http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 25 de febrer del 2008

No entenc el que passa...

No se si soc el més indicat per a escriure aquest article, ja que no em veig en possessió de la veritat absoluta... però últimament veig que estem sufrint en el blog, obert a tot el mon faller i no faller, una sèrie d'atacs indiscriminats contra la nostra comissió.

No entenc massa quin és el motiu d'aquestos atacs, no sé si és perquè jo no no entenc o perquè tampoc s'expliquen massa be o no ens ho deixen prou clar.

Ens han dit que no som iguals que els demés, que no tenim vergonya... ens critiquen perquè diuen que si fora al revés nosaltres hauguérem criticat (un poc fort no?) això en el meu poble es diu PRE-JUTJAR.

I vull fer reflexió del perquè d'aquests prejudicis, ja que, si som sincers, a ningú ens agrada que ens critiquen, a ningú li agrada que parlen mal d'ell, però quan arriva eixe moment, ens hem de plantejar per què ho fan i tratar de corregir els possibles errors o les possibles males obres que es puguen haver fet, o simplement analitzar si des d'on provenen les crítiques tenen valor o son simplement falacies, envejes o ganes de gresca.

Sé de bona tinta que tots som humans i tots ens podem equivocar, però això no m'ho han ensenyat en la meua comissió, m'ho han ensenyat en casa, al igual qe sempre m'han dit que per la vida s'ha d'anar amb humilitat. Això jo li dic educació. I dic açò perquè rectificar és de savis i demanar disculpes de persones sensates. Així és que jo, i parle en el meu nom, demane disculpes per si he fet o dit o escrit alguna cosa per la que algú s'haja pogut sentir ofés, o s'haja sentit discriminat o desprestigiat. I dic "per si he fet o dit o escrit", perquè si vos soc sincer, no sé massa be, i ja ho dit abans, perquè hi ha gent tant molesta amb la nostra comissió.

Hui mateix, ens han escrit un anònim dient que si nosaltres haguérem vist una actitut, com la que tinguerem nosaltres en el rally (no puc jutjar perquè no vaig estar allí, però fique la mà en el foc per qualsevol membre de la meua comissió que no s'ofendria ni insultaria a ningú) la haguérem criticat.. Però amic anònim espere vosté a vore una cosa per a poder dir com haguérem reaccionat nosaltres.

Jo lo únic que veig és com reaccioneu vosaltres, i ens dieu intolerants, i ens dieu que fem les coses malament, quan jo sols veig els vostres comentaris al nostre blog. Amic anònim, vosté ha vist alguns comentaris de fallers de la falla plaça cervantes als bolgs de les altres falles criticant actituds o insultant als membres de les comissions o burlant-se de les demés falles??

Jo sols veig les vostres crítiques al nostre blog, aleshores dic jo, la pregunta seria... no serà voste, anònim l'intolerant, el que critica i el que es clava indiscriminada i gratuïtament amb la meua falla???

No vull dir més sols dir que les falles les tenim ahí, que deguem fer-nos tots una cura d'humilitat i mirar-nos les nostres mans abans de parlar dels demés. Que tots tenim fallos i que cadascú actuem d'una manera, ni millor ni pitjor, sols diferent.

Amic anònim, jo no veig critiques de la falla plaça de Cervantes per cap lloc, sols veig les teues ací, et demanaria si fores tan amable, de deixar de criticar gratuïtament la meua falla, que crec que no li ha fet res a voste. I per tonteries com la que voste està fomentant ens tocarà tancar el blog de la falla, perquè esta iniciativa es va fer per a fomentar la germanor entre els fallers i no fallers i per a viure la nostra festa tot l'any, i no per a tirar-nos els trastos al cap.

Totes les opinions abans esmentades són meues, és a dir, de Xuso, de Josep Fuster i Puchades, ho dic per si algú no sap qui soc, per a que sàpia com pense, jo no m'amague i, amic anònim te torne a dir que, si vols, ens veiem,xarrem, me dones la teua opinió i me dius en lo que hem errat i jo et demanaré disculpes personalment i tractaré de millorar en tot lo possible, si es que de veres hem actuat tant malament.

Les opinions NO són de la Falla Plaça Cervantes són MEUES.

