no les tinc totes de fer eixe pla B, pot ser portara un poc de polèmica i molta gent preferira quedar-se al seu cau amb la seua festa.

De no fer-se eixe dia es passaria a d'ací 15 dies, supose.

Les enquestes les he ficat de bona voluntat, quan s'acabe el plas i es diguen el guanyadors vorem si la gent ha votat amb el cor o amb el cap.

sambori ha dit...

Anònim jo tampoc sé d´on has tret la informació de que si plou cada falla farà les paelles al seu casal.
Però nosaltres tenim doble problema ja que no disposem de casal per al dissabte ja que van a pintar el piso!!!!pel que dius has de ser d´un altra falla ja que a la nostra tots sabem del problema que tindrem com ploga!

Anònim ha dit...

PUES HA ARRIVAT LA INFORMACIO DESDE LA JUNTA.PODEU CREUREU O NO.

XA DIR AQUESTES COSES NO FA FALTA FICAR QUI SOC.

Anònim ha dit...

marechat, ves i chitat!!!!!!

Xuso ha dit...

Que noe stà marejat, que diu Spielberg que te raó, home!!!! això és així Speilberg?? pues ja jkunta que passe pel solet a probar la paella que el casal estarà tancat!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Feu el favor de ficar-vos un alies. No poden haver 3 anònims diferents en el mateix article.

Pot ser que siga així però a mi no m'agrada la idea.

Ja vos ho confirmaré.

Anònim ha dit...

Si plou es fara aixi,si no,com sempre hem fet...
No es desespereu...a ningu ens agradaria que fora aixi,pero contra el temps,no es pot fer res.
No es fiqueu d'esta manera perque no vullga revelar el meu nom...Total,no estic fent mal a ningu,sols informant-vos...Pregunteu i podreu comprobar com no es mentira.
Un fort abraç

Anònim ha dit...

JAJAJA!VOSATROS PARLEU DE QUE NI HAN FALLES QUE TENEN AMOR PROPI?¿?¿PERO EU VIST LO QUE FEU¿?¿?LLASTIMA,ES LA PARAULA!!!

Anònim ha dit...

Al segón anonim, ja te val!nomes fas que punjar avore si anfades a algu,per lo menos dona la cara, que el primer anonim lo unic que a fet, es avisar de lo que pasara

Anònim ha dit...

ESTES FALLES TINDREM JALEO...JA HO VOREU JA...OJOS PARA VER

Anònim ha dit...

potser el tingues tu per part teua, perque nosaltres jaleos en volem poquets, i ves al loro, perque com tu mateix has dit ojos que no ven... caguerà que xafes, aixina que mira be per on xafes no t´entropeses en qui no deus i la cagues.
si tens ganes de lio, crec que t´has enganyat amb nosaltres, aixina es que com diu la meua amiga Natalia, vesten a punjar a altre lloc que aÇí no eres massa benvingut

Anònim ha dit...

ah i llastima sera la que dones tu

Anònim ha dit...

Jo sincerament,si plou no se el que faran xo jo soc faller del mercat i la meua falla encara no te montat en casal,aixi q no se si ens enviarien a altre lloc o q xo nosaltres volem fer festa on sigaa.
Esperem q el temps ens respecte i tot apañat.

Anònim ha dit...

Xe anònim, no se qui eres, però jo mai he vist ningún jaleo en falles, tot el contrari, durant eixes dates, sols veguem a gent pel carrer amb ganes de pasar-ho be. Es o no fallers?????
De totes maneres pareix que tu si que tingues ganes de jaleo, perquè n dones la cara???????? I així ens evitariem arrimar-mos, per si de cas ens asguita.
A la resta, no tenim que patir, perquè nosaltres sempre trobem solució a tot, i com ganes de festa no ens en falten, trobarem una solució, i si no, Xuso, el que et vaig dir ahir, ja saps a quina hora obriras no???????

Anònim ha dit...

VOREM EN QUIN CAU VOS CLAVENNNNN....

sambori ha dit...

Aixó ,ens podrien recollir al cau de la Ronda com va passar el dia dels agermanats!!
Encara que al final es pinta o no es pinta?????pareix que les goteres a causa de la plutja dificulten el treball.
A vorem com quedem!!!!!!

