http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 19 de febrer del 2008

FALLERS D`HONOR 2008

By Pep

El disabte passat celebrarem els fallers d'honor en la sala santi, i com tots els anys fon un exit clamoros, es nota la veterania de la falla, perque cada any el nivell dels fallers d'honor es mes gran, i mes selecte encara que nosaltres tenim la la virtud de no distinguir a ningun faller.

La meua impresió fon cuant vaig vore a tots aquells xiquets del equipo A, que dia darrere dia van fense un lloc en la falla, i agafant responsabilitats, i sobre tot conportanse com a fallers de la falla plaça cervantes que sontots en traje i corbata i les xiques que digeu de les xiques que cosa mes preciosa de trajes moños maquilatje totes guapisimes,

Enhorabona a tots en i que siga aixina la falla per a que tots continuen digent que es la millor de sueca i la mes seria

gracies fallers
article enviat per Pep Juan a fpcervantes07@hotmail.com
Ja tenim les primeres fotos dels Fallers d'Honor, celebrats el passat dissabte 16 de febrer a la Sala Santy de Cullera. Gràcies a Rosa i a Mariam per enviar-nos les fotos.

A vore si algú s'anima a fer un article sobre el que allí es va viure, envieu-nos un escrit al correu, i no oblideu enviar la resta de fotos de les demés càmeres!!!!

4 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

La veritat és que va ser tot un èxit, ens ho pasarem ideal. Millor impossible.
Jo vull donar la enhorabona a Xuso, que era l´encarregat de l´acte i ho va fer de categoría, a ell i a totes les persones que l´han ajudat ENHORABONA.

Anònim ha dit...

Tot va quedar molt be, enhorabona a Xuso i a tots els fallers que han estat ahi per a que tot ixira de categoria.
El sopar va quedar molt millor que el de l´any l´anterior (encara em cou l´ojete de tant de visitar a Roca, per culpa de les gambes) pero enguany molt bo tot.
Ja tenim una festa mes pasada, ara a disfrutar de tot el que ens queda

Anònim ha dit...

Va quedar tot de cine,la gent,osiga nosaltres eu comentarem que ens havia agradat moltissim, per no dir un del millors fallers d´honor.
Enhorabona Xuso etc,etc.

Anònim ha dit...

perdoneu la de abans soc jo Natalia¡ a Deme, el disabte si que te vaig a escaldar jo el ojete, pero en dos pataes que el pegara jajajaja