http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 22 d’octubre del 2007

AGERMANADETS 2007

Hola a tots. Al final ho poguérem fer, després d'aplaçar-ho per la pluja el dia 12 i de passar una setmana de incertesa ja que no parava de ploure, es va poder acabar la festa d'Agermanats 2007 amb Agermanadets 2007.


Per la involucració de certs patrocinadors amb la festa, per tindre més espai, més seguretat al castell i altres més coses decidírem transportar la festa al parcament del centre comercial Sueca Parc enlloc de fer-ho a l'estació.

Si he de ser sincer, jo mai he anat a una globotà de les que nosaltres organitzem, això no es cap secret, la gent que l'organitza sap que mai m'ha vist eixe matí pel casal. Raó per la qual no sabia el que anava a trobar-me, ni jo ni la resta d'agermanats. Creia que algú de la nostra falla haguera pogut vindre a tirar-nos una maneta o simplement a divertir-se però al final no ho fou així. Segur que l'any vinent estem tots.

A les 8 i mitja del matí ja estàvem la majoria per allí, pensant com començar amb l'àrdua feina d'omplir 5000 bufes. Aconseguirem 3 compressors però sols un endoll de corrent, i no ho suportava tot, ho deixarem en dos. I un d'ell el portà Sergi, el xic de la tenda Estar de Festa, patrocinador de la globotada, i era específic per a unflar globus (i menejar-te els cabells). Que cosa més bonica d'aparell. Feia la mateixa feina que el gran que teniém (com els que s'utilitzen al cau per a tal funció) i tenia el tamany d'un Ràdio-Cd.

Començarem a omplir, paràrem a esmorzar i seguirem omplint. Al voltant de les 9:30 apareguéren els xic que portaven les atraccions per als menuts. En total eren 5 atraccions, incloent una carpa amb PlayStation.

Durant tot el matí hi hagué un moviment constant de gent que anava i venia, esgotaren tota la beguda que hi havia a la barra, i inclús tot allò que tragué Erosky per a oferir als més menuts (sucs, ous Kinder....).

A mesura que anava avançant el dia ja teníem gairebé tots els globus apunt i comencà a passar una cosa curiosa que nosaltres no la sabíem i en la falla espere que si. La calor feia explotar-los i, com els nugàvem de dos en dos, el que no rebentava eixia volant. Per cert no tardarem molt i començarem la globotà.

Com ja he dit, no havia estat mai i realment no sabia el que duraria, i durà molt poc. Unes tres hores de feina de molta gent per que els menuts sols puguen disfrutar durant dos minuts llargs. Ells és divertiren, que és del que es tractava, la resta, dona igual.

I mentre els xiquets acabaven el matí a les atraccions, nosaltres agranàvem l'escampada que hi havia per allí.

Finalment i com a fi de festa és disparà un castell de focs modificat per que lluirà pel dia. Fou el punt final d'Agermanats 2007. La primera experiència d'aquest tipus que és feia però no l'última.

Gràcies a tots per la col·laboració i per l'interés mostrat. Ens veiem en Agermanats 2008.

Si voleu vore videos de la Globotà ho podeu fer al Blog de la Xuquer o al de Pau (Bitàcola de Pau).

5 comentaris (Afegix el teu):

San-vala ha dit...

La veritat es que va ser un mati molt divertit, on disfrutarem tots els de l'organització igual o més que els xiquets...

L'únic però va ser que hi hagué poca participació, però tranquils ho entenem, ja que s'avisa en poc de temps i damunt no es feu el dia 12 a l'estació on jo crec que l'asistència havera segut masiva...

A vore si en Agermanats 2008 tenim la sort de cara i podem fer-ho tot el mateix dia...

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els organitzadors pel gran treball que heu realitzat.
Ha sigut una llàstima el no haver pogut anar a col·laborar.
Justament en dissabte molta gent treballava,uns tenien el tècnic de l'antena en casa , altres tenien boda i uns altres eren de l'associació d'amics del coet que també tenien eixe dia la seua festa.
En fi, com diu san-vala esperem que Agermanats 2008 tingam més sort,i es puga fer tot el mateix dia, encara que enguany no ens podem queixar,que finalment tot s'ha pogut arreglar.

rocio ha dit...

La festa era per als xiquest i disfrutarem els fadrinets, heu pasarem de lujo, encara que mes d'un va eixir lesionat, no San-Vala? ja he sentit que estas millor, m'alegre¡¡

rocio ha dit...

aaa Spilberg mola molt l'article, i ja he vist les fotos, no se perque al correu no puc voreles?

SPIELBERG ha dit...

Gràcies