Dit açò, ja no tornaré a escriure o contestar a comentaris que intenten malficar, crear polèmica i intentar ofendre a membres de la meua comissió, sempre he pensat que no val la pena... I deixe en mans de la comissió les decisions que es puguen prendre sobre el futur del blog. Dic del blog, perquè el futur de la Falla sí que sé quin és:

CONTINUAR CRESQUENT COM A FALLA, CONTINUAR AMB EL FOMENT DE LA NOSTRA CULTURA I LA NOSTRA FESTA I, SOBRETOT CONTINUAR AMB ELS LLAÇOS D'AMISTAT, GERMANOR I FAMILIARS QUE ES FAN A LA NOSTRA COMISSIÓ.

VISCA LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES, VISCA LA MANERA QUE TENIU DE VORE I VIURE EL MON DE LES FALLES, SOU ELS MILLORS (per a mi clar, per als anònims igual no)

43 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Per contestar a "un faller d'altra falla", "anonim" i qualsevol que ho vuiga saber, no vaig a amagarme darrere d'un nom,seudonim paraules, etc, em diuen Jorge = How to fish (igual mes conegut com el germa del Xurro) i soc de la Falla Cervantes.

Porte un anyet en aquesta comissio i lo primer que vaig vore era la germanor, la gran familia que era el mon faller i sobre tot la gran amistat entre les falles de Sueca (demostrat en la festa de Germanor).

Com he dit abançs a mi personalment m'agraden les critiques (tant positives com negatives), del tema del Ral·ly m'afecta de ple, si en festes no podem perdre la vergonya quines festes mes aburrides serien?.

I com be diu Xuso " si vols, ens veiem,xarrem, me dones la teua opinió i me dius en lo que hem errat i jo et demanaré disculpes personalment i tractaré de millorar en tot lo possible, si es que de veres hem actuat tant malament,en el meu cas en el Ral·ly."

SPIELBERG ha dit...

2 coses.

Jo si que vaig estar en el ral·li, des d'abans del principi fins després del final, i no vaig percatar ninguna mala actitud de la gent de la meua falla. NO se si per que hi estava massa afaenat o per que no hi haué cap actitud.

I si es refereix a intentar animar un poc l'ambient amb els megàfons, no trobe lògic l'arribar a este extrem.

I segon. Les opinions de Xuso son d'ell però amb el seu permís les faig meues també. No voldriem arribar a l'extrem que diu a l'article. Ja passarem per uns moments molt delicats en aquest bloc i a ningú ens agradaria que es tornaren a repetir.


Demà ficarem les fotos que Mariam i Jorge ens han enviat del cap de setmana. Algú ens envia un article.

Anònim ha dit...

La veritat es,que no se que dir,no entenc res.
Perque tant de odi?si realment tots tenim amics en altres falles i cuant ens vegem, tot es un abraç i alegria.
Torne a dir que no entenc res,crec que tot son ganes de fer mal;
pues amb nosaltres no van a conseguiro.
VISCA LA FALLA CERVANTES.
A tu Xuso dirte que com tu estem tots sense antendre res.

Anònim ha dit...

Xuso no fases cas tot son çels de vore k tots mosatros mos portem super guai la gent de fora sempre a opinat mal d la falla y fasen lo k fasen van a seguir pensant lo mateix pero ells seu pedren pk som la millor falla y k pnsen lo k vullgn vixca la nostra falla

Anònim ha dit...

A quin estrem ens ha fet arribar aquest anonim tant mal intencionat, per culpa de persones aixi creixen aquestes polemiques. Jo crec que no teniu que demanar perdo a ningu i seguir com sou.

Anònim ha dit...

Ademes a vore eixes fotos del cap de setmana i podrem demostrar com tots junts ens ho hem passat molt be encara que com diu Xuso mes d´un ens a quedat un poc d´amnesia.

sambori ha dit...

Xuso com sempre has deixat molt clar el tema,jo també pense com tú i si hem tingut algun error son humans i sabem admitir-lo i si cap rectificar-lo.

I ara al que anem a passar-ho bé i crec que ja és moment de tancar el tema.Queda menys d´un mes per a cremar la falla així que hem d´aprofitar al màxim cada moment,no cregueu??????

Anònim ha dit...

