http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 10 de març del 2009

35é Premi, de la Conselleria d'Educació!!!

Notícia publicada al Suheca.com digital (www.suheca.com)

LA GENERALITAT PREMIA ELS LLIBRETS
DE LES FALLES CERVANTES I BERNAT ALINYO


La Conselleria d’Educació ha concedit els premis a la promoció de l’ús del valencià en els llibrets de les Falles. En la convocatòria d’enguany han participat 122 comissions falleres de 33 localitats que celebren estes festes.
La falla Plaça La Malva d’Alzira ha estat la guanyadora del primer premi, dotat amb 3.400 euros. Pel que fa a les falles de Sueca, dos d’elles han obtés un dels 54 reconeixements. Es tracta de la falla Plaça de Cervantes, en el lloc 35 dotat amb 650 euros, i la falla Bernat Alinyo, en el lloc 52 amb 450 euros.
A banda de l’ús normatiu del valencià, a l’hora de valorar els llibrets també s’han tingut en compte la gran diversitat en l’estil, la presentació, la creativitat, l’ingeni, la gràcia dels textos i l’originalitat.
Els premis es lliuraran en un acte oficial que tindrà lloc al saló d’actes de la Conselleria d’Educació el divendres 13 de març.

Article enviat per Julián Sáez a fpcervantes07@hotmail.com

23 comentaris (Afegix el teu):

Amic fep ha dit...

De nou, enhorabona a la Falla Plaça de Cervantes per eixe premi que han aconseguit al seu llibret. Jo he tingut la sort de poder llegir-lo, i la veritat, esta molt currat.

Enhorabona a tots els que l'han fet posible.

mamixula ha dit...

Xiquetes un altre premi,estem de enhorabona,la veritat es que el llibre esta molt currat i cuant les coses es fan bé,aço el el fruit de la recompença.

Cris ha dit...

Estem de super raxa, enhorabona a les persones que han elaborat el llibre d´aquest any tan especial per a nosaltres.

deme ha dit...

enhorabona per este premit. Ja es el segon any que aconseguim un premi com aquest. La llastima es que enguany no podre a companyar a la meua falla per a arreplegarlo com l´any passat, que ho pasarem molt be.

Cris ha dit...

No et preocupes Deme, desde açí farem recolçament moral. Jo ni l´any pasat ni aquest.

Cris ha dit...

Estem damunt en falles i la gent esta morteta, no entren ni en la web, o es que ja esteu de vacances i soc de les poques pringades que esta tot el dia cara el ordinador????

Anònim ha dit...

BON DIA, AL DIUMENGE IXIU DE FALLERES/ERS??????

Sandra ha dit...

Enhorabona als que han el.laborat el llibre, la veritat es que esta molt currat i te molt de merit, tambe a la Falla Bernat Alinyo i un especial abraç a la Falla Plaça la Malva d´Alcira que d´alli es faller el meu pare.

Xiquetes al divendres a Valencia cuant sapia en que anem ja vos ho dic.

Mala noticia ¡TINC CONJUNTIVITIS!, mare meua tinc uns ulls que fan por, no si ho arreplege tot.

Sandra ha dit...

Anonim, no fem passacarrer perque el ferem el diumenge, sols ens vestim les falleres majors per anar a la presentacio del Materal

Xuso ha dit...

No si... acabarem tota la falla en la conjuntivitis, eixa!!!!

Sandra ha dit...

Si Xuso se coneix que ix de sorpresa, perque anit ja vegeres que no tenia res i hui cuant me alsat no podia ni obrir l´ull.

Amic fep ha dit...

Voltaren en gotes Sandra, mano de santo, t'ho dic per experiencia, i si vols, me toques, que el Xuso te el meu telefon i te dic la crema que me feren... en tres dies, fora conjuntivitis...

Bon dia a totes i tots... maestro!!!!!! al xipiro!!!!!!

Amic fep ha dit...

Es conjuntivitis virica, i hi ha passa...

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES SANDRA I MILLORAT.

Sandra ha dit...

Gracies Amic Fep per el consell, pero de totes maneres tinc que anar a rugencies perque tinc unes angines de collo, ¡no si estic feta una merda! no arribare a falles.

Sandra ha dit...

Amic Fep el dia 17 pagem les falleres majors el dinar al nostre casal, se que es un dia de cercavila, pero si a tu i a la teua dona vos abellig esteu convidats per a dinar, si no pots al menys bine a fer-te una casalleta i un dolset ¡NO!

Amic fep ha dit...

Ok, moltes gracies, a dinar no se, t'ho dire, pero al cafe (es que cassalla no en vec) i dolcet, a vore si me deixe caure...

Moltes gracies.

Xuso ha dit...

Casalla no en beus??? no és això lo que dies el dissabte!!!!

Sandra ha dit...

Ja Ja Ja, Xuso has vist com no li he fet ni cas, va Fep que ens conegem poc pero!!!! A la policia en pistoletes d´aigua? A qui vos enganyar? No t´agradará hui, pero a partir del dissabte segur que t´agrada.

Amic fep ha dit...

Jajajajajaja... no deuria, que despres, la torba es impresionant...

Amic... cuervos, cuervos

deme ha dit...

ale va Fep, ara no vages fente el martir, que el diabte no li feies ascos a la casalla en el Thao¡¡¡ mira que t´agrada queixarte¡¡¡

Sandra no sabia que estaves mala dels ulls, ahir no em vaig enterar de res.

Anònim ha dit...

Som els millors,som els millors....
Es que entre el grup de play-bak,la xaranga i ara el llibre.Eu tenim tot coreografia,musica ,cultura...

Sandra tu no saps que ara no pots estar mala?
Espere que te cures prote que ja no te queda res.Que en el carrer ja fa oloreta a falles.

SAN CASALLA ha dit...

ENHORABONA A TOTS ELS QUE HAN COLABORAT EN EL LLIBRET, TANT EL QUE A DONAT UNA FOTO COM EL QUE S'HA PASAT NITS I NITS CORREXINT. ARA AL DIVENDRES ARREPLEGAR EL PREMI¡¡¡¡¡¡ SOM ELS MILLORS¡¡¡¡¡¡¡¡