http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 8 de febrer del 2008

12hores FUTBET - FALLA RDA PAIS VALENCIÀ


Col·laborant amb un Falla amiga i amb un fallerencara més amic, ací vos deixe el cartell anunciador de les 12 hores de Futbet que organitza tots els anys la Falla Rda del País Valencià.
A vore si s'animeu, deixeu el pabelló ben alt, i al mateix temps contribuïm a aquesta iniciativa que venen fent any rere any els amics de la Ronda. ÀNIMS!!!!!

65 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

COM ES NOTA QUE HAN ENTRAT MOLTD FALLERS DE LA RONDA A LA NOSTRA WEB PER L´ARTICLE DEL FUTBET QUE ORGANITZEN, I DE PASO HAN APROFITAT PER A DONAR-SE UN VOT PROPI COM A MILLOR PLAYBACK MATJOR... EN ELS RESULTATS ES POT APRECIAR, AIXÒ SI QUE ES AMOR PROPI EH¡¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Podria ser, però t'haa parat a pensar que si fora el que tu dius també s'hagueren votat en la categoria infantil? no?

Aleshores ja no es amor patri? O sols els volen la meitat? O no volen als xiquets?

Anònim ha dit...

home seria un poc fort votar als xiquets¡¡¡¡ en el sentit que ja ho farien un poc descarat.Has entrat a la pagina web de la seua falla? pues entra i podras observar com el que he dit no es ninguna mentira? anem a ser realistes, no s´han menjat un rosco durant una setmana a les votacions i en un ratet n´han fet un fum¡¡¡¡ jo crec que esta prou clar¡¡¡ simplement s´han votat ells, que ni em pareix mal ni em pareix be.... pero d´ilusions també es viu¡¡¡¡

Anònim ha dit...

entra al seu foro i voras, que poca vergonya,jo no ho entenc, fent bando, inclus han ficat un lletrer en color roig i que parpadetja, per a que la gent vote i anar els nº 1, això si que es amor propi i lo demes son cuentos, o millor dit res de amor propi, això son ganes de.... pero bé, igual així es queden mes contentes, perque se de bona tinta que son totes xiques, això no es cosa de xics,ells passen mes de tonteries d´estes, pero elles, coneguentles? ay mare que cuadrilla de... mira millor em calle

Anònim ha dit...

podrien entrar i comentar, ja que l´article dona informació de la seua falla, així ens entretenim unpoc

SPIELBERG ha dit...

Amic anònim he de reconeixer que patt de raó tens, he entrat al seu foro (tinguent el bloc no els faria falta el foro) i he vist els comentaris. Veritat es que algunes xiques han entrat i han votat a d'elles però sei ens donem conter de la gent que participa en el foro no en son tantes com per a fer els 25 vots (en este moment), no? Pareix que no en son més de 6 o 7, i la resta?

Vaig a ficar-los en el foro l'article on explicava el funcionament de l'enquesta, a vore si quan fassa la final voten amb el cap i no amb el cor.

sambori ha dit...

Seguint d´aniversaris hui hem de felicitar des d´ací a un falleret que encara que és menudet porta sang fallera a les venes i més tenint uns pares tant fallers.
Ell és Josep Nicolàs Martí i espere que ho passses molt bé junt als teus amiguets i el teu germanet Vicent.
Felicitats!!!!!!!!
Ah! i el propose per a l´ escut que ja fa alguns dies que no s´ha canviat.

Anònim ha dit...

Crec que no teniu vergonya...aixo no es manera de parlar de ningu

karla ha dit...

Agrairia que qui parle de la meua falla ho faja donant la cara,aixi per lo menos ens podrem defendre.gracies

Anònim ha dit...

No se qui és Karla, però pense que te tota la raó, podrieu els anònims dir qui sou, i així igual podríem fer crítiques sobre els comentaris, al menys fiqueu-se un nick.

Anònim ha dit...

Soc faller de la Ronda com tots sabeu, no fem d'un granet de arena una muntanya que no te trellat. Es el comentari d'una persona i ja sta, olvidem tonteries com aquesta i no convertim açò en un enfrontament dialectic que no porta a cap lloc. Xuso i Spielberg un abraç ;-) Gracies

Anònim ha dit...

