http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 11 de març del 2009

Moltes Felicitats Noelia!!!

per Maria

Tal dia com hui complix 25 anys una de les meues millors amigues, Noelia. Encara que tots la conegueu perfectament, he de dir que, per a mi i per a les meues amigues, sempre ha sigut un pilar molt fort. Ja que, és una d’ixes persones, que sempre ha estat ahí, al nostre costat, en cada moment i que sabem que sempre estarà.

Juntes hem viscut moltes anècdotes i experiències que cada dia recordem, I es que son molts anys els que hem compartit. Ella és una gran persona i com no, una gran fallera. Ens demostra cada dia el que per a ella és l’amistat. I per molta feina que tinga, sempre te algun moment, entre monyo i monyo, per preguntar-te com estàs, què necessites o simplement recordar-te que ella està ahí. I això sempre és d’agraïr.

Des d’ací volem felicitar-te un any més i desitjar-te el millor per a la nova etapa que estàs vivint. I damanar-te que no canvies mai, que seguixques alimentat aquesta amistat com fins ara. I que dure per molts anys.

Gràcies per tot el que ens aportes i esperem celebrar-ho este finde com, cal. Així que no pot faltar un xampanyet!!

Moltíssimes felicitats!!!!!

article enviat per Maria Juan a fpcervantes07@hotmail.com

22 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Felicidades NOe! Espere que t'haja fet il.lusió la felicitació! realment en l'article m'he deixat moltes coses per posar i per explicar de tu, pero bueno, tu ja saps massa be el que pensem de tu i tot el que et volem,no?? jo no solc escriure articles pero hui l'ocasio ho mereixia i ho he intentat!
Vaaaaa contesta que et cronometre!!jajajaja...

Anònim ha dit...

moltes gracies la veritat es q me feia mogollo de ilusio el article!! este mati a les 8 cuant me alÇat lo primer q e fet es entrar en web i no iabia res i e pensat qi me te q posar ami ai??? xo la meu maieta no podia fallarme!!! maemosionat i tot!!!! bueno moltes gracies wapa tu tabe saps q te vullc molt..... mas conometrat??? mene pasat del temps??? jajaja

mamixula ha dit...

Moltissimes feliçitats Noe!!!la veritat es que maria t´ha descrit perfectament,aixo vol dir que te coneix molt bé,jo personal-ment pense que eres molt bona persona,sempre tens una sonriseta per a tots,siga qui siga.
No cambies mai,segueix aixi perque eixa es la teua esensia.
Mira que val Maria,m´ancantat el article,aixo demostra aón estan les bones amigues.

Xuso ha dit...

Moltes Felicitats Noelia!!! la veritat és que t'han descrit perfectament, jo també pense que sempre tens un somriure a la cara i es nota que eres una maravelos persona...

a vore si cau algo de eixe xampanyet!!!!

que tingues un feliç dia!

Cris ha dit...

Ala Noe, que guai estic emocionada hasta jo, MOLTES FELICITATS!!!! La teua amiga t´ha descrit molt bé, i es que realment eres una persona amb la que es pot contar, jo com a necesitats personals no ho sé, però la veritat es que aquest any t´has llevat el sombrero diguent si ens podies ajudar en algo, al menys a mi t´has oferit un fun de vegades, i veguent lapoca gent que arrima l´hombro és molt d´agraïr.
Un bes molt fort i que pases un feliç dia.
Jo m´apunte per al xampanyet eh!!!!

Sandra ha dit...

Moltes felicitats NOE, la veritat que amiges aixi hi han poques, i les teues es nota que t´aprecien.

No canvies, moltes felicitats

Anònim ha dit...

Noe moltes felicitats!!Espere que pases un dia de lujo i que tinges molts regalets,aunque Maria ja ta fet un regalet molt bonic amb ixes paraules tan especials.Un besset molt gran i no cambies mai guapetona.

Anònim ha dit...

FELICITATS NOE.
ALGU POT DIRME SI LO QUE FICA EN LA AGENDA FALLERA DEL DIA 13 DE MARÇ ES REAL HI HA DRISFRASOS

Xuso ha dit...

Faller nou, això no és real. Es va canviar per al passat diumenge dia 8 i ja es va fer. Ara ho llevaré de la agenda.

gràcies

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!
FELIç ANIVERSARI DE PART DEL ROGET,ANDRES I MEUA.
BESETS I TIRONETS D'ORELLES.

sales ha dit...

Eiiii, Noe mooooooooooltes felicitats, per el que et conec jo tb pense que eres una persona molt dolceta, agradable, sempre tens un somriure per algú i això et fa especial. Et desitge que pases un dia de luxe amb el el teu xiquet i en la gent que t´estima, ni que dir te, que jo tb m´apunte al xampanyet!!!!
Per cert gràcies per fer-me el monyo el dia de la cabalgata (no se que havera fet sense tu!!!)jajaja
Un besot molt gran WAPA!!!