A QUI VOLEU DONAR PENA?¿?QUE ANEU DE POBRETS I BONES PERSONES?¿?¿VAAAAAAA....QUE TODOS SABEMOS DE QUE PIE COJEAIS.PERO SI ES SENTIU MILLOR AIXINA...ANIM XICS!!!
VISCA LA FALLA PLAÇA CERVANTES!
SOU ELS MILLORS!!!
BE,JO JA ME RETIRE,ES EL QUE VOLEU,NO?¿?¿FINS ALTRA!
PROCUREU SER MES PLANETS....

SPIELBERG ha dit...

Pena? Pobrets? Bones persones? No ho entenc.

Al final no has dit res de trellat en cap moment, no has explicat res i ara desapareixeràs, i encara dius.

Anònim ha dit...

Carlos jo també vaig estar al rally i no hem va parèixer res escandalós.Sols ho va fastidiar la plutja,però així i tot intentàrem passar-ho el millor possible encara que erem pocs fallers de la falla.
A més,enguany com ja sabeu degut a les obres no teniem cotxe i gràcies a Vicent el Bou almenys no hem perdut els 60 euros!! des d´ací vull agraïr la feina que has fet Vicent.
Açó es veu que este anònim no ho sap valorar!que tenim fallers que a pesar de les circumstàncies sempre estan ahí per a treballar i si cal per a passar-ho bé que també ens ho mereixem.

rocio ha dit...

Hola¡¡¡
Jo com a fallera d'una comissio se que hi han lios, malentesos... en el que molta gent disfruta, però a qui li agrada la festa li agrada tindre-la en pau i per a fer-ho possible tens que anar parlar-ho i intentar arreglar-ho sense ofendre a ningú, i menys incluir a una comiisio quant el problema pot ser un rifirafe amb un faller/a.

Jo he tingut el plaer e coneixer a dos faller bonisims, Xuso i Carlos, supose que ells no han naixcut ensenyats, sino que poc a poc han apres dins de la seua falla. Vullc dir que si ells son bons, serà perque tindran bons mestres no seran tots roins, encara que hi ha de tot en tots els llocs.

Xuso i Calos i fallers que fan posible que la comissio tire endavant. Anim¡¡¡

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, gran article Xuso (com sempre).Jo tampoc vaig estar al rally el diumenge, pero no crec que passara res del que s´ha dit,pero be.
En quant a lo de l´anonim, sempre he dit (encara que jo soc la primera que m´ensenc quan llitg algun comentari d´estos tan absurdes) que a palabras necias oidos sordos, i ja esta,que ens te que amargar a nosaltres un comentari d´una persona que ni ens va ni ens ve, i mes si portem la nostra falla tan adins.Oblidarnos dels comentaris i les xarraetes, i lo be que ens ho passem tots junts, lo feliÇ que estem, qui te que vindre a amargarnos a nosaltres, ara en plenes festes que estem? menos calfarnos el cap i mes disfrutar, que quan menos ens donem conter ja ahurem cremat la falla, i estarem plorant de pena, que tots estos bons moments es quedaran a les cendres de la plaÇa Cervantes.
Aixina es que vixca la nostra falla, la FALLA PLAçA DE CERVANTES i com no tota la gent que ens volem dins la falla i tota eixa gent que sense pertanyer a la nostra comisió ensdemostra dia a dia que ens aprecia moltissim¡
VIXQUEN LES FALLES¡

unrodabars ha dit...

Jo diria que 50 anys no es cumpleixen tots els dies,no??

A disfrutar de les falles i a viure este any tan especial!!!!

Anònim ha dit...

no feu cas de res la gent es molt celosa yo sosl puc dir que conec poca gent de cervantes pero son de lujo cuant estic en ells eu pase molt ve sou molt bons un beset.I dels anonims no feu cas que donen la cara enconter de amagarse vaix un anonim per a insultar i fer comentaris de molt mal gust.

Anònim ha dit...

Sempre hi ha gent que ens aprecia, sera que no som tan roins?
Hi ha que quedarse amb estos comentaris,gent que sap el que es falla i aprecianos uns a altres, gracies a tota esta gent, del que he llegit per ahi dalt, quasi que ni opine, no val la pena

Anònim ha dit...

anonim, tan valent que eres i tant que t´agrada criticar,
perque no mos dius realment qui eres? o tens por que jusguem la teua persona?
a lo millor tamagues, perque tens vergonya de tu mateix

Anònim ha dit...