Anònim ha dit...

Bueno, bueno.... quina preocupació que te este anònim.

Anònim ha dit...

AON VOLEU ANARRRR?¿?¿QUE SOU ELS AMOS I ELEGIU ON VOLEU CAURE MORTS¿?¿?¿JAJAJjajJAJJAJjjjja.ALE VA,A DORMIR!

unrodabars ha dit...

Xe mira que poca "faena" tenen alguns.....

Com va tot amics??
Quan de temps sense fer una visiteta per ací......

El dissabte que no ploga i aixi ens vorem tots per les paelles!!!

sambori ha dit...

Xé anònim qué be ho estàs passant!!je,je,je!!a mi si que em dones risa!
Cris com està el Sardi????espere que ara des de casa aprofite per a visitar-nos i fins i tot s´anime a fer algún comentari.
Sardi anima´t que sé que almenys els mires!!!!
Cris com va tot el lio de la cavalcada????
i la coreografia?????

Anònim ha dit...

Soc fallera de la ronda i si no teniu casal en el nostre caveu igual cervantes que mercat o qualsevol altre crec q a la meua comissio no li sabria mal

karla ha dit...

Jo tambe soc de la Ronda i si hi ha algun problema,tots tenim que ficar de la nostra part per a que ixca tot be.Aixi que parle en nom meu i crec que tambe de la comissio de la meua falla i vos dic que sereu benvinguts si ho necesiteu.

SALUTACIONS

Xuso ha dit...

El anònim este es deu haver pres alguna sustància psicotròpica, no??? ale disfruta-ho amic, que el efecte és passatjer!!!!

Gràcies rondera per l'oferiment seria un gust poder compartir cau amb vosaltres per al dia de les paelles. La veritat, és que si plou, no sé on ens clavaran, però on ens claven nosaltres ens ho passarem el millor possible. Esperem que no ploga, ja que les paelles és un dia més de germanor, i la gràcia està en estar totes les falles juntes...

Però contra el temps no podem fer res, farem el que millor sabem fer els fallers, improvissar per trovar la millor solució...

anònim si no tens plat per a les paelles, si vols, dinar amb nosaltres, jo te n'oferixc un. Vine que de segur que ens ho passem be...

rojuel ha dit...

Jajajaja, bon dia a tots! Que passa esta setmana en els anònims??? Jajajaj, que poca feina te la gent, hi ha que només es dedica a buscar jaleo! És evident que ha anat a parar al lloc equivocat...

Be xiquets, respecte a l'oratge jo espere que no ploga i que les paelles les puguem fer tots junts, com sempre, que és com millor queden, però si no ja buscarem alguna sol·lució per a que tots puguen gaudir de la festa. Jo supose que al cau de la Xuquer tampoc hauria cap problema...

Anònim ha dit...

Sambori, el sardi esta treballant ja, ell no para quet, però esta vesprada l´animaré per a que vos conteste ell.
La cavalgata va de lujo, els trajes estan quasi tots repartits, a qui li falte que vinga que tenim ganes de acabar.
La coreografia també va de lujo, ens ho estem pasant pipa als assatjos, pots vindre que ja fa temps que no vens i així no cal que t´ho conte.
A les de la ronda, gràcies per oferir-nos pasar la festa amb vosaltres.
I Xuso, convida a paelleta a gent que s´ho mereixca.

San-vala ha dit...

Bona vesprada sera per lloc, en nostre cau de l'Avinguda tambè cabeu que per això són Agermanats, jejejejeje

"A palabras necias oidos sordos", tranquiliceu-se tots que es un núvol pasajero...

Un abraç cervantins...