Xuso ha dit...

SALES!!! on estas?? agafa'm el mòvil, stic tocant-te sense parar!!!!

Anònim ha dit...

moltes gracies a tots!!! la veritat es q no esperaba tantes felicitacions asi, en el tuenti, en el facebook, el telefon de la pelu no para i els mens del movil ni te digo.... estic molt feliç de tot el q penseu de mi GRACIES.... bests x a tots i tanquis q el disabte porte champañet i eu celebrem ben celebrat muassss

Anònim ha dit...

soc noe q no se el q ma pasat

Anònim ha dit...

Moltes Felicitata guapa!!!!!!
Ja ho celebrem.....mua....

La Nere ha dit...

Feliz feliz en tu dia amiguita que Dios te bendiga que reine la Paz en tu día y que cumplas muchos mas. FELICIDADES NOELIA!!!!!!!
Ja tens un quart de segle eeeeeeeee i aixó s´ha de celebrar amb un bon xamapnyet!!!!
Molts besets guapa i no cambies mai

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS NOE!!!!!!!
LA VERITAT ESQUE NO S'ANGANYAT EN RES.
QUE PASES UN DIA MOLT FELIÇ.
MOLTS BESETS GUAPETONA.

deme ha dit...

ye per favor que aplegue tard per a felicitar a Noe.
Caram¡ ja pots estar contenta de l´article que Marieta t´ha escrit, que amagaet que ho te eh¡¡¡
La veritat que tot el que açí s´ha dit es mes que cert. Eres un 10 de persona, amiga i ja no parlem de peluquera, jo se massa be tot el que m´aguanta, perque tecloseta soc un rato.
Sempre esta ahí per al que faça falta i per a mi eres una molt bona persona.
Moltes felicitats i jo tambe vullc tastar eixe xampanyet¡¡¡

Anònim ha dit...

recollons que casi me perc el cumple de la noe¡¡¡¡¡ i tot per estar tot el dia en un curset, que menudo pataton¡¡¡¡
bueno a lo que anem: moltes felicitats carinyet, i que sapigues que eres una gran persona i amiga, ara falta la convidaeta que aixo no to perdone. eh???
bolare ya tens el regalet apreparaet?? bueno cuida be a este bombonet que qui millor que tu ho sabra. ya me contareu com sa quedat hui, perque algo especial tocara, no???

moltes felicitats de carmen el cule i yo. muaaaaaac.

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats guapa que ne cumplixques mols mes,i el bola elregalet que ta fet tambe esta molt xulo veritat,tu ja sas lo que jo pense de tu i lo que te vullc i tot lo que a dit maria es veritat no cambies mai guapa jo tamve vullc provar ixe champañet mols besets guapa.

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTS... JA SE QUE ES UN POC TARDET PER A FELICITAR A NOE, PERO AIR NO VAIG ENTRAR EN LA WEB I M'ACABE D'ANTERAR.
ESPERE QUE EL DIA D'AIR FORA MOL ESPECIAL PER A TÚ, ERA EL PRIMER ANIVERSARI SEGUENT CASADA... COM VA ESTAR EL REGALITO? ESPERE QUE DE 10,PERQUE TU T'HO MEREIXES.

LO QUE JO PERSONALMENT PUC DIR DE NOE, ES QUE ERA UNA D'EIXES XIQUILLES LOQUETES QUE NO CONEIXIA PASSA, AFORTUNADAMENT JA NO PUC DIR EL MATEIX, CONEIXER A NOE I TAMBÉ AL SEU "BOLA" HA SEGUT UN GRAN DESCOBRIMENT PER A MI, I SOBRE TOT PER ALS MEUS FILLS... L'ESTIMEN MOLT I ELLA ES FA DE VOLER. PER EIXE MATEIX MOTIU M'AGRADA MOLT QUE PASSE TANS RATETS AMB JOSEP AL CASAL, ELLA DESPREN UN AURA ESPECIAL I ELS MEUS FILLS ESTÀN MOL AGUST AMB ELLA. GRASIES NOE,PER TOT....I ESTOS DIES DE FALLES JA HO SAPS, A DONARLI EL DINAR A JOSEP.

FELICITATS GUAPA,AHHHH...EL DIUMENGE ESTAVES DE CATEGORIA MUNDIAL, GUAPIIIIIIIIIIIISIMA.

BESSETS DE EL BOU, LA TORA I ELS PEQUES.

Anònim ha dit...

Amor!!!!!!!!!!!!felicitats altra vegada,colli quin article!marieta el meu cumple es el 24 de maig(x si cau algo...)jajajarecordeu q hui a les 9 en ma casa, amb el soparet,eh!
un beset