Molt bon article Xuso¡¡ tu saps en este cas lo que faria la pantoja?
DIENTES, DIENTES¡¡¡¡
Al disabte heu pasarem millor que este i a qui li parega mal el que estem fent, aixó es que te rabia de ell no podero pasar igual de be¡
I quina culpa tenim nosaltres de que hi ha gent amargá?
lo dit: DIENTES, DIENTES¡¡

Anònim ha dit...

Xatis paseu dl tma ya,l anonim qant parla tant es pk t cels d vore k mosatros mos seu estem pasant be y tots estem juns,cuant parla tant pk en la seua falla no estara tan agust qant mira lo k fm mosatros,

Angeles ll. ha dit...

soc fallera de la xuquer, i nomes dir-vos q paseu de estos anonims q lo important es tindre la conciencia trankila i a disfrutar i es més , encara heu fet masa per ell perq no es mereixia ni l'article dedicat.ANIMS¡¡¡

Anònim ha dit...

soc fallera de la avenguda i dirvos k teniu el nos suport . este anonim no te sanc fallera els fallers no tenim ixa mala sanc un bes a tots de part de la avenguda anims i a pasaro be

Anònim ha dit...

hola, sok fallera, no konek a molta gent de cervantes xo tink unes kuantes amistats x ahi. nomes dirvos q no feu kas, simplement elimineo ixos comentaris q nomes q son x a traure discusions. Un beset a tots.

rojuel ha dit...

Ni cas, a palabras necias oidos sordos... Vosaltres a disfrutar de les falles, que ja les tenim ahi!!

Anònim ha dit...

hola, mira jo no critique la vostra falla,al contrari, tinc molts amics en ella, i vist lo vist, en el nostre foro una fallera d la nostra falla, la ronda, ha demanat q vos donarem apoyo ja q som comisions amigues q ens podem ajudar, i la resposta d algu d la vostra falla ha sigut dir-nos q som unes bruixes i q ara no els interesa la nostra ajuda. Ja s q no es pot generalitzar xo es un poc trist q hi haja gent q actue aixi, xq se't lleven les ganes d la tant nomenada "germanor"

Anònim ha dit...

gracies a tota eixa gent que te el cor de lo que significa la festa fallera per a un bon faller, esta clar clar que cadascú a la se4ua falla es sent com a sa casa, pero això no lleva que no aprecies al restant de comissions.També se que sempre tens mes rose en unes que en altres, pero es que les bones de veritat es noten a llarga distancia.
Crec que estes persones que ens han demostrat el seu apoyo no pensen com el famos a"anonim" igual serà per algo.Pero es ben sabut per exemple que amb la comissió de l´Avinguda d´Espanya ens fem algun que altre favor entre les dues comissions i això es Germanor¡ i ademes hi ha gent molt gran com a persona i com a fallera en eixa falla, ademes gent jove que esta tirant endavant la falla, enhorabona xicons¡ i així podria parlar de moltes altres falles de sueca

Ruth ha dit...

Hola a tots!
He escric abans, xo xuso no sé xq no se me publica, weno a lo q anava:
jo crec q la picanya te raó, éste(l´anònim)te uns cels q flipes de vore q nosatres sí sabem fer festa i viure la falla amb al. legria, i q x lo que hem demostra vosté senyor anònim no sap ni viure la falla ni disfrutar d´ella, xq si no no ens criticaría d´ixa forma.
sols dir q visca la nostra falla, la falla plaça de cervantes i q anem preparan-nos q les falles acaven d començar i ens qda molta festa q disfrutar!

Anònim ha dit...

VAIG A DIR UNA COSA DESPRES DE DONAR LES GRACIES A TOTS ELS AMICS FALLERS DE SUECA ,A PARTIR DE ARA PER MI NO TENIM QUE CONTESTAR A NINGU QUE OFENGA ALS FALLERS DE ESTA COMISIÓ O ALTRA DE SUECA , AL FINAL SABURRIRAN D´ESCRIURE ESPECIALMENT ELS ANONIMS, QUE VOS PAREIX L´IDEA? DEME ESTES FALLES TE POSARE EN EL CASAL LES CANSONS QUE ME DEMANES... JE JE JE

Anònim ha dit...

