http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Gràcies per fer possible Agermanats 2007

Quan el divendres a les 7 del matí (i després de no haver dormit gaire en tota la nit) em trobava a la porta del bar La Clau, al parc de l'estació, amb companyia de Xuso i uns altres Agermanats, veient com seguia plovent i com no hi havia forma que parara, s'em va caure el mon damunt.

I no pel fet de vore com la feina que durant sis mesos havíem fet un grup de gent se n'anava al trast, si no pel mal que em sabia (a mi a i a la resta) el no poder oferir-vos eixa festa que durant tant de temps havíem estat parlant-vos i que tanta il·lusió havíeu ficat en celebrar-la. Es notava en la gent que volíeu aquesta festa, i ara, degut a l'oratge, no la podíem fer.

Estavem tristos i desmoralitzats. Anul·larem, amb molt de pesar, totes les activitats que hi havien al matí dirigides als més menuts (amb la intenció de fer-les altre dia), i ens reunirem per a buscar una alternativa viable a la resta del dia. No és fàcil moure a 1400 persones d'un lloc a un altre.

L'oratge, poc a poc, pareixia que ens anava a donar una treva i que tal vegada encara podríem fer alguna cosa. Començarem a buscar caus fallers on poder ficar a tota la gent per al sopar i on poder ubicar les orquestres, la cosa anava en marxa. Parà de ploure.

Ens dividirem en grups i començarem a repartir taules i cadires pels diferents caus, a netejar-ne alguns i a reajustar les coses. Ja eren vora les dos del mig dia i realment no sabia com s'ho estava prenent la gent, si estàveu be o no, si seguíeu igual o havíeu perdut les ganes de festa. Però tot això va canviar quan aní al nostre cau per la furgoneta de Blai. Em costà arribar fins els paellers, el cau estava ple a més no poder, he vist dies de falla amb menys gent. No s'havíeu tirat arerre, volíeu festa.

I no es podeu imaginar l'alegria que em va produir el vore-vos a tots junts apareixer per l'estació. Tot havia canviat, 10 hores abans diluviava i ara estàveu tots davant de mi cantant i ballant. Allò era festa. Poc a poc començaren a acudir la resta de les comissions, allò era Agermants 2007, s'havia complit eixe somni.

La resta ja la sabeu, foreu protagonistes de primera mà. Un passacarrer multitudinari, una concentració al mig de l'estació amb totes les xarangues dalt del Templet i tots vosaltres baix, ballant qual dia de falles. Un sopar de germanor ens 5 caus diferents, i un ball fins la matinada amb dues orquestres que donaven gust.

Hui ja ho tenim mitjanament assimilat, però eixe dia ens costà. Fins que no començà l'orquestra Titanic no ens poguérem desfogar, pareixia que tot havia anat be però ens faltava el final. El ball. I anà be. Agermanats 2007 s'havia complit.

Vull agrair a tots vosaltres el que vinguéreu a la festa, que no ens deixareu de banda, que col·laborareu en tot allò que vos varem demanar, i pese als canvis d'ultima hora, estiguéreu ahí fins el final. Gràcies, açò ho hem muntat uns quant però sense vosaltres no haguera existit.

Ens vegem en Agermanats 2008.


Spielberg.


Vull reiterar les gràcies, com diu el meu company Spielberg, de tots els que heu fet realitat el somni de vore totes, i dic, totes les comissions de Sueca, El Perelló i El Mareny juntes desfilant amb la mateixa samarreta i amb la única idea de disfrutar d'un dia més de falles tots junts. I dic bé, un dia més de falles, que és el que hem pretés, que aquest dia es convertixca en un referent al nostre calendari faller.


Han sigut uns mesos de treball intens, de recerca de patriocinadors, de pegar-nos amb algún que altre detractor de la festa, sense saber de que anava... doncs ja heu vist el resultat, ja heu vist el que preteniem, festa, falles i germanor... I això que encara va hi haure un convidat amb el que no comptavem, la pluja, però que no ens va arrivar a llevar la il·lusió, ni quan, el dia 12 a les 7 del matí, estava caiguent sobre Sueca el gran dil·luvi universal. Encara de nit, quedàrem uns quants membres de l'organització per vore que feiem, el sol fet de vore allí a les 7 de matí a 7 o 8 amics de l'organització, caiguent trons i llamps i ploguent a cànters a mi les ll'agrimes començaven a caurem, de vore que no anàvem a poder fer res, però allí estàvem sense dormir i fent força per a que la pluja cesara. I aleshores, un company (que arrivà en mànega curta) digué: AÇÒ ÉS UN NÚVOL PASAJERO!!! tots saviem que d'això res, però gràcies a eixa frase, algó es va il·luminar dins del cor de tots els que allí estàvem i començàrem a confiar en que tal vegada, aquest optimista empedernit tinguera raó... i començàrem a treballar en eixa possibilitat, la resta ja vos la contat Spielberg i ja veguereu el resultat. Gràcies Xussss per fer-nos vore la llum al final del túnel!!