Anònim ha dit...

che anonim jo crec que tas equivocat de falla en esta tenim mes catasplins que tu que donem la cara i tenim locals i recursos pa tot teu diu u que te va a esplicar lo que pasara si plou que es el teu desitx perque dones la impresio que eres un amargat que no tens lloc aon anar estes falles nosatros si perque som fallers i amics tots
plan B
LA FALLA DEL MARENY Y DEL MERCAT LA XUNTA LOCAL FALLERA Y AUTORITATS DINARAN AL CASAL MULTIUSOS Y LES DEMES FALLES AL SEU CASAL EL FI DE FESTA AL CASAL MULTIUSOS
PER SI NO VOLS QUE TE SE OLVIDE APUNTATEU QUE NO TEU REPETIRE
TRANQUILS FALLERS QUE EL ANONIM NO TINDRA OCASIO DE DISFRUTAR DE LA PLUTJA GRACIES

Anònim ha dit...

Eixe anonim te menos trellat,jajaja jo si que me ric de tu carabassa.
I clar que podem triar casal, perque jo se que en la ronda puc o millor dit podem anar cuant mos done la gana, que pa aixó tinc a la meua cunya, que mos dona la benvinguda.
carabasa,carabasa, dona la cara.

Anònim ha dit...

arreplega el canvi figuraaaaa!!!

Anònim ha dit...

bona nit!! soc " EL KAGADOR NOCTURNO", ja estic açi amb tots vosaltres per a venjar al foro xaxiguay fallero, soc el que dictara sentencia de vostres comentaris, el que kagara per la nit el l'ano-nimat, jajaja, ho haveu pillat??

Anònim ha dit...

Bon dia a tots,
que dir del anonim, lo que podem fer es una cosa no fer cas, esta clar que per a opinions colors, tots podem tindre opinio (no es tic a favor del anonim que quede constancia), si tinguera lo que te que tindre donaria la cara (tant en persona com en el blog), si es veritat lo que penses i lo que dius, per mal cami vas xicot, estas tirante pedres al teu propi sostre.
Per lo que estic veient no tens lo que tens que tindre per a donar la cara (sos un cobarde i a "Perro ladrador poco mordedor").

sambori ha dit...

Bon dia,bo!Hui tenim bon solet,ja vorem demà!!!!
Açó va calfant-se!!van eixint nous personatges,benvinguts!!!!
Fish eres matiner,je,je!!i l´altre nocturn no dorm??????
Cris continues sense seguir-me la pista,no sé com dius que fa temps que no vaig,o pot ser no haja anat mai,qui sap!!!te deixe amb la incògnita.
Sardi m´alegra saber que ja estàs treballant aixó vol dir que ja estàs 100% recuperat i a punt per a passar-ho demà igual de bé que als fallers d´honor ,eh???

Anònim ha dit...

Bon dia xurris no sa caloreu xatis k mosatros som benbinguts en tots els puestos y com diu natalia en la ronda sta isabel y jose daniel pero sa clarit l oratg d lujo y l anonim com no te faena K busk a jose luis moreno y k calle xao

Anònim ha dit...

Xe Picanya, com quedares ahir en el de la trompeta????? jejeje.
A eixit el solet, tindrem paelles al sindicat.
Sambori, me referia al assaig, que ja se que has arreplegat els trajes.

Amic fep ha dit...

No cantem victoria, que per dema marca nuvol...

Estic totalment d'acord en el que digueu, vosaltres, segur que sereu benvinguts en tots els Caus Fallers...

SPIELBERG ha dit...

Demà no plourà però per al diumenge marca molta aigua. Ens fotrà el Ral·li i el dia del xiquet.

Anònim ha dit...

El rally, quasi sempre esta pasat per aigüa eh!!!!!!!!
Amic fep, mentre no ploga..
Esta clar que sempre mola vore-li la cara al solet, però si no vol acompanyar-nos, mentre no ploga, solucionat no?? Encara que jo preferiria vore-lo lluïr ben gran i bonico i que tots gaudirem de la seua companyia que dona molta més alegria

sambori ha dit...

La veritat és que el Rally sol estar passat per aigua com bé dius Cris.
Clar que he arreplegat el trage,pocs seran els que no a estes altures!!!però crec que com t´he dit abans pense que m´has perdut la pista.
Però tranquila que ja en queden menys per a les 10.000!!!!!!
Per cert sabeu com va el cotxe per al Rally???
Degut a les obres del casal no s´ha pogut preparar,però al final farà algo Vicent el Bou????
Jo espere que com diu Vicent(el Xurro) ens sorprenga perquè si ell es proposa alguna cosa sempre triomfa.
Ja el conegueu com és en les disfresses i barrets que idea!!!
i si no ha pogut fer res a l´any que ve més!