BON DIA, ASOLES VOLDRIA DIR UNA COSA ASOLES SOM 7-8 EN EL NOSTRE FORO I CREC Q TENIEM EL DRET DE VOTAR I QUI A VOTAR I SI HIHAN MES VOTS PER ALGO SERA NO? NO CREC Q MOS CONEGUES AL IGUAL Q CREC QUE ERES DE LA FALLA CERVANTES, AL IGUAL Q CREC Q TOTS NO PENSEN COM TU, I SI NO VOTEM A LA INFANTIL ES PQ CREGUEM QUE HIHAN FALLES Q HO HAN FET MILLOR, TAMBE SI TANT SAPS DE MOSATROS VORAS Q EN EL NOSTRE PLAYBACK INFANTIL PARTICIPEN TOTS ELS XIQUETS DE 0 A 9 ANYS I E3N ELS ALTRES PLAYBACKS NO, PER LO TANT A DONEM A CONEIXER Q MOSATROS NO ANEM A VORE QUI GUANYA SINO A PASARO BE I AIXO Q UNA D´EIXES XIQUETES ES LA MEUA I O VA FER DE .....MARE, CON Q TE QUEDE CLAR Q ASI ES FA TOT PER DIVERSIO

Xuso ha dit...

Ahí ha parlat un senyor!!! meneges més raó que un sant amic Morell. Tu i jo sabem que tonteries com aquesta no duen a cap lloc. I coneguen-te se que tenim moltes altres coses en el cap que calfar-nos-la per una cosa així, no???? eres un crack morello, gràcies

Anònim ha dit...

gracies a tu amic Xuso, clar que tenim coses mes importants per les que preocupar-se i mes ara que ja estem damunt de falles i ens pilla en bou jejeje un abraç amigatxo!!! ;-)

Xuso ha dit...

I ahí una senyora, Maria tens rao en tot el que dius. Però crec que com diu Morell, açò no duu a cap lloc i no val la pena seguir parlant del tema,, no et pareix????

Al igual que vosaltres, nosaltres tot lo que fem ho fem per divertir-nos, és més, si som fallers, som perquè ens divertix, si volguerem competir, no estriem apuntats a una falla, estariem epuntats en un lloc federat per competir, no?? almenys és el meu entendre personal.

Jo crec que açò podem anar deixant-ho estar que no te trellat, si voleu continuar pegant-li voltes, lo unic que fareu és fer mala sang i jo no tinc ganes. ja no comente més dobre el tema

un abraç

Anònim ha dit...

Maria, pareix que si que estigues un poc picada per els comentaris, acabe de visitar el vostre blog i pareix que algú més també, al igual que xuso i morell, jo pense que no hi ha que generalitzar, i sincerament espere que una tonteria no acabe convertint-se en un enfado.
Ah i nosaltres no som expertos en res, simplement al igual que tots disfrutem de tot allò que fem.

karla ha dit...

Xuso i Morell teniu tota la rao,deixem estar el tema ja.No porta a cap lloc!
Ja estem en falles!Ara a disfrutar del que ens espera!

Salutacions.

SPIELBERG ha dit...

Maria, has fet un resum de tot el que jo havia dit, i tens tota la rao.

Deixem-ho estar ja que açò, en el fons, no val per a res. Sols per a que ens cabretjem sense sentit.

Anònim ha dit...

JA,JA,JA Q RISA ANONIM Q SE TE VEU EL CUL, JO JA SE KI ERES.

Anònim ha dit...

ANEM A PASAR DE TU DIRECTAMENT, SI VOLS ALGO TRAU LA KAA AIXINA PODREM TOTS RAONAR EN TU TOT ASO.

SPIELBERG ha dit...

Anònim de ara, estàs demanat que l'anònim d'abans done la cara però tu segueixes en l'anonimat.

Per favor, fiqueu-vos un nick i segui en l'anonimat, però així sabriem a qui dirigir-nos.

Anònim ha dit...

