http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 4 de febrer del 2008

Queeee guaaaaiiii.... estem en Vinaroooos!!!!!

Així és o, millor dit, estàvem a Vinaròs, i esta frase la repetirme fins la sacietat, veritat Eva???

Eren les 9 del matí del dissabte i a la granja arrosera un grup de fallers es disposava a pujar a l’autobús de Granero per a ficar rumb a Vinaròs, com sempre, algú es va retardar un poquet, però no diré noms (jejeje). Les pexinoles ja estaven ataviades amb mocador roig al cap, sabatetes de Mª Isabel (antes muerta que senzilla) i una samarreta roja amb una frase molt original a l’esquena.

El senyor Pedro, va ficar l’autobús en marxa i després de parar en l’Autogrill de torn i menjar-nos un entrepà de pernil que et costa 15 euros, i algun que altre sermonet del conductor, i algun que altre camionero content (eh, Natalia??!!), arrivàrem a l’Hotel Casablanca de Peñíscola, passades les 12 del mijdia. L’hotel format, per habitacions tipo apartamento, colocades al voltant d’una baseta, estava molt bé, de lo milloret del viatge. Un 10 per a les organitzadores!!! Que guaaaai!

Una vegada les maletes refillades a dins les habitacions de l’hotel, correguérem cap a Vinaròs a vore l’espectacle de la Batukada Sambeiros… i resulta que la batukada de Sambeiros eren 4 brasileiros (de Sollana), amb dos tambors i 4 "zancudos"… però com no, allí estava la Falla Plaça Cervantes, per a animar una mica el cotarro!!!! Queee Guaaaaaiiiii!!!!

Després buscarem un lloc per a dinar, un poc complicat, ja que n’anàvem 30, però férem alçar-se a dos o tres taules que estàven a punt d’acavar (que mals que sou!!) i dinàrem molt i molt bo. La cuadrilla de l’imserso, tenia reservada taula en no se quina marisqueria del port de Vinaròs es quedaren tota la vesprada per allí i, els més joves, tornarme al’hotel per fer una mica de siesteta i una xarradeta, i el tio Blai aprofità per contar-nos algunes historietes!!

Es feren les 19 de la vesprada i tornarem, cap a Vinaròs per a vore la desfilada, la veritat és que Vinaròs canvià del cel a la terra, del matí a la vesprada. L’ambient era inmillorable i gent hi havia per tots els llocs. Una vegada acomodats a les graderies començà la desfilada, amb un colorit I unes disfresses, molt currades… i Blai, que no anem a descubrir ací lo gran faller que és, ja estava agafant idees per a trasportar-les a la nostra comissió…..

Sopar i festeta en l’Hotel, dic festeta, perquè va ser curteta, i això que el del bar de l’hotel va fer el jornal amb nosaltres i li animarem prou la "garita". I després, a les 1.30 de la matinada posarme rumba mb taxi cap a Vinaròs de nou a vore l’espectacle de gent, disfresses i música…(alguns es quedàren a l’hotel, ja en tenien prou!!!)

Una vegada al recinte del carnaval, ens trovarme amb una marabunta de gent, que rondaria les 20000 persones, que tenien que travesear un carrer d’uns 500 metres fins arrivar a la carpa on estava l’orquestra, doncs mireu com estava la gent que travesear aquell carrer ens costà 1 hora d’espentes, roces, balls, i esperar a Vicent el xurret, que duia una disfressa molt original i trumfà més que la coca-cola… (que vos ho conte, que vos ho conte…) . Una vegada en la carpa, disfrutarem de l’ambien i de la bona música de l’orquestra Liverpool (molt bona). Queee guaaaiiiiii!!!!! El mal venia quan teniem ganes d’orinar, clar com allò estava a tope, eixir i entrar de la carpa costava mitja hora i corriem el risc de no trovar-nos, aleshores eixiem tots juntets a orinar i tornàvem, tots juntets. Però clar, es veu que algú tenia un problemita de próstata, perquè ens pasarme més rato fora que dins!!!! Inclús alguna volta ens ahorrarem el viatge, no Eva?????, fins ací ens ho pasarem de luxe.
Dic fins ací perquè després ens tocà pàssar una hora congelats esperant taxi, però a la fi no arribà la sang al riu…

A l’endemà quan alguns desdejunaren a l’hotel i altres havien acabat d’arribar de Vinaròs, hi havia programada una visita al Castell del Papa Luna, de PEñíscola, que clar, anàren els "papas", perquè els jovenets, estàven "en la lluna" o en el "séptimo cielo" dormint!!!