Anònim ha dit...

Sambori, estas segur/a de la quantitat que has ficat en el comentari, jejejeje
Li toca cantar-mos ja qui és, que eixa quantitat de visites fa molt de temps que l´hem pasada, ves en cuidado que te voras obligat al final a dir-nos qui eres abans, mira que nosaltres ens ho agafem tot al peu de la lletra i jo vec un 10.000

Anònim ha dit...

Vicent el Bou cumplira, esta fent el cotxe i per al diumenge el tindra preparat, segur que ens sorpren, si plou bona sera l'aigua que fa falta.
En cuant a les visites, es nota que la gent no entra tant al Blog, animeuse.

Anònim ha dit...

bon dia a tots, ja me donat comter de que cada vegada hian mes personatges,eixe cagador nocturno es la canya no?
A mi no me preocupa que ploga o no perque nosaltres igual anem a fer la festa,alguna vegada ens a frenat una cosa com esta?
Deme aon estas, estas dormint?jajajaja

sambori ha dit...

A esta Cris no li se´n passa una!!!!sols m´he deixat un zero!volia dir 10.000!!!ja ho saps!
i ja sé que han pintat ja el paviment del casal així que ara sí que estem a la porta del carrer.
Pregarem per l´oratge i confiarem com diuen en que és un núvol pasajero.
Ja estic impacient per vore el que haurà preparat el Bou.
How to Fish saps algo???
Va anima´t i fes un adelant!!

Anònim ha dit...

Sols se que esta preparantlo, que i com sera no ho se, no he pogut ajudarlo ni anar a vorelo, pero estigueu segurs que Vicent esta fent un bon treball.
A vore esta nit en la reunio ens adelanta algo Vicent.

Anònim ha dit...

SERA 100.000,NO?¿?¿?PAREIXES CURTET....QUE NO TENIU FEINA¿?¿?¿?

Anònim ha dit...

Feina? que es aixo? tu tampoc pareix que tingues molta feina, sino no estaries mirant el blog.
Que mes dona un cero mes que un menos fava.

Anònim ha dit...

ye tio,vete a jugar por a ahí¡ poc t´importa a tu si tenim molta o poqueta faena, se te veu calentet o calenteta, sera que tu teu busques?
Apart de Fava, damunt eres cobart ANONIM. fica el nom fica

Anònim ha dit...

HOME...QUE MES DONA¿?¿?¿BUENO,POTS CANVIAR LA VIDA DE ALGU AMB IXE "0"NO CREUS¿?¿?
TREBALLE AMB TEMES INFORMATICS AIXI QUE NO ME RESULTA MASSA DIFICIL PEGAR UNA MIRADETA...A MES AIXO A TU NI TE VA NI TE VE.

Anònim ha dit...

ye flaki que passa, que no tinc tan poca faena com tu eh, que hi ha gent que treballa i tot això, i si tens un dia complicat, pues apenes tens temps per a entrar a la web, pero ale veus ja estic aÇi

Anònim ha dit...

ah jo si que se el que esta fent, avore si s´animeu i aneu i tireuli una maneta que el pobre no te molt de temps, ahir si que estava el moña ajudantli

Anònim ha dit...

XÉ, ANÒNIM DE LLETRES MAJÚSCULES!!!!!!.
No creus que estàs pasan-te'n ?????.
No sé quines són les teues intencions !!!!!,ni quin tipus tens de resentiments en contra de la gent de la falla de Cervantes !!.
Però , tio fas parlar a les pedres !!!!!.
A tu res t'importa el clavar-te i ofendre a la gent que escriu en la web ,diguent si té feina o no en té!!!!!.
Ací volem ser tots amics i intentar passar-ho el millor possible!!!.
Per tant AMIGUET/A ANÒNIM DE LLETRES MAJÚSCULES!!
RELAXAT I VINE DEMÀ AL SOLET ,i et convidarem!
BESETS!!!!!!

Anònim ha dit...

