http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 2 de març del 2009

La Samarreta Corredora, arriba a....ANDREA!!!!!

per Andrea Serra

Hola, soc Andrea, com tots sabeu hi ha una samarreta corredora que m'ha arribat a mí perque fins el dissabte passat, era la mes xicoteta de la falla, i dic (era) per que ja no ho soc, desde el dissabte és Carles, el fill de Jordi i Ana. Ara tinc que anar a portar-li la samarreta a Carles, que segur que estarà molt content de rebre-la. Igual de contents que estaran els seus iaios Fermin i Consue, de tindre el seu primer netet.

Estic molt contenta de que me portara la samarreta el meu amic Arnau que vingué aconpanyat del seu germanet Adriá, que també és amiget meu i dels seus papis Andres i Lorena .

Estageren un bon ratet en ma casa i ens ferem fotos i tot, encara que jo soc menjadoreta, el meu amiget Arnau em guanya, es fa els biberons el doble de grans que jo, encara que jo no tardaré a fer-me'ls igual de grans que ell.

Tinc ganes de que vinguen falles, per a posar-me el traje de fallera que ma tia Feli i la iaia Purin m'han cosit, per a poder eixir als passacarrers amb la meua amiga Carla i el meu amic Arnau, aconpanyats de tots els fallerets de la falla.

Fallerets i Falleretes 09

Article enviat per Amadeo Serra a fpcervantes07@hotmail.com

14 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Que guapeta esta Andrea i que be li para la samarreta, mos podem imaginar com li parar el traget de fallereta, estara per a menjarse-la.

Ale va que aban de falles ja tenim als nostres xiquets i algun mes que de segur no es podra esperar i cuant menys ens donem conter ja el teni asi ¿A SEVI?

Moltes felicitats a Jordi i Ana per eixe xiquet que desegur es un bombonet i a eixos iaios segur que no hi han prou mocadors per torcar-los la baba, enhorabona familia.

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTS I A TOTES, ESTOS DOS NANOS ESTÀN PER A MENJARSELOS,FAN BONA PARELLA I TOT... LA SAMARRETA ULTIMAMENT ESTÀ FENT UN SPRINT DE COLLÒ DE MICO!!!
ANDREA ESTÀ MOL FADRINA,AL COSTAT DEL MEU NEBOT ARNAU FAN CASI CASI EL MATEIX BULTO I AMB ELS PENDIENTES ESTÀ DE MEL.

VOLDRIA TAMBÉ FELICITAR A JORDI I ANA PER EL NOU PEQUE QUE PRONTE ESTARÀ PER EL CASAL, I TAMBE UN BESSET ALS IAIOS QUE M'IMAGINE QUE... AL.LUCINARÀN AMB EL NETET, JA HO FAN AMB TOTS ELS MENUTS DE LA FALLA, PUES AMB EL NET...MES ENCARA, FELICITAT A LA FAMILIA.

LA TORA.

deme ha dit...

bon dia a tots. Mira que estan bonicoa a les fotos Arnau i Andrea. Com la meua germana diu, jo tambe he pensat el mateix... la bona parelleta que fan.

Aquest cap de setmana tambe ha vingut al mon, altre dels xiquets que no volien perdres les festes falleres, Carles el fill de Jordi i Ana.Enhorabona als pais i com Sandra be ha dit, als iaios, que coneguentlos no sabran que ferse amb eixe xiquet.
Esperem vorevos prompte pel casal per a coneixer al nou falleret.

Anònim ha dit...

PERO QUE REBONICA QUE STA ESTA ANDREA¡¡¡ ENHORABONA TAMBE A ANA I JORDI PER EL NAIXEMENT DEL SEU FILL CARLES. VINGA ANA QUE YA TENIM GANES DE CONEIXER A CARLES. ESPERE QUE ET RECUPERES PRONTE.

COM ESTEU DEL FIN DE SEMANA??? QUE GUAPETS ANAVEN TOTS ELS NANOS, VINGA VA QUE DE SEGUR QUE ESTE DISABTE ENS TOCA DISFRESARNOS ALS MAJORS¡¡¡ ENCARA MES????? SOCORROOOOOOOOOOO.

XUSO QUIN DIA QUEDEM PER ANAR ENSANYANT?????? JAJAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

HUI HI HA ALGO EN EL CASAL??? ALGUNA ANIRA?????

sales ha dit...