SPIELBERG, XDO TENS TOTA LA RAO, MAI HE ESCRIT X SI I NO SE COM PIRULA ASO, XO CREC Q L'ANONIM ESTA COLUMPIANTSE.
JO NO SOK DE LA RONDA SOK DE LA MATEIXA FALLA Q L'NONIM I NO HEM AEIX CORRECTE.

Anònim ha dit...

ES UNA XIKA UN POK PROBLEMATIKA, I SI VOLEU SABER KI ES EU TENIU FACIL, MIREU X ELS COMENTARIS DE ESTA FALLA I VOREU KI ES LA UNIKA Q ESCRIU.

SPIELBERG ha dit...

Gràcies Micky per ficar-te un nick, ara ja podem dirigir-nos a tu quan volgam dir-te alguna cosa.

Jo no voldria que digueses qui es eixe anònim, si eixa persona vol dir-ho que ho fassa però no anem a fer més polemiques, que açò és per a divertir-se i aguantar un poc millor el mono de falles durant l'any.

Anònim ha dit...

pense que anem a disaro estar... algunes persones el concepte "d ´agermanats" no el tenen molt clar, I NO VAIG A CREAR MALS ROLLOS EN AQUESTA FALLA JA QUE PENSE QUE HIHA MOLTA GENT QUE VAL LA PENA. MOLTS BESSETS.

Anònim ha dit...

MICKY JO TAMBE SE QUI ES EL ANOMIN, COM TU BE DIUS, SOLS EN LA MANERA D´ESCRIURE SE SAP.

Anònim ha dit...

JAJAJA, AÇO M DONA RISA, I MES QUAN EN STA FALLA TINC AMIGUES MOLT BONES, LES QUALS S'AVERGONYIXEN XQ JO HE VISCUT EN LES MEUES CARNS Q M TIREN 2 VEGADES D'AKESTA FALLA, QUAN EN LA MEUA FALLA ACOLLIM A TOT EL Q VINGA. XO BUENO, JO STIC MOLT B, I NO TINC RES EN CONTRA D LA FALLA, TOT EL CONTRARI, SOLES D LES XSONES COM STES Q ESCRIUEN ESTES COSES, Q SUPOSE Q SERAN D L'ESTIL D LS Q ENS TIRAREN A MI I A UNES QUANTES MES. GERMANOR!!! Q SOM LA FALLA RONDA CERVANTES, O NO S'ENRECORDEU XICONES? JAJAJA!!!

Anònim ha dit...

Mare de Deu,menudo cacau s´ha montat aÇí.Crec que no hi ha que donar importancia a estos comentaris, sempre he pensat que la gent que escriu i no dona la cara no val la pena ferli cas.Despres de llegir tots els comentaris, puc entendre lo calents que podeu estar, jo també estaria si ho hagueren dit de la meua falla, pero tampoc cal generalitzar, perque tots no som iguals.La veritat es que jo he entrat hui al vostre blog i si que he vist lo del lletrero en roig i els comentaris,( que conste que aÇò sols es la meua opinió i no vullc ofendre a ningú ) a mi la veritat es que ni me va ni me ve el que ha passat, pero no se si hagues sigut al reves, si a lo millor algú de la vostra falla o d´altra, dona el mateix, vos haguera ficat a caldo? ( espere que ningú es senca ofes, sols es una opinió personal)

Anònim ha dit...

Mirufret, per ahí dalt estan dient, que eixe anònim no és d´esta falla. Jo no se qui és, però ja he comentat sobre el tema, no m´ha paregut be ningún dels comentaris, però tampoc crec que tú degues dir el que estas diguent.

Anònim ha dit...

Pues si Miriam, no val la pena discutir per xorraes com esta...i com has dit, en sta falla hi ha mooooltíssima gent de trellat i tenim molts amic i amigues. Visca la RONDA-CERVANTES!!!, i a ki no li agrade q no mire...

Anònim ha dit...

JA TIA, XO SQ AIXO D TIRARMOS M VA SENTAR MOLT MAL, X AIXO HE PNSAT Q PODRIA SER LA MATEIXA XSONA, XO JO NO TINC RES EN CONTRA D LA FALLA, AL REVES,LA DEME ES AMIGA MEUA, A Q SI WAPA?

karla ha dit...