Espere que tots disfrutareu del que va ser la I festa de germanor fallera, jo vos puc dir, que em vaig passar el dia mirant-vos les cares a tots, i la felicitat la vaig vore. De segur que hi hauran moltes més festes de germanor, per nosaltres no quedarà!!!


Vull agraïr a totes les entitats, patrocinadors i col·laboradors que han fet possible esta festa, però sobretot a tota la gent que ha assistit i que ha participat en ella, i que d'alguna manera, ha donat l'ànima a la festa. També agraïr especialment a les comissions, que sense massa temps de reacció, ens cediren els seus casals per a poder organitzar el sopar i el ball.


I sols hem queda dir a tots els meus company de l'organització, que per a mi ha sigut un plaer i un honor treballar al seu costat, per la demostració de companyerisme, capacitat de sacrifici i amor a les seues comissions i a la festa fallera. Enhorabona companys!!


Gràcies Juanet, Gemmeta, Rocio, Rojuel, Elsa, Domenech, Pollito, El Bola, Pau, Natalia, Raquel, Fotxo, Vorete, Jorge, Javi, Fabian, Ferràn, Rosendo, Abel, Sandro, Morell, Aaron, Raul, Pauet, Xusssss, Rodabars, Amic fep i Spielberg. Lo dit un plaer i un honor, de vosaltres he aprés moltíssim en aquests mesos... ja sabeu que em teniu per al que necessiteu!!!


Xuso.

La carpeta amb les fotos

25 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Mireu la primera foto de l'article: eren les 7 del matí, de nit, l'estació i mitja sueca sense llum... diluviant i a punt de suspendre agermanats 2007. Qui és el que fa una risa NO forçada?? eixe home com tenie l'esperança, caiguent trons i llamps, de fer encara agermanats 2007??? pues si, es va fer, això era sols un núvol passajero...

Jo em fique de genolls per alabar a eixos primos (i algun més que no ix) que estan en eixa foto, i que sense dormir estaven allí per vore si es podia fer algo!!!!

Com sempre he dit: " som els més imb... de Sueca!!!", però que agus ho he compartit amb vosaltres. Gràcies de nou!!!!

Amic fep ha dit...

Amics i amigues de la Comissio de la Falla Plaça de Cervantes, amics seguidors d'aquest blog... els meus companys ho han dit tot, sols hem queda per reiterar... MIL GRACIES AMICS!!!!!!!!!!!!

Xuso i Spilberg, no fa falta dir-vos res, crec que en aquestos set messos ho haveu demostrat, en mi tots teniu un company, un faller, un amic... GRACIES COMPANYS, i ENHORABONA!!!!!!! Sou impresionants!!!!!!!!

SPIELBERG ha dit...

En eixa foto primera falta el Bola (perdona amic, ja et faré un article per a tu sols), un rumano que ens volia pegar (recordeu) i algu més.

Per la meu part, i per no repetir les paraules del Xuso a l'article, vull també agrair als patrocinadors, col·laboradors i a tota la gent que de manera dessinterada ha col·laborat.

I com no, a tota l'organització d'Agermanats 2007. Gràcies per canviar-me la vida.

San Karrega ha dit...

Lo dicho... Que era un nuvol passajero!!!...

Gràcies a tots... per el gran dia...

Natalia ha dit...

Gracies a tots i totes els que hem seguit a "eixe" del somni..jeje..ara encara mb la resaca..a per la II festa d'Agermants..

Anònim ha dit...

Un 10 per a la festa i ahí lluïtant contar vent i marea!!!!
Sóu valents de veres!!!i exemple per a molts.
Gràcies per fer-nos gaudir d´una festa tant meravellosa i ara ja a preparar la 2on. festa d´Agermanats!

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els que he hu fet posible que la festa, inclus ent l´oratge que va fer eixira d´allò mes bé. Se lo mal que ho deguereu passar quan derpres de 7 mesos de faena i de buscarse la vida de la millor manera possible, l´oratge ens fotera. Pero be, he hu demostrat que sou uns campions, que la falla es algo indispensable per a vosaltres i el mes important que FALLES SON TOT L´ANY¡¡¡ jo personalment ho pasí genial, pero vaig a ser sincera.... vaig volcar a les 8 de la vesprà¡¡

Anònim ha dit...