Després de dinar a l’hotel marxàrem de camí cap a Sueca, une peliculeta i dos "animalaes" que amollaven Jessi i Vcent de tant en tant i el viatge de tornada se’ns va fer molt curt!!! queee guaaaaiiii!!!!

El viatge per a repetir (jo m’ho vaig passar molt bé) i un 10 per a les organitzadores Mariam i Eva!!!

P.d.: Jo he fet un breu relat, a modo de crònica del viatge, sense massa detalls, els detalls els fiqueu vosaltres, si voleu als comentaris, o m’envieu algun escrit… perdoneu l’espessor del text, però dilluns, què voleu, encara estic espesset!!!!

També estic esperant les fotos del viatge, sobretot una que vos propossaré un joc quan la penje!!!!

15 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

l'article està fet a presses i corrent, completeu-lo amb comentaris o envieu altres punts de vista al correu i els publicarem. ENVIEU LES FOTOS. I disculpeu la poca retòrica de l'article, però ja vos he dit que estic un poc espesset i hi havia moltes coses que contar...

sambori ha dit...

Xuso ja sabia jo que no tardaries a contar-nos el viatget a Vinaròs!
i... ha cundit la cosa,no haureu tengut temps per aburrir-se!!i això que el pronòstic del temps no acompanyava masa!
Per a l´altre apunteu-me,segur que no falte!
Cert que ja teniu en el cap organitzar altra eixideta coneguent-vos.
Ara sols ens queda veure les fotos sobretot les de les disfresses així que no tardeu en enviar-les!

Xuso ha dit...

Cris, sambori no va anar al viatge i tu preguntant a mig autobús!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que decepció Xuso, jo que creia que el descubririem, però m´alegre de saber que no era ningú dels que estava allí, perquè si haguera estat, de segur que jo no hauria confiat més en la seua paraula. Tal vegada ho fa per despistar, bueno deixem el tema apart.... Pasarem un bon rato fent de detectius. Estes falles agafarem el megafono de Vicent i continuarem la búsqueda, o millor encara podem fer la festa webera al solet, queda algún fin de semana buit?????? Jejeje
Ja te enviarem les nostres fotos, que hi ha qui va pujar a una carrossa. Nosaltres no veguerem el desfile sentades, tinguerem un problemeta amb els tickets de les cadires i Rakel, Noe, La Sevi, la Xata, Eveta, Gloria, Deme i jo varem ser destinades a un altra tribuna, i que guay, pasarem la desfilada ballant amb les comparses i fent-nos fotos amb tot aquel que anara disfrasat, pujarem fins en una carrossa per a fer-nos una foto amb el rei de la comparsa, no hay mal que por bien no venga. El problema va valdre la pena.

Anònim ha dit...

Que enveja que m'ho fet al llegir el comentari de Xuso, s'ho pasarieu de lujo, veritat Cris. Jo menos mal que no em vaig apuntar perque no havera pogut anar, em vaig quedar d'enfermera, ja.ja.ja. A vore si a l'altre viatje que organitzen Mariam i Eva tinc sort i puc anar.

sambori ha dit...

Cris no sigues impacient,quan siga el moment sabràs qui sóc.
Pot ser sols queden 36.738 visites per a que conegues la meua identitat i així seguiré la idea de Spilberg.
Si estava o no a Vinaròs vos ho deixe pensar a lliure opinió!
Tomaseta a la pròxima espere que no faltes!

Anònim ha dit...