Anem a vore,vaig ser jo la que vaig ficar al foro de la meua falla que se estaven fent votacions a la vostra web...La veritat esque nosastres no eu sabiem,i si vaig dir que entraren a votar era per a fer-ho amb coneiximent,i bueno,si ens hem votat a nosaltres,igual es perque creguem que ens ho mereixquem.
Tambe puc dir que,al igual que la rojeta de la meua falla,he votat a la cervantes com a millor playback infantil...
Bueno,crec que ja s'ha parlat prou del tema i que no hem de pegarli mes voltes.El que importa es divertirse i pasaro be,i tots,per l'esforç que fem,ens mereixquem ser guanyadors.

Salutacions

Anònim ha dit...

Jo la veritat, crec que el tema està arribant un poc masa lluny, més quan no sabeu si l´anònim que s´ha clavat amb el vostre playback és d´esta falla, jo tots els dies entre un fum de vegades al nostre blog per a xarrar en la gent que col.labora amb nosaltres, per a divertir-me i pasar una estona agradable amb tots, inclusives vosaltres, però el que està pasant, ja no mola xicones. De la opinió d´una persona que no sabem qui és, estem fent una muntanya, i pense que ens ho mereixquem, ni una part ni l´altra.
Mirufret, no se qui eres, però si vols un dia ens fem una cerveseta i comentem el tema, tal vegada te puga llevar eixe rencor que et queda.

Anònim ha dit...

Cambiant de tema, hui comencem enserio en la cavalgata, per favor, es podeu arrimar a tirar una maneta.

Anònim ha dit...

TRANKILA, JA NO TINC RENCOR, XO M KEDA LA ESPINETA IXA,ADEMES, JA HE DIT Q LA VOSTRA FALLA ES AMIGA MEUA, SOC AMIGA D QUADRILLA D MAR, I LA XATA TB ES MOLT AMIGA MEUA. CREC Q SI Q SAPS KI SOC, SOC LA NOVIA D MAURI.

Anònim ha dit...

I SI, TNS RAO, STEM DONANTLI MASSA VOLTES AL TMA. X PART MEUA JA NO DIC RES MES.

Anònim ha dit...

Soc molt despista per als caracters de les persones, les teues amigues t´ho poden dir, crec que personalment no te conec, a vore si dins de poc, tinc el plaer.
I jo si que vull que digues eh, però sobre un altre tema que ens alegre més, que ja estem en falles. De tota manera ha sigut un plaer conversar amb tú.

sambori ha dit...

Caram açó hui està calentet!i la veritat que el tema play-back sempre porta polèmica!
No s´altereu que açó sols és una votació a nivell del blog i que la desició del jurat ja està presa.
Ah! Mirufret jo tampoc sé qui eres i no entenc l´espineta eixa que dius que tens clavada.Sols te demane que no ens escrigues els comentaris com si es tractara de un sms,te lleva categoria.
Cris com va aixó de la cavalcada???Ja m´he enterat que esteu a tope preparant la coreografia!!I segur que queda de luxe!!!!o al menys per intentar-ho que no quede,encara que a més d´un li costarà un disgust ensenyar-se-la!!!

Anònim ha dit...

Jijiji, com ho saps eh sambori, segur que a mes d´un li costa prou, però jo estic super orgullosa, de la resposta de la gent, per a res m´esperava esta resposta masiva, jo contava en unes 15 persones i ja saps que en som una montonà. Estic super contenta. Bueno esta nit hi ha assaig eh!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ESQ STIC ACOSTUMÀ A ESCRIURE AIXÍ. SOC LA PROTAGONISTA DL NOSTRE PLAY BACK XO ANAVA MOLT PINTA EIXE DIA...

Anònim ha dit...

Xiques ja veig q la cosa esta mes tranquila, pues ja seria hora eh¡. Ye Miri pues jo tampoc sabia que eres tu mirufret, ara ja heu se.Encara estas tu pegantli voltes a lo de la cavalgata d´eixe any... pues no val la pena.Pero que sapigues que tots no son iguals,i en totes les falles hi ha de eixa gent, o no? aixina qu es normal que cadascú vol que guanye la seua falla, normal, pero no ni ha que xafarmos uns en altres i pase lo que pase nosaltres sempre ens durem bé amb totes vosaltres

Anònim ha dit...

