http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 3 de març del 2009

SUHECA.COM I FALLES TOT L'ANY

A partir del dimecres, 4 de març, 56 pàgines d'informació local amb vora 300 fotografies a tot color per només 1'20 euros, als punts de venda habituals

Dos en un. Suheca.com i Falles tot l’any estaran a la vostra disposició als punts de venda habituals. Seran 56 pàgines d’informació a color per només 1’20 euros.
Entre els assumptes que tractarà el número 6 de Suheca.com destaquen la sentència que considera il·legal l’autorització per part de l’anterior alcalde de Sueca de la construcció de 25 xalets a Bega de Mar, la recent visita del president de CiU, Artur Mas, la pròxima celebració a Sueca d’un duatló únic a Espanya o la relació d’actes previstos per l’Ajuntament per commemorar ‘l’Any Bernat i Baldoví’.
Pel que fa al número especial de Falles tot l’any, el 23 ja, vos oferim 32 pàgines dedicades íntegrament als festejos fallers d’enguany. Una vegada més, no faltaran les fotografies de totes les falleres majors i presidents de les 16 falles, així com notícies, reportatges, entrevistes i moltes coses més relacionades amb la festa més important de Sueca, d’El Perelló i del Mareny de Barraquetes.
Esperem que vos agrade estes dos publicacions que vos hem preparat per a este mes de març. Si esteu interessats i interessades en fer-vos amb elles no demoreu la visita als quioscs no siga cosa que s’esgoten. Que passeu unes bones Falles!!! I coneixement!!!
Mes informació a www.suheca.com

0 comentaris (Afegix el teu):