Soc impacient per naturalea, no puc fer res.
Mª Jose al altra ja ho saps, tens que vindre, com esta el malaltet????
Pega-li un beset i dis-li que se millore prompte.

Anònim ha dit...

el sambori es fermin

Anònim ha dit...

Qué guai ho hem passat!!!!!
Encara que tinguérem un incedent amb les entrades per al Sambódromo la resta del viatge pense que ha quedat bé i el més importatnt és que ho hem passat molt bé.
Dissabte pel matí ja va ser una festa a l´hora d´eixir al vore que les Petxis ja anaven vestides per a l´ocasió com bé ha descrit Xuso a l´article.

En arribar a l´hotel alló pareixia com si estiguèrem a una urbanització de Beverly Hills,tots allotjats als apartaments de planta baixa al voltant d´un pati centarl on hi havia una pisina menuda.A mi me va recordar una serie que que feien fa molt de temps:Melrose Place on tots erem amics amb ganes de festa.

El dinar va ser missió impossible trobar lloc a Vinaròs per a tanta gent però la veritat és que no ens va faltar de res,niels llangostins,veritat Jesi?

Ja per la vesprada al desfile ,encara que intentàrem trobar lloc per a tots junts com havíem encomanat,no va poder ser així però tots poguerem gaudir al final de l´espectacle.

Però on si tinguèrem el vertader espectacle va ser ja per la nit a l´hotel on en acabar de sopar començàrem ja les nostres disfresses.
Predominava el grup de "guiris" però les que fóren el grup triomfaor al concurs de l´hotel va ser com no el de Les Petxis que anàven de militars.

I després un grup ens dirigirem de nou a Vinaròs on poguérem disfrutar de la gran festa.
Vaja carpa!!!!Vaja orquestra!!!Com a proposta li hem dit a Xuso que per al pròxim Agermanats siga igual.
Era un formiguer de gent en ganes de ballar,riure,beure,.....en definitiva en ganes de festa, i allí que arribàrem com no amb la bandera de Cervantes,a vore si Merche ens passa les fotos.

Ah! i Xuso grácies pel que dius a l´article de les organitzadores,ho hem intentat organitzar el millor possible encara que eixen imprevistos que no pots controlar.
I ja t´envie la foto que esperes per al concurs.

Anònim ha dit...

alguns jóvens ho van passar molt bé dic alguns perquè algú a les 10 de la nit ja estava en el llit que l'havia lligat per a que no donara voltes, l'incerso que ho vam passar de luxe, ben ballats i bén menjaets i la frase del viatge que guayyy, per a repetir-ho " VISCA LA CASALLA"

Anònim ha dit...

xe conteu mes coses i fiqueu fotos d'eixe viatge a Vinaroz, mos deixeu intrigats, com anava disfrasat el Vicent i els altres,despres de un festorro aixi deu de ser expectacular un viatge aixi, xe qui son els de la cuadrilla de l'incerso

Anònim ha dit...

XURRO JO VULLC UNA FOTO TEUA EN LES MAMELLES QUE PORTAVES...I ME LA FIRMES.

Anònim ha dit...

Que guaiiiiiii Lucas estem en Vianaròs¡¡¡¡ i que be que ho passarem, un poc massa de viatge cap a aÇí i cap allà, pero molt bé, quan estas agust amb la gent... tots els mals s´obliden¡¡¡ hi ha que repetirne d´altre pero mes llarc, aÇò s´ha fet molt curt¡¡¡
Les Petxis ho passarem d´allò mes bé amb la companyia de la gent de la falla¡¡¡¡ acabarem rebentades, pero al fi i al cap tot això es festa¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

soc el panaeta,si voleu dir la meua super frase me teniu k pagar la patent,QUE GUAI xuso has estat en vinaros y yo no,yo hastat en keepers QUE GUAI,QUE GUAI Y QUE GUAY

Anònim ha dit...

Que guay ens eu pasarem, pa tornar a repetir, pero no podeu negar que pasarem mes fred que un tonto.
Algu a vist a Jose Luis moreno?
jajajajaja