Ale, tema arreglat!!!, borrón y cuenta nueva!!!, ara a disfrutar cadascú en la seua falla, i en alguns actes com les paelles (q son d´ací poc) podrem passar el dia tots junts de la festa!!
Un besset!!!

Anònim ha dit...

Vaja que sí, que ja tenim tots els actes ahí, i lo que mola és tindre amics en tots els llocs, així ens farem les casalletes pel morro ehhh!!!!!!!!!
Espere vore-vos a totes per açí de tant en tant.
Un saludet per a tots.

Anònim ha dit...

Ay, mirufret, a Mauri el conec fa molts, molts anys. A vore si tinc el gust de coneixert, que com habia dit abans, personalment, no te conec.

Anònim ha dit...

OK, JO TAMPOC T CONEC, JA ENS PRESENTAREM, VAL?

Anònim ha dit...

Bona nit a tots!!!xicones que esteu d'excursió per la falla cervantes?
I colli quin lio que s'armat!!no caben més comentaris!!jajaja
Bueno disfruteu les falles!!!Viva les falles!!!

Anònim ha dit...

mirufret hola soc natalia viva la falla ronda de cervantes, pero que collons pasa?, que no esteu be jajajaja
No teniu que fer cas de res de lo que la gent diga i menos encara de una persona que no dona la cara, tan sols te tinc que dir que "VIVA LA RONDA CERVANTES" avore si podem parlar més a menut val? besets

Anònim ha dit...

a per cert,mirufret avore quant ens senanem de festeta totes com antes

Anònim ha dit...

ME PAREIX MOLT MAL, X PRIMERA SI NO VOLEU POLEMIKES HAVER POSAT UNA ENKESTA PA VOTAR, KUANT SABEU Q SOLS DONARA PROBLEMES, SI AIXO ES COSA DEL XURAT, AHI JA EU AKTUAT MAL.
I AIXO DE RONDA CERVANTES!!! NO M'AGRADA JA Q EN LA RONDA LA GENT ES MOLT MES PERSONA Q VOSALTRES. ALLI POTS ENTRAR I NO TENS NINGUN PROBLEMA, EN CERVANTES ENTRE Q NO PAREN DE MIRARTE I XARRAETES...... VIXKA LA RONDA DEL PAIS VALENCIA.

Anònim ha dit...

NO SOK FALLER XO SI ALGUN DIA TINK Q SERO SEGUR Q DE CRVANTES NO.

Xuso ha dit...

micky, ací pots entrar sempre que vullgues a comentar, a insultar ves-te'n a ta casa. Qui eres tu per a valorar lo que esta be o mal. La veritat és que no sé ni per que et faig cas, però be... Lo que està be o està mal ho decidixe els jutjes.

I per què algo que puga causar controversia o diferents opinions ha de ser polèmic??? que no es poden discutir temes sense teindre que faltar a ningú ni ofendre a ningú. Has demostrat molt poc en els comentaris que acabes de fer. I si fores faller, no es que en cervantes et mirarien mal (que a mi això em fa una gràcia la gent que ho diu, en Cervantes som 350 fallers, creus que estriem allí si ens miraren mal???), sinó que no t'aguantarien, si fas comentaris com este.

I per a decidir qui és pesona o no, primer mira't tu a l'espill!!

Desde luego a patinar a central park!!!! micky!!!

un abraç

Anònim ha dit...

XUSO, KOM ES AIXO Q PODEU PARLAR VGOSALTRES MAL D'ALTRES FALLES I KUANT PARLEN DE VOSALTRES PAREIX Q VOS SENT MAL?????? NO DEURIA DE SER AIXINA, SOLS HE DIT Q SI ELS RESULTATS SON KOSA DEL XURAT, POSAR AIXO DONA PEU A MALS ROLLOS.
KUANT AHIR LA COMPANYA MIRUFRET VA DONAR LA SEUA OPINIO ES TIRAREU TOTS DAMUNT, X KUANT ES TRCTA DE VOSALTRES NO VOLEU Q NINGU OPINE MAL.
CREC Q NO ES XUST, ASO ESTA PA OPINAR BE O MAL I NIA Q ACEPTARO.
HO SENK MOLT XO IXA ES LA REALITAT.