Amadeo te raó, xe el que m´ha costat xafar-me la llengua durant tot el dia, però a la fi, no m´ha pogut aguantar.
Jo simplement, els llevaria, això que vol dir, vindre a clavar-se en nosaltres a la nostra casa, però serà sinvergüensa, encara s´atreveix eixe a criticar a un faller de bandera, perquè si li ocurreix pasar-se-ho bé en un acte faller, o tota la comissió, per ser com som, una bona família fallera que no es clava en ningú.
Mare meua si poguera jo saber d´on han eixit estos comentaris, et diria lo que pense de tu en la teua cara, sense amagarme darrere d´un seudònim, ni molts menys com una persona anònima.
I Xuso, sense que els vega jo ehhh.......jejeje.
A la resta de la gent que ha comentat alguna coseta hui, jo també vull donar-los les gràcies, per recolzar als fallers de cervantes.

Anònim ha dit...

Una de videos (vos enrecordeu del Informal?)

http://es.youtube.com/watch?v=DokJ7IKzbGo

http://es.youtube.com/watch?v=BstFHAei0kI&feature=related

Que autentics que eren.

Anònim ha dit...

visca la falla cervantes, a la merda els putos anonims
que fan mal, doneu la cara

Anònim ha dit...

TRISTES

Anònim ha dit...

xxxxxxxxxxxxxx

Anònim ha dit...

NO VOS AGRADA QUE VOS DIGUEN LES VERITATS
HAY QUE ESTAR A LAS VERDES Y A LAS MADURAS, PESE A QUIEN PESE

Anònim ha dit...

i tu ens dius que no ens agrada que mos digues les veritats,si tan sincer eres:
perque no dius qui eres, justiciero/a? que tens caca.

DPeiro ha dit...

Amics, no és plantejeu en no permetre els comentaris anònims? Qui vullga opinar que s'obriga un compte Blogger, i al menys ens podrem dirigir a ell com si d'una persona és tractés, no cregueu?

Un abraç des d'Oliva.

Anònim ha dit...

video pa ligar, ai corderaaaaaaaaaa

http://es.youtube.com/watch?v=CFY7n30axrc&feature=related

Anònim ha dit...

Sincerament tinc que dir-vos que jo crec que vosaltres sols esteu fent tot aço per a crear polémica i que la gent visite mes la vostra pàgina...
No se exactament que voleu conseguir,però segons el que he pogut comprovar a les altres webs,quan passa un cas d'aquestos,el encarregat del BLOG,inmediatament,borra els comentaris.Així que si de veritat voleu que aço s'acabe,procureu fer el mateix.
No ho dic per fer mal, ni vullc que ningú es senga ofés.es una opinió com altra.I crec que un bon consell....

Xuso ha dit...

Amic/a comissió com a webmaster del blog t'agafe el consell com a bo que és, però et diré que no tens raó. No ho fem per crear plèmica. Simplement no els he borrat perquè tinc altres feines que fer, que estar pendent dels comentaris per a borrar-los.

L'altre company meu webmaster també. Per sort o per desgràcia som gent molt ocupada i tinc temps per a tot i per a tots, menys per a fer cas a tonteries, la meua vida noes basa en això, tinc moltes altres prioritats.

De totes maneres ja et dic que gràcies pel consell, però també crec que has pecat de donar per sentat una cosa que no és real.

un abraç!!!

Anònim ha dit...

jo no crec que siga un de nosaltres
pero te done la raó, en lo de no deixar entrar a ningun sujeto de estos

Anònim ha dit...

que pasa Xuso!estas per ahi?

Xuso ha dit...

ací estic filla meua!!! peleant un rato

Anònim ha dit...

no fases cas que es lo que volen
nosaltres al solet,que es lo nostre

Anònim ha dit...

hala madrid.perque no parlem de futbol que es mes interesant.igual al anonim no li mola i mos disa tranquils

Anònim ha dit...

VAL LA PENA QUE NO CONTESTEM A L´ANÒNIM, A LUCAS VIXCA EL MADRID, I QUE A AMADEIN LI LA MAMEN