Canviar la vida un cero? jajajaja
estas un poquet palla xicot, disme en que pot canviar la vida un 0.

Te pot canviar si es algun joc d'açar, pero en que mes, disme.

Temes informatics, pues pareix que el coneixes poquet, ja que escriure en mayuscules en internet significa que estas irritat, estas xillant i tens poc respecte pels demes, sols tu escrius en mayuscules.

Anònim ha dit...

disculpeu pel meu valencia, no el practique molt

Anònim ha dit...

xe eixe anonim si que a revolucinat la web, i al mijor no es ni de la falla CERVANTES, potser que siga ell el desfaenat

Xuso ha dit...

xe mira, res millor que un an+onim en poca sustància i destrellatat per animar la web. Gràcies anònim 62 comentaris no estan gens malament.
I encara que Cris no vullga, si vols i no plou, demà tens un plateret de paella pagat.. jajajaja ahh!però recorda de duur culleres, que a mi sempre se m'obliden... au treballaoret de temes informàtics!!!!!

sambori ha dit...

Com va després d´un cap de setmana amb tanta festa????
Més d´un encara ha d´estar a l´UVI???
Com molt bé va predir Spilberg a la reunió hem tingut bon temps per a les paelles i plutja per al rally,hauràs de plantejar-te ser home del temps!!,je,je!!!
però hem fet bona cara a l´oratge i ahí que hem estat a passar-ho mooolt bé!!!

I continuant d´aniversaris hui fa anyets una fallera : Amparo així que moooltes felicitats i a complir-ne molts més!!!!!

Qui serà el pròxim??????

Anònim ha dit...

Sambori que matiner/a, es que no falla amb els aniversaris, que fort!!!!!!!!!!!! No se li pasa ni un.
Felicitats Amparo!!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Amparo¡¡¡¡ Quants anyets ya?
Com es quedà el raly?, les paelles se que molt bé, no se si seu creureu pero estic tota una agujeta mira si feia temps que no ballava, i aixó que no aní al sol que osinos estaria en la uvi que diu sambori¡¡¡

Anònim ha dit...

Sambori, algún dia ens contaràs d´aon traus totes les dates dels aniversaris, portes una genda oculta i vas anotant??????
El diumenge no pogueres vindre a vore el coxe que el nostre amic el bou habia fet veritat???? O al menys no arribares a hora. No se si degueres de pasar de camí a dinar.

Anònim ha dit...

Que pasa per ahi!I tu que Xuso,que ara tens amnesia,en el meu poble es diu "vergonya"jajajaja la que no conegem eh!jijijijiji
Pues jo meu pasi de ....mare un poquet masa carrega de barco pero be.
pues el que ferem el disabte no es res comparat a el farem el que be.
Moltissimes feliçitats Amparo.

Anònim ha dit...

Que pasa per ahi!I tu que Xuso,que ara tens amnesia,en el meu poble es diu "vergonya"jajajaja la que no conegem eh!jijijijiji
Pues jo meu pasi de ....mare un poquet masa carrega de barco pero be.
pues el que ferem el disabte no es res comparat a el farem el que be.
Moltissimes feliçitats Amparo.

Anònim ha dit...

Hola cris que fas? estas ahi?

Anònim ha dit...

VERGONYA VOS TINDRIA QUE DONAR IXA FESTA PRIVAETA QUE FEREU,EN LA QUE INCLUS,GENT DE LA VOSTRA FALLA ES QUEDA FORA....DESPRES DIGUEU QUE SOU IGUAL QUE ELS DEMES??¿?¿?JAJAJA,INCREIBLE!

Anònim ha dit...

Vergonya? que es aixo, les portes del Solet estaben obertes a tots, si gent de la falla es queda a fora es perque va voler.
Despres dius que si som iguals a tots? segur que a tu no som iguals ninot.

Anònim ha dit...

