http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 14 de febrer del 2008

Cervantes i un ratolí anomenat Mickey Mouse

Mentre esperem que Mar ens indique on arribaren en el viatge que han fet a l'altra part del Xarco (el premi està ahí ahí, algú el vol patrocinar? Animeu-vos, no seran massa diners i de regal tindreu publicitat tot l'any a la web, tot l'any), hem rebut les fotos que ens ha enviat Cris de la seua famili a Eurodisney, ací vos fiquem els que ens ha dit.

per Cris

Com molts sabeu, la meua family ha estat aquest fin de setmana a Disneyland Paris, i com no, ben ensenyades que estan, les meues nebodes no s´oblidaren a Cervantes.

El primer dia només arribar, feren a les meues germanes que el tragueren a passejar per el parc en companyía d´elles.

Encara que no puguen guanyar el concurs de cervantes al món, elles han volgut que vos les enviara per a que veguereu que també e eurodisney, el nostre escut va gaudir de la companyia dels personatges més famosos del món dels dibuixos animats.

Ahí teniu algunes algunes fotos, per a que vegau la cara de felicitat que tenen els nanos, quan entren en aquest món de fantasía e il.lusió.

Espere que vos agraden i així les que ja teniu nanos, es feu l´ànim i els porteu.

Enviat per Cristina Cebolla a Fpcervantes07@hotmail.com



Per cert una cosa que no he entés mai de la Disney és la següent. Si Goofy es un gos que parla, que collons es Pluto? Un altre gos? Un gos que té a un gos de mascota? Això no és esclavisme? Walt Disney es feia moltes casalles?

Deixant-les inflexions matineres vos dire que Disneyland Paris està a 1104.09 km de la Placeta. Enhorabona!!!



5 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Enhorabona família!!!! en la cara de les xiquetes es nota lo rebé que s'ho degueren passar. I el Sardi també disfrutaria, també com un xiquet!!! lo que passa és que no ix massa en les fotos, deuria ser el fotògraf oficial del viatge, no????

Sardi porta porlam!!!!!!!!!!!!!

Xuso ha dit...

Spielberg, estas prou malament del terrat.... encara qùe plantejes una bona pregunta...

sambori ha dit...

Enhorabona família!!segur que ho passàreu molt bé i Cervantes també!
Cris sols faltes tú!!!
Al pobre Sardi li haurà vengut molt bé este viatget per a desconestar un poc de l´obra!i oblidar-se del portland com bé diu Xuso!!que este Paco mira que el du marejat!

Anònim ha dit...

Sambori, jo ja he estat dues vegades a Disneyland París, i la veritat es que ho aconselle a tot aquell que no haja anat. Així i tot m´haguera agradat anar, perquè esta volta anaven totes les meues nanes. Jo quan vaig anar sols venia Paula, però dona igual, a la pròxima.....

Anònim ha dit...

Per cert Spielberg, tu sempre li busques 5 pates al gat o que????