Enhorabona als papis de Andrea per eixa "pitufeta" tan reguapeta!!
Cada vegada la samarreta dura menys en les mans del que la guarda fins que arrive un altre nou amiguet/a a la falla i es que enguany estem d´aniversari i de també de babyboom!!!!

Enhorabona també a Jordi i a Ana pel naixement de Carles i tb als seus iaios i tio que com be han dit per ahí, de segur que en un poal no hi ha prou, per arreplegar la baba que els caurà entre tots!!

sambori ha dit...

Mira que li queda bé la samarreta a Andrea!!!
També aprofite per a felicitar a Jordi i a Ana per naixement del seu fill Carles i com no també donar l´enhorabona als iaios Fermín i Consue.
Segur que molt prompte Andrea li passa eixa samarreta que enguany està correguent més que mai.

I si enguany hi havien xiquets a la cavalcada infantil per a l´any que ve caldrà un autobús de dos pisos amb tant de naixement!!

Anònim ha dit...

¿i el concurs d'arros al forn?

La Nere ha dit...

Que graciosa que es Andrea!!!!!
Enhorabona a Anna i Jordi pel naixement del seu primer fill Carles, tenim ja moltes ganes de voreli la careta així que esperem prompte fotos d´ell a la web o millor encara que ens faja una visita al casal este cap de setmana.
Abel a tu també t´eperem amb impaciencia eeeeeeeee, vinga SEVI animo!!!!!

Anònim ha dit...

que air després de la cabalgata infantil no teniu ni per un poquet de xocolate per als xiquets, o es que la crisis sols es per als menuts

Cris ha dit...

Bona vesprada, que feu per así????
Andrea esta per a menjarse-la, aixina pareix el doble de gran que quan la vaig vore al braç del seu papi, que quasi ni es veia.
Estan els dos molt guapos a la foto. Mare meua que cuadrilla que tindrem per sustituirnos el dia de demà.
La meua enhorabona també a Jordi i Ana per eixe xiquet que han tingut i la familia, que segur fará falta una piscina per a arreplegar la baba.

A una del veïnat dir-li, que ahir la falla de Cervantes no va fer xocolate, per a que els nostres xiquets pogueren anar a casa a duxarse i llevarse tota la purpurina que portaben a la cara. I de ninguna manera els nostres xiquets es quedaran sense xocolate, tenen tres xocolatades preparades, la primera será el pròxim diumenge, que tenen un ball de disfreses, per a que no es queden per estrenar els que dugueren els reis. A la nostra falla els xiquets són lo primer, i si la crisis tinguera que vore algo, ens ho haguerem llevat els majors.

Anònim ha dit...

perdona srta o Sra. no ho se, però no me convens en que me diu, be no vullc entrar en polemica solament volia sabero

Anònim ha dit...

xdona senyora del veinat q es el q no li convens?
jo crec q l´explicació de cris està ben clara, ademés vosté no patixca q no es quedaràn sense xocolate....la setmana q be ja en tenen, ademés no es bo q després d tantes cotxinaetes es fajen un tasó de xocolate xq després no sopen!i tant d dolç no es bo x als xiquets!

Anònim ha dit...

SRA DEL VEINAT, YO NO SE QUI SEN VA ANAR A CASA MES CALENTS, SI ELS XIQUETS PER EL XOCOLATE O ELS MAJORETS QUE EN VOLIEN.
SEGONS TINC ANTES NO SE VA FER PERQUE LA CAVALGATA SACAVARÍA TART. A LA MEUA OPINIO EIXE DIA TOCAVA XOCOLATE, I MES EN LA FRESCORETA QUE FEIA. PUES NO AVERA ENTRAT BE UN GOTET DE XOCOLATE. SI SAVERA FET SEGUR QUE NO AVERA SOBRAT. A MI EN VA PAREIZXER MOLT MAL QUE ELS XIQUETS ENTRAREN I ES POSAREN EN LES TAULES ESPERANT EL XOCOLATE.
PER LA CRISIS???? SI CREC QUE PAGAR UNA XOXOLATADA ES LO MES RENTABLE DE LA FALLA.
L ANY QUE BE BOTE PER A QUE TINGAM XOCOLATADA. ARA YA ESTA FET I QUI A PRES LA DESICIO BEN PRESA, PERO CREC QUE DEURIA DE RECONEIXER QUE AL ANY QUE BE MES.