http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 9 de maig del 2008

I demà, esport....si no plou

No, hui no fique ni fotos ni videos, de moent...

Aquest cap de setmana comença per a la Falla Plaça de Cervantes, o siga, nosaltres les competicions esportives que organitza la JLF (que per cert un dels responsables d'eixa àrea toca la trompeta en la nostra xaranga, la C25).

En primer lloc tenim, i ja era hora que ho tornarem a tindre, participació en el campionat de basquet femení, la setmana passada jugà el primer grup i aquest dissabte juguem nosaltres. Serà per la vesprada en l'estadi Municipal Antono Puchades, i seria d'agrair que alguns anarema a animar a les xiquetes (i no tant xiquetes) en aquesta nova aventura fallera en la que s'embarquen. Jo aniré a animar (independentment de la resta), i tu?

I en segon lloc tenim la primera jornada del campionat de frontó, amb dos parelles. Els grans figures frontoners (i caps de series) Francisco Talens i Gregori Mari (el Polp) i la parella d'espontanis que es va inscrure per que ningú més volia i així intentariem aconseguir la subvenció de la Junta Local, ells son German LLedó i un servidor.

Ja se que això del frontó no s'em dona massa d'allà (el de la xaranga ja m'ha preguntat tres dies si jo se jugar a frontó) però per la falla jugarem. A nosaltres no cal que ens animeu, a Talens i al Polp supose que tampoc. A les xiquetes, si.

El lloc on es juga es també en l'estadi i els enfrontaments son els segents:

  • 17:00 -> Mercat A (Toni Benedito/Manu Castillo) - Cervantes B (German LLedó/Jo)
  • 18:30 -> Cervantes A (Talens/Polp) - Avda. Espanya A (Vicent Jornet/Rober Almudever).
Tot açò es jugarà sempre i quan no ploga. Si el dissabte al matí plou s'ajorna tot una setmana.

Per cert, aquesta és l'entrada nº 300 al bloc. Gràcies per fer-ho possible.

14 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

DEME EN EL ARTICUL ANTERIOR TENS LA RRESPOSTA¡¡¡ YA ES DIVENDRES¡¡¡¡

Anònim ha dit...

GLORIA ESTA NIT QUEDAREM PER A DEMA, SI NO PLOU CLAR, PQ EN LA DESPE HEM QUEDAT EN EL POLI I AIXINA ELS FAREM 4 FOTOS A LES DEL BASKET I LES ANIMAREM UN POC¡¡¡
QIE RECUERDOS QUAN JUGAVEM NOSALTRES¡¡¡ MIRA QUE HEU PASAVEM BÉ¡¡ AL POBRE DON JESUS EL DUIEM MARTIRISAT EN ELS ENTRENAMENTS¡¡ I QUE POQUETES VOLTES TOCAVA PILOTA¡¡ QUE ROIN ERO EN EL BASKET PERO MIRA AHI ESTAVA FENT UN POC DE VULTO¡¡¡ HOME LA NEREA TAMBE ME GUANYAVA A RROIN¡¡¡ TOT SIGUA DIT¡¡

San-vala ha dit...

Això de l'entrada nº 300 que vol dir amic Spilberg?????

El Polp i Talens no tenen res que fer, jejejejeje. Es broma que guanye la millor parella, sort a les dos...

I com no a l'equip de bàsquet i a l'altra parella de frontó, per cert Spilberg jugà en cola a vore si no veus la pilota en tant de pèl...

Anònim ha dit...

JAJAJA SPIELBERG FES CAS A SAN VALA I FESTE UNA COLA AVORE SI NO VEUS LA PILOTA¡
SORT A TOTS¡

Anònim ha dit...

Nos preocupeu k Espilber les esquivara de lujo com el dia de la discobil k feia cap pacasi cap pa calla,pk al sandema li faria mal el coll.

Anònim ha dit...

PERO PQ FEIA CAP PACA ASI CAP PACA ALLA? ESQUIVANTE-SE EL MONYO? JAJAJA

Anònim ha dit...

Vegues duia mal nabego ell i el moño.Pero ixe dia estaba k sen ixia yo no la via vist mai hay sina,per hay so no patiu k ell el moño el controla prou.

Anònim ha dit...

Xiquetes k aniagut una equivocacio en lo del basquet, el poli es igual al estadio y el babello cobert es el poliesportiu vamos k jugen en el estadio no el poli.

Anònim ha dit...

Soc una fallera d'altra falla, se juga al estadi.Si plou m'imagine que no es farà.

Anònim ha dit...

Ey Picnya a tu sempre el fa mal algo pero sempre estas apunt per a tot segur que nofallaras, pero a la setmana que be la que nofallare sere jo que tinc unes ganes de pegar una escapaeta, espere que no me ixca res al divendres que be i anar a xarrar al gambrinus en vosatros.

SPIELBERG ha dit...

He modificat l'article i ja fica a l'estadi, senc la confusió que he produit.

El referent a l'entrada 300 volia dir que aquest es l'article nº 300 que es publicava en esta web. Res més. Com blogger li diu entrada, per això

I tranquils que ara tinc el monyo més curt i també me'l nigaré, però encara que les vega no li solc pegar massa be.

Ja vos ho contarem.

Anònim ha dit...

TRANQUIL SPIELBERGQUE EL IMPORTANT ES JUGAR I PASARSEU LO MES BE POSIBLE¡ BUENO ESPERE QUE AL DILLUNS QUAN TORNE A TREBALLAR TINGA LA CRONICA DE TOT I MOS ENTERES¡

SPIELBERG ha dit...

Si aneu a vore les xiquetes jugar a Basquet també ens podeu vore a nosaltres. Sols teniu que girar un poc el coll.

Anònim ha dit...

Ye San casalla, ja estas clavante en mi i en com jugaba a basket! jajaja.
La veritat es que jugaba mal xo Glamour no em faltaba ehh!!! jajaja
El nabo encara es burla de mi de quan dia: "A mi no, a mi no me la passes" jajaja.
Ye Petxis s´enrecordeu de lo be que ens ho passabem jugant a Basket? erem les mes MILLORS, jugant i montant la festa i animant el sarao.