http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 29 de juny del 2009

Un bon porter i un mal arbit.

No cal més.

Amb açò és suficient per a no passar de quarts de final, i ara ja no podem fer res.

Així és, el passat dissabte al campionat de les 12 hores de Futbet que organitzava la Junta Local, els nostres representants arribaren fins a quarts de final, i una vegada ací ens varen eliminar de mala manera. Una verdadera llàstima.

Començàrem el matí amb un empat a 2 contra la falla Verge de Sales en un partit en qual no ens mereixien eixe resultat ja que jugarem molt be tot el partit quan ens ficarem en el partit però això ens costà uns pocs minuts en els quals els nostres rivals es van aprofitar amb 2 corners i dos despistades en defensa. Després d'açò començarem a jugar be, marcarem dos gols i fins el final.

El segon partit, contra la falla del Mercat es va decantar per part d'ells degut a una mala eixida del nostre porter i una nul·la efectivitat cara la porta contraria. En resum 1 a 0, i gràcies.

I arribà el tercer partit on ja no podíem fallar, depeníem de nosaltres mateixa per a passar a la següent ronda, necessitàvem guanyar per a estar en quarts de final, (perdent o empatant passaven els nostres rivals) i guanyarem. Férem el millor partit del dia i en diferència i no sols pel resultat (3 a 0 contra la Falla Xuquer) sinó pel joc realitzat, donava gust veure'ns jugar.

Amb aquestos resultats quedarem segons de grup.

I arribaren els quarts de final contra la falla Plaça de l'Ajuntament (primers del seu grup) i arribà el final. Cal dir que aquesta falla tenen un porter molt bo (o almenys en aquest partit ho parà tot, tot. No se l'in escapava cap, cap) cosa que ajuda molt i dona molta seguretat a la resta de l'equip. I si a açò li sumes les decisions incoherents d'un arbitre no massa encertat dona com a resultat un 2 a cero al seu favor.

I poc més. Donar l¡enhorabona i les gracies a tots els que ens han representat tant dignament al campionat i confiar que l'any que ve tinguem mes sort i altre arbitre. Supose que prompte rebré alguna que altra foto.

Ah, i felicitar a la falla 18 de Juliol per guanyar el campionat.

4 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

Bon dia a tots!!

No cal dir que el inportant es participar,i estic segura de que els nostres xics ho feren super bé,aixi que enhorabona,per a nosaltres sou mes que campions..els millors!!

Agustí ha dit...

donar la enhorabona tamé a jorge delgado i a tu carlos per la afició que fereu en tot el torneig.

SPIELBERG ha dit...

Crec que era el mínim que podíem fer.

Jorge m'a enviat unes fotos i un vídeo, a veure si esta nit tinc temps i ho penje.

jorge ha dit...

Gracies a vosatros, fereu un gran campionat.