"Lo baila los Brothers, lo baila mi elmano, lo baila mi mulata con las bragas en la mano…"
una de videos

http://es.youtube.com/watch?v=A7ENEcURteI&feature=related

fiqueu els altaveus a tope

Anònim ha dit...

encara me piten les orelles de les hores que vaig estar dins el Solet,
I DIR A TOTS QUE ELS DINES I ELS COLLONS ESTAN PA LES OCASIONS I EL DISAPTE VA SER UNA D´ELLES QUI VULLGA FESTA QUE LA PAGE. NO SE PER QUE SERÁ PERO VAIG ANAR A VORE ELS MEUS AMICS DEL PORTAL A LES 19 HORES I NO ESTAVEN EN EL SEU CASAL I COM ELLS MOLTES FALLES, I LA CERVANTES DE FESTY POWER DANCE. SI AVEREM TINGUT EL CASAL AVEREM FET EL MATEIX EN EL NOSTRE CASAL COM TOTS ELS ANYS, SI PAGAREM ES PER QUE EL SOLET NO ES NOSTRE. FELICITATS AMPARO.

Anònim ha dit...

del diumenge no teniu vergonya de la borratxera que alguns faller portaven i digeu que sou tan serios aixo ho fa alguna altra falla i l'avereu critica

Anònim ha dit...

TAS LLUIT EN EL VIDEO QUE MAS FET VORE , MAL XIKI XIKI... PERO MA RIST UN RATO.

Anònim ha dit...

senyor d'altra falla vergonya no en tenim, borratxera d'alguns fallers pozi amarrosa, criticar a altres falles si ho haguerera fet algun faller no crec, tu ya estas criticant i no tens ...... de donar la cara ni dir la falla que ets
per lo menos donarem festa i animarem el ral·ly,no com altres.

"Lo baila los Brothers, lo baila mi elmano, lo baila mi mulata con las bragas en la mano…"

Anònim ha dit...

jo done la cara igual que tu que t'apuntes un nom en ingles continue diguen que es poca vergonya, no es fer festa que dius tu

Anònim ha dit...

tinc els mateixos...... que tu, que es cregeu que el que feu vosaltres es tot perfecte,doncs tots tenim erros i con no vosaltres també,ja no el vaig a contestar mes

Anònim ha dit...

Jo no dic que sigam perfectes i que ho fem tot perfecte, que tens lo mateix que jo malegre, que tenim errors tambe i jo el primer que tinc errors, que has criticat m'alegre, jo soc el primer que critica, a mi personalment m'agrada que em critiquen tant en lo bo com en lo mal, aixo significa que estem fent algo i no estem amb els braços creuats.

Que no vols contestar alla tu, jo estare per aci si vols que discutim d'algo.

Anònim ha dit...

Jo no dic que sigam perfectes i que ho fem tot perfecte, que tens lo mateix que jo malegre, que tenim errors tambe i jo el primer que tinc errors, que has criticat m'alegre, jo soc el primer que critica, a mi personalment m'agrada que em critiquen tant en lo bo com en lo mal, aixo significa que estem fent algo i no estem amb els braços creuats.

Que no vols contestar alla tu, jo estare per aci si vols que discutim d'algo.

Anònim ha dit...

Aón anem a arribar?pero que es lo que pasa en la nostra falla?
Jo sols puc parlar per mi,pero no entenc perque eixe odi tan gran,jo per exemple ara visc en Sueca, pero soc de altre poble,fa 5 anys que soc de la falla i en ningun moment manfet sentir que no soc una d´ells,tot el contrari man agafat com si fora de la familia i cada dia que pasa bullc més a la falla.
E arribat a la conclusió, que tot es ganes de fer mal,pues no van a conseguir res, perque a la falla CERVANTES tots som amics.

Anònim ha dit...

mira mira del que faig quan llitg les bobaes que acabe de llegir LA LA LA LA LA LA LALALALALA LA LALA LA;
pues si en el rallye anaven bufats, perque no ens pogueres vore en el Solet, perque hagueres flipat en colors, xaval que estem en falles, any problem? em pareix que tu no en tens any, si no que en tens VERY VERU PROBLEM

Anònim ha dit...

AMI QUE ME LA MAMEN I AU

luismaestonto ha dit...

a mi també

Anònim ha dit...

je soc carbo i espere que paseu unes bones falles. ja que per la feina no he pogut ser faller, ja se que sense mi no es igual,ja,ja,ja. bueno cuideume ala xateta i ja anire a fer-vos una visita.