Xuso ha dit...

Micky el primer que has de fer és no generalitzar, perquè un anònim (que no sabem si és de cervantes)done la seua opinió insultant als demés no vol dir que la falla cervantes tinga eixa opinió. I quan mirufret va donar la seua opinió, que està en tot el seu dret, no se li tirà ningú damunt, sols es donaren opinions diferents, que ací cadascú te dret a donar la seua opinió. i si no ens agrada no vol dir que siga ni millor ni pitjor simplement diferent.

A mi no m'hauràs llegit tirar-me damunt de ningun comentari sempre que no falte a ningú. Sols he criticat dos comentaris en aquest article, els que ofenen. Un el de l'anònim i l'altre el teu.

Et torne a dir que cadascú te una manera de vore i expressar les coses, però faltar al respete és el que no és deu de fer. Sols t'ho he dit per això.

Anònim ha dit...

MOLT BE XUSO, KEDA CLAR. XDO SI TE MOLESTAT EN ALGO. CREC Q ASO JA FA PUDOR I DEURIEM DE PASAR.
KI VULLGA OPINAR MAL DE UNA FALLA LO Q TE Q FER ES X LO MENOS TRAURE LA CARA, MI NO M'AGRADA OFENRE A NINGU, XO AIXO Q HANDIT MA PREGUT RASTRERO.

Xuso ha dit...

tu has opinat mal d'una falla, micky, o no ho recordes???

A mi també me pareix rastrero, lo del anònim i lo que has dit tu i no vaig a ser jo el que continue discutint no soc aixina, quan vullgues quedem ens fem una cervessota i parlem tot açò... que lo de pudor no m'ha quedat clar per què ho dius...

sambori ha dit...

A este Micky el que li falten són modos!!!
A mi en cauria la cara de vergonya entrar en un blog d´una fala fóra la que fóra i possar-me a faltar al personal jutjant qui és més o menys persona.
Bé li adjudicarem aixó que diu Amparo de la gent que escriu en majúscules,ja sabeu,je,je!!!
Gràcies Xuso crec que li has deixat molt clar aixó de mirar mal.
I a vore si ja es tanca el tema!
No estaria gens malament que quan es digneu a fer comentaris siguen en altre to.
GRÀCIES.

Anònim ha dit...

Uy per favor, tu eres un maleducat micky, el que me estava perguent.
Però este ha llegit les converses de ahir, ningú li falta al respete a ningú, tot el contrari.
L´únic que està parlant amb falta de respete eres tu.

Anònim ha dit...

TOT AÇO HEM DON RISA........

Anònim ha dit...

"em" dona risa, sense h micky...

Anònim ha dit...

ja esta be home!estes tonteries les feu en casa!

Anònim ha dit...

una coseta bullc dirte micky:
a tu ni te ba ni te be lo de la "ronda cervantes" per que aixo ba ser una festeta que ferem unes cuantes amigues, de la ronda i la cervantes al "solet" que eu bategarem com a tal.
i si tu no eres faller/a, que mes te dona que una falla es diga la "ronda cervantes"?

Anònim ha dit...

una coseta bullc dirte micky:
a tu ni te ba ni te be lo de la "ronda cervantes" per que aixo ba ser una festeta que ferem unes cuantes amigues, de la ronda i la cervantes al "solet" que eu bategarem com a tal.
i si tu no eres faller/a, que mes te dona que una falla es diga la "ronda cervantes"?

Anònim ha dit...

ah!xuso tinc que parlar amb tu , que eres més car de vore

Anònim ha dit...

COL.LABORACIO AMB LA RONDA

Hem aplaçat el sorteig de les 12 hores de futbet per a hui a les 21:00.Si algú coneix algun equip que vullga apuntar-se,encara esta a temps, necesitem un parell d'equips mes.
GRACIES

INSCRIPCIOS: 96.170.11.4

Anònim ha dit...

que fuerte sambori diu que no coneix a mirufret si es deme i mirufret diu que son super amigues impresionant