Per la meua part tota la festa va ser genial l'abans i el després, m'explique fins al cercavila de totes les falles juntes bé, el moment del sopar en la meua opinió mal podrien haver posat litrones en les taules i no anar cada vegada a fer cua perquè et posaren un gotet de cervesa, després la festa del ball el conjunt genial igual que l'ambient, és la meua opinió, vull fer una critica constructiva, perquè són errors que es poden esmenar, perquè s'imaginen si no plou totes les comissions fent cua, per a poder fer-se una cerveseta però en general va estar bé la festa, ENHORABONA als organitzadors fins a l'any que ve a veure si tenim mes sort amb el temps i no hi ha cap partit polític que ens vullga fotre la festa en el seu benefici,RECORDE NO ESTIC CRITICAN LA FESTA EN GENERAL VA SER GENIAL, simplement son cosetas que al meu punt de vista es poden esmenar, gràcies per la festa que vam tindre totes les falles per la vostra organització fins Agermanament 2008,

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els que heu fer possible agermanats, jo pense que millor no s´ha pogut quedar encara que hi hageren eixos contratemps i espere que açó ja siga per sempre poder continuar fent agermants perque aixo demostra que totes les falles juntes podem encara que siga una vegada al any ser una sola falla.
¡ENHORABONA!

Anònim ha dit...

El divendres ja vaig tindre el gust de poder felicitar a alguns de vosaltres personalment, i hui a través del blog, aprofite per a felicitar a la resta. Enhorabona per a tota l´organització del event, espere sincerament tornar a gaudir de la companyia de tots els amics fallers de Sueca, va ser un dia especial. ENHORABONA!!!!!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Totes les critiques que ens puguen fer per a millorar en propores edicions seran bones.

Cal comentar que ens la majoria de caus fallers hi havien pots de Cervessa per a tots, no hi havia tiraor, però al tindre que habilitar 5 llocs s'hagueren de fer modificacions.

Si tot fora això ens donariem per satisfets.

Anònim ha dit...

crec que va ser l'únic per això he dit que són errors que es poden esmenar,per tant donar-vos per satisfets de la festa, va eixir molt be

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots per la gran festa¡ la veritat que ho pasarem d'allò mes be i que de segur al any que be tornem¡
Es queda molt be aunque l'orquesta me la vaig perdre perque no podia mes, però per lo que vaig veure un 10 teniu.
ENHORABONA AGERMANATS¡

Anònim ha dit...

Yo no se que contarte,que no te haya contado ya......

ENHORABONA A VOSALTRES,FIGURES!!!

De veritat sense el recolzament dels fallers/res, açò no haguera sigut posible.

GRACIES,MIL GRACIES!!!!

Impossible is nothing!!!(de que me sona açò)

P.D:XUSO I SPIELBERG,QUE COLLONS TENIU!!!

SPIELBERG ha dit...

Gràcies Amic. Tenim els mateixos que tu o menys.

Per cert, quan fem la reunió recorda de dur el micro.

Anònim ha dit...

vaja,vaja en la furgona el porte.

rojuel ha dit...

Amics i amigues, que em queda a mi per dir que no hageu dit ja? Res, no em queda res més que repetir que ha sigut un plaer i un honor treballar amb tots vosaltres durant aquests 6-7 mesos i que a la fi hem demostrat que amb gent com vosaltres TOT ES POSSIBLE. Sou molt grans, amics, moltes gràcies!!

Fallers i falleres, d'aquesta i de totes les comissions, gràcies també per la vostra participació, sense vosaltres no haguera sigut possible, i també per la vostra inestimable ajuda aquell dia. Milers de gràcies per a tots!!

De segur hi haurà alguna errada més, però qualsevol crítica constructiva serà ben acollida per tal de que agermanats 2008 ixca millor encara que agermanats 2007...

GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES....

Anònim ha dit...

Jo també vos felicite pel poder de convocatòria que heu tingut,i de tot el que heu treballat,sou jovens i heu assumit molta responsabilitat,ens heu transmés a tots la il·lusió de ser fallers i falleres millors,sense diferències, tots del mateix color,quina sensació més diferent ,el giraves i no trobaves a ningú de la teua comissió i pensaves,Què més dona si és la FESTA DE LA GERMANOR!!!!!.Tots amics ,amb diferents opinions,però escoltan-mos uns als altres i si ens podem ajudar millor.
Però el que més vull destacar és que no va hi haure ningun acte de gamberrisme,tots vam fer cas al Xic que va fer la reflexió (perdoneu,però no se el seu nom).Va dir unes paraules que tots vam respectar.
Ho vam passar molt be a pesar dels contratemps.I com diu Cris vam conéixer als amics agermanats.
Xicons i xicones ,endavant i fins el 2008.
MOLT BONA IDEA LA FESTA DELS AGERMANATS!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sois unos bandidos, me habeis donat ganes de entrar en este escritorio. Yo tambe tengo que desir que la festa fué muy buena y como habían tantos chicons bons igual me refregaba en un rubio que moreno, llegue con unos calores a casa que me tuve que duchar.
¿es veritat que en ese Casal van algunos y gorrean?¿ que el Presi no os fica en vereda? si lo agarrara yo a el con esa barbeta que tiene, no se escaparí,tiene que hacer un caldo como si fuera para embarazadas.

SPIELBERG ha dit...

EH?

cento ha dit...

felicitar-vos especialment a l'spilberg i al xuso per la feina feta i a la resta de la comissió donar-vos l'enhorabona per ser com sou.
a per l'agermanats '08.

Anònim ha dit...

Hola amics, crec que ja em coenixeu pels meus missatges al blog d'AGERMANATS... Senzillament, ENHORABONA!! Llegint els articles publicats, m'han caigut les llàgrimes... aborronant!! Això són falles!! No vaig poder acompanyar-vos, però m'ha dit la meua companya Cristina (que sí que vos visitar) que la festa va ser extraordinària i que allí es palpava un ambient immillorable! Ho vaig comprovar, perquè estant allí em va cridar per telèfon i vaig escoltar/intuir la festa que m'havia perdut per motius personals. També em va dir que esteu interessats per vindre (PER DESCOMPTAT QUE COMPTEM AMB VOSALTRES!) i que alguns li preguntàveu per mi... jajaja!! MOLTES GRÀCIES! Encara que jo sense els meus companys no sóc ningú. Ells, sobretot elles: CRISTINETA i ELENA, han fet possible dur endavant l'Agermanats 2007 a Oliva. I en efecte, sí... m'han caigut les llàgrimes... sobretot al relat de les 7 del matí, amb la plutja ("fent la mà") i amb els ànims per terra, sense saber si allò seria qüëstió d'hores o s'allargaria durant la resta de dia. Exactament, descrits, he llegit els mateixos sentiments que corrien als nostres cossos aquell 22 de setembre. Nosaltres vam haver d'anul·lar, no teníem altra opció. Ara, prompte, seurem a decidir una data, perquè està molt complicat, amb proclamacions de les comissions, de la Fallera Major d'Oliva, la seua Presentació, Concurs de Teatre i moltes activitats programades per les comissions. L'Agermanats d'Oliva haurà d'esperar fins desembre, però nosaltres sortirem al carrer, amb les samarretes de mànega curta, encara que agafem un refredat de collons, allí estarem, clamant al món sencer que ningú xafarà mai (ni tan sols la pluja) els nostres somnis i il·lusions. GRÀCIES PER TOT i ENHORABONA!! SOU EXTRAORDINARIS!! No canvieu!!

SPIELBERG ha dit...

Grácies pel comentari. Espere i desitge que eixe dia el temps no vos torne a jugar una altra mala passada.

La nit del dijous i el divendres al mati ens enrecordarem molt de vosaltres i del mal que ho passareu, per que es passa mal.

A nosaltres encara se'ns va arreglar el dia i trovarem plan B sobre la marxa, llàstima que vosaltres no tinguereu eixa sort.

Ens veiem en Agermanats.

Amic fep ha dit...

Amiga Amparo, sense cap problema, es dificil que sapiges el nom de tots els que formaben part de la comissio organitzadora d'Agermanats. El xic que va tindre la reflexio va ser un faller mes, per a la teua informacio, si et quedes mes tranquila vaig ser jo, hem diuen Jose i soc de la Falla el Portal. No tenies ni perque demanar perdo, al final, el millor va ser que tots els fallers comprenereu les meues paraules i varen tots fer cas. GRACIES.

Anònim ha dit...

Amic Fep,
M'alegre molt d'haver-te conegut.Sempre que escrius a la web,es nota que fas bones reflexions.
Vas estar molt encertat amb les paraules que convidaves a tots a tindre civisme i que no tinguèrem que lamentar ,alguna gamberrada